Милицията у нас никога не хваща “червените отмъстители”- в духа на туземното беззаконие

Първо да кажа, че изобщо не може да става дума за знак на равенство между акциите срещу съветската окупационна символика в България , които наистина са акт на национално осъзнаване срещу позора да бъде тачен чужд окупатор и онова, което червените бандити вършат уж като реципрочно действие.  Не случайно в своята декларация след подпалването на частно притежавания кран, използван за демонтиране на монумента “1300 години България” пред НДК в София, БСП удобно обобщава, че е против “всякакви прояви на вандализъм”, опитвайки се да опакова палежа на крана с браненото от нея монументално наследство на съветизацията и произтеклата от нея диктатура в България.

Ако дотук съм бил достатъчно ясен в това, че да напишеш истината върху съветски монумент, че той увековечава благодарността на робите за поробването им, е право противополжно на подлостите на незнайните левичарски щурмоваци, ще продължа по същество.

А най-същественото, което издава колаборационизма на властите с червените екстеремисти е, че в България между проявите на партиотизъм в протестите срещу позорните знаци на национално раболепие срещу съветския колониализъм и потайната агресия на “неуловимите отмъстители” от червения сектор в българската политика е безнаказаността на последните.

Да го кажа ясно: има многобройни случай на полицейско и проурорско противодействие срещу патриотичните изяви на българи, дръзнали да посегнат с боя на жалоните на робството ( както ги нарича професор Далчев, един от скулторите, сътворили в мракобесните времена част от композицията на Монумента на окупационната червена армия).

Особени успехи при арестите чрез специално създадена за целта полицейска организация по указания на руското посолство бяха отбелязани през последните няколко години след като Москва подари на столичната полиция специални камери за шпиониране на обстановката около МОЧА в София. Полицейски началници в столицата, като Светлозар Лазаров ( изплувал от 9 май насам пред публиката вече на светло като дясна ръка на руската маша Сидеров) и Младен Маринов, издигнат в момента за такива заслуги на поста главен секретар на МВР ( един от много навързани в миналото в застрахователния бизнес с Бойко Борисов дейци на прехода – братът на Маринов “случайно” беше , а и може още да е, шофьор, т.е. изключително доверено лице на бизнесмена Васил Божков).

За употреба на спрей срещу съветски и партийни монументи, прославящи забранения със закон комунизъм, в София не веднъж са арестувани младежи, чиито имена биват оповестявани от милицията. Никога обаче нито един червен “отмъстител” не е бил залавян- нито заради системното поругаване на отломъка от Берлинската стена и редовното разплискване на червена боя върху паметните плочи на репресираните по време на комунизма пред НДК, нито за гаврата с новооткрития паметник на Роналд Рейгън в Южния парк в София.

Тази “неуловимост” и безнаказаност напомня почерка на престъпниците, които са отлично осведомени на кой участък от столичен булевард да убият жертвата си посред бял ден така, че атентатът им да остане извън обсега на камерите – дори на правителствено трасе, като онова на бул. България, където беше застрелян банкера Емил Кюлев , съветник на президента Първанов ( лобирал за сделка по превърожаване на армията, спечелена след това от друг лобист).

У нас червеният терор върви ръка за ръка с червендалестия възход на мутрите, създадени като наказателни отряди за сплашване на зараждащия се частен бизнес и чийто почерк милиционерите копират при бруталните арести на протестиращи със спрей в ръка пред съветската “светиня” в центъра на столицата, изнасяйки на арестуваните политически лекции за това как без съветските “освободители” сме щели да говорим днес на турски. Малоумно, но пък напълно съветско отражение на действителността в туземните ни провоохранителни органи, охраняващи правото на смазващото българското самосъзнаие преклонение пред покойния СССР.

При единствения случай, когато един наглец ме нападна лично по време на законен митинг срещу МОЧА и ми счупи лозунга, агресорът беше отведен от полицията ( по-скоро, за да не му се случи нещо като заслужена реакция от митингуващите). Видях го след това- без никакви белезници, каквито явно се полагат само за противниците на култа към съветската окупация, да си приказва свойски с милиционерите край патулната кола. Да сте чули да му е повдигано обвинение за явното му нападение?

