Суджукгейт е димка за прикриване на Дудукгейт

Бомба! Сензация! (Не) само в ivo.bg!  (Не) за първи път!

Вижте как гладния… пардон, главния прокурор защити месната власт, която не е получила нито един суджук от една местна далавера.http://www.dnevnik.bg/politika/2017/07/21/3011246_borisov_poiska_ostavkata_na_rukovodstvoto_na_gerb-/

Суджукгейт иде тъкмо навреме, за да похлупи Дудукгейт, в който по право са намес(т)ени множество месести фактори ( някои ги наричат “трите прасенца” или “тримата шишковци”).

Дудукгейт, за разлика от Суджукгейт, който е съвсем пресен, е стар като отлежала пастърма, която се поема като мезе с още по отлежала вина. Вината, разбира се, вървят с мезе.

Илюстрация как се става за мезе, преди да станеш любимец на самия Борисов, който да ти стане Кръстник, може да се види в следния отлежал видеомат’рял за доказания кръчмарски произход на Дудука много преди скандала със Суджука. https://www.youtube.com/watch?v=IJdtUiwsiOI

За Суджукгейт Големит бос Борисов нареди голяма чистка в партията си в Добрич, но кой ще разчисти след самия него заради Дудукгейт?

НА СНИМКАТА: Фамил(иар)на среща с един Дудук, на когото пловдивският дядо Николай би камбаните за сватбата му, а софийският кмет Дон Борисоне не остана по-назад в кумуването

Unknown

29 мнения за “Суджукгейт е димка за прикриване на Дудукгейт”

 1. Дон Борисоне..това ми хареса:)) Не в десетката а направо десет пъти в десетката..

 2. Удариха дъното /Борисов,Цацаров ,Пеевски/.Стигнаха до суджука,предстои виното.Музиката да свири и народът да се чуди – трагедия ли е или комедия.
  Защо Цацаров не разследва Борисов и Цветанов за заблуда на хората да си внасят парите в КТБ награждавайки Цв.Василев за най добър банкер.Това не е ли опит за измама или е по некадърност.
  И в двата случай въпросните лица трябва да бъдат разследвани и нямат място в управлението на страната най малко.А сагата с Бареков лъсна и сега е трудничко да я повторят в същият вариант.Но кукловодите са нагли и глупави.Сигурно ще има и цирк.
  А на хакерите им домъчня за мен.Явно това е някой който ме познава и *обича*.Приятен ден.

 3. само забравих кога кръщелника стана “капут”…преди или след кумуването

 4. Точно така, Иво, всичко е за ПАРАВАН! Също като ужаса, който се насажда от всяка дума или действие на Ердоган, за да се измества фокуса от истинският проблем на България – Путлер! То даже вече става банално – изникне ли политически гаф, веднага му се намира и “лепенка”, за да го тушира.
  КЪРВАВО-ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!!!

 5. Господин Инджев, та те са си ЛИКА ПРИЛИКА. Като ги гледам все едно гледам филма (КРЪСНИКА). Господин (КРЪСНИКА ЛУКАНКАТА Б.Б) няма начин да не е и той в аферата (ДУДУКГЕЙТ)!IIC…..oIL.

 6. „ депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов, чийто имунитет по-рано днес поиска главният прокурор Сотир Цацаров, е упражнявал натиск над търговец за предоставяне на 4 тона суджук”
  Защо бе Живко!Защо бе Мартинов! Защо бе джанъм ни направи за резил пред целия свят!
  Български депутат не става ДОРИ и за крадец на суджук!
  Ами не така избердем на суджука бе брат!
  Виж братята роми-почва се от жицата! Открадни жица, купи си суджук- и той вече не е краден!
  Виж червените бизнесмени от ГЕРбСП! Открадни си завод, нарежи го на скрап, купи си суджук- и той вече не е краден!
  Да беше откраднал поне милиони /неизвестно колко/ като Станишев или Бареков /30млн. уточнени ЗАСЕГА/, та да те направим поне евродепутат!А сега? Ко прайм ся?

