Спотаена новина за гладуващи руски деца у нас издава какво (не) става в русифицираната ни държава

 

IMG_7317-copy-1qqБлизо 1000 руски граждани, скупчени по стара комунистическа традиция в огромен лагер на българското черноморие, бедстват от глад и невъзможност да си плащат сметките. Защо гладуването на 900 руски деца не е новина за националните ни медии? При това, забележете: новината е от 18 юли , но цяла седмица е спотаена и несподелена.

http://nessebar-news.com/nessebar/извънредно-заседава-несебърския-пар/

Това глвният въпрос в нашата все по-русифицирана държава. Защото с темата за руския туризъм тук спекулират сутрин, обед и вечер нашите управниц, обобсноваващи по този начин наведеното си положение спрямо Москва и медиите явно не могт или не искат да ги притискат с някакви негативни новини за уж дойната крава, за каквато ни представят руснаците. Внушенията по темата са дойни, но критериите в информирането и коментирането на въпроса са двойни- за “двойните освободители” тук само добро или нищо, като за покойник!

Същото (медийно и властово) отношение има и към случаите на престъпни прояви от страна на чужденци. Ако са от западна държава, това се превръща във водеща новина. Имената и физиономиите на западния простак, като онзи швед, ритнал българска камериерка, биват с наслада демонстрирни и разигравани дни и седмици наред пред българската публика, като мечка не синджир. Но ако има някаква връзка с руската мечка – йок, полицията не е никак словоохотлива за подбоности, имена и физиономии, а медиите следват тренда на влстта в това отношение. “Не им е интерено”,, ако пият “братушка” били и трошил наред в бар, че да превърнат вандалския сюжет в дъвка с вкус на “чужда държава”.

Вярно е, че “швед преби жена” у нас е като “човек ухапа куче” за новинарите, но “липсата на интерес” към прояви на простащина и агресия от страна на руснаци само подчертава и в това отношение факта, че на пиянстото и агресията на един “братушка” се гледа като на нещо очаквано, ако не и приемливо. И защо не? В самата Русия социологическите проучвания показват, че голяма част от гражданите и гражднките (!) смятат за нормално мъжа да бие жена си, а законодателите обсъждат вече на второ четене наказанието за подобен побой да бъдат на практика отменено ( санкцията да бъде сведена до глоба), освен ако не е рецидив. А пък “правото” на родителите да налагат децата си с пръчки се защитава от мнозинството от нослението в “руския свят”, възпитавано и днес според вековния руски принцип “бий, за да те уважават”.

Докога руските анклави, превзети от състоятелните руснаци, които идвали в България като платежоспособни туристи и в това качество допринасяли за икономиката ни, ще бъдат управлявани от откровени изпълнители на руския, а не на българския интерес? Отговорът е ясен- докато същото се случва и на държавно институционално ниво, а медиите се правят на слепи за тази утвърдена вече традиция, както в случая с Поморие или Несебър ( чиито кмет бил в Москва, осведоми ме вчера гражданин на Несебър, споделил в разговора, че в курортния град “стават страшни неща” и че местните хора все по-малко могат да търпят нахалството на руските пришълци).

“Малка подробност” в рамките на информацията, разпространена от несебърския сайт, е че общинарите по някакви необяснени в случая причини не са гласували да бъде прекратена след фалита провалената ваканция на огромния бой руски деца ( от “чужда държава”, както пише в текста), а вместо това гласували разходите по престоя на малките поданици на “великата Русия” да бъдат поети от местния бюджет до края на предвидения от изпадналата в несъстоятелност фирма престой.

Няма нормален човек, който би възразил на всякаква хуманитарна акция, но да платиш от джоба на своите данъкоплатци ваканцията на чужденци, пък било то и деца, е най-малкото “страно”. Ако не беше типично за община, която отдавна се е полакомила за руските пари и позволява на пришълците от евразийската държава да се разпореждат като у дома си, налагайки вкусовете, нрава, манталитета и в крайна сметка – “закона на силния” в малкия, но знаменит с културното си наследство български град.

Нима “най-животоспасяващо” за самите деца нямаше да бъде да се организира да бъдат върнати по най-бързият начин ( както при инцидент или друго бедствие) на грижите на своите родители и на Матушката, пък след това виновните за нарушения им комфорт да си понесат заслуженото по съдебен път? Нека нсеки родител да си каже честно: не би ли реагирал мълниеносно на заплахата за здравето и живота на детето си, вместо да чака друг да се оправя в подобна ситуация? Или Матушката е дотолкова убедена, че сме й длъжни, че не си прави труда да се разтревожи?

Няма ги да реагират и вечно превъзбудените срещу мигранти ( и други цветнокожи) “българи – юнаци”, за които чуждомразието е висшата форма на патриотизма, но не и спрямо поданиците на руския самодържец, превърнал страната си в международно изолиран остров, поради което “островитяните” напират към дащни дестинации, като България.

