Бездействието на Борисов окуражава рашизоидния екстремизъм

Както вече отбелязах в друга статия, левият екстемизъм и вандализъм у нас е напълно безнаказан. Това се вижда е особено контрастно на фона на преследването на българи, които си позволяват да оспорят съветската монументална символика в България.

Среднощният палеж на крана, демонтиращ паметника пред НДК, предсказуемо се оказа с “неизвестен извършител”, а единственият, който получи някакво обществено порицание в социалните мрежи във връзка престъплението, се оказа аплодиращият деянието от държавния микрофон на БНТ водещ Волгин ( накривиха му будьоновката- проповядва си червения фундаментализъм най-спокойно).

Волгин привлече вниманието на безсилните да заместят отсъстващата държава български граждани просто защото е известен и получава с лекота палмата на първенството сред състезателите за първото място по червен екстремизъм. Което не означава, че няма и други кандидати, които дори го надминават в устрема на своето предизивикателство под формата на поредното крайноляво подстрекателство- включително и към “въоръжена борба”.

В тази роля се изяви в проправителствения телевизионен Канал 3 известният на интересуващите се от фауната на крайното левичарство в България пловдивчанин Павел Иванов. В интервю за Любомир Огнянов той демонстрира непукизма на екстремизма си дори в редкия случай, когато един журналист не му отстъпва нито като позиция, нито в изказа и бързата реакция.

izbori_pavel-ivanov3

Павел Иванов успя да похвали палежа на крана на 9 юли; да неглижира като нещо нормално ( защото било като на война) масовото убийство при атентата от 16 април 1925 г.; да обяви повече от три милиона българи за пролетарии ( защото работят за някого, който им плаща, макар и доста добре, както е при IT специалистите), т.е. негови потенциални следовници по каноните на марксизма; а МОЧА набеди за паметник …на българската армия. http://kanal3.bg/news/comments/57306-Pavel-Ivanov%253A-Komunistite-sa-gotovi-da-prizovat-za-vaoradzena-borba%252C-no-dano-ne-se-nalodzi-%2528VIDEO%2529

images

Толкова много наглост , събрана в няколко минути, е възможна само благодарение на още повече безнаказаност и натрупвания в течение на години в убеждението му, че е недосагаем и срещу него няма каквото и да било downloadпротиводействие. Същият агресор, в качеството на самоназначил се вожд на протестите в Пловдив преди 4 години, лисна на 3 февруари 2013 г. чаша кафе в лицето на гражданин в момент, когато даваше интервю. Пак той беше водеща фигура на хулиганския контрапротест срещу законен митинг пред МОЧА на 9 януари 2011 г., превърнал се в прототип на последвалите подобни действия на щурмоваци, заействани images-1срещу гражданските протести през лятото на 2013 г. ( вижда се на видеото в рамките на това 640_49c426e1b3db3b41ec59fbe1aa5d2be3предаване на Нова телевизия https://vimeo.com/18620057)

В акция с организирано от Павел Иванов и компания изгаряне на европейското знаме в Пловдив на 17 март 2014 г. местните русофили изразяват подкрепата си за руската окупация на Крим. Полицията, независимо от предварително разгласяване на акцията, не само не спира палежа, но и просто отказва да се качи до подножието на съветския “Альоша”, където вандалите извършават ритуалното си поклонение пред Путин. Тожва е същата ( по идеологизиран манталитет), която в София охранява с жандармерия хулиганите от червените контрапротести от миролюбиво протестиращите граждани в София пред МОЧА.

“С тази инициатива подкрепихме свободната волеизява на народа на Крим в стремежа му за отхвърляне на неонацистките претенции на хунтата да управлява в Украйна. Европейският съюз в момента е изразител на неофашистките тенденции, които заливат Украйна, каза за “Марица” председателят на Съюза на комунистите в България и лидер на “Че Гевара” Павел Иванов. Попитан защо са запалили знамето на ЕС и дали това не е криминално престъпление, той отговори: “Паленето на знамена на агресори не е криминално деяние.  ЕС в момента застава в позицията на агресор и нахлува в една чужда територия. Когато някой се стреми към война, дори и да се казва ЕС, той трябва да бъде порицан”. http://www.marica.bg/комунисти-изгориха-знамето-на-ес-news213870.html

Общото между този палеж, палежът на крана в София и предишни палежи на европейски знамена на подобни сборища, е пълната безнаказаност и ясно изразения просъветски характер на престъпните деяния, поощрявани от бездействите на държавните органи в европейска България.