  „Суджукгейт иде тъкмо навреме, за да похлупи Дудукгейт, в който по право са намес(т)ени множество месести фактори ( някои ги наричат “трите прасенца” или “тримата шишковци”).”
  Много аджамийски бе джанъм!
  Ами поучи си от баш Свинаря пловдивски на не само “трите прасенца” или “тримата шишковци”.
  Първо поканИ баш прасенцето с трите гуши, направи му кайве с руска дончовска газ и –пито платено! Слючаят приключен-ЗАБРАВЕТЕ!
  Или поне Вимпром нямате ли? Ами оттам кради! Нощно време като берат лозята с каруците братята роми- отиди разбери какъв сорт е или на кого е гроздето!
  А ти направо на суджука!Подпали ни чергата момче- на всичките с твоя суджук!
  Това бабите на село са ужасни бе, човек!
  Ами като разбере дъртата ромка , че кучето им дето бяга подир каруцата и дето изчезна, е станало на суджук? Ко прайм ся?
  Ами като разбере бабата с шалварите от Делиормана, че прасенцето дето и изчезна е станало на суджук?/нашите братя мюсюлмани май не ядат домус само пред ходжата, а и той май скришом похапва/ Ко прайм ся?
  Ами като разбере нашата, най -проклетата баба, че и магаренцето и станало на суджук? Ко прайм ся?
  Добре, че Цацаров/” е великодушен и всичко ще свърши с най-тежката присъда ТАМ ГОРЕ : „В името на народа! Осъждам те с НАПОМНЯНЕ –„Не са хубави тез работи!Друг път да не правиш тъй толкоз ачик!”
  Добре, че и Борисов е великодушен! „… да освободи общинския ръководител, общинския организационен секретар и членовете на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич.”
  Ами, ако се беше ядосал и беше освободил ВСИЧКИ членове и симпатизанти, гласували за ГЕРБ, и изпратили в НС такъв некадърник, дето и за крадец на суджук не става? И след ярост господня Борисова, тогава – ко прайм ся?
  Гладен ли си останал ,бе Живко!Заради твоя суджук изгоряхме всичките!
  Но –”Всяко зло, за добро!”
  РАЗСЕЙВА се по малко синьо-червената ГЕРбСП мъгла!
  П.П
  ЛЪЖАТА е тяхната ИСТИНА!
  ГЕРбСП КАРТАГЕН ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!
  27-г. СТИГАТ!

 7. Коментиращите в Дневник са посочили истинската причина Цаацров да започне Суджукгейт. Не е “културно” да вземеш за себе си ВСИЧКИТЕ 20 000 суджуци, а за “вожда” ти – йок! Това е осъдително, още повече че си търсил суджуците НЕ от свое собствено име, а си ги търсил за “вожда” ВИ.
  И така първо търсиш суджуците от чуждо име(директно от името на байХ!), второ освен, че си търсил суджуците от името на байХ, после НЕ си му дал поне един за “дегустация”! И на районното ЦК на ГЕРБ не си дал, и на областното ЦК на ГЕРБ пак не си дал поне един суджук за “дегустация”. А какво остава за цВ.цВ. и партийното ЦК на ГЕРБ в София?!? За “вожда” да не говорим.
  Тоя Живко е бил на суджукова диета 4 години. По 3 кила на ден…….4 години!!!
  Дори и лъвовете в зоопарка ядат по-малко суджуци от Живко, на ден! И то не дивечови, като Живко, а от “нискокачественото месо” от гейропските вериги.
  А като се вземе предвид ,че всеки суджук се получава от над 2 килограма ЧИСТО месо, то излиза че Живко е ял по над 6 кила ЧИСТО месо, на ден.
  От друга страна по колбасарска норма 1 килограм ЧИСТО месо се получава от 2 килограма прясно месо,от което излиза че Живко е ял по 12 кила прясно месо, на ден.
  И накрая 1 килограм прясно месо се получава от над 2 килограма ЖИВО тегло на живо животно. Което в крайна сметка показва ,че Живко е ял еквиалента на над 24 килограма от ЖИВО тегло , на ден……. ДОРИ лъвовете не ядат по над 24 килограма ….. всеки ден. НО ….. Живко го може! НАЛИ!
  При това не обикновено месо , а дивечово!
  И да не даде един обикновен суджук от от 100 грама на “вожда” си……….. мъка…….. Вън, за такава неблагодарност към “вожда” и РК,ОК и ЦК на ГЕРБ!

