Медиите у нас проспаха свободолюбивото отбелязване на “джулая” в центъра на София

След снощната публикация в ivo.bg за появилия се надпис “БКП са терористи” върху златните букви на благодарност за съветската окупация върху МОЧА в София (не) се случиха досега няколко неща:

Първо: крайно необичайно за бдителните изпълнители на руските указания е самият факт, че са допуснали истината да бъде написана отново върху тази дъска на позора в центъра на столицата, а заедно с това близо денонощие ( ако не и повече)  не са изпратили още червените бърсачи на червения надпис.

НА СНИМКАТА: Надписът оцеля цяла нощ – своеобразен начин за посрещане на “джулая”, но не на морския бряг, а в центъра на София на 1 юли 2017 г. Как ли ще им се карат на следобърсачите от руското посолство!

IMG_20170701_092350

 

 

 

 

 

 

 

Второ: приканих медиите да не пишат глупости за “осъмването на паметника” с нов надпис, защото всъщност той е замръкнал по този начин. Това, че са проспали събитието не означава, че трябва да заблуждават публиката с твърдението, че това “нещо” се е случило току-що. Въпреки това днес се появиха точно такива заглавия…Колко предсказуемо!

Трето: пазителите на съветските традиции от претендиращия да бъде водещ в категорията “жълти” червенеещи медии, като сайтът БЛИЦ, направо са преписали себе си от предишни подобни случаи. Твърдят, че да се напише истината върху лъжата за съветското освобождение на България, било “ вандализъм” и “оскверняване”. Покрай това авторите на стандартната дописка стандартно лъжат, че били първите, които са забелязали “оскверняването” . https://www.blitz.bg/foto/prvo-v-blits-vandalizm-vrkhu-pametnika-na-svetskata-armiya-snimki_news525835.html

 

А телевизиите, някои от които дори имат днес предавания, наречении “Събуди се”, вероятно ще се събудят по въпроса чак довечера. Ако не им бъде наредено да обявят истината за “фалшива новина”.

Мила (без)родна картинка!

.

24 мнения за “Медиите у нас проспаха свободолюбивото отбелязване на “джулая” в центъра на София”

 1. Изтината за терора,който БКП налага на българския народ и нашата мила родина, трябва да се напомня три пъти на ден като отче наш.Въоражената борба или за кратко терора продължава около сто години.Предлагам, задължително изучаване на въоръжената им война с България да бъде от началните класове до зрелост.Децата трябва да научат за мъките и унижението на техните бащи и деди през този период.Вината е доказана.Чакаме разкаяние.

 2. Още един път БРАВО на (вандалите)изписали надпис върху надписа на паметника на ОКУПАТОРИТЕ в София. Това нещо трябва да се случи в цяла България- а най вече и на паметника на ОКУПАТОРА (альоша) в Пловдив.IIC…..oIL.

 3. Това нашето не са МЕДии, а съвеЦки лайномети /извинявам се , но ми е беден речника и не се сещам за друго по-вярно сравнение/.
  И повечето са руска собственост-директно или чрез подставени лица.
  Затова и България в момента е на 109-то място по свобода на медиите! /Русия е на 148-мо!/
  Но затова пък и днес, и когато пожелая , мога да вляза В БЕСЕДКАТА , да се кефя колкото си пожелая на снимката, и особено на вчерашното селфи на г-н Инджев.
  За което му благодаря!

 4. Благодаря ти за блога Иво,нямам друг начин всеки ден след работа да се отпусна и да ”срещна”единомишленици освен твоят блог и препратките които дават много от комениращите.

 5. БКП са руско-съветска терористична групировка за унищожение на България.

  Под “БКП” разбирам всякакви БСП-та, ДПС-та, Атаки, гербове, патриоти-мутриоти и подобни престъпници!