НА СНИМКАТА: На 9 септември 2014 г. този агресор, който ми изтръгна лозунга от ръцете и го счупи, беше хванат и предаден на полицията за нападение над мен. Той просто беше отведен ( за да не кажа спасен) от полицията. 

9 септември антикомунисти 8

Вече няколко дни след палежа на крана пред НДК няма сведения за извършителите. Най-вероятно и този път няма да узнаем кои са организаторите и изпълнителите . В държавата, в която полицаите са проекция на политиката на рашизоидните вождове, това е знак за истинското състояние на духа и буквата на беззаконието.9 септември антикомунисти 1

20 мнения за “Милицията у нас никога не хваща “червените отмъстители”- в духа на туземното беззаконие”

 1. Всяка сутрин влизам в пощата си с надеждата да прочета –
  – КРЕМЪЛ ГОРИ !
  – ПУТИН ЛЕЖИ В ЛОКВА КРЪВ И НЕ МЪРДА !

 2. Българскаите милиционери така и не станаха полицаи! А и как да станат – те блгоговеят пред Сталин, Путин, Бойко Борисов??!

 3. Милиционерските “способности” няма нужда дори да се коментират, и даже да се говори за такива. Има обаче решения на СОС ,които няКОЙ си изпълнява ИЗБИРАТЕЛНО, и само когато е в нечии лични ,теснокорпоративни и феодални прищевки, обикновено свързани с интереси на партийната и номерклатурната “върхушка” на БКП. И това при положение, че след 1989г. кметовете на София са “десни”! Като последните “десни” кметове имат връзки предимно с руски олигарси и даже си ритат мачлета с тях ,докато строят в “пионерски лагери” на Камчия . Някак си е много странно “десните” софийски кметове да въртят алъш-вериш само с путлеристки кметове и олигарси, вместо да поддържат отношения и връзки с европейски кметове и европейски градове. И не само София – особено по Черноморието всички “десни” гербаджийски кметове са на рублофилска вълна, че даже няма нужда да се сменят с кметове от “лявата” БСП, защото разлика в поведението им по отношение на европейските практики и връзки със европейски градове няма,а и по отношение на връзките им с путлеристките “братушки” – също!
  При такива “десни” градоначалници не е чудно, че и “1300 години НРБ”, и МОЧА все още си стоят там, където ги е монтирал още “тато ди тути каскети” , въпреки решенията на СОС взети преди над 25 години и въпреки закона за обявяване на БКП за терористична организация от 2000г..Милиционерите по стара тоталитарна традиция изпълняват само това ,което началството им заповяда, въпреки че формално ги ДЕвоенизираха , оттам да се очаква някаква “инициатива”, при 1000%(ХИЛЯДА!) зависимости е нереално. Когато милицията наистина се девоенизира и стане обикновена полиция – тогава може и да има някаква възможност след време, да се намерят единични полицаи ,които да си изпълняват обществените задължения преди заповедите от началниците и техните началници. И там инерцията от 70 години “народна милиция” им пречи да черпят опит и връзки от западните полиции в ЕС и САЩ.

 4. Имам обосновани предложения и мисля, че не съм в погрешка, но повечето служители на меверето, униформени, волнонаемни, тайни, чиновници и др. са пут.инофили, та дрънкат. И при най-малкият шанс да си покажат рогата одма го демонстрират. За това и всички преписки, дотолкова докато са отворени срещу провинили се радикални левичари завършват дори далеч по-рано от онази в прекрасният италиански филм от 70-те години- “Следствието приключи, забравете”.
  Сега, не е по темата но аз отдавна не съм попадал на новина с толкова голям положителен заряд и я предоставям и на вашето внимание. От много гледни точки си заслужава четенето и осмислянето. Преценете сами.
  https://www.actualno.com/curious/uchenik-vze-po-neverojaten-nachin-intervu-ot-ministyra-na-otbranata-na-sasht-news_621680.html

 5. Представяте ли си до Айфеловата кула “паметник” на въоръжени до зъби германски войници и надпис “От благодарният френски народ на Германската Армия Освободителка”!!!!!!!!!!!!!!!!!! Или в центъра на която и да е ОКУПИРАНА държава (като злощастна България след 09.09.1944г. ) от КОЯТО и да е ЧУЖДА АРМИЯ, да има паметник, плоча или какъвто и да е символ, възхваляващ тази ОКУПАЦИЯ!!!???Само в България!!!!Затова-ДЕМОНТАЖ, а ако националните предатели-рубладжии си го искат, моля, поставете си го в двора на партийните централи(може и на ротационен принцип да си го връткат бсп,герб, дпс, юруш, ОПг, мВро и прочие путлериски формации. ), а не да стърчи заплашително в центъра на натовска и европейска България!!!