 8. Този некъдърен олигофрен злепостави ГЕРБ и лично Борисов.Много ниско ниво.За четери тона суджук,резил. Друго си е да си партнираш с АСОВЕ,като:Пеевски,Цв.Василев,В.Златев,Г.Първанов, ниската топка Дудуков.Хем официално и удобно си скаран с всички,хем далаверата си върви.Ама имало комисии за разследване,много им здраве.Четирите тона суджук да им са халал,изкаме си четерите милиарда от КТБ.Много бързо на умалчаха,но така е по сценария на братушките.Много здраве и късмет на всички съмишлиници.

 9. Агент Иван – “крушката”, която не пада по-далеч от корена си: дядо му, съдебен заседател от “Народния”съд в Русе, е подписал повече от 300 присъди, баща му Дончо е бил доносник, а той, въпреки че няма нищо общо с Македония, оглави ВМРО със задачата да разсипе оригиналната организация, да подмени ръководството й с рубладжии и да разграби имуществото й. Сега казват, че от досиетата на КТБ изскочила информация, че и агент Иван, също като Румен Петков, е излязъл от кабинета на Василев с “торбичка”, в която имало 1 милион!

  Новите изтребители под въпрос.Каракачанов искал Русия да стегне всичките Миг-ве
  (с милиардите, предназначени за нови, съвместими с партньорите от НАТО изтребители).

  http://www.mediapool.bg/novite-iztrebiteli-pod-vapros-karakachanov-iska-rusiya-da-stegne-vsichkite-mig-ove-news266958.html

 10. Коментатор по темата от e-vestnik.bg:

  Memish Mustafov*
  Какъв единичен случай?! Само в Каварна, въпросната мутра взе чрез замяна 430 дка (четиристотин и тридесет декара) на първа линия от буферната зона на Калиакра до с. Българево, за по малко от десет стотинки на метър квадратен по предложение на кметъла (бел. ред. – на бившия кмет на Каварна Цонко Цонев). Пазарната цена беше повече от 30 евро на кв. метър! Друг случай : на фирма „Жизел” на същия господин е направена замяна с борова гора в апетитно крайбрежно място и въпреки текста, който предложих „Да не се изсича боровата гора””, елате да видите какъв комплекс се издигна там! Естествено той продаде имота на британци по време на имотният бум. И още и още. Майко моя! Такъв човек народен представител от управляващата партия?! Това са факти! За уволнения и забрана за работа, да не говоря.
  (* коментарът е на човек от общината Каварна)

  Аз горното абсолютно го вярвам! Това е публична практика в тая партия. Сикаджийска практика. Бухалкаджийска. Мутренска…

 11. Какво става у нас? ЦУМ ГЕЙТ – ДВОРЕЦА НА КОЛТУРАТА – СУДЖУК ГЕЙТ – ДУДУК ГЕЙТ. Още колко ГЕЙТОВЕ ще се заформят у нас. И няма ли най накрая от това ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО на някому да му бъде намерин МАЙСТОРА. На всякъде в цивилизования свят съдят за КОРУПЦИЯ ,само тук се ЛАЕ но нищо не се върши. И друг път съм писал в ЩАТА ИЛИНОЙ в САЩ двама ГУБЕРНАТОРА са в затвора за КОРУПЦИЯ. Би трябвало ако наистина има някакво ПРАВОСЪДИЕ – но мисля че май няма, или ако има такова да си свърши работата най накрая!IIC…..oIL.

 12. 80 процента от руснаците искат Кремъл да продължава да изразходва техните пари за кървавия конфликт в Украйна.
  Искаха ли руснаците война?. Отговорът б/е винаги отрицателен.
  http://andreistp.livejournal.com/9443656.html

 13. Към D.SAVOVA:
  Здравейте, г-жа Савова! Радвам се да Ви видя отново сред нас.

 14. Е добре де Бойко, Дудуци, БСП, Патриоти, а ДСБ като са стока защо никой не гласува за тях? Пардон гласуват 2-3 процента. Нека цензурирането и опяването “Путин е виновен !?” започне сега 🙂

 15. @ДЕДО
  „Пардон гласуват 2-3 процента. „
  Не се извинявай! ПРАВ СИ!
  Останалите 97-98 процента гласуват за ГЕРбСП-също както през Живково време!
  Защото както и тогава, така и сега, в Избирателният Кодекс е заровен чл. 1-ви на татовата Конституция.
  Както и тогава, така и сега, номинирането на ВСИЧКИ кандидати , от ВСИЧКИ партии, за ВСИЧКИ изборни длъжности, става по т.н. ” демократичен централизъм”, измислен от Ленин!
  ДЕДО, и тук ли ще размирисваш на пешовия пръч, на шумкарски цървули и спарени партенки от съвеЦки ботуш?

