Българските рашизоиди се наслаждават на пожарищата в София и Хамбург

Мислите ли, че преименувалият се с руския псевдоним Волгин български гражданин – Петър Георгиев по “нотариален акт”- не е знаел какви реакции ще предизвика с подкрепата си за един палеж в София и за многобройните палежи в Хамбург? Били легитимни, според него.

Знаел е какво провокира и точно това е искал да постигне: отново да е на върха на въображаемото си мъченичеството, за което получава съответната заплата в БНР.

Прави или не, но бунтарите  са на улицата. Обикновено са безработни и сърдити на света по екзистенциални причини- разбираемо е някак, макар  далеч не всички безработни непременно да стават херостратовци.

Волгин просто иска да е знаме на левичарството пък каквото ще да става ( а , че нищо не го заплашва, той вече знае от дългогодишен опит).

Когато на мода беше гръцкият ( почти античен) герой на левичарството Ципрас, Волгин се изживяваше като “българския Ципрас”. Зовеше от държавния микрофон да последваме примера му. Не го последва никой. Освен онези от приятелския му кръжец, който е маргинален, но само по отношение на бройката.

Волгин така и не успя да стане Стенка Разин на българската журналистика- разбунтувал се, но заловен и репресиран, за да остане в народната памет като закрилник срещу царщината – още повече , че той служи на култа към московската царщина. Но продължава да опипва и опитва почвата, от която да извае образа си на безстрашен борец срещу статуквото, макар че е негов служител ( горе – долу като Слави Трифонов, който революцинерства и милионерства едновременно).

Във всички случаи той си запази място в историята при неговите каки от времето на прехода, като Велислава Дърева, която дефилира по телевизионните студия като журналистка, а всъщност е несменяем член на вътрешното управляващо ядро на на-голямата и най-дълго управлявалата партия по време на прехода ( и в историята на България). Или като кака му Виза Недялкова, която години наред водеше волгинопобни предавания по БНР, а после се оттегли в яхтеното пристанище на семейното милионерско благоденствие ( за последно съм я виждал на една бензиностанция с лусозна кола, произведена в неутрална Швеция).

Политолъгът Румяна Бъчварова спомена онзи ден, че президентът Румен Радев “говори като Волгин”. Но спря дотук. Вероятно си дава сметка, че прави услуга на обекта на своето внимание като ментор на президента.

Истината е, че Волгин не е просто някакво лице от миманса, смешник със съветска тениска, който обича да чеше егото си със сърп и чук, знаейки, че евентуалното му уволнение ще го направи най-сетне нещо като кумир на загубилите своята кауза другари и другарки, ояли се с пари и власт ( дори и в опозиционното си качество на съглашатели с техния Бойко).

С риск да добавя нов златен трън във венеца от желаната от него слава на мъченик, ще отбележа, че волгиноподобните са на власт в президентската институция. Близкият му приятел Иво Христов, който е същата стока, е началник на кабинета на президента Румен Радев ( който говори като Волгин, както основателно е забелязала Румяна Коларова).

Третият от този кръжец Александър Симов пък постигна кариестичната си мечта и се докопа до депутатски пост. Неговите злобни излияния срещу “психодесницата” нямат равни в наши дни – заклеймяващите Трайчо Костов или Никола Петков негови предшественици в публицистиката ряпа да ядат. Пред истеричната омраза, която лее този другар, Волгин е като един умерен приток на Волга.

Др. Симов, предсказуемо, винаги, ама без изключение, подскача като натиснат предпазен бушон в защита на своя съратник от БНР, колчем някой призове косъм да падне от не особено затревената му глава. Не изневери на злобата си и този път, сравнявайки пироманското възхищение на Волгин от реалните пожарища в София и Хамбург с една реплика на  журналист, който веднъж призовал хипотетично да бъде хвърлена неутронна бомба над Бузлуджа  – било много по-лошо да се се шегуваш така за Бузлуджа ( бива го в идиотските сравнения, няма що).

Ето такава руска тройка стои зад президента Раден и копае гроб другиму, без да пада в него, защото на власт си е техният Бойко, който гледа да не дразни Путин.