 6. @Стефан Пашев, напълно съм съгласен с вас, само че разкаянието ще дойде, когато комунделите и техните отрочета застанат пред Господ, но тогава ще е късно да се разкайват. За сега вината още я поемат само с мезетата.
  Иво, всеки път като видя снимка на мочата, се сещам за едни думи на бае ти Ганю, на това нещо една пръчка динамит му е майката.

 7. Браво! Благодаря Ви,г-н Инджев!Само чрез Вас се докосваме до истината!

 8. Както казваше Георги Марков: “‘Б’КП управлява България от името на Русия”, или Русия управлява България чрез ‘Б’КП.
  Държавният терор бе официална политика, вътрешен и външен.
  Браво на ИВО, че непрекъснато припомня и пише за “паметника”.
  И браво на “драскачите”.
  ЕДИН ДЕН, един ден ще бъде СРУТЕНА и тази комунистическа руска Гадост.

 9. Американски конгресмени-демократи стартират нова инициатива за БУТАНЕ НА ТРЪМП: тяхна група от 24 души подкрепят проект за създаване на конгресен Надзор (oversight), който ще има възможност да декларира президента за Неспособен (incapacitated), което да доведе до ОТСТРАНЯВАНЕТО МУ ОТ ПОСТА, в съответствие с 25-та поправка на Конституцията.
  Успех!!
  Отново послание за КГБ, за ДС-ДАНС, а и тяхното отроче тук “тръмп-‘общество'”.
  Ако това е ‘общество’, то аз съм самият Владимир Ленин…
  http://freebeacon.com/politics/dems-support-bill-create-panel-could-remove-trump-office/

 10. Аз още се чудя и не ми се вярва – сноши,след „Панорама”, по БНТ излъчиха политическата полуфикция-как реагира британското правителство при прилагането на Кримския сценария в Латвия , какви потайни и явни ги върши Русия в Прибалтика… Браво за идеята и актуалността! Ако обаче сценаристите закъсат за нови сюжети, да се захващат с Камчия . Само- за реализъм и вярност към фактите трябва да покажат че БГправителството ще заседава край паметника на подводничарите, полагайки първо венец, после ще ни разходят из руски имоти, сетне ще ни попеят кабзон и любэ по време на Дните на руската култура в рамките на Месеците на руската духовиост през Годината на прегръдката между Русия и България. Така че, пред учтивите зелени человечета липсва само червения килим, но и той ще бъде доставен. Тук да не е Прибалтика!

 11. Към кита диамандиева:

  За протокола: днес в 18.30 надписът на МОЧА още не беше изтрит. Това прави вече втори ден откакто е позволено истината да стои изписана върху най-голямата монументална лъжа в България.
  Явно горещините не се отразяват добре на мобилните екипи по поддръжка на съветската окупационна символика у нас.

 12. @ СТАМБО,
  Всяко зло за добро! Нека мильовците да разберат колко са готини “братушките”!!!

 13. Ето медиите са най показателни кой ни управлява.: москва. бб колкото години ни управлява, властта си остана на москва. И никакви приказки за това че вървим към добро. Единствено обединението с НОВА РЕПУБЛИКА. Повтаряйте го това често, защото са неистови напъните да се овладее опозицията чрез подмяна.

 14. Точно така. Митко! Да изпитат на гърба си варварството на любимата им Русия !

 15. Спомних си, много отдавна – в моята младост, за хипитата и техния девиз:
  “МАКЕ LOVE NOT WAR”.
  В наши дни, в путинова русия, властващите руски чекисти национал-социалисти обърнаха този девиз на:
  “MAKE WAR NOT LOVE”.
  И наистина, целият останал демократичен свят е свидетел точно на такива деяния от страна на рашизма (тоталният руски национал-социализъм), като олицетворение или еманация на АБСОЛЮТНОТО ЗЛО!
  ТАКА ЧЕ, КАЖЕТЕ “НЕ!” на раШизма!
  Нека Господ да е с нас и да ни закриля!
  Само Истината ще ни направи СВОБОДНИ!