 6. Милиция, полиция, пак милиция и полиция, и т.н.
  Всъщност, номер едно е ДС, днес ДАНС.
  Милиция, полиция – са само производни, леви ръце на ДС-та, техни сол ташаци.
  Затова и бяха измислени вицове за милиция. Да има ОТДУШНИК. Да се посочи с пръст УЖ ВИНОВНИЯТ. Като в ОНЕЗИ ФИЛМИ с човека на ДС, Тодор Колев – да де, иначе бил готин ПИЧ. ПОРЪЧКОВА РАБОТА – ЦЯЛАТА РАБОТА. В ДС си имаше отдел-ВИЦАРНИК. За 45 години бяха измислени поне 30 хиляди вица. Много от тях НАРОЧНО обвиняваха милицията. Общественото недоволство и критика да НЕ СЕ НАСОЧВАТ към Ком-Партията и към ДС. ПАРТИЯ И ДС – НИКОГА ВИНОВНИ, НИКОГА! За тях нямаше вицове, нямаше филми. Пръст срещу тях НЕ БЕ НАСОЧВАН НИКОГА! А към Милицията. Все тя е виновна. Все милиционерите са Простаци. Все те вършат гадости. А за Партията (ЦК) и за ДС-то – НИТО ДУМА!
  Напълно НЕВЯРНО. Милицията НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ, без да бъде взето решение преди това от ЦК и ДС. Включително по паметник, по протест, по какво ли не.
  Сега е същото. Полицията не може да вземе решение по нещо с повече обществен и организиран характер, като паметник или протест, без да са взели решение ДАНС и правителство, КОИТО ПЪК, ПАК СА СИ ЛЕВАЦИ-ЛЕВИЧАРИ, като цяло. Защитници на соцове, на руски неща, руски политики, руски паметници, тръби и проекти, и КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ.

 7. Във Венецуела – не Венеция – хората вече ползват една туба паста за зъби няколко човека.
  Да де, социализмът, светлото бъдеще, Без дума за Човешки Свободи и Права, но пък с ламбовия защитник, курлелската взело-дало, първанската просвета и тъй нататък, до на всеки километър по света…
  https://www.washingtonpost.com/world/things-are-so-bad-in-venezuela-that-people-are-rationing-toothpaste/2017/07/07/a11fb782-6197-11e7-80a2-8c226031ac3f_story.html?utm_term=.229941b19a30

 8. Нещата в Бг НИКОГА, ама НИКОГА няма да се оправят, докато от страна на ЕС не се задейства срещу тукашните властимащи дерибеи или някакъв ултиматум или някаква друга санкция, свързана със спиране на еврофондовете и това задължително да е обвързано с поемана от страна на правителството не на думи, а на ДЕЛА на твърда атлантическа солидарност и прекратяване на енергийната и всякакви видове зависимости от Русия. Докато не им врътнат от еврокомисията финансовото кранче, няма как да очакваме в глухата провинция на евросъюза нещо да се раздвижи в положителна посока. Но определено боклукът ББ е основният фактор, позволяващ абсолютно безконтролното проникване на руска агентура, влияние и зависимости на всякакви нива в държавата! Нищо ново не казвам, но просто възмущението ми е голямо и за съжаление няма да се оправят нещата, докато не се смени властта, а тя няма как да се смени докато 99% от населението са русофили, рублофили, противници на бежанци и т.н. паплач.

 9. А някой знае ли какво се случва с известната на органите бивша учителка, поругателка на паметника на жертвите на комунизма в Бургас?

