На(р)цисти

“Почти половината от американците смятат, че президентът на САЩ Доналд Тръмп не е способен да представлява интересите на САЩ в преговорите с Русия, сочат резултатите от допитване на вестник “Вашингтон пост” и телевизия Ей Би Си, оповестени днес и цитирани от ТАСС и БТА. На това мнение са 48% от анкетираните 1001 американци.

Точно толкова смятат също, че за времето на президентството на Тръмп САЩ са изгубили позиции в света. Участниците в анкетата били попитани също така доколко е правомерна срещата през лятото на м.г. на Доналд Тръмп-младши с руската юристка Наталия Веселницкая, в присъствието на зетя на президента Джаред Къшнър, и на шефа на предизборната му кампания Пол Манафорт.

Само 26 на сто от запитаните отговорили, че те имат право на такава среща. Близо две трети обаче смятат, че срещата е била неуместна. Резултатите от проучването сочат още, че 58 на сто от американците са недоволни от работата на Тръмп като президент. 41 на сто пък не одобряват неговата икономическа политика.

Що се отнася до въпроса за намесата в американските избори, мнозинството – 60 на сто от запитаните – вярва, че Русия се е опитала да повлияе на резултата от президентските избори в САЩ м.г. При това 44 на сто от анкетираните смятат, че именно Тръмп е получил изгода от руската намеса, а 14 на сто смятат обратното”. http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/07/16/3008091_pochti_polovinata_amerikanci_smiatat_che_trump_ne_moje/

Да ми е простено ако греша, понеже към момента в ivo.bg имам 5589 публикации ( над 90 процента от които собствени статии) за 9 години, но май никога не съм взимал повод от анонимен комента(то)р в друг форум, за да напиша “контракоментар”. Не че в случая съм се натъкнал на нещо извънредно- точно обратното, типично е.

“gozambo

Рейтинг: 1986

19:04, 16 юли 17

“Тия проучвания са като онези проучвания, които казваха, че Хилъри има 97% шанс да спечели. При това са без значение. Тръмп е президентът, той определя външната политика, а не подкокоросваните от еврейските медии малцинствени групи- гейове и лесбийки,феминистки,черни безработни от гетата,наркомани,нелегални,криминали и прясно индоктринирани студенти в либералните колежи” .

Да оставим настрана чистата фактология, според която Хилари Клинтън наистина спечели изборите в абсолютни стойности, но загуби поради разпределението на гласовете според избирателните комисии, гласуващи от името на гласувалите. А и не е важно в случая кой и как точно спечели накрая на изборния процес в САЩ.  Да не се връщаме към тази американска технология…

Друго искам да кажа: наш нацист, но когото не му стиска да застане с името си зад антисемитизма си, хомофобията, расизма, женомразието и прочее характеристики на домораслите ни на(р)цисти, доволни от своята арийска, расова, мачистка чистота, е обобщил в няколко изречения автопортрета на воюващите срещу запада и либерализма рашизоиди в България.

“Хубавото” в случая е в това, че не се налага да обяснявам нищо. Авторът на коментара е изчерпателен в кратката форма, в която представя себе си и себеподобните си. Откровения от този род говорят за гузната съвест на техните автори, които освен това са и страхливци – не смеят да се противопоставят с името си на омразното им статукво. Нахвърлят се от засада на жените, черните, сексуално различните и – разбира се, на вреите.

С една дума: типична комплексарщина на объркания рашизоид, за когото омразата към различните е отдушник за малодушната му “широка” проруска душа.

14 мнения за “На(р)цисти”

 1. Чета в края на тъмния текст ‘либералните колежи’ и се сещам за вица ‘тя пък една гара!’
  Де да бяха действително либерални!

  Но ето логично последвалата вълна, която донякъде ме обнадеждава:
  http://www.torontosun.com/2017/07/01/the-new-counterculture-emerging-on-campuses-and-free-speech-is-at-the-front-lines

  А този коментатор би имал проблем на празнична маса с моято семейство, където сме събрани всякакви птици – католици, евреи, ортодоксални християни, и една шинтоистка. Добре дошли са и останалите, стига да могат да ходят на два крака и да са относително разумни.