31 мнения за “Спотаена новина за гладуващи руски деца у нас издава какво (не) става в русифицираната ни държава”

 1. След последователната политика на Борисов- вече трети мандат Черноморието ни е българската МАЛОРУСИЯ!
  И ТУК ДОЛУ след изборите „всичките вкупом станахме излишни!”
  И ТАМ ГОРЕ, ОНИЯ измамиха целокупния български народ!
  Измамени са И ГЕРБаджии !
  Измамени са И БСПари!
  Измамени са И ония, които гласуваха „за по-малкото зло”!
  Измамени са И Всички Патриоти, направени на Идиоти!
  Измамени са И Всички „българи-юнаци” направени на Бунаци!
  И ТАМ ГОРЕ, въобще не им пука от тия ТУК ДОЛУ!
  ИЗМАМИХА НИ всичките!
  Борисов-3 на ГЕРБ се крепи на АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ московски патриотични златни СИДЕРОВИ пръсти на които се крепеше и Орешарски на БСП и ДПС !
  Явно , ония ТАМ ГОРЕ, от друго не разбират!
  ТУК ДОЛУ, гответе сопите!
  За НАЙ-ВАЛИДНИЯТ референдум!
  ………
  „БОРИСОВ ДА БЪДЕ РАЗОБЛИЧЕН!”
  „27-годишният ГЕРбСП КАРТАГЕН ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!”

 2. Може би има друго “обяснение” за щедростта на несебърските общински калинки, назначени точно за това – да прахосват и без това оскъдните местни приходи за неЧИИ “нужди”. Рублофилската връзка е ОСНОВНАТА все пак, но дали “фирмата” ,която е привнесла тези деца от КаГеБестан, не е собственост на неКОИ “особено отговорни” и “заслужили” дрогари от местната и централната власть?!? И сега се налага от данъците отново да се покриват “потребностите” им, както е правено винаги след 1944г….през прИхода….. и до днес?!?
  И това, прибавено и към 10 милиарда всяка година за нефт и газ от Путлер, и още други “екстри”, като Белене, Южен паток, Булгаристантрансгаз, Булгаристангаз………. “хъбчета” ….. АЕЦ Козлодуй и т.н..Дори едни 3-4 милиарда Винету не иска да си вземе от Газпром, въпреки че ЕС му ги издейства!
  И сега излиза ,че ЕС е виновен ,че всяка година ни дава по 9-10 милиарда на година, а бай WHOйло е най-голям “благодетел” ,защото ни прибира по минимум 10 милиарда всяка година, без да броим и ежегодните “добавки”, към тях, от поне най-малко един милиард.
  П.П. Ето и един малък линк за един “стар братушка” на Винету, по “кметска линия”:
  http://defence-line.org/2017/07/gran/
  Доста интересни са и коментарите на “Дмитрий”, които могат да “обяснят” генезиса и генезиса и на двамата “братски кмета” – на София и Масква!

 3. Не разбрах кой е фалирал?
  Решението да се плати почивката е най-вече в полза на фалиралата фирма- българска или руска.
  Ако се предприеме екстренно извозване към Русия, може да излезе и по-скъпо.

 4. Отново безмерна руска имперска наглост и долнопробна пропаганда.
  Пьотр Толстой и Жириновски ряпа да ядат.

  “Депутатът Сергей Гаврилов: В Русия няма българофобия, разделят ни изкуствено”

  Копирано от https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6352529 © http://www.24chasa.bg

 5. Почти навсякyде по света руските туристи са едни от на-неприятните (невъзпитани и високомерни) и най-необичани.Това ще стане и в България,един ден ще се наложи да ги гоним със сопии

 6. БГ депутатите русофили са 117 ,почти 50 процента от състава.Представителна извадка за българите!!Какво да се повече:Матушката битува в съзнанието ,обилно стимулирано от 5-та колона…..

 7. Имаме ескалация на парите давани за изхранване на Руската федерация.Освен,5 те милиарда годишно,вече ще плащаме и за дечицата на Толстой,за да има той пари да купи и некупеното досега от Несебър…

 8. „… позволява на пришълците от евразийската държава да се разпореждат (у нас) като у дома си, налагайки вкусовете, нрава, манталитета и в крайна сметка – “закона на силния” …”

  Около 25 години не виждах у нас прословутите опашки пред ресторант, патент на Москва и всички по-големи градове в РФ, докато не се натъкнах тези дни отново (и заснех за форума ) това уникално социално явление в центъра на Несебър: тридесетина руски граждани и гражданки „стоят в очередь” под изгарящото следобедно слънце и нетърпеливо гледат в чиниите на седящите по масите в заведението. Шокиращо, но лицата на евроазиатците, вместо досада, излъчваха едва сдържана радост и задоволство, че пак имат „привилегията„ да споделят (за границу) нещо, устойчиво присъствало и присъсващо в руския бит: Свещената руска опашка! Щастието „да стоиш в очередь” за всичко и навсякъде, чрез което придобитото добива принадената стойност на изстраданото ! Този изблик на щастие си остана напълно непонятен и необясним за малцинството от останалите националности, няколко българи и англоговорещи, които, с отегчени лица, наивно се бяха наредили на „руската очередь”, защото, за тяхна изненада, тя се оказа разтегателна, към нея непрекъснато се присламчваха и ги пререждаха нови и нови рускоговорещи, на които „стоящите” били запазили реда.