 10. Искам да направя само две уточнения не с цел дребнаво заяждане,а защото промитите мозъци са най-големия съюзник на безродните рашибозушки мърши:
  1. Названието на т.нар. монумент е 681-1944-1981. Впоследс твие им с тъна неудобно от наглос тта на болните мозъци на Л.Живкова+Крх же ца около нея и се наложи името 1300 г.България.
  2.Само да уточним, че командващия разстрела на ястребинчетата, фелдфебел школникът Никола Маринов, е член на комунистическия Работнически младежки съюз (РМС).
  След Девети е осъден на три години затвор, докато командирът на ротата, капитан, е осъден на смърт и разстрелян, въпреки, че не е присъствал и командвал разстрела.
  По това време пътува с мотора си от Шумен към Омуртаг със заповед за отмяна на всякакви екзекуции.
  Фелдфебел школникът комунист просто се престарава заради някоя домашна отпуска в повече.
  След реабилитацията си, младото комунистче – натегач завършва висше и започва работа като инженер в Плевен, където спокойно дочаква комунистическите си старини.

  А иначе още преди 70 години банкера&политика Атанас Буров е отговорил защо за БГ рашибозука законите не важат:
  “Вие, комунистите, правихте заговори от 9 юни досега, но не падна властта.Правихте атентати — не падна властта.Писахте списания и вестници — не падна властта.Пръскахте позиви. Убихте генерал Луков, полковник Пантев — не падна властта… Не дойдохте на власт. Но като се показа онзи, с големия калпак — Толбухин — и властта падна и вие дойдохте на власт.Без Русия вие сте нула. Ще ви пометат за два часа.Ако на 7 септември Цанков бе взел властта, сега вие щяхте да лежите в земята или в гората.” Атанас Буров

 11. Страх!Това се насажда ежедневно.Беззаконие и безнадежност ни затрупва с всяка вчерашна, днешна и утришна новина.Дори добрите събития минали,настоящи и предстоящи,коментирани от БЪЛГАРОФОБИ, КАТО Волгин,Симов,Кутев Райчев И.Христов и др, вече са предпоставени и будят съмнения.Днес в България липсва смелост в болшинството.Смелите и предпреимчивите заминаха на запад.Заминаха и децата на Русофилите.Повечето ще се върнат и ще потърсят сметка.Децата им също.Всичко си има цена включително и лошотията.

 12. Господа! Сегашната ПОЛИЦИЯ и предишната МИЛИЦИЯ винаги са били маша на БКП и ДС a и сега на сродните и партий ГЕРБ БСП и МАФИЯТА в България. Не се учудвайте че винаги (ЗАЩИТНИЦИТЕ) на всичко свързано с миналото са защитавани от органите на МВР. Та и сега във всеки кабинет на следоватилите можете да видите снимки на известни Руски ИЗРОДИ от време оно. Забравете че сегашната ПОЛИЦИЯ е деполитизирана!IIC…..oIL.

 13. EVERYONE ELSE:Вярно е за Буров.Благодаря ти.Този цитат и още един: “Най-големия грях на комунизма са издигането в култ на посредствеността,некадърността и каскетщината” са ми любими цитати от него.
  Правописните ми грешки в предния коментар са от умора+леко слънчасване на кошерите+Бях оплескан до ушите 🙂 – да се счита и за закъснял коментар към Ц.Цветанов за изедниците капиталисти дето си планцикaт краката на Бахами и Малдиви,а не да не познават понятието работно време

 14. Несебърският „замък” на братя Диневи и църквата „Св.Стефан”от 10-ти век

  Сигурно на някои читатели от форума са им омръзнали зачестилите новини за случващото се в Несебър, архитектурната перла на България и древен духовен център, но този град е единственият български град, вписан в Списъка на паметниците на световното културно наследство и не е случайно, че именно Несебър е обект на най-напористите окупационни мераци под формата на руски заселвания и нагли фалшификации на автентичната му история. Заедно със съседните Поморие и Свети Влас трите селища дават видими признаци за бъдещи сепаратистки градове по българското Черноморие и затова точно те би трябвало да бъдат изкъсо наблюдавани от ДАНС, МВР и всички други служби, отговорни за националната ни сигурност.