 2. Гозамбо е елитен форумен идиот изполващ кат “аргументация” единствемо спуснати опорни точки, щампи, мантри, идеологеми соцкомфолклор, препрана история и т.н. Олгин трол. Никой от уважаващите себе си виртуали в коментарната част на Дневник не гледа сериозно на него. Стопанинът на БЛОГА НИ закономерно в него е видял предстаителната единица на “типична комплексарщина на объркания рашизоид, за когото омразата към различните е отдушник за малодушната му “широка” проруска душа”.
  “Опонент”, няма що, та дрънка. На кухо.

 3. Възпитателната среда е определяща за оформяне на индивида. Затова борбата ни трябва да е насочена първо към медиите, които объркват възрастното население у нас, а то е пряко отговорно за оформяне на подрастващите. Ценността система е подменена и над интересите на обществото, на родина, почват да стоят интереса да се издигнеш в ерархията чрез слугинаж и самоцензура. Самоцензура описана от Георги Марков. Духът е подчинен на самоцензура. За да се получи “възпитанието” са впрегнати повсеместно: медии, образование, паметници, наименования, исторически факти, музеи ….
  Идеи, БОРБА за национална медия. ТУК

 4. Да си прясно индоктриниран е кофти. Съвсем друго е да си по старому индоктриниран: два свята, единият е излишен, ако не е наш. Конечно.

 5. Не е по темата. На съвеЦкий диалект е. Потресаваща картина на кочината самонарекла се гордо “руский мир”. И цялата тази гадост кремльовци правят и невъзможното да изнесат в близка и далечна чужбина.
  http://echo.msk.ru/blog/varlamov_i/2019518-echo/

 6. Ами и ти Иво не оценяваш правилно президента който избрахме и то не случайно, направи ли ти впечатление че Той за разлика от Обама и предишните се изправи достойно в центъра на Варшава и назова държавите разпалили ВСВ, нападнали Полша от две страни, нацитата и севецитата. Като наблюдавш световната политика от дълги години, сигурно знаеш, че когато Републиканския слон яхне коня, есесерските сили по света берат душа. Демокрацията си е демокрация, но точно Консерваторите скроиха шапката на Горбачов и терористичната организация есесер. Така че хубав лош, Тръмп е точно това което меките китки от медиите не могат никога да направят, засили ПЕНТАГОНА, който е страж на световния мир и пази всички ви от лудити.

 7. BOTEVEC, интересно е да се прочете интервюто с Андрей Пионковски. Един от най-големите не само рускоезични аналитици на американо-руските политотношения.
  За мен е без никакво значение дали Тръмп се възхищава и дори искрено завижда за безконтролната власт на ввп. Вярно е, че и напоследък, след разкриването на определени случки, не срещаме външна изява на чувствата на Президентът на най-великата държава на планетата към колегата му лилипут.ин. Както се казва в библията, по делата ще ги познаете.
  Обстоятелството, че търпението на кремльовци се изчерпва е добър знак, че Белият Дом се движи в правилната посока. За повече, давам думата на АП.

  http://www.kasparov.ru/material.php?id=596A23B609119

 8. Преди време се е случвало да скастрям с коментарите си в “Капитал” този дебил Gozambo, после разбрах, че споря с радиоточка, и спрях. Но той е истински майстор в краткият жанр “полуидиот”. Тук с едно гениално кретенско изречение успява да обедини в едно вековната злоба на роба – заедно ще мразят “другият” национал-социалисти, национал-комунисти, обикновени/прости/комунисти, анти-капиталисти, анти-глобалисти, анти-педерасисти, расисти, анти-западнисти, антисемити, и дори няколко женомразци, които са почти симпатични на фона на останалите:)!