А уволнението на Волгин не мога да подкрепя. По няколко причини.

Първо, не искам да приличам на гореспоменатите лица от руската тройка, нито пък на Валерия Велева и компания, която е дренка от същия дол, вкл. когато става дума да се уволняват противниците й в журналистическия лагер.

Второ, самоцелната журналистическа солидарност не ми е страст, но няма да дам повод да бъда оприличаван на безподобните по своя идеологически фанатизъм другари и другарки – така, както съм нарочен за “русофоб” от путинофилите, поради това, че не съм съгласен със съветските тениски на Волгин, човекомразието на Симов и русофилщината на Иво Христов, който се оказа най-важния съветник на президента Румен Радев.

НА СНИМКАТА: Съветският поздрав на Волгин, който минава за шик в нашата съветизирана и травматизирана от рашизма държава

images

А колкото до пожарищата в Хамбург, които наистина потресоха Германия, радостта от тях на нашия пироман е чиста проява на болестно състояние на ума. Червените, които палеха автомобили и чупеха витрини на магазини, не са по-различини от онези с кафявите ризи от времето на “кристалната нощ”. Днешните им алени следовници също са убедени, че еврейските глобалисти трябва да бъдат изпържени (един Льо Пен , от любимците на Путин във Франция, го заяви в прав текст).

Знам, че сълзите на гражданите, т.е. буржоата, подложени на черевно-кафяв терор, не могат да предизвикат съчувствието на нашите доморасли “революционери” , намърдали се в президенската кантора, в държавното радио или в парламента. Но за тяхно сведение подпалвачите от Хамбург разплакаха стотици нормални граждани на този град и на хиляди зрители в тази страна ( пред телевизорите). Те не  приемат да се повтаря историята на щурмовите отряди, които успяха да пратят в болница 111 полицаи, незасимо , че бяха защитени с всевъзможни средства срещу камъните и горящите бомби на интернацоналната банда, употребяваща свободата за трансграничното придвижване и правото на политическо мнение за целите на уличния бандитизъм в духа на хитлеровите побойници. Ако терористичната банда е в състояние да причини това на (уж) добре защитените полицаи, какво ли би направила тя с беззащитните евреи?

Какво можеш да им кажеш на българските другарчета на тези екстремисти, освен ироничното, но заслужено, на чист руски език днес: “Хайл, Волгин, Хайл, Симав”…

Рашизоидите от всички страни се съединяват. Искат пиедестал за себе си и получават дъската на позора, на която сами се заковават.

32 мнения за “Българските рашизоиди се наслаждават на пожарищата в София и Хамбург”

 1. Левите вандали опустошиха квартала Шанцен и още един район в Хамбург, но тази сутрин показаха как, след като в неделя 6-7 хиляди граждани доброволци и почистващите служби са изчистили всичката мръсотия, Шанцен е напълно чист и приветлив. Това е Германия, а не разия.

 2. Снимката руши всякакви физиологични задръжки, контри и блокади из стомашноччррррревния тррррракт!

 3. Господин Инджев имам едни съмнения, че ни разиграват зловещ сценарий(отново)!.. Да поразсъждаваме за паметника 1300 години – първо си мисля, че без значение кога и от кого е построен, той символизира нашата дългогодишна история и величие и тук си задавам въпроса Кой има интерес да го няма и защо точно сега.. На пръв поглед изглежда, че „проевропейският„ ГЕРБ иска да се отърве от един комунистически паметник и всички десни са радостни от този факт.. Но вече мнозина прозряхме, че нито Борисов е европеец, нито пък тези край него, което означава, че тук нещо куца.. Второ – от какъв зор путинофилите ще защитават събарянето на нещо, което символизира величието на България, при положение, че техните кумири умират да затрият България – тук също нещо куца!.. И тогава пъзелът започна да се нарежда – сега се разбързаха, защото след 6 месеца ставаме председателстващи на Европа и при вероятното огромно присъствие тук на официални лица, гости и много туристи от цял свят, присъствието на този паметник е опасност(за империята и нейните слуги)светът да научи колко стара е България и да поискат да научат за нейната история(по-дълга и по-велика от „Великата империя„.. и планът се задейства!.. От това става ясно, че паметникът пада, но всеки трябва да извлече максимална полза(и Герб и Бсп искат да го няма в услуга на чужда държава).. Герб така се представят като отхвърлящи комунистическите останки и така „блесват„ пред десните, Бсп пък се явяват(уж) защитници на „великите„ постижения на комунизма и така трупат имидж и авторитет… Всъщност губещ(както винаги) е българският народ!..