  П.П.
  ЛЪЖАТА е тяхната ИСТИНА!
  ГЕРбСП КАРТАГЕН ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!
  27-г. СТИГАТ!

 16. кАжи бе, чичовото! Наистина според теб #КОЙ? може да е гласувал за бай whoЙ?!?
  В путлериалистическата чекистка федерация си имат бай WHOйло, и най-вероятно той е гласувал за твоят бай whoЙ, защото и двамата са хем бай-бай, и двамата са и WHOй(ло)! Понял!
  Повтарям само за дедо: BYE-BYЕ,бай
  WHOйло! и BYE-BYE, бай whoЙ!
  П.П. бай whoЙ слушка бай WHOйло и папка, а ДСБ не слушкат бай WHOйло и за тях няма папкане! И след като си се загрижил толкова за ДСБ – ГЛАСУВАЙ за ТЯХ!

 17. Интересното е защо единият от тримата шишковци /Цацаров/ изпържи с видимо удоволствие, пространно и подробно другия шишко /барабар със суджуците/. Другото интересно е, че шефът на ГЕРБ в Добрич е депутат втори мандат. Добре Борисов изгони цялото ръководство там. Защото са знаели всичко, разбира се. Но да види как са нещата в другите области. Едно е да се снимаш с Меркел и Макрон, друго да търпиш балкански мурафети на терен, така да се каже.

 18. ДСБ са стока, но никой не гласува за нормална стока,тъй като и ние не сме стока.

 19. Единствено ОДС направи реформи и България тръгна напред.Това излезе от сценария на братушките,след което докараха подводницата Сакскобурготски,който влезе под кожата на хората и сега я докарахме да се занимава държавата с дудука.

 20. Заинтригува ме:
  Нейков (б. м-р) каза по телевизията забележете:
  Записани първолаци:
  2000г-114хиляди
  2016г- 64хиляди.
  С това той казва директно че хората в най-активната и работоспособна възраст са намалели наполовина.
  Случайно някой ако знае източник на тази информация нека да го сподели. Нещо от МОН например.
  Съгласен с Клюкар:
  ЛЪЖАТА е тяхната ИСТИНА!
  ГЕРбСП КАРТАГЕН ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!
  27-г. СТИГАТ!

 21. Ако Ви прави впечатление, тук в блога , а и в цялото медийно пространство, ПОЗАГЛЪХНАХА овациите /или вайканията/, как целия български народ харесва Борисов и гласува за ГЕРбСП.
  В последно време вайканията /или овациите/се прехвърлиха на противоположния полюс- никой не харесва ДСБ /или които и да са десни/и ВЕЧЕ гласуват само 2-3 % за тях./което си е ИСТИНА/ И започват едни емоционални наддумвания, къде със основателни аргументи, къде с АНТИКОМУНИСТически тюрлю-гювечи.
  И така ще се въртим в омагьосан кръг още много пъти по 27г. , докато се озовем в КНДР./Вече сме Задунайска губерния в ЕС, с МАЛОРУСИЙСКО-малобългарско Черноморие./
  Докато не си отговорим ЧЕСТНО поне на НЯКОЛКО въпроса:
  1.Най-ГАДНИЯТ въпрос. ЩО Е ТО комунизъм /и СОЦИАЛИЗЪМ/ и имат ли те почва по света И У НАС?/НЕ СЕ СМЕЙТЕ! ВСИЧКИ НИЕ сме били чавдарчета/аз не/, пионери, комсомолци и партийци/аз не/ и ВСИЧКИ ние знаем САМО марксистко-ленинското обяснение,което продължава да ни се втълпява и сега. А ИСТИНАТА е друга! И тя е ОТВРАТИТЕЛНА! И се отнася за ВСЕКИ ЧОВЕК живял някога /или в бъдеще/ на земята.
  2. Най- ОЧОВАДНИЯТ ВЪПРОС: Защо навсякъде през СОЦА, а сега- у нас, в Русия, във Венецуела, в КНДР и т.н. гласуват за „лошите” , а в САЩ и цивилизована Европа гласуват за „добрите” /Изобщо не е заради турското или съвеЦкото робство, или защото „Франция и Германия са се цивилизовали със столетия”- та САЩ са само на 200г.и са се събрали „от кол и въже”. /
  3.Най-ТРУДНИЯТ въпрос: КАКВО ДА СЕ ПРАВИ? „Но как отговорът да намерим, щом ВЕРНИЯТ ВЪПРОС не сме задали!”
  Трябва ЧЕСТНО да си отговорим! И не заради Пешо Пръча и АНТИКОМУНИСти, които овонават на шумкарски цървули и съвеЦки партенки от руски ботуш , ПО СВЕТА И У НАС, а защото , след като сме се родили, НЯМЯМЕ НИКАКЪВ друг ШАНС, ОСВЕН да бъдем ЧОВЕЦИ! Но нека поне да става ПО-БЕЗБОЛЕЗНЕНО…
  Но за това- друг път!