  Сервитьорките пък, които извикваха поредната порция чакащи, кой знае защо „забравяха” реда на пристигане, „не виждаха” чакащите от други националности и канеха на освободените маси само руснаци, докато в един момент двойка млади българи ( в България!) не се възпротиви на дискриминацията по националност и попита: „А ние не бяхме ли преди тези?” Отговорът беше, че да, ама руснаците били трима, а вие сте двама, а масата „случайно” била за трима ?!… След кратко колебание българите си тръгнаха. Мен пък, новоприсъединили се към опашката евроазиатци ме попитаха дали „стоя”, но се наложи да ги разочаровам, че не стоя, не лежа, а само снимам.
  Това беше „дребен” пример за внос и насаждане у нас „на чужди, евразийски манталитети и нрави от позицията на силния”, все още само в наглостта ИМ.

  http://snimki.be/view.php?id=125122

 9. Много преди “явлението Борисов” България се е оформила и прогнила от “явлението СССР-Русия”.
  Не се очертават никакви шансове двете явления да изчезнат. Българчето днес обича и дори е в статус на делириум по два “обекта”-Бойко Борисов и Русия заедно с Путин.
  Ако е възможно държавата или общината в Несебър, или благотворителни организации да спясят от глад и мизерия млядите руснаци, но преди отпътуването им от страната да им дадат по една “рекламка” с две дати-05 октомври 1915г. и 05 септември 1944г.
  На тези дати съответно по времето на Първата Световна и Втората Световна Война, държавата на техните прародители е обявила война на България и Българите.
  По този начин славянска , православна и братска България се определя като враг на Русия и Съветския Съюз.
  Да, тази микроскопична и беззащитана държава и народ са силно “застрашавали” руснаците и затова е няпадната. Първия път руската агресия е отразена от българите, но втория път руските агресори са посрещнати с военни духови оркестри, цветя, погачи,прегръдки, общи фотографии и пълно гостоприемство….
  И децата да занесат в Русия такава картичка с двете дати и с надпис:
  “НА РУСНАЦИТЕ С ЛЮБОВ!”
  И догодина пак да заповядат!

 10. Децата са си деца,било наши или чужди.Добре е,много добре е да им се помогне в почти бедственото положение в кото се намират.Дали гордите братушки,ще изкажат скромна благодарност към община Несебър или егото им ще надделее и България ще изплати компенсации за нанесени вреди,ще видим.Знам, че звучи абсурдно за нормални хора и държави…….

 11. Извън темата;
  гледайте утре продължението на интервю на Котуклиева при Люба Колезич по Биайти от 19,30часа.
  Потвърди се твърдението ,че Пеевски е посъветвал Б.Б. първият път да сдаде властта.Казаха се неща,които не знаем.

 12. Тази зима, когато си дойдох в БГ се случи невероятният за една европейска държава прецедент премиерът да ходи да дърпа с багери и въжета закъсали коли по магистралата. Това за мен си бе повече даже от „куче ухапа човек“, защото по проста аналогия означаваше нещо като „На магистралата Лион-Шамони Макрон извади от паднала лавина 48 деца от затрупан автобус“ или „ В бързия влак Кьолн-Франкфурт Меркел асистира в раждането на трите близначета на бежанката Айша“.
  Така че изобщо няма да ме учуди ако ББ е бил вече там да им предлага на изгладнелите русначета филии със свинска мас… нали е на място при всяка извънредна ситуация.
  Само че като си спомня за претенциите на татковците на тия русначета които не признаваха за дънки всичко което не беше Левис, не признаваха за маратонки всичко което не беше Адидас и т.н. като се стигне до днешни дни когато не признават за кола всичко което не е Бентли или Порше и ред други хипер-изтънчени критерии вече стигаме до поредното нещо което няма да ме учуди. А именно, че може и малките претенциозни русначета да не признават за сандвич нищо което не е с черен хайвер… Но в държавата БГ той е кът и следователно ББ се е оттеглил тихомълком като е наредил на мес(т)ната ППО на ГЕРБ (Глезотиите им Екзалтираме на Руските Блядове) да намери решение. Но то не е лесно… и все пак несебърци се залавят да угаждат на претенциозните руски гевезета. А ние знаем от какво избрано, рафинирано общество се събират такива деца…

  Да бяха се обадили за съвет към самодървеца, той има КОЛОСАЛЕН ОПИТ в изхранване на изгладнели руснаци.
  Ето тук е показана забележителната неотдавнашна история как един алфа-дог остава доста сит ( КОЛОСАЛНИТЕ 850 млн. $ ГУШНАТИ, виж 15‘:00‘‘ – 18‘:00‘‘ в клипа) и едни мълчаливи ленинградски агънца нахранени (с огризки)…

 13. Дива азиатска сган, която въпреки претенциите си, не става и чеп за зеле. От собствен охит го знам. Гнус ме е.

 14. @Стефан Пашев

  Не знам рубладжийски провокатор ли сте или просто идиот, или и двете.

  Но тук не става дума за хуманитарна акция или проява на човечност спрямо деца! Понеже иде реч за 80,000 грешни левчена ДНЕВНО от данъците на несебърци, с които рубладжийският газолизец-бивш футболист и настоящ кмет на Несебър разполага, сякаш са негови лични. Умножено по 20, колкото дни скъпите вам дечица-“братушки” ще останат в Задунайски Милиционеристан за несебърска сметка, това прави 16,000,000! ШЕСТНАДЕСЕТ МИЛИОНА, пашев!?!!?