 4. С голяма доза съжаление се налага да осведомим Петър Незнамсикой, че кумирът му Ципрас /дето си е кръстил детето Ернесто на Че Гевара/ отдавна се преформатира в калъпа на европейската демокрация. По необходимост, не за друго- само от там дават пари, без фатални условия. Опита се да изкрънка нещо от Кремъл, но там условията бяха повече от “мадърфакис Варуфакис”. С риск да разочароваме водещия Петър, онзи Варуфакис няма да го открие в Коминтерна, той е в клуба на милионерите откакто се е родил и до днеска. Най-вероятно не е и в Гърция, мейби е наякъде по щатските или австралийските университети. Да го търси в Русия е “студено, много студено”. От друга страна за СЕМ, казусът “Волгин” се явява нещо много “горещо” и много спешно- или трябва категорично да препоръчат безусловното му уволнение, или да си го хвърлят в гащите и решително да седнат отгоре му. ПАри, не пАри- задникът си е техен. Напоследък се видя, че от СЕМ нито обяснение се очаква, нито какъвто и да е читав аргумент за съществуването му.

 5. Че и с жоро мастиката от Лайпциг хваща дикиш.. Но Третият райх от това време в сравнение с днешна България е почти правова държава..

 6. Това че няКОЙ си си е закачил етикета “джурналист” не означава ,че е такъв! Все пак е на 113 място в света по свобода на словото, а по джурналистика едва ли е под 150 място от всички 200 държави. И точно такива джурналистоподобни примати ,като тримата споменати са една от главните причини за това.
  Пропагандаторите не са журналисти. И никога не са били. Нито Гьобелс е бил, нито сеещите омраза сталински лакейски паразити от Софинформбюро и Правда. Държанките на тоталитарната власт не могат да служат за предоставяне на някаква достоверна информация. Сегашните хибридни примитиви , като тримата джурналисти, които получили първоначална “партийна” възвратно-постъпателна скорост от БКП – също.
  Но те и не искат да са и журналисти – стига им ролята на обслужващ вожда,номенклатурата и статуквото персонал, особено когато те им гарантират лични постове и лични “придобивки” във “вътрешноведомствените” за властть “хранилки”, като СБЖ и другите стотици сОюзи на “творческите организации” в НРБ. Където сОюзяването се прави в угода и с парите на властть , а не като доброволното сдружаване на хора с общи интереси и професия.
  Така че драскачите по поръчка не могат да служат за някакво меродавно журналистическо мнение и информация, защото са корумпирани, зависими и платени изначално. Без значени каква “титла” и табела са им окачили за прикритие техните “покровители” във властть , които им плащат за “обслужването”.
  П.П. А пък таваришт вольгин сякаш забрави ,че лево-десните вандали ,на които Путлер плаща с откраднатите от него трилиони долари, хвърляха камъните си и срещу него в Хамбург?
  Какво ли би казал “бунтаряТ” вольгин за своят “вожд”-трилионер , който му плаща путлериалистически си “грантове” , и за “платената любоф”, и за платената му “джурналистика”?
  Може да пита и Боко , който го държи в БНР в угода на Путлер, докато се правят на големи политически “противници” играейки си на “власт” и “опозиция”!
  И даже едни бетонни отпадъци пред НДК не могат да премахнат, заради взаимните си “усилия” за това.

 7. Нека Волгиноидите да се порадват още малко!
  Съвсем скоро палячинката ще се обърне!