  Само за няколкото зимни месеца на тази година ресторантът от 60-те години „Месембрия”, на площадчето с каменната чешма в самия център на стария Несебър, се е превърнал в ”замък” CASTRO MESEMBRIA! Вече бил собственост на братя Диневи, дежурни подставени лица за руски капитали с неизяснен произход и проводници на руски интереси по Черноморието ни. Не само „Росенец” в Бургас, а и яхтеното пристанище на братята в Свети Влас, е на пропускателен режим по неясни критерии! В Несебър ги наричат „кенефчиите”, защото по време на соца са работели в пречиствателната станция на Несебър и Равда. Братята са известни и с факта, че всичко, до което се докоснат, се превръща в хард кич, в македонска „античност”. Интересно как от Националния институт за паметниците на културата са им разрешили това кичозно разпищолване в центъра на архитектурния резерват?! Собствениците на магазинчетата наоколо казват, че се водело като ”реставрация” и сигурно затова са разрешили частичния строеж. Докато снимах „замъка”, край мен мина група французи, които при вида на „кастрото”, избухнаха в смях с думите: „Това вече наистина е най- древното в архитектурния резерват !”
  Но не само кичът на този „замък” повдига тревожни въпроси. Той се намира точно до средновековната църква от 10-ти век „Св.Стефан” и , явно, инструкциите на собствениците са били да го свържат със зида на църквата с ограда от ковано желязо и монтирани по нея кръстове, все едно, че е „замъкът” е част от църковен комплекс. Вътре (в замъка) имало изграден параклис и няколко стаи, гледащи към храма в съседство, които приличали на луксозни „монашески” килии. Та се питам дали няма в тези луксозни килии да се заселят православни „монаси”, които да си издействат от продажния ни Синод и Дирекцията по вероизповеданията към МС разрешение да водят руски служби в древната съседна църква ? Защото какво ли не биха дали руснаците да си имат „руски” храм в Стария Несебър! Не им стига , че са окупирали с двуглавите си мутанти, иконите си (произведени в Китай), житията на светците си и поклонниците си единствената действаща църква в града „Успение Богородично”! Нали в Несебър има около 40 църкви, според Божидар Димитров, все с някоя трябва да СЕ ЗАПОЧНЕ и после да се продължи!
  Такива тревожни въпроси ме спохождат, имайки пред вид размаха на кичозната наглост, която далеч надминава българските мутренски мащаби.
  На подобни мрачни мисли ме навежда и „реставрацията” на църквата „Св.Стефан” 2005-2009 г., по време на която „случайно” били намерени две надгробни плочи, кости под тях нямало, но познайте (от снимките) какво е написано и нарисувано на тях ! Двуглавият мутант, разбира се, а в неясните надписи и дати се четат думи като „руско” и „московско”! В Несебър никога не е имало руско (московско) църковно присъствие и влияние, и цялата тази част от „реставрацията” мирише на фалшификация. Кой знае откъде са донесени тези плочи или пък са били изкуствено състарени на място? По иконите, по фреските и каменните плочи, както в „Св.Стефан”, а и в други реставрирани НАСКОРО или в процес на реставрация храмове, сигурно също ще има подобни „открития”, затова настойчиво приканвам и се надявам да се сформира, ако не от Министерството на културата, то на доброволни начала, група професионално отговорни експерти-историци, археолози и богослови, за да се извърши проверка на автентичността на иконите, фреските и паметните плочи в реставрираните ни несебърски храмове и фалшификациите в църковната история и артефакти да бъдат премахнати. Видно е как чрез дарения в натура и „реставрации” е в ход процес на подмяна на автентичната българска история и българските православни традиции с руски! Да не се окаже след време, че „древното руско присъствие”, видно от артефактите в църквите, стане основание за териториални сепаратистки претенции на „местния” руски етнос! СТАРИТЕ туристически и музейни каталози биха били от голяма полза за установяване на истината. Щото има и нови, издадени СЛЕД „реставрациите”!
  Тъй като работата със славянството е „умряла работа”, защото гените не се поддават на корупция и хибридни атаки, та затова „братушките” сега разчитат повече на православния хомот и яко ни натискат да ги признаем ( окупаторите от блатата) за наши духовни просветители и православни шефове – покровители. И да приемем натрапеното ни варварско присъствие, а след време и да се махнем, защото на тях българи не им трябват , освен за прислуга! Този „филм”вече сме го гледали много пъти в руско-съветската история на принудителните изселвания на цели народи.
  Но в интерес на справедливостта трябва да се признае, че в сравнение с предишни години, сега руските знамена в Несебър са по-малко и не са на най- представителните места. В градинката пред училище „Любен Каравелов” е открит нов бюст на българския поетичен гений Христо Ботев, на висок постамент и това е обнадеждаващо събитие сред навалицата от нови и нови свети николаевци, свети маринки и татянки, казачоци, руски пляски и „вся остальная сволочь”. За разлика от „рАЗИЯтските” градове, тук боклукът, дори в пиковия ваканционен сезон, се изхвърля по стриктен график и дискретно, а организцията на движението, маркировката и паркирането са на нивото на нормален западноевропейски град. Така че не всичко е загубено! Има надежда всички българи, които обичаме родината си, с общи усилия да изтръгнем Несебър от грабливите нокти на двуглавия мугант! Както Левски пише в едно от писмата си :
  “За отечеството работим, байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все [за]едно да вървим, ако ще бъдем хора!”