  Да не говорим за дребната подробност, че това не са нормални деца от нормална държава. След някой и друга година тея същите таман ще са на възраст да дойдат с танковете и калашниците да ни “освобождават”, както “освободиха” Абхазия, Приднестровието или Крим.

  Капиш, пашев?

  НА Стопанина респект!

 15. @Антикомунист
  „но втория път руските агресори са посрещнати с военни духови оркестри, цветя, погачи,прегръдки, общи фотографии и пълно гостоприемство….”
  Това НЯМА НИЩО ОБЩО С ИСТИНАТА!
  Това са приказките на руските шпионски централи БАН и МОН! И червените историографи!
  Миризливите шумкарски цървули и спарените съвеЦки партенки са посрещнати с ОТВРАЩИНИЕ ! Както си спомня малката на 6 г. Силви Вартан, конфискували им къщата на село, в която живеели, за нуждите на „новата власт”, редели са се с часове на опашка за парче хляб, а някакъв цървул и ударил шамар затова, че не ръкопляскала ДОСТАТЪЧНО ???силно на друг червен цървул-оратор!
  ОТ ЦЕЛИЯТ т.н. СОЦЛАГЕР в България е била НАЙ-МАСОВАТА, НАЙ- ПРОДЪЛЖИТЕЛНАТА и с НАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ въоръжена съпротива против съвеЦката окупация! През 1947г. НКВД и КДС, създават специален отдел за борба с „контрареволюцията” .Хиляди са въоръжените достойни българи,/според Антон Югов около 100 въоръжени групи./ с над 20хил.ятака и помагачи/по официални данни/ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!
  Първата чета от 128 бойци е образувана в Кюстендилско още пролетта на 1945г. –по късно прераства в бригада „д-р Г.М.Димитров”
  Укриват се в горите на Осоговска планина, поради което народът ги нарича „горяни”.
  Чак през 1953г. с разбиването на последния отряд „горяни” в Сливенския балкан се счита, че се е наложила „новата власт”.
  Не случайно точно „банкерът” Атанас Тилев доведе Царя.
  Баща му е бил прокурорът „издействал” СТОТИЦИ присъди на горяни-доста от тях смъртни!
  А бащата на областен координатор /и областен управител при Борисов-1/ е с „особени заслуги за „смазване на контрареволюцията”…
  АНТИКОМУНИСТ! Стига с тюрлю-гювечи! Имайте малко срама и почит към достойните българи!
  ”… цветя, погачи,прегръдки, общи фотографии и пълно гостоприемство….”

  С МАЛКО цветя и прегръдки от „другарите” и с НАЙ-МНОГО съпротива от народа в ЦЕЛИЯ СОЦ.ЛАГЕР!
  П.П.
  ЛЪЖАТА е тяхната ИСТИНА!
  ГЕРбСП КАРТАГЕН ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!
  27-г. СТИГАТ!

 16. до Аерофлот
  Цитат: “Общинският съвет даде съгласие от общинския бюджет да се отпуснат средствата в размер на 80 000 лв за издръжката в почивната станция «Чавдар», осигуряването на храненето и други неотложни и необходими за децата разходи.”
  Въпрос: Откъде разбрахте, че става въпрос за ежедневна издръжка?

 17. Путин дали го е грижа за децата в източна Украйна?Може би тези еднакви и еднакво боядисани 280 тира-“хуманитарна помощ “тръгнала за Донбас само три-четири дни след началото на военните действия са нещо ,което не е планирано отдавна?Днес в руските СМИ излезе информация,че неговия приятел-ректора на Минния университет в Петербург е увеличил състоянието си през 2016 г.на 800.000.000.Ректора е бил ръководител на предизборния щаб на Путин.Голи факти.

 18. ШАПО!
  Американският сенатор-ветеран Джон Маккейн ще се върне в залата на Сената, дори и с рак на мозъка, за ключово гласуване, което трябва да премахне „Обамакеър“ и да го замени, съобщи AFP, позовавайки се на съобщение от офиса на сенатора.
  „Сенатор Маккейн очаква завръщането си в Сената на САЩ, за да продължи да работи по важни законодателни инициативи, включително реформата в здравеопазването, новите санкции срещу Русия, Иран и Северна Корея и други“, пише в съобщението.

 19. Из последната книга на Джони Пенков:
  “Щях да повярвям на агентите и офицерите от Държавна сигурност, че са работили за Родината, ако бяха заловили поне един съветски шпионин…”

 20. Простичко определие от Стомахин за руския народ:

  “Быдло. Тупые скоты. Темная, бессмысленная, безграмотная, заскорузлая в своём невежестве и вековых предрассудках биомасса. Другого названия им нет.”

 21. Велика, Мала и Бяла Рус – наше светло национално бъдеще или наше национално проклятие

  За Русия българите, винаги сме били в ролята на плячка и никога – в ролята на равностоен външнополитически партньор
  Димитър Бочев

  http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/velika-mala-i-byala-rus-nashe-svetlo-natsionalno-badeshte-ili-nashe-natsionalno-proklyatie

 22. След като СССР 2.0 има пари да води бойни действия в Сирия+да води война&окупация в Донбас&Луганск толкова ли няма пари да си прибере тази руска група?!?
  Нали са “великая&могучая”.