 8. Предлагам инициатива за призоваване на ДАНС и прокуратурата да се самосезират и проверят дали лицето Волгин не е между поръчителите на палежа,още повече,че съботния акт е бил предхождан от други опити за достигане до крана,осуетени от охраната.И още,кой ще заплати за нанесената щета на съоражението,след като според Фандъкова,това не се вписва в договора с Ипълнителя като задължение на СОФ.Община.

 9. Освен Руската журналистическа тройка, така “чувствено” описана от Иво, има и други звездни тройки, кандидати за приза „Измекяр на България”: тримата патреотични такисти Сидеров, Каракачанската овчарка и Валериян Симеонав-винкела, триото шопари Дебелян, Цацата и Тиквата или енергийните говеда златният глиган Валя правешки- лукойлски, Р.Овчия и ерменското тасче за путинско подмиване (с извинение!), женският дует Свининова- Идиотова (с Деница като резерва), Гуцето с тройния шлем, калфата Му и препикаващият фонтаните, историческото ретро трио Пантев, Марков и Божо, дупетатската (ш)съветска тройка Леночка Йончева, праф.Иво Хрыстав и верният Тома … то край и чет няма !
  Да им имам проблемите на германците с тяхната путинска „алтернатива” извън властта!

 10. Не бих се учудил, ако последва още някой “вандалски акт”, с цел забавяне демонтажа на развалината пред НДК.

 11. Гледам уродливото същество от снимката, възхитен от съвършената материализация на най-мрачните прозрения на Фройд!Подсъзнателното, изранено, стъпкано, опустошено от минало неведомо страдание его е изтласкало съзнателното вън от границите на нормалността!
  Боже, колко мъка има по този свят!…

 12. Тези мерзки, цинични и безсрамни палячовци отдавна сеят омраза и отрова за радост на другарите и другарките.През годините умело се прекриваха,а някои от старите изпитани другари успешно бяха произведени в десиденти.Много лесно се разпознават.Ние нормалните ги презираме,БОГ обаче е милостив,ТОЙ ще им прости……….

 13. Поздрави за ИВО за последните чудесни професионални парчета, вкл. за пожари, борци, ламби, дансове, патриоти!

  Драги КЛЮКАР:
  Ти си изпълнен с вдъхновение. В много насоки. Поради това ти препоръчвам, веднъж май споменах, пиши пиши пиши някакъв текст за книга. Имаш и добър език, изразяване. Ще стане чудесна!
  Поздрави!

 14. Кой плаща за тези палежи и вандалщината.Съответните служби трябва да стигнат до поръчителите и плащачите.

 15. Гледам снимката и чета статията- и НИЩО ни разбирам!
  Пак гледам, пак чета, пак нищо!
  Ама този от снимката няма НИЩО общо с този за кого се пише!
  Този от снимката е манекен!
  Този от снимката е рекламен агент на световна марка сърп, чук и петолъчка!
  И реклама на СССР по цялото земно кълбо! Не само в Хамбург и София!
  Този от снимката е автентичният кАрманИ!
  Другото е „Ментето е в стил Икономедия на Иво Прокопиев. Само Иво Инджев е правил по-големи ментета.” /цитат, често срещан в медиите/

 16. Волгин е ясен. Но преди малко Коритаров в предаването си оправда случилото се в Катин с полските пленници. Един сталинистки примитив му се обади и каза ,че Катин е “отмъщението” на СССР за разгрома на Червената армия под Варшава през 1920г. от маршал Пилсудски?!? И Коритаров само потвърди тази сталинистка пропагадност(на поредният сталинистки лумпенизиран олигофрен), и каза че наистина е така?!?
  Сякаш Коритаров не е чувал дори ,че РККА е разбита на чужда територия и е АГРЕСОР. И повечето болшевишки военнопленници са жертва на некадърното вмешателство на политрук Сталин в военните действия , без да има необходимите военни знания, и на болестите. Но Коритаров по стар соцрефлекс само кимаше (не)разбиращо на примитивната пропаганда на сталинистко-путлериският зрител.
  А през 1939г. Полша е нападната от Хитлер и Сталин, и военнопленниците ,които Сталин взема са от ПОЛСКА територия, те не са нападнали СССР. Т.е. Сталин НАПАДА Полша, без да признава ,че води война срещу нея!!! Взема чужди военнопленници от чужда територия, които убива в Катин без да има някаква военна необходимост от това!!! Това е ВОЕННО престъпление , за което НЯМА давност!!! Не случайно Сталин отричаше , и чак Горбачов призна с половин уста за Катин!!! А Коритаров само кима сглава и се съгласява БЕЗусловно със всякакви сталинистки лумпени,че Катин е само “възмездие” за разгрома на РККА под Варшава през 1920г.! А Катин е НАЙ-яркият случай на ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу човечеството! На което Коритаров не реагира ни най-малко, въпреки претенциите му като демократ и журналист с интереси и в историята на втората световна война!