 16. Заинтригуван от липсата на следоБърсачи на Истината върху МОЧА, след перфектно съботно парти в центъра на София, се подсетих и отбих през парка, за да видя с очите си Истината, която ще ме направи СВОБОДЕН!
  Истината си беше там, точно както бате Иво я бе документирал.
  За съжаление, моят GSM е морално остарял (няма дори камера!) и не можах да се щракна, а и наоколо нямаше жива душа да ме снима, поради късния или ранен час – 03.45ч. днес.
  Това ме провокира да споделА нЕкои сАображения по темата:
  1. Цялата тази безродна измет, производна на терористите от БКП, а именно – БСП, ГЕРБ, Д(п)С, патрЕотЕ (и трите!), АБВ, Марешки и сие, и сие и сие, смятат че надписът не се отнася за тях, тъй като те междувременно удобно са се маскирали като “европейци” и “демократи”.
  2. За самата терористична БКП (за всички БКП-та по всички земни кълбета), е въпрос на чест да са терористи и следователно надписът ги кефи! Явно за тях 16 Април е професионален ден на терориста, от 1925г. та до днес!
  Очевидно, в България всичко тече, но нищо не се променя!
  Се ла ви, Приятели !

 17. “Четох и слушах Много за ангажирането на Русия в Донбас и Сирия” – Лавров, външен министър на Русия.
  Не само, че признава руската агресия И В УКРАЙНА, но ДЕБЕЛООЧИЕТО МУ Е БЕЗКРАЙНО. Такова е всъщност то и на Русия. Съветска или Царска – Всякаква!
  А КЪДЕ Е БОКО – да коментира Великия руски дипломат??
  Боко не става ни за жабоко, ни за чеп за мотика.
  Но пък ЗАТОВА е охранител, и затова става за премиер – избран от Мнозинството Българи! Харесван и обичан – нима не е така?? Ако не е така – къде в парламент и правителство са избрани Трайков-Събев-Иванов?? Какво като има Нормално мислещи – не са ли те (ние) едно само минимално мнозинство?? Това е трагедията у нас!
  http://www.pravda.com.ua/rus/news/2017/07/2/7148454/

 18. През 1789 година, незнайна въстанническа ръка написва на току-що превзетата Бастилия: “Тук ще се танцува”!
  Явно, това трябва да бъде следващият надпис върху МОЧА, до окончателното му сриване и заличаване от центъра на София!
  ЩЕ БЪДЕ!