 23. Имам въпрос към една скотинная сука Людмила Иванович(ревностен “почитател” на Иво Инджев),както и към вся остальная сволочь:
  Защо по русофилски не помогнете на тези руски деца?Или сте само кресливи мизерници които НЯМАТ ръка за даване,имат само ръка за вземане?

 24. Пуста старческа логорея!
  Пуста непокорна клавиатура!
  Пусти език дето не стои зад зъбите!
  И защо не се задава най –ЕСТЕСТВЕНИЯТ, най-ЛОГИЧНИЯТ, най- ЛЕСНИЯТ въпрос?
  КЪДЕ Е ПОСЛАНИК Макаров? Дори и не питам, къде е Руският консул в Бургас ,замесен в трафик на момичета в чужбина, през 2007 г. продадени за проституция в Германия.
  Бедстват граждани на Русия, РУСКОГОВОРЯЩИ деца!
  Нали Русия защитава рускоговорящите в Крим, Донбас, Абхазия, Молорусия… ДОРИ с оръжие!
  Мен въобще не ме интересува какво правят в кочината Русия?
  Страх ме е да питам „ КЪДЕ Е ПОСЛАНИК Макаров?” , защото последват ОЩЕ ПО СТРАШНИ въпроси!
  – Сидеров окончателно ли е взел Борисов под пряко командване?
  -Не се намесва посланика/което е негово СЛУЖЕБНО задължение !!! , при бедстващ съгражданин в чужбина/, защото вече България не е чужбина за Путин.?
  – Официално ли вече НесебърКС е столица на Черноморският български Молорусийск?
  -ОбС Несебър ПО ЗАКОН се занимава с проблеми на гражданите от Общината. Граждани на Община Несебър ли са децата? И ако не са, ще протестира ли Областният/с ранг на министър/ управител на ГЕРБ, Решението на съветниците пред съда в ЕДНОМЕСЕЧЕН/по закон/ срок?
  -Не виждат ли бюрократите в Брюксел, че и без референдум в България се образува руски анклав?
  -Не вижда ли посланикът на САЩ /стълбът на НАТО/ че и без „вежливи човечета” „българският черноморски „Крим” е завладян?
  НЕ ПИТАМ: Къде е посланик Макаров?- най –ЕСТЕСТВЕНИЯТ, най-ЛОГИЧНИЯТ, най- ЛЕСНИЯТ въпрос? Но и СТРАШЕН въпрос!

  Защото последват ОЩЕ ПО СТРАШНИ въпроси!
  И НАЙ-МЕ Е СТРАХ от отговорите им…

 25. Как отмечает издание, клиенты «Аэлиты» смогут находиться в «Чавдаре» по программе «Олимпиум» до 1 августа. Министерство туризма Болгарии и генконсульство РФ в Варне урегулировали вопрос с обеспечением детей питанием. По словам директора «Турпомощи» Александра Осауленко, компания входит в реестр ассоциации, но у всех детей есть обратные авиабилеты, так что подключаться для их возвращения домой не придется.

 26. Вижте какво, ако това е истина, че децата гладуват, трябва да им се помогне веднага. Предлагам да се отправи веднага апел към българскте депутати от групата за българо-руска дружба. Това са хора с такива големи доходи, че дори и без дотациите им от Путинн, за тях не е проблем да спасят тези дечица на секундата. Прилагам списъка на мощната групировка, която вместо да крои планове как да ни превърне в руска губерния, би могла да извърши едно хуманно дело, което може би ще им бъде зачетено след време като се озоват в 7-ия кръг на Пъкала, дето пекат продажниците. Ето имената на другарите:
  Група за приятелство България – Русия в 44 ОНС:
  119 народни представители към дата; 25/07/2017

