Текстостерон

Докато ние , българчетата, се вълнуваме от микроскопичните си проблемчета в своята дръжавица, където някакви хорица ядосват властта с протестчета за парченца земя, във Великата руска империя не си играят на дребно. Там новините са други- мащабни и равни по своя пропагаден размах на мащабите на най-голяма по територия държава в света. https://grani-ru-org.appspot.com/Society/Media/Television/m.263089.html

Тълкуватели на ползите от санкциите обясняват на руските зрители колко добре се отразяват външните забрани на руската икономика, която не трябва да си поставя нищожни  цели като изхранването на 146 милиона души. Целта трябва да бъде изхранването на 3 милиарда души, живеещи в околностите на Русия, заявява бодро едни специалист по производство на месо.

Афектирани от решението на американските законодатели, които селектираха Русия в един отбор с Иран и Северна Корея, руските гьобелсовци бранят не само родината си от лошите сенатори и конгресмени, но и президента Тръмп от тях. Бранят също Иран с “аргумента”, че дава пример, как една страна може да води агресивна политика, но това да бъде поучително ( за Русия), а не осъдително. Бранят и правото на Северна Корея да има ядрено оръжие, което е гаранция за нейната сигурност и дори бранят страната от …Русия, която е постъпила неправилно, гласувайки в Съвета за сигурност на ООН осъдителната резолюция, предизвикана от предизвикателната й политика на ядрени военни демонстрации.

Ако севернокорейците нямаха ядрено оръжие, щеше да ги последва съдбата на Либия на Кадафи, скърбят за непрежалимия арабски другар по оръжие руските пропагандатори ( Путин не веднъж е казвал, че смята за своя най-голяма грешка решението на Русия да се въздържи при гласуването на резолюцията в Съвета за сигурност, която откри пътя към военната акция на натовските държави срещу либийския режим).

Потребителите на руските новини могат да видят и чуят Жириновски да се подиграва на американците, че не умеят да воюват ( както руснаците), т.е. са страхливци, които никога не са били видени да се вдигат в атака. И вицепремиерът Рогозин е добре дошъл в руските тв новини да хвали Иран за умението му да живее в условията на международни санкции.

Също така, във връзка с годишнината от Хирошима, пропагандаторите ще ви кажат от руския телевизионен екран, че американците са хвърлили бомбите си срещу японците не заради това, че са искали да избегнат нови стотици хиляди- а може би и милиони- свои и японски жертви в една безкрайно продължваща война ( каквато е обявената американска мотивация), а заради своя расизъм. Мразели японците по расови причини. Никога не биха хвърлили атомните бомби срещу германците. Както и Сталин – ако е имал такива през 1945 г., не би ги употребил срещу Германия- защо е бил хуманен.

Сталин присъства и като контрапункт в пропагандата понякога: трябва да се вземат мерки за вътрешна консолидация на страната ( пред лицето на заплахата да бъде взривена вътрешно отвън), но не чак с методите на Сталин, казват говорещи глави от екраните на руските телевизори. Освен това не Русия се меси в американските избори, а американците винаги са го правели. Справка: спечелените от Елцин избори през 1996-та година, което е нямало да стане, ако снимката му не е била на кориците н всички американски издания.

елцин-путин_cr

Малка подробност в тази “логическа връзка” е, че тъкмо Елцин посочи за свой наследник Путин- пропагандаторите не навлизат в такива ненужни дълбини с батискафа на плиткоумието си.

В увлечението си да се противопоставят на всичко американско пропагандаторите на Путин съобщават от телевизионните екрани, че на американците дори и университетите им не струват- най-много двайсетина били горе-долу добри. Останалите били скапани. А пък средното им образование  било катастрофално. И защо да ги имитираме тогава, след като в СССР имеше най-доброто образование на света?- питат разпалените гьобелсовци.

За руската измама с пренасочването на произведените от Сименс реактори към ембаговата зона на Крим пропагандаторите се възмущават ( във връзка с надигащите се германски санкции по този повод) , че не е спрведливо да се наказват руските патриоти, пожелали да се възсъединят с родината си. В името на тази агресивно-благородна цел още една руска измама в отношенията с партньорите ( Москва измами цяла Украйна като “гарант” на нейната сигурност, че с някаква си Сименс ли ще се съобразява!) явно не пречи, според възмутените пропагандатори.

Поляците са толкова лоши в намерението си да изсекат беловежките гори ( ето един случай, в който критиките на ЕС вършат работа на Кремъл), че са по-зли и от нацистите, които не биха си помислили нещо подобно навремето, казват от руските тв екрани. Поради което Екатерина Велика е била права да се опита да им “наложи контрол” още през 19 век. “И как не, та нали те са първите, които влизат в Кремъл”, казва един от тези говорители на руската истина. Макар истината да е, че всъщност монголите превземат Москва няколко века по-рано и също така няколко века “контролират” тогавашната Московия, за което руският външен министър Лавров написа в своя статия, че са “способствали за обновяването на руския етнос” .

