Германското село село ДАНСово ( Dahnsdorf) е разкрито

В очакване да се сбъдне прогнозата, направена преди две години от виден червен телевизионен шаман в България, че Меркел всеки момент ще бъде пометена от народния гняв на германците заради поканата й към бежанците, реших да проверя на място как стоят нещата.

Още на летището в германската столица получих първите доказателства за това, че в Германия са възприели и прилагат на практика съветите на шамана и подобните му  у нас, според които на бежанците трябва да бъде съобщавано, че ги чака бой, глад ( и с извинение, но така беше написано на една табела:  Ebene – забележете, с голямо Е ).

IMG_6588

Както виждатете от надписа, с идването си бежанецът научава, че ще го трепат в ето тази къща (  Treppenhaus ).

 

 

 

 

 

 

 

Но това още е нищо. Моето журналистическо разследване тръгна по следите на германския успех в трепането ( и в другото с голямото Е) на бежанците. КОЙ? КОЙ ли ги съветва, за да постигнат грандиозния си успех, в резултат на което Меркел вече две години аха да я пометат гневните й сънародници?

И ето какво установих: открих щабквартирата на ДАНС, която разполага с цяло село ДАНСдорф (  Dahnsdorf ). Символът му е откровена препратка към основната дейност на организацията: в тях е и ножът и вилицата. Освен това си имат наземно базиран хотел (Landhotel ), което навежда на логичната мисъл, че ще да имат и подземен бункер.

IMG_6813

 

 

 

 

 

 

 

С чувство за хумор съзаклятниците са кръстили едно от седалищата си в това гнездо на българщинАта “Флеминг”- на името на автора на антикомунистическите романчета за Джеймс Бонд.

IMG_6816

 

 

 

 

 

 

 

Разследването ми продължава…

4 мнения за “Германското село село ДАНСово ( Dahnsdorf) е разкрито”

 1. Извратеното мислене и предсказания на червените шамани е изкренно и манипулативно.Това ЗАБАВЛЯВА нормалните хора.Когато шамана се казва ИВО ХРИСТОВ това започна да ме безпокои.Този полезен идиот се държи доста самоуверино и на места звучи компетентно.Не му липсва и визия.Безпокоях се че ще заблуди свестни хора,но червените го направиха депутат и сега всичко е ясно.Уверен съм в преценката на нормалните.

 2. Поздравление за специален агент Иво Инджев.!
  Очакваме нови разкрития на държаните в тайна от Пеевско-Боковските медии ГАВРИ с бежанците из Европа!
  Съжалявам, че в момента не мога и аз да прикрепя микрофилма / пренесен под пломбата на 33-тия му зъб / от друг шматкащ се из Европа Рихард Зорге! /в момента се планзика в Гърция/.
  На едната снимка е огромен транспарант с надпис „ Добре дошли, бежанци!” окачен на фасадата на … /О, УЖАС!/на Кметството на Мадрид!
  А клипчето , направо е ПОТРЕСАВАЩО!
  В Гибралтар /колко ли е голям – едва 6,5 кв.км и едва 30 хил. жители /, но за всички местни –комунизъм! Пътуват безплатно във всякакъв обществен транспорт.
  На междинна спирка на автобус се качва някакъв арабин – явно не е от местните, защото е с билет!
  1, 2…5 минути, автобусът не мърда от спирката …
  От мястото си става друг арабин и тихичко ломоти нещо на ухото му:”Джагара, джугара…”
  Правият сканфузено седнал някъде в полупразният автобус и чак тогава шофьорът го подкарал.
  Обяснението било, че НЕ МУ Е ПОЗВОЛЕНО да тръгне ,докато всички не се настанят по седалките . Да не би случайно някой да залитне и да се травмира! Дори да е арабин -ясно е, че в случая не е шейх, но не се разбира, дали е бежанец или екскурзиант!
  … То се е видяло, че ЕС ще се разпадне! Щом на Запад окачат такива транспаранти по кметствата!
  ДА СПАДИМ ГИБРАЛТАР ! Поне!
  С телени мрежи – не става!
  Няма да могат да играят футбол ! А ритнат по силно топката , а се е спукала на мрежата!
  СПЕШНО да им изпратим от европейска солидарност , поне патриотичния триумвират Каракачанов-Сидеров- Симеонов ! Под скиптъра на Тиквоний Боко Премудри! Все ще измудрят нещо!
  НЕМЕДЛЕНО! Докато не е станало невъзвратимо…
  Гибралтар са нашите Термопили!

 3. Ха ха ха ха!
  Поздравления за чудесната ирония, оправихте ми деня и седмицата, г-н Инджев!
  😀

 4. Германия е потесена от червения терор в Хамбург, а аз се питам дали Путин няма пръст и в тая работа. Знаем за неговото мазохистично желание да клати по всякакъв възможен начин Европа и колко пари раздава на ултраси да вършат безобразия.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.