  АНТОН КОНСТАНТИНОВ КУТЕВ -БСП, съпредседател
  КРАСИМИР ЛЮБОМИРОВ ВЕЛЧЕВ – ГЕРБ, съпредседател
  ВЕСЕЛИН НАЙДЕНОВ МАРЕШКИ – ВОЛЯ зам.-председател
  ВОЛЕН НИКОЛОВ СИДЕРОВ – АТАКА, зам.-председател
  СИМЕОН ХРИСТОВ СИМЕОНОВ – ДПС
  АДЛЕН ШУКРИ ШЕВКЕД -ДПС
  АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ ПАУНОВ – БСП
  АЛЕКСАНДЪР НИКОЛАЕВ САБАНОВ – Обединени патриоти
  АЛЕКСАНДЪР ПЕТРОВ АЛЕКСАНДРОВ – ГЕРБ
  АЛЕКСАНДЪР ТИХОМИРОВ СИМОВ – БСП
  АНДОН ДИМОВ ДОНЧЕВ – ВОЛЯ
  АНТОН ДИНЕВ ТОДОРОВ – ГЕРБ
  АТАНАС ИВАНОВ ТАШКОВ – ГЕРБ
  АТАНАС ПЕТРОВ КОСТАДИНОВ – БСП
  АХМЕД РЕДЖЕБОВ АХМЕДОВ – ДПС
  БОГДАН ЕМИЛОВ БОЦЕВ – БСП
  ВАЛЕНТИН АЛЕКСИЕВ НИКОЛОВ – ГЕРБ
  ВАЛЕНТИН ГЕОРГИЕВ ЛАМБЕВ – БСП
  ВАЛЕНТИН МИРЧОВ МИЛУШЕВ – ГЕРБ
  ВАЛЕНТИНА АЛЕКСАНДРОВА НАЙДЕНОВА – БСП
  ВАЛЕРИ МИРЧЕВ ЖАБЛЯНОВ – БСП
  ВЕСЕЛА НИКОЛАЕВА ЛЕЧЕВА – БСП
  ВЕСКА МАРИНОВА НЕНЧЕВА – БСП
  ВИОЛЕТА РУСЕВА ЖЕЛЕВА – БСП
  ВЛАДИСЛАВ ТОШКОВ НИКОЛОВ – ГЕРБ
  ГАЛЯ СТОЯНОВА ВАСИЛЕВА – ГЕРБ
  ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ МИХАЙЛОВ – БСП
  ГЕОРГИ ДИМИТРОВ АНДРЕЕВ – БСП
  ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ ЙОРДАНОВ – БСП
  ГЕОРГИ КОЛЕВ КОЛЕВ – Обединени патриоти
  ГЕОРГИ СТРАХИЛОВ СВИЛЕНСКИ – БСП
  ГЕОРГИ ЧЕНКОВ ТЪРНОВАЛИЙСКИ – БСП
  ГЕОРГИ ЯНЧЕВ ГЬОКОВ – БСП
  ДЕНЧО СТОЯНОВ БОЯДЖИЕВ – БСП
  ДЕСИСЛАВ СЛАВОВ ЧУКОЛОВ – Атака
  ДЕСИСЛАВА ЖЕКОВА ТАНЕВА – ГЕРБ
  ДЖЕВДЕТ ИБРЯМ ЧАКЪРОВ – ДПС
  ДЖЕЙХАН ХАСАНОВ ИБРЯМОВ – ДПС
  ДИАНА ДИМОВА САВАТЕВА – ГЕРБ
  ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ ГЕОРГИЕВ – БСП
  ДИМИТЪР НИКОЛОВ ЛАЗАРОВ – ГЕРБ
  ДИМИТЪР СТОЯНОВ СТОЯНОВ – БСП
  ДОНКА ДИМОВА СИМЕОНОВА – БСП
  ДОРА ИЛИЕВА ЯНКОВА – БСП
  ДРАГОМИР ВЕЛКОВ СТОЙНЕВ – БСП
  ЕМИЛ ДИМИТРОВ СИМЕОНОВ – Обединени патриоти
  ЕМИЛ МАРИНОВ ХРИСТОВ – ГЕРБ
  ЕРДЖАН СЕБАЙТИН ЕБАТИН – ДПС
  ИВАН ВАЛЕНТИНОВ ИВАНОВ – БСП
  ИВАН ДИМОВ ИВАНОВ – БСП
  ИВАН ИВАЙЛОВ ЧЕНЧЕВ -БСП
  ИВАН КИРОВ ГЕНОВ – БСП
  ИВАН ТОДОРОВ ИБРИШИМОВ – БСП
  ИВО АНГЕЛОВ ХРИСТОВ – БСП
  ИГЛИКА ИВАНОВА ИВАНОВА-СЪБЕВА – ГЕРБ
  ИЛИЯН АНГЕЛОВ ТИМЧЕВ – БСП
  ИРЕНА МЕТОДИЕВА ДИМОВА – ГЕРБ
  ИРЕНА ТОДОРОВА АНАСТАСОВА – БСП
  ИХСАН ХАЛИЛ ХАККЪ – ДПС
  ЙОРДАН АПОСТОЛОВ АПОСТОЛОВ – Обединени патриоти
  ЙОРДАН СТОЯНОВ МЛАДЕНОВ – БСП
  КАЛИН ДИМИТРОВ ВАСИЛЕВ – ГЕРБ
  КОЛЬО ЙОРДАНОВ МИЛЕВ – БСП
  КОНСТАНТИН ВЕСЕЛИНОВ ПОПОВ – ГЕРБ
  КОРНЕЛИЯ ПЕТРОВА НИНОВА – БСП
  КРАСИМИР МИТКОВ СЪБЕВ – ГЕРБ
  КРАСИМИР ХРИСТОВ ЯНКОВ – БСП
  КРИСТИАН ИВАНОВ ВИГЕНИН – БСП
  КРИСТИНА МАКСИМОВА СИДОРОВА – БСП
  ЛАЛО ГЕОРГИЕВ КИРИЛОВ -БСП
  ЛЮБОМИР БОЙКОВ БОНЕВ ІБСП
  МАНОИЛ МИНЧЕВ МАНЕВ – ГЕРБ
  МАНОЛ ТРИФОНОВ ГЕНОВ – БСП
  МАРТИН ВЛАДИМИРОВ ТИНЧЕВ – ГЕРБ
  МИГЛЕНА ДОЙКОВА АЛЕКСАНДРОВА – Обединени патриоти
  МИЛКО НЕДЯЛКОВ НЕДЯЛКОВ – БСП
  МИХАИЛ ИВАЙЛОВ ХРИСТОВ – БСП
  МУСТАФА САЛИ КАРАДАЙЪ ДПС
  НИГЯР САХЛИМ ДЖАФЕР – ДПС
  НИКОЛА ИЛИЕВ ДИНКОВ – БСП
  НИКОЛАЙ АСЕНОВ ТИШЕВ -БСП
  НИКОЛАЙ ВЕСЕЛИНОВ АЛЕКСАНДРОВ – Обединени патриоти
  НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ ПЕНЕВ – БСП
  НИКОЛАЙ КРЪСТЕВ БОШКИЛОВ – БСП
  ПАВЕЛ ДИМИТРОВ ШОПОВ – Атака
  ПЕНЧО ПЛАМЕНОВ МИЛКОВ – БСП
  ПЕТЪР БОЙКОВ ВИТАНОВ – БСП
  ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ КЪНЕВ – БСП
  ПЛАМЕН ДУЛЧЕВ НУНЕВ – ГЕРБ
  РАДОСЛАВ ЛЮБЧОВ СТОЙЧЕВ – БСП
  РАМАДАН БАЙРАМ АТАЛАЙ – ДПС
  РУМЕН ВАСИЛЕВ ГЕЧЕВ – БСП
  РУМЕН НИКОЛОВ ГЕОРГИЕВ – БСП
  РУМЕН ПЕТРОВ ГЕНОВ – ГЕРБ
  СВЕТЛА МАРИНОВА БЪЧВАРОВА-ПИРАЛКОВА – БСП
  СЕВИМ ИСМАИЛ АЛИ – ДПС
  СИМЕОН ГЕОРГИЕВ НАЙДЕНОВ – Воля
  СЛАВИ ДИЧЕВ НЕЦОВ – Воля
  СЛАВЧО ГЕОРГИЕВ ВЕЛКОВ – БСП
  СПАС ЯНЕВ ПАНЧЕВ – БСП
  СТАНИСЛАВ ТОДОРОВ СТАНИЛОВ – Атака
  СТАНИСЛАВА КРАСИМИРОВА СТОЯНОВА – ГЕРБ
  СТЕФАН ИВАНОВ БУРДЖЕВ – БСП
  СТЕФАН ЛАМБОВ ДАНАИЛОВ – БСП
  СТОЯН МИХАЙЛОВ МИРЧЕВ – БСП
  ТАНЕР МЕХМЕД АЛИ -ДПС
  ТАСКО МИХАЙЛОВ ЕРМЕНКОВ – БСП
  ТЕОДОРА АТАНАСОВА ХАЛАЧЕВА – БСП
  ТОДОР БАЙЧЕВ БАЙЧЕВ – БСП
  ТОМА ЛЮБОМИРОВ БИКОВ – ГЕРБ
  ТОМА НИКОЛОВ ТОМОВ – БСП
  ФИЛИП СТЕФАНОВ ПОПОВ – БСП
  ХАЙРИ РЕДЖЕБОВ САДЪКОВ – ДПС
  ХАЛИЛ РЕДЖЕПОВ ЛЕТИФОВ – ДПС
  ХРИСТО ГРУДЕВ ГРУДЕВ – ГЕРБ
  ХРИСТО ТАНЧЕВ ПРОДАНОВ – БСП
  ЦВЕТАН БОРИСОВ ТОПЧИЕВ – БСП
  ЧАВДАР ЙОРДАНОВ ВЕЛИНОВ – БСП
  ЯВОР БОЖИЛОВ НОТЕВ – Атака