Лавров: монголското нашествие е обновило руския етнос

https://ivo.bg/2016/11/24/златната-орда-и-руските-златни-кубета/.

Руските телевизии заклеймяват американския морал, който е показателен с това, че само допреди петдесетина години расизмът е бил норма в САЩ, но същевременно се прехласват по полуголите снимки на президента Путин, от които ( според телевизионните водещи) в Америка направо получили инфаркт, т.е. ефектът е бил положителен, ако на американците са им се пръснали сърцата от завист- да пукнат дано!

90416

Изобщо, от руските канали извира текстостерон във велики количества, който цели едно здраво “обновяване на етноса” чрез проникване направо в мозъка му.

12 мнения за “Текстостерон”

 1. Не знам дали има някой, който още да се съмнява, че изграждането на CCСР-2 върви с пълна сила. Офопмянето на култа към личността ( на лилиПутин )успешно е завършило, налична е еднопартийна система ( надали някой искрено вярва, че някои малки партийки като тази на Жириновски са нещо друго освен креатура на ГРУ и Путин ), управляващите имат пълен контрол върху почти всички медии, в страната цари ( почти ) тоталитарно управление, да не кажа диктатура… Не виждам спасение за Русия, тази страна е тръгнала по път, в края на който я чакат много кръв, нищета и страдания…

 2. Снощи, след филма за Навални тубата ми предложи това предаване което изгледах и предлагам и на съблогърите, които имат време…
  Интересно е (и доста смешно).

  https://www.youtube.com/watch?v=kdniLFGIEms

  Темата е ЧУДОВИЩНИТЕ НАПЪНИ на руснаците да се изкарат най- най- най-велики и духовни от всички народи…

  С две думи – цивилизацията се е зародила преди много хиляди години и разпространила по целия свят от околностите на Воронеж…

 3. Сбъркал ли е Бжежински срока и ако е сбъркал, с колко да е сбъркал?…
  И защо не е уточнил каква цена ще прати мужишката пасмина /воглаве с мислещата си част/, а недай Бог и останалото нормално човечество?!
  Това ли ще се окаже Армагедон/ът/ от Откровението?!
  Едно е сигурно – часовникът тик-така, отброявайки послидните дни до неизбежния край на ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!
  ТИК-ТАК! ТИК-ТАК!

 4. По времето на “Големият скок” в Китай по улиците са се строели примитивни вагрянки (това са стари пещи за леене), за да стане страната №1 в света по производство на стомана.
  Пак по това време, под мъдрото ръководство на ККП и вожда Мао, има кампания по изтребване на врабчетата, защото изяждат зърното на народа (еди колко си врабчета по еди колко си зърно…).
  Тогава СССР и Китай враждуваха, та ни ги разказваха разни любезни чичковци в час (бяхме в началното училище!!!)
  Как е било в СССР? Например:
  Мы Америку догнали
  по надоям молока,
  А по мясу мы отстали-
  хОй сломался у быка!

 5. И аз ще последвам почина на г-н Инджев , и ще обърна погледа към путлеристките “мащаби” ,с които кагебисткият рецидивист предизвиква “проблемчетата” ни тук на Балканите:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=59889A3948A62
  А бай Хуй все още не е изгонил поне четиримата шпиони от ГРУ, които са действали в Македония от посолството на РФ в София!!!
  Не може да откаже на бай си Хуйло, нали!
  П.П. А на формените идиоти и платени проститутки от путлеристките СМИ не трябва даже да се напрягаш и минимално, за да се види тяхната примитивност и абсурдност.
  Например ядрените ракети на КНДР , построени с путлеристка помощ и финанси. Сега да си представим ,че например Южна корея и Япония също построят по 1000 МБР с по 10 ядрени бойни глави!!!
  А защо не САЩ , Япония и Южна Корея помогнат и на ТАЙВАН , ВИЕТНАМ, Индонезия и Филипините да се въоръжат с по 1000 МБР с по 10 000 ядрени бойни!
  Тогава И Китай няма да смее да каже гък ,а Путлер още по-малко!
  Още повече че жълтите комуноимпериалисти си имат вражда и с ядрена Индия, която засега не е увеличила ядрените си ракети. А ,акои тя ги усвеличи със 100 пъти , то около Пурлер и Китай ще има близо 100 000 ядрени бойни глави ,а може да се добавят и американските, допълнително.
  За ядрена Украйна все още не сме отворили дума. Все още!
  Ядрените ракети на КНДР не решават нищо. САЩ нямат нужда да пилеят трилиони долари ,за да възстановяват КНДР, след 70 години концлагер. Те си имат бази там – Япония и Южна Корея. Окупация на КНДР няма да им донесе някаква по-голяма полза от сегашното положение. Те нямат кой знае какви териториални интереси там. Но Китай има незаконни претенции в териториалните води на всички съседи. А….а, ако всички се въоръжат с по 10 000 ядрени бойни глави? Тогава може много бързо всичките му “претенции” да “изчезнат”…..”внезапно”?!?!?… А и на Путлер – също!
  А ,щом платените путлеристи съжаляват за своят камарад Кадафи и подкрепят Иран да ходят да си харчат путлеродоларите в Иран и Либия. Може и да им “хареса” пустинният “социалистически” ,и ислямистки рай(Х) в двете тоталитарни диктатури.
  А може и да съберат по някоя копейка помощ , и да дарят на своят началник Путлер една китайска тениска от 1 рубла , защото не му достигат откраднатите милиарди . Както се вижда от снимките му. Но никой от платените слуги не се загрижил за своят началник , въпреки че той видимо има нужда от такава “хуманитарна” помощ. Е , да са му “честити”! Негови са си.