  https://preview.ibb.co/i3VuCv/1.jpg
  https://preview.ibb.co/eDswQF/2.jpg
  https://preview.ibb.co/b9DQKa/3.jpg
  https://preview.ibb.co/hDezea/4.jpg

 15. Дори и най-слабо и искрено мъждукащото желание да наречеш нашите МВР-органи барабар с присъдружните им паразитно-синекурни подразделения ченгета или полицаи е(меко казано)пресилено,несъстоятелно,далече от обективната истина и реалноатта у нас.А(иначе казано)това е жестока обида и крайно неуважение към работата и дейността,която извършват западните им колеги,които безкомпромисно,всеотдайно и професионално осигуряват катадневно вътрешната(а по този начин и външната)сигурност на своите държави.Тази тяхна неуморна дейност е в пълен противовес и разрез с имиитаторските действия на нашите МВР хрантутници.Какви ми ти полицаи/ченгета са тези охранени,оядени и ояли се тулупи с мозък на една кифличка с мармалад и мисловна дейност на амеба.
  Чисто и просто-що е то?Милиционер след баня беше най-краткото,ясно и точно определение за тези”най-верни синове”на терористичната организация БКП.Точно тези бездуховни и безпросветни български еничари гордо полагаха гореща клетва да бъдат”огненотуптящото”сърце,щита и меча на партията с главно п,безропотно да служат до гроб на нея и на КПСС,на чието пряко подчинение беше любимата им БКП.Сиреч официално се поставяха в служба(по-точно слугинаж)на една антибългарска разбойническа организация в услуга на чужда държава(СССР),действувайки против интересите и националната сигурност на собствения си народ и държава.И тогава,и понастоящем в кабинетите на началниците им на видно място висяха и продължават да висят портретите на алкохолика национален предател Георги Михайлович Димитров,правешкия цървул Тодор Живков,масовия убиец-сифилистика Ленин,а в празните им комунистически чутури не престават да трещят залповете на “Аврора”.
  Та ето такава”високоотговорна”дейност по защита на вътрешната ни сигурност вършеха и продължават да извършват в безропотно слугуване на БС(К)П и господарите им от Кремъл.Иначе още от времето на пролазващия,прохождащия,(бавно)развиващия се,развития,зрелия,презрелия,кефналия се,каталясалия,сгромолясалия се и,в крайна сметка,рухнал и окончателно фалирал де юре и де факто социализъм нашето поколение освен милиционери наричаше тези нискочели тъпунгери и безделници също така и”мильовци”.Впоследствие същите тези мильовци”израстнаха”професионално до “стойчовци”-това по един тогавашен виц,който беше в класацията”Златна решетка”(сиреч за разказването на подобни политически вицове разказвачът одма си гарантираше обитаване зад решетките в панделата).Та срещат се двама милиционери,единият поздравява другия”Здравей,мильо!”,а той(обидено)”Аз вече не съм мильо,а Стойчо.””Ама как така Стойчо?”Ами ей на така!По цял ден СТОЯ скрит зад храстите и дебна шофьорите да ги глобявам.’
  Сетих се и за още един виц(тя думата дума отваря де!)от “Златната решетка”.За мен лично той е най-краткият,най-ярко и най-точно обобщаващ отчайващопокъртителното невежество и бездъннобезграничната неграмотност на родните мильовци.Срещат се двама такива.Единият обяснява хъката-мъката нещо на другия,а той(изключително впечатлен от чутото)му казва:”Старшина,ти си гений!”,накоето старшината се тросва:”Ти пък да не си по-хубав от мен!”Такива ми ти джуруми.