 27. Клюкар, гювеча съвсем не е у мен, а у този народ, който днес,повтарям-ДНЕС !!!, потретвам-ДНЕС! , да днес българския народ диша, работи, пее, създава деца, възпитава ги, учи ги на патриотизъм и пр. под ослепителните отровни блясъци на символите на съветските окупатори.
  Да, след 8-9 септември разумните хора не са се радвали на съветските окупатори, но неграмотници е имало в изобилие, точно те плачат от радост посрещайки братушките.Тези посрещачи въобще не са имали понятие, че русите идват да убиват, крадат, изнасилват и др.Тези наивници изобщо не са знаели че русите са обявили война на българите и поради тези причини играят хора и ръченици с окупаторите, печат им баници и ги поят с ракия и вино.Ами то държавнците демонстрираха пред целия свят българската наивност и глупост, че какво остава за селянията.
  От по-известните политици и държавници единствено се спасява проф. Александър Цанков и то благодарение на Германския посланик А. Бекерле. От висшите военни бяга единствено Ген. Никола Жеков със семейството си.Всички държавници, генерали и др. стоят като препарирани и чакат да бъдат арестувани и избити, както и става.
  Отеелно от това, втория фактор са двете декларации на Министерския съвет за несъпротива срещу съветските войски-както правителството на Багрянов, така и това на Муравиев ги издава. Упълномощават се гражданските, полицейските и военните власти да помагат на окупаторите в дислокацията и разквартируването на съветските войски.
  Третия фактор е, че много посрещачи са смятали, че руснаците просто минават през страната, както са минавали и германците през март 1941г.
  Четвъртия фактор са комунистическите функционери, които организират тези маскаради и надписват лозунги и графики.
  Въобще тогавашното малоумие си е валидно и днес и съвсем обективно е запечатано на снимката горе вдясно.
  Ти и всички други коментатори не й обръщате внимание и не търсите обяснение за днешаната и тогавашната простотия у блгарина.Вице-президента онзи ден почете паметта на осъдения и екзекутиран престъпник Никола Вапцаров и същото стадо пак мълчи, а най-простоватите дори се и радват. Държавен глава отдава почит на престъпник.Ако това не е кмунистически безумен гювеч, какво е?
  Но ти не го забеляза доколкото виждам.
  Та къде е един напълно неизвестен антикомунист и къде е Държавния глава на страна, която е член на Еврпейската общност. Комунистката Йотова казва пред наивните европейци-ето кохо почута днес европейска България и нейния Държавен глава-терористите.
  А малко ли терористи днес беснеят в Европа, малко ли кръв се лее.
  И каква е разликата в кръвта на убитите 213 българи в църквата Света Надежда през 1925г.