 6. Баце лъсна в раззийский ресурс, не ще да е от “наште”, с пълният му блясък. Да е жив и здрав байхуй, Радан само с туй да ни беше дарил, еваларката му бича, може и да “заслужи” коментарите на идиотите-говорещи глави от постоянното присъствие на зомбоящика.
  https://teknoblog.ru/2017/07/31/80686?utm_medium=referral&utm_source=lentainform&utm_campaign=teknoblog1.ru&utm_term=135054s7833&utm_content=5566077

 7. Август бил “Месец на българските автори и руската реч по нашето Черноморие”!?!?
  Т.е. “на руската реч”, и отпред за благозвучие сложено “български автори”??
  Подобно на “приятел съм на Буш (ама и на Путин, де, за прикритие).
  И подобно на “ще поканя Тръмп за 3 март 2018 г. (за прикритие на “каня Путин догодина”).
  Някой да е чувал Такова Нещо за Август!
  Чух го днес, по повод издаване на някакви книги на някаквия автор Иво Иванов, “Отвъд играта” и “Кривата на щастието”, спортен журналист, значи нещо Много Велико За Съвремието ни – Като Охранител.
  ????

 8. Гледах Путин как лови големи риби по време на отпуската си – последната снимка в статията е от филмчето за отпуската. Има два варианта за този супер лов – или му закачват рибите под водата, или лови в развъдник. Може и двата варианта. Това не е важно.

  Това, което ми направи впечатление, и не само на мене, беше музикалния съпровод – мелодична американска кънтри музика. Да, пееха на английски. Коментара на компанията беше – къде са частушките? Това как го обясняват т.н. говорещи глави по телевизиите? Или никой в Русия не смее да попита. Или шизофренията е пълна, или нещастниците са вече напълно дресирани.

 9. Горбачов бе финална връзка и последен проект на политбюро, да се спаси съветския съюз под нова форма, доколкото може, и да се омекоти ударът на Америка от Роналд Рейгън, какъвто заплашваше с голямото разпадане.
  Елцин бе междунна фигура след горбачов, да продължи уж мекостта спрямо Америка, докато нагласи във властта такъв като Путин, и с него и останалите пунин-кагебейци-и олигарси нещата пак се върнат по познатия студено-военен сценарий, този път във вид на Русия, след невъзможния да съществува с векове съветски съюз и окупация на Източна Европа.

  Михаим Саакашвили:
  “Русия може да окупира Беларус чрез огромни учения като сегашното ‘Запад'”:
  http://www.newsweek.com/russia-plans-take-belarus-military-drill-says-georgias-ex-president-648406

 10. Между другото, нещата със Северна Корея се натопорчват. Т.е., Америка се заема, Пак Тя, с лошия. Може да има бомбардировки с онези големи дълги американски самолети на корейските ракетни обекти. Както казват русоблизците у нас, ако не е ракетната програма, Северна, т.е. комунистическа Корея, милата приятелка на Русия и Китай, отдавна режимът й да е отишъл на кино. Т.е. И ТЯ да е станала демократична, като Южна Корея – както Ще Стане, един ден!
  А лошата Америка, тя воюва срещу комунистите във Виетнам, тя сега се заема да бомбардира с дрончета и ислямските главорези чак във Филипините.
  Защо не се заемат Русия, комунистически Китай и техните подобни международни изчадия срещу това всеобщо, международно зло? ЗАЩО. А иначе плямпат само срещу Америка!
  Плямпат и у нас, комунисти, социалисти, “патреоте” и прочее русоблизци, включително радевци и боковци, преструващи се на цивилизовани.
  КОЕ е злото за тях в света, кое? Което е срещу Русия ли? А кое е доброто? Което е Русия ли, което е срещу Америка ли?
  Това ли са критериите??
  Това ли е съвременна, демокртатична, свободна, евроатлантическа България? Та всички тези неща са свързани! Просто не може да си Евразийска България, Руска България, и да си свободен, демокатичен и тъй нататък – ТИ като си такъв, директно БЯГАШ от Русия, хуквайки в западна посока, а и се Бориш Срещу Русия!!
  https://www.defense.gov/News/News-Releases/News-Release-View/Article/1273247/statement-by-secretary-of-defense-jim-mattis/

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.