Интръмпретации

Ще бъда кратък: американският президент Тръмп, нарочно или без да иска, възпроизвежда знаменити български анекдоти. Може и да не са с български произход, но ги знаем по нашенски като най-кратката форма за изразяване на дълбока позиция в едно плитко по своята същност общество, закопано за дълго от “гробокопачите на капитализма”, които аплодират и най-червендалестия  американски милиардер в случай, че им наредят от Червения площад.

Ето още един виц в интръмпретация:

Тръмп би искал да покани Путин, но е рано за това. https://trud.bg/тръмп-заяви-че-би-поканил-путин-в-белия/

Иначе казано, според Иванчо от вица ( да не се бърка с Ивана или с вицето на президента), това е преразказ на шегата, според която  “тате каза , че ще ми купи велосипед, ама друг път”.

В ролята на Иван(ушка) в случая е Вова. Той се надява на велосипед, но най-вероятно ще го качат на шейната без непременно да чакат снеговете.

6 мнения за “Интръмпретации”

 1. Пак сме изправени пред изработена правителствена комбинация за прикриване на истини, употребявана начело от Радев и Боко. И от цялото правителство – десетки и стотици хора. Може би замислена, а може би инстинктивна, което е по-зле, тъй като показва дълбини на характер. По-точно – и двете.
  “Каня Тръмп в България!” – прикритие за “Каня и Искам тук да дойде Путин!”
  “Новият изтребител на България трябва да е ново производство!” – прикритие за “Новият изтребител на България НЕ трябва да е американски!” “Не трябва той дори да е от страна/и от НАТО”!
  “Аз съм от НАТО” – прикритие за “Сърцето ми е с Русия!”
  “Аз гласувам в Брюксел санкциите на ЕС и НАТО срещу Русия! – прикритие за “Аз си правя кампании и пропаганда в България СРЕЩУ НАТО и ЕС, в полза на Русия, миличката освободителка, ако може ВСИЧКИ санкции и ограничения срещу нея да отпаднат!”
  “Аз съм на равно отдалечение от руския и американския президенти” – прикрикие за “Аз съм си сърдечен приятел с ВСЕКИ руски президент”.
  “Да, подарявам куче на Путин, но подкрепям европейската и евроатлантическата политика срещу Русия и нейните заплахи” – прикритие за Премахване на Русия като заплаха от стратегическите документи на България. За Даване на Каквото може на Русия: телевизии, вестници, росенеци, терминали, рафинерии, квартали, тръби, всичко и всичко. “Повече от България да бъде дадено на Русия!”.
  Ако може – и целия ни Български Задник!

 2. Поздрав на ИВО за добрия прицел, once again!

  Малко друго:
  “Три пъти ще се разкае всеки, който е повярвал на думите на руснаците!”:
  Александър Ситин, руски политолог, за т.нар. ценности на руското население на т.нар. “руски свят”, които руската власт опитва да изнася навън, включително в Европа и на Запад, за да ги противопостави на западните ценности:
  http://newkozak.co.ua/index.php/rosiia-2/item/politolog

 3. Браво господин Инджев! На ВОВА ше му купят шейна – но за СИБИР.IIC…..oIL.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.