 28. АнтикКОМУНИСТ,
  Вече доста се познаваме!
  Ти зноеш, че пред мен не минават АНТИкКОМУНИСТическите ти номера!
  И го казвам наново /ти УМИШЛЕНО го избягваш/ не за теб /ти си ми ясен/, а за другите ЧЕТЯЩИ тук!
  Твоите АТНИкКОМУНИСТически брътвежи НЯМА НИЩО ОБЩО С ИСТИНАТА!
  Това са приказките на руските шпионски централи БАН и МОН! И червените историографи!

  ОТ ЦЕЛИЯТ т.н. СОЦЛАГЕР в България е била НАЙ-МАСОВАТА, НАЙ- ПРОДЪЛЖИТЕЛНАТА и с НАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ въоръжена съпротива против съвеЦката окупация! През 1947г. НКВД и КДС, създават специален отдел за борба с „контрареволюцията” .Хиляди са въоръжените достойни българи,/според Антон Югов около 100 въоръжени групи./ с над 20хил.ятака и помагачи/по официални данни/ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!
  Първата чета от 128 бойци е образувана в Кюстендилско още пролетта на 1945г. –по късно прераства в бригада „д-р Г.М.Димитров”
  Укриват се в горите на Осоговска планина, поради което народът ги нарича „горяни”.
  Чак през 1953г. с разбиването на последния отряд „горяни” в Сливенския балкан се счита, че се е наложила „новата власт”.
  Не случайно точно „банкерът” Атанас Тилев доведе Царя.
  Баща му е бил прокурорът „издействал” СТОТИЦИ присъди на горяни-доста от тях смъртни!
  А бащата на областен координатор /и областен управител при Борисов-1/ е с „особени заслуги за „смазване на контрареволюцията”…
  АНТИкКОМУНИСТ! Стига с тюрлю-гювечи! Имайте малко СРАМА и почит към достойните българи!
  ”… цветя, погачи,прегръдки, общи фотографии и пълно гостоприемство….”
  С МАЛКО цветя и прегръдки от „другарите” и с НАЙ-МНОГО съпротива от народа в ЦЕЛИЯ СОЦ.ЛАГЕР!
  П.П.
  ЛЪЖАТА е тяхната ИСТИНА!
  ГЕРбСП КАРТАГЕН ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!
  27-г. СТИГАТ!
  Всеки, който иска да научи ИСТИНАТА, просто да изпише в търсачката „горяни” и чичко Гугъл всичко знае! Вече има достатъчно изследвания на ЧЕСТНИ български изследователи!
  С Интернет умря „партийната ТАЙНА” уважаеми АНТИкКОМУНИСТ!
  Всеки и без твоите тюрлю-гювечи /или умишлени манипулации/, и без моите „глупости”, може на научи ИСТИНАТА, без да бъде антикомунист..
  А тя е:
  ОТ ЦЕЛИЯТ т.н. СОЦЛАГЕР в България е била НАЙ-МАСОВАТА, НАЙ- ПРОДЪЛЖИТЕЛНАТА и с НАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ въоръжена съпротива против съвеЦката окупация! През 1947г. НКВД и КДС, са били ПРИНУДЕНИ да създадат специален отдел за борба с „контрареволюцията” .Хиляди са въоръжените достойни българи,/според Антон Югов около 100 въоръжени групи./ с над 20хил.ятака и помагачи/по официални данни/ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!
  Другото е ЛЪЖА и МАНИПУЛАЦИЯ!
  Другата е УМИШЛЕНО внушаване на безверие!
  И ми е пределно ясно, че няма НИКОГА /и аз повтарям и потретвам и ДНЕС , и вчера , и утре/ да оставите „без надзор” сайта на г-н Инджев!
  Но и ние сме след вас „На всеки километър!” докато заминете в матушката си…
  Жив и здрав АНТИкКОМУНИСТ!
  И всеки да си върши работата!
  Ти твоята, аз моята!
  „Кой разбрал-разбрал”/по Георги Николов/

 29. П.П.
  С образователна цел НАГЛЕДНО пояснявам ЗА ЧЕТЯЩИТЕ номерата на АНТИкКОМУНИСТА:
  „но втория път руските агресори са посрещнати с военни духови оркестри, цветя, погачи,прегръдки, общи фотографии и пълно гостоприемство….”
  Posted by Антикомунист | юли 24, 2017, 18:06
  „гювеча съвсем не е у мен, а у този народ, който днес,повтарям-ДНЕС !!!, потретвам-ДНЕС! , да днес …”
  Posted by Антикомунист | юли 26, 2017, 17:22

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.