  Въпреки всичко,ако държим да сме възпитани и толерантни,нека се съобразим и с противното(ни)мнение.Да приемем,че нашите полицаи-нека ги наречем така както те самите държат да бъдат наричани,си вършат добросъвестно и на най-високо професионално ниво работата и са в услуга на българския народ(който е техния работодател!)и държава.А то,мнението,че нашите полицаи(видиш ли,ей тъй на,нали!)съвестно,безкористно,професионално,с опасност за живота,чисто по Джеймсбондовски вършат чутовни подвизи и дела,е”блестящо’изразено от неповторимия,недостижимия,къртещ мивки и ВИК-инсталации посткомунистически полскотръмбешки,потен концентриращ трубадур Веско Маринов в изключително проникновената му,неподражаемо сърцераздирателна,дълбоко житейскофилософска,възторжена песенна ода”Нашата полиция ни пази’.В този постколхожнически”шедьовър”на българската естрадна(баща ми-лека му пръст!,я наричаше”изстрадала”)музика горепосоченият трубадур и отчаян гербаджия твърди,убеждава разпалено и разгорещено какви честни и неподкупни момци полицаи бдят над нас денонощно и как ни пазят.Твърди го пустият му Веско Маринов,искрено го вярва,а ние самите някак си не осъзнаваме,че той е абсолютно прав.Като как да не е прав,след като”нашата”полиция прави всичко възможно(и невъзможното дори!),за да ни пази и опази(опази ни,Господи!)от всеки наш помисъл,всяко наше желание,всяко наше действие насошени срещу нейното(на полицията)нищоправене,паразитиране върху гърба на данъкоплатеца,повсеместното му рекетиране,заплахи,тормоз и побой над мирни граждани.”НАШАТА”полиция най-стриктно и усърдно ни пази с едничката цел(сакън!)да опази нас самите да не се изкушим и посегнем да “оскверним” комунистическите светини-капища като МОЧА и многобройните Альоши нацвъкани надлъж и нашир,за да ни напомнят”на всеки километър и тъй до края на света”за освободителната окупация на Червената армия.
  А иначе-съвсем сериозно,ясно е,че спрямо нас”нашата”полиция действа като”озъбено свирепо куче”,а пред ръката,която държи и моркова,и тоягата се гърчи като дъждовен червей и мълчи в безропотно послушание.
  И ей ги на,нашенските мильовци,така наречените”блюстители на реда”,за N-ти пореден път се готвят най-безсрамно да се изтъпанят в центъра на София отново заплашващи,осъществявайки по този начин чиста проба политически рекет,поставяйки нови и нови искания свързани с по-високи заплати,куп нови социални придобивки и привилегии като още по-ранно пенсиониране,а след него получаване накуп две вместо една шапка пари.И защо ще стачкуват,какво искат,къде ги стяга милиционерският чепик?Защо ли?Защото както и да ги наричаме,те винаги са били,останали са и си остават мильовци и стойчовци!Накъсо казано-полски пъдари,обществени паразити,чийто манталитет се свежда до нивото на кварталния хулиган,гамен и побойник.За жалост точно тези малограмотни и нискокултурни льольовци са”призвани”да бдят за нашата и вътрешната сигурност на страната ни.От такива”пазачи”Бог да ни опази!

 16. Към Емил Илиев

  Към великолепния Ви коментар имам една корекция. Веско Маринов е ТРУВЕР, а не ТРУБАДУР. От Севера на Полски Тръмбеш идва.

 17. Simeone, слънчасване на кошерите e достойно нещо!
  Но.. никакво опушване! 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.