Парламентето Бареков ще “спасява света”

Най-големият вложител в КТБ сред публичните фигури, бившият тв водещ и изпълнителен директор на TV7 и настоящ евродепутат Николай Бареков, чиито пари в КТБ са достигали до 1.8 млн. евро, обикаля света като инспектор на избирателния процес в страни, като Гамбия или като наблюдател на най-милитаризираната граница в света.

8c6fb1b1b1f5284bbb6bac05f5aa662f

От разпространена от самия него информация в интернет става ясно, че му предстои мисия и в Източен Тимор “заради успешните мисии и натрупания опит в областта на укрепване легитимността на националните избирателни процедури” http://www.bnews.bg/article/227740-nikolay_barekov_be_izbran_ot_imeto_na_ep_za_chlen_na_politicheskiya_forum_aziya_evropa_aepf

Продуктът на българската избирателна система Бареков е нарицателно за парламенте, създадено с парите на банката, чийто провал е най-големият пладнешки обир в историята ( не само ) на България. Парламентето е в парламента не някаква си България, а направо на Европа. Там произведе смешки с английския си език на международен форум, свързан с Иран, но това не сломява самочувствието му на заслужил поста си “европейски политик” и “консерватор”.

От друга страна, след като си имаме премиер на същото ниво в националната политика, защо да не излъчим негово копие и на международната сцена? Борисов се изживява като регионален водач, посредник между ЕС и Турция на Европа, а Бареков направо ще спасява света като инспектор на най-опасното военно огнище на напрежение на  Корейския полуостров.

Нямаме проблем, Европа плаща за екскурзиите му, нали. Освен един: кой ще ни спаси от такива спасители на света, които сами сме произвели?

11 мнения за “Парламентето Бареков ще “спасява света””

 1. България ще се отърве от парламентето Дудук Бюреков и баце-тата когато “Русия цамбурне”. Прогнозата е в смисъл кога родината ни ще се оправи е на Стопанинът на БЛОГА НИ направена на 19 юни 2017г. в “частен разговор”, фаче-фаче с прескромната ми особа. На мига след цамбурването трябва да се вземем у ръце и да изметем веднъж завинаги гюбретата кат цитираните. Изпаднали в неизбежен шок, нулево противодействие, всеки се спасява по единично и “за да мир, бкп в Сибир”. Каквото и да означава в наще време крилатият антикомунистически призив от 90-те години.
  А цамбурването е предопределено. Карайте внимателно в трите статии по-долу. Първата наглед няма много общо с последвалите две. Но тя показва нагледно защо Эрэфия трябва да бъде утилизирана раз и навсегда.

  http://rusjev.net/2017/07/14/beshenyih-sobak-nado-strelyat-rossiyskaya-zhurnalistka-o-russkih-turistah/

  http://oleg-leusenko.livejournal.com/2011451.html

  http://uainfo.org/blogosphere/politika/1499846395-ukrainu-ne-ustroit-lyuboy-rossiyskiy-oppozitsioner-kak-i.html

 2. Като му гледам снимката много ми прилича на на ТИКВАТА. Няма да се учудя ако някой ден този да НАСЛЕДИ ТИКВОНИЙ. В РБ всичко е възможно!IIC…..oIL.

 3. Бареков е илюстрация и на нуждата от цялостна реформа на ЕС, която Меркел и Макрон вече започват. Фактите изброени в статията са повече от красноречиви, известни са в Брюксел и въпреки всичко този е в Евро парламента. Затягането на проверките за чисто минало на евро бюрократите също е важно. Така от тук няма да могат да пращат такива мошеници да представят България.

 4. а тези в България не са ‘тръмписти’, те са кремълски щръклици

 5. Извинете ме, това изречение беше за под предишната статия

 6. @Georgi Nikolov

  Започнах с последния твой линк. Благодаря ти. Следя публикациите за Навални защото имам въпросителни с дебели греди.
  Наскоро напомнях тук https://goo.gl/MvxmZi за едно позабравено интервю с него, и по-късно пуснах кратък коментар.
  Опозиционерът Навални може да се превърне в един от най-изтънчените проекти на Кремъл.

 7. Кумът и кумеца,Борисов и Бареков са на едно елементарно ниво.Руския сценарий работи много активно с такива.Не всички имат вина за техния избор,но всички страдаме, дори и тези които не признават,че са гласували за тях.Примери с Барековци и Борисовци през годините много.Това ще бъде прекратено когато изпълняваме заветните думи на големия патриот ген.ЛУКОВ:България ще върви по-своя път съобразявайки се единствено и само със своите интиреси.

 8. Най-вероятно ше си умре от огромна доза нарцизъм.
  “Аз не мога да знам какво е казала вчера. Аз съм известен със своята скромност и ми е неудобно. Така че се извинявам, ако оттам е тръгнало напрежението”.
  Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на парламентарния дебат за бъдещето на Европейския съюз в петък.
  Премиерът коментира реплика на депутата от БСП Атанас Костадинов, че средата в пленарната зала “възпалената” заради изказване на депутатката от ГЕРБ Снежана Дукова, която обявила Борисов за “най-добрият политик в България”.

 9. Същата комедия ако не беше трагично ни разиграват други кум и кумец-Симеонов и Сидеров.Но всичко по-Руския сценарий…..

 10. А техният политгуру, кремълският гном лилипут.ин уважително е заспал при гледането на 4-рите сериала на полезният идиот оливър стоун посветен на самият слънцеподобен.
  Боже, колко мъка има на този свят, боже!
  https://www.gazeta.ru/politics/news/2017/07/14/n_10306070.shtml#comments

 11. Бараков е поредна излагация на България пред цяла Европа, но радост за Русия и тукашните й поддръжници.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.