 19. @ AWACS
  „…затова става за премиер – избран от Мнозинството Българи! Харесван и обичан – нима не е така?? Ако не е така – къде в парламент и правителство са избрани Трайков-Събев-Иванов?? Какво като има Нормално мислещи – не са ли те (ние) едно само минимално мнозинство?? Това е трагедията у нас!”
  Драги AWACS,
  Този път изобщо няма да се съглася с теб! И ако това не е самозаблуда …
  -„…затова става за премиер …” НЕ ЗА ТОВА!
  Историята е пълна с царе-олигофрени и президенти и премиери – идиоти и откровени престъппници ИЗБРАНИ от собственият си народ!/например Хитлер!/НО ЗА ТОВА-друг път!
  „ – избран от Мнозинството Българи!” изобщо НЕ Е ТАКА, но след малко.
  -„Харесван и обичан – нима не е така?” ИЗОБЩО НЕ Е ТАКА!
  КОЙ и ЗАЩО гласува за Борисов… НО ЗА ТОВА-друг път!
  – „Ако не е така – къде в парламент и правителство са избрани Трайков-Събев-Иванов??”
  НИКЪДЕ не са избрани, но НЕ Е ТАКА! А КАК е и ЗАЩО Е ТАКА и ЗА ТОВА-друг път!
  -„Какво като има Нормално мислещи – не са ли те (ние) едно само минимално мнозинство??”
  Ами изобщо не е вярно! И нямам предвид само гласувалите за Борисов, а и други /не/ нормално гласуващи!А нормално мислещите изобщо не са „едно само минимално мнозинство??”! Но и за това ДРУГ ПЪТ!
  Сега само за „ – избран от Мнозинството Българи!”
  ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО!
  Много си в грешка приятел!
  Дори да приемем, че няма фалшификации, дори да приемем, че няма купени гласове, дори да приемем, че всичко е феър плей – много ти е грешна математиката!
  1.Не всички Българи са гласоподаватели /например под 18г./, а и много Българи ПРАКТИЧЕСКИ са лишени от ВЪЗМОЖНОСТТА да гласуват/у нас и чужбина/ със Закон , в противоречие на Конституцията, което е ЗЛОУПОТРЕБА с правото!
  2.Според ЦИК за ГЕРБ на Борисов 2017г. са гласували НАЙ-МНОГО, но изобщо НЕ „ Мнозинството Българи!”
  Според НСИ и списъците на ЦИК, избирателите са 7 004 358
  За да има МИНИМАЛНО мнозинство, Борисов /ГЕРБ/ трябва да има ПОНЕ 3 502 179 гласа.
  А Борисов /ГЕРБ/,пак според ЦИК има 1 147 292!
  Т.е. повече от два пъти ПО-МАЛКО от МИНИМАЛНОТО МНОЗИНСТВО!!!
  Т.е. ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО!, че Борисов е „ – избран от Мнозинството Българи!”
  Както се вижда от ЦИФРИТЕ и ФАКТИТЕ , и Борисов, и ти сте МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА!
  И една допълнителна задачка. Нали математиката била НАЙ-ТОЧНАТА НАУКА!
  1. Според НСИ средната продължителност на живот в България е 74.7/най-НИСКАТА в ЕС!/
  2. Според ЦИК избирателите са 7 004 358
  3. Българските граждани под 18г. нямат право да гласуват
  4. Просто тройно правило: 18-/ 74,7минус 18 =56,7/-7 004 358. Значи гражданите на България са 9 227 963!!!
  А сега кажи:
  1.Просто тройно правило ли НЕ Е ВЯРНО?
  2.Математиката ли НЕ Е ТОЧНА НАУКА?
  3.Нормално мислещите ли изобщо са „едно само минимално мнозинство??”!
  4.Изборите в България ли са пълна порнография?
  5. Както Луканов ни измами с оглавяването на СДС, не ли ни мами сега с Избирателния Кодекс ,Борисов? /дори оставям настрана „демократическият централизъм” изобретен от Ленин!/
  6.цитат:”Аз ли съм луд, или всички останали!”.
  Поздрави!
  С уважение!

 20. П.П
  9 227 963 – 7 004 358 = 2 223 605
  Къде и КАК ли се калкулират тези покемони-гласоподаватели?
  2 223 605 /ДВА МИЛИОНА ДВЕСТА ДВАДЕСЕТ И ТРИ ХИЛЯДИ И ШЕСТСТОТИН И ПЕТ/ избиратили-фантоми!
  Как ти се струва приятел?
  ”Аз ли съм луд, или всички останали!”.???

 21. Вчера сутринта преди да тръгна за работа седнах да си изпия кафето пред РС-то и какво да видя – КЕФ!!! МОЧА надписана подобаващо смело!!! Най-доброто за мен за Джулая!!! Евалла на юнаците, които са го направили!!!
  Но къде са били камерите, спецчастта, която охранява МОЧА от Истината за нея??? Явно някой ги е хакнал! ХАК им е! Бавно и мъчително, като малко ручейче, което си пробива път в скалите за да се превърне в помитаща ги стихия, ИСТИНАТА, която ще ни направи наистина СВОБОДНИ, се въздига от забвение!

 22. После П.П
  При последното преброяване през 2011 г. към 1 февруари 2011 г. ОБЩИЯ БРОЙ на населението е 7 364 570 души.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.