10256544_10201928651359192_5086936517864355418_n

Миризмата на вмирисана риба, върху която паразитира московско-левичарската безнаказана агресивност в България, идва откъм главата на кита, върху който се крепи властта. Именно бездействието и услужливата пасивност по тези въпроси на всевластния Бойко Борисов дава кураж на рашизоидите да си развяват байряка и да горят европейския флаг. А вече и да намекват за курс на “въоръжена борба” – ако 640_e6c7f99dee832ea1e8c84130a4336a7fпреценят за нужно.

 

НА СНИМКИТЕ ПО-ГОРЕ: Павел Иванов- социалист със социалистите; сталинист със сталинистите; живковист с живковистите ( като Костадин Чакъров, самоназначил се за говорител на живковизма в България); кандидат за депутат в компанията на Михаил Миков; и, разбира се- като поклоник на масовия убиец Че Гевара, водач на качулати екстремистчета, които имат причина да си крият лицата

НА СНИМКИТЕ ПО-ДОЛУ: Ритуален палеж на европейското знаме в София на 9 май 2014 г. пред МОЧА и същото деяние в Пловдив ( клекналият чернорубашник е чест знаменосец на чегеваристкия екстремизъм, вкл. на контрамитинга в София на 9 януари 2011 г.) на 17 март 2014 г- палеж в прослава на СССР и Русия на фона на МОЧА и “неговото подобие “Альоша”.

Страницата на Павел Иванов във фейсбук “разстрелва” от упор с образа на чекиста-екзекутор:

“Нищи лично, вие просто сте враг на народа!”

Image may contain: 1 person, meme and text

4 мнения за “Бездействието на Борисов окуражава рашизоидния екстремизъм”

 1. Зоя (змия особено ядовитая) бълва отрова на Балканите.

 2. Този червен разбойник,почитател на Че Гевара,явно предпочита терора.БКП на която е наследник разбира,тероризма практически,тъй като води сто годишна война със собствиния си народ.Да си пожелам търпение и повече смелост.

 3. Винету сам доказва ,че е прост. А пък тоя червенотиквен лумпен е диагностицирано прост. И щом и двамата
  са прости няма как да не се разберат, според Винету. Остава само да се разберат за “въоръжената борба”, защото всички КАПИТАЛисти и ОБРЪЧгарси са в техните “партии” – преки клонинги на БКП. Не вярвам и ниКОЙ от кукловодите ,които им дърпат конците, да ги използва във “въоръжената борба” насочена срещу тях. А пък от Брюксел идват милиардите ,които се крад….., пардон – “УСВОЯВАТ”, пак от неКОИ особено “отговорно дрогари”, които са изнесли открад…., пардон – “УСВОЕНИТЕ” милиарди пак в “прогнилият” запад, а не в кривославният путлериалистически Сибирь.
  А особено интересно е какво може да измисли горният чегавристки боклук за кривославието на кагебисткият бандит Путлер, който от придворен чекистки бандит на КПСС сега се представя за “ревностен”……НАЙ-ревностният кривославен във Вселената, макар че само преди 10 години е бил на лакейска служба при най-яростните му противници от КПСС, водещи “свещенная вайна” и “свещен” геноцид спрямо него?!?
  Не е ли “предателство” от чекисткият лакей Путлер спрямо “свещенната” большевишка “вяра” на таваришт Ленин, таваришт Сталин и таваришт Че , да пропагандира кривославието – един от основните “архиврагове” на большевизъма?
  И ако това не е ВРАГ на народа, то КОЙ друг може да е?
  Но явно путлеристките рубли са по-силни от примитивните опорни точки на большевизъма, единственото “свято” нещо в безсмисленото съществувание на няколко поколения потомствени марксисти, гавристи и комунисти. И този раШИСТКО-КОМУНистически , RAZIстко-итерНАЦИоналпутлериалистически и ОЛИГархо-чегавристки дегенерат го потвърждават изцяло и без никакво статистическо отклонение от вековното си рублофилско подчинение.

 4. Цитатът на Солженицин е на място:

  “Всякий, кто однажды провозгласил насилие своим методом, неумолимо должен избрать ложь своим принципом.”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.