 17. @ Стефан Пашев
  „БОГ обаче е милостив,ТОЙ ще им прости……….”
  Хайде да не се месим на божиите работи на небето!
  Да направим, каквото можем ТУК и СЕГА на ЗЕМЯТА в България!
  Нали уж ние сме прогресивните?
  И като се съберем на площада, да не викаме „Кой не скача е червен”
  А да извикаме всички / и червени , и безцветни/!
  И всички заедно да скачаме и да викаме:
  „ Искаме си Жури! Искаме си Жури!…”
  И каквото каже Журито/народът/: Виновен или Невинен! ТОВА Е!
  „Бог високо! Цар далеко!”
  Съгласен?

 18. Калфин е дребна невинна жертва на СВРЪХКОНСУМАЦИЯ НА КОМИНТЕРНОВЩИНА; контекстуализирано в елегантно-арогантно-ляв-франкфуртско-школски език – Verblendungszusammenhang.

 19. И отново стигам до извода, че подобни изцепки, трябва да бъдат ИНКРИМИНИРАНИ, а идиотски ухиленото нещо от снимката незабавно да бъде подложено на медицинско освидетелстване за вменяемост, след което в зависимост от резултата да бъде отправено по едно от законоустановените направления – към психиатрията или към панделата!

 20. Kалфин продаваше като студент контрабандни златни синджирчета,сърчица,котвички и кръстчета.Предполагам,че на тази основа бил засечен от стопанска милиция и заради това да е толкова послушен.

 21. Пластичен образ на диагнозата невменяем олигофрен.

 22. Уважаеми г–н Инджев поздравления за блестящия анализ ,благодарение на вас и коментиращите във блога аз признавам си съм русофоб и май не съжалявам за това .А г–н Павел Тинков вместо да ги тикаме в затвора по добре според мен ще е еднопосочен билет за разия без право за завръщане …

 23. Драги EVERYONE ELSE:

  Благодаря за линковете към интересни публикации.
  Само като му видят ухилената глупашка физиономия на Боко при ръкостискането, на една от снимките, кучеподаряването и т.н., и на руското ръководство му става Веднага ясно, с какъв европеец и натовец си има работа в България.
  “Диверсификация” за Боко има смисъл колкото за “Б”КП или за Първанов. Русия отдавна иска да притежава, ако може, ВСЯКА тръбопреносна мрежа, във всяка страна по света. Да не говорим и за други работи, които тя иска. Боко е ИДЕАЛЕН за Русия.

 24. “ПатрЭот е Волен,Э,защото повече люби “Люббе” и Матушката”- в.Стършел!