  Хитрото в случая е това, че няма нищо укоримо да си против агресивният феминизъм и свръх-левичарския напън в университетите, обаче така опакован в горната хейтърска компания, ти се запушва устата.

  Абсолютно съм убеден обаче, че някой “инвестира” в подобни Гозамбовски мърши, разпространяващи отровната воня на враждата /всички знаем, кой е този някой./ Не знам какво може да се направи обаче за проветряването на тази воня..

  @everyone else, прочетох линка ти, обнадеждаващ е. Май по-скоро сме сходни птици, присъединявам се, /ако разрешиш,/ към Вашата маса, /аз докато мога да ходя на два крака, съм относително разумен/ 🙂

 9. Sir Sven:
  Добре дошъл! За мен ще е удоволствие!
  Само да знаеш, до един обичаме песни, скоропоговорки и каламбури. Японката ни има мъчнотии с последното, трябват й десетина минути да разбере. Умна е, просто различна култура, различни кодове. Общото между нас се оказва по-силно от различията.

 10. Много точно казано, Sir Sven:

  “Хитрото в случая е това, че няма нищо укоримо да си против агресивният феминизъм и свръх-левичарския напън в университетите, обаче така опакован в горната хейтърска компания, ти се запушва устата.”

  But you still have some leeway… and with a bit of intelligence you (or rather I:) can hopefully manage to keep face clean.

 11. Г-н Инджев,

  Напълно съм съгласен относно анонимния нацист. Още по-голям проблем обаче е този, който е известна фигура, застава с “лицето” си и… има много последователи. Пресен пример от вчера – Ангел Джамбазки и неговият пост във Фейсбук: “Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За “либерализма”. За “хуманизма”. За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда.
  А аз ще ви разкажа как се използва въже.
  Лека му пръст на момчето. Дълбоки и искрени съболезнования на близките му.”

  След това видях пост на… Румен Петков, който осъжда такова говорене: “…Един от членовете на МС заяви, че ще прати БОП на всички, които призовават към етническа саморазправа и насилие. Не знам адреса на оня с въжето, но можете да го намерите в Брюксел – на опашката за големи заплати…”

  – при което се изля огромна злоба в коментарите под това. По принцип бих бил последният защитник на Румен Петков, но в случая ме потриса абсолютно разюздания нацизъм, поощряван от политик и евродепутат (!?!), и намиращ публична изява и подкрепа без никакво съпротивление и санкции…….

 12. г-н МИНЧЕВ, жамбаски е от МВРО. Жамбазки е избран заедно с барекоф , които през 2014 бяха на директна консумация от КТБ, и получаваха “порциите” си заедно с другите си ортаци и КОЙстовисти.
  Ето това е една от най-тежките последици от КТБ – политкомунисарщината – купуването на “партии” и евродупетати в законодателната власт, наред с корупцията и в другите власти – изпълнителната ,”медиите” и съдебната и прокурорската власти, и бизмесмемите. Това е наследството на КТБ ,а конкретно в Брюксел – бареков и жамбазки.

 13. Г-н Инджев,

  Гозамбо е уникален субект в своята хамелеонщина. Всичко това, което в момента той пише във възхвала на Тръмп и Тръмпизма, през 2008 и 2012 го пишеше в подкрепа на … Обама!
  С него редовно се заяждаме във форума, откъдето вероятно сте копирали това мнение, но подобен гьонсуратлък признавам си не съм срещал. При него водещото е борбата срещу евреите, затова преди беше твърд привърженик на Обама.
  Интересно след Тръмп кого ще избере за нов Месия. Аз залагам на Стив Банън или някой със сходна идеология – белите националисти срещу другите.
  Имах “щастието” да познавам гозамбо от краткия му престой в Атланта където той пристигна със семейството си в началото на века като новоизлюпени имигранти спечелили зелена карта. Изобщо не не беше такъв човек, но с възрастта беше обсебен от всякакви конспирации за евреи и тайни общества на “глобалисти” и ето го резултата…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.