 22. Kлюкap, кaк чoвeк в пeнcиoннa възpacт днec кaтo тeб ce e oтъpвaл oт чaвдapcтвaнeтo, пиoнepcтвaнeтo и кoмcoмoлcтвaнeтo? Hимa oщe oт 6-гoдишeн cи бил диcидeнт?

 23. Ами чети бе бате/како!
  Казал съм:” ВСИЧКИ НИЕ сме били чавдарчета/аз не/, пионери, комсомолци и партийци/аз не/”
  Пояснявам :
  1.Не съм бил чавдарче, просто защото по мое време ОЩЕ НЯМАШЕ чавдарчета!
  „Народната власт” беше още паянтава! В България беше и най – продължителната, мащабна и с най- много жертви в ЦЕЛИЯ соц.лагер въоръжена съпротива срещу съвеЦката окупация- чак до 1953г. /една от причините децата да не учат СЕГА история на т.н. социализъм/.
  2. Бил съм пионер и комсомолец! Правоверен! Голямо беше разочарованието ми, че в местният окръжен исторически музей, няма изложен нито един СЛАВЯНСКИ АРТЕФАКТ!
  Впоследствие разбрах, че няма НИКЪДЕ по света!
  Славяните се оказаха ПОКЕМОНИ, или по-точно руска имперска доктрина!
  3.Не съм бил партиец, защо съм бил неблагонадежден, некадърен и т.н.,или каквито и там да са им били критериите. Питай партийните секретари, където съм работил, но винаги съм напускал „сърцераздирателно” , но по взаимно съгласие/даже с радост/ и от двете страни!
  4. Никога не съм се мислил за дисидент! Нито през татово време, нито в началото на т.н. демокрация, когато ги търсех т.н. демократи и на първите избори в половината избирателни секции в окръга, НЯМАХМЕ застъпници! Нито сега, когато е пълно с демократи. В последните дни се оказа, че са на суджукова диета.
  5. Не, че е важно! Симпатизан/ка на ДСБ, случайно да знаеш нещо за пръча/козата на Пешо?

 24. Отговорът е на:
  Posted by симпатизант/ка на ДСБ | юли 23, 2017, 12:00

 25. Mepcи зa изчepпaтeлния oтгoвop. T.5 (въпpoca към мeн) нe гo paзбpax. Aз cъм гpaдcкo чaдo и нe oбщyвaм нитo c кoзи, нитo c пpъчoвe. A нe пoзнaвaм и лицe нa имe Пешо.

 26. @ cимпaтизaнт/кa нa ДCБ
  Градско чедо, ама си пийваш млекце!
  О.К.
  Вярвам ти/ти!
  Само съвсем мъЪъничко ме съмнява :”A нe пoзнaвaм и лицe нa имe Пешо.”
  Най-РАЗПРОСТРАНЕНОТО име в християнския свят!/в България след Иван/
  Петър /умалително Пешо / е нарекъл Христос любимият си ученик Симон:” Симоне, ти ще бъдеш ПЕТЪР на църквата , която ще съградим!”
  Рожденото име на апостола е Шимон. Името Петър (Petrus, от гръцки πετρος (pétros) — камък, скала) му е дадено от самият Иисус Христос.
  Той е първият епископ на Антиохия (37–53) и първият епископ на Рим (папа 33–67Г.) и там е екзекутиран като мъченик.
  Но…Лично аз НЕ ПОЗНАВАМ, някой да НЕ ПОЗНАВА който и да е Петър/Пешо/.
  „Честна пионерска!”/”Честна комсомолска!”
  О.К.
  „ Рапорт даден! Рапорт приет!”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.