 25. Като погледнах пак тази сутрин снимката на този грозник… И пак с отвращение, че защитава вандалите в Хамбург и София…И пак с изумление, че е тръгнал със сърп и чук да брани петолъчката и СССР-люпилнята на СЪВРЕМЕННАТА вандалщина в цял свят…
  Та се попитах , дали такива хубостници някога ще защитават и рекламират българското?
  И сам /като лудите/ си отговорих: НИКОГА!
  За нас БЪЛГАРИТЕ , от оцелелите паметници /признати и от ЮНЕСКО/, най-скъп ни е Мадарският конник!
  Но най-значим, като принос в съкровищницата на съвременната световна култура е Боянската църква.
  И знаете ли , благодарение НА КОГО е оцеляла?
  БЛАГОДАРЕНИЕ НА…Елеонора Каролина Гаспарина Луиза, принцеса Ройс цу Кьостриц!
  Същата става БЪЛГАРСКА ЦАРИЦА , след смъртта на първата съпруга на Фердинанд I-
  Мария-Луиза Бурбон-Пармска през 1899 г.
  По време на войните царица Елеонора организира курсове за милосърдни сестри и самата тя е на фронта като милосърдна сестра. Царицата подарява главното знаме на българското Македоно-одринско опълчение, а заедно с княгиня Клементина Бурбон-Орлеанска ,царица Елеонора е основен дарител на създадения в 1885г. Български Червения кръст/А защо сега не носи нейното име???/. Тя е основателка на подпомагащото го женско дружеството “ Самарянка“.
  Царица Елеонора получава орден “ Св. Анна“ – „Медалът на Червения кръст“.
  Но НАЙ-ГОЛЯМАТА и награда , е че ПРИЖИВЕ БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙНИЦИ , ранени на фронта в защита на отечеството, я наричат „БЕЛИЯТ АНГЕЛ”!
  Благодарение на НЕЙНАТА намеса ,от събаряне е спасена Боянската църква, която през 1912 г. трябвало да бъде разрушена, за да се построи на нейно място по-голям храм. За да спаси уникалната църква, Царицата лично ПОДАРЯВА на боянчани парцел за строеж на нова църква, а в средновековния храм започват реставрационни дейности.
  Не се разрушава , не защото е уникална и безценна /нещо, което ТОГАВА не е знаел НИКОЙ!/.
  А защото, според христОвите католици, веднъж осветено , МЯСТОТО Е СВЕЩЕНО!
  Например, преди почти 2 хилядолетия / 51г. след Христа/, е осветена някаква барака в Милано и там само е НАДГРАЖДАНО! Попитайте чичко Гугал, а ако не му вярвате-отидете да видите с очите си какво ЧУДО е днес катедралата!
  За жалост, Царица Елеонора почива твърде млада-12 септември 1917г. в Евксиноград. Съгласно последната и воля царицата е погребана до южната фасада на Боянската църква –факт, който не се съобщава И СЕГА от екскурзоводите!
  Не знам дали „народната власт” е „изяла” костите и , както на Цар Борис, но е затлачила гроба и , и изчегъркала букви от надгробната и плоча.
  Затова приветствам предложението на ПАВЕЛ ТИНКОВ :” …подобни изцепки, трябва да бъдат ИНКРИМИНИРАНИ, …” И този руски волгин парцал, да му бъде ЗАКОННО връчен един парцал и да бъде ВЪДВОРЕН в двора на Боянската църква, поне да забърши прахта от надгробната плоча на Царица Елеонора.
  НЕМЕДЛЕНО!

 26. @КЛЮКАР:
  Преди около месец време в поредно издание на “История BG” по БНТ повърхностно беше обсъден приносът на царица Елеонора към българското общество и история. Справедливо е да отбележа, че участниците- уважавани университетски преподаватели, наистина споменаха заслугата й за опазване на Боянската църква. Обаче това стана някак си мимоходом; много повече време отделиха да се хихикат над темата, действително ли е била женена преди Фердинанд, истинска вдовица ли е или прикрита стара мома /sik/. Наскоро пък, професионално се наложи да разглеждам личната карта на клиент. Адресът му беше на ул.”Царица Елеонора” и доста се удивих, като разбрах, че човекът няма никаква представа коя е тя. А живее на тази улица повече от петнайсет години. За толкова време, нито веднъж не се е запитал коя е тази жена, защо улица в града носи нейното име, с какво го е заслужила. Важно е да кажа, че човекът е с много висок обществен статус, почти перфектно образование и несъмнен десен гласоподавател. Но и той- не знае, няма потребност да се поинтересува. И двете случки еднакво ме омерзиха до немайкъде.

 27. Интересен народ са това руснаците! Запазват си правото на отмъщение, независимо дали са ги разбили край Варшава, край Добруджа или край Патагония…. ! И никому не дават обяснение що щат там ! А нашите руснаци само клатят глави в знак на съгласие.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.