Русия: Кримнаш и Кимнаш тоже

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров беше цитиран да се противопоставя на нови международни икономически санкции срещу Северна Корея във връзка с ядрената й програма и продължаващите военни провокации на Пхенян.

По този начин Лавров лавира по въпроса за необходимостта витрината на победилия в чистия му вид комунизъм в една отделна държава ( както се изразяваше Ленин в мечтите си за бъдещето на болшевизираната Русия) да бъде принудена чрез единодушни международни действия да намали войнствеността на фойерверките, които изпраща далеч от своята територия и акватория.

Само преди броени дни Русия подкрепи резолюция на Съвета за сигурност на ООН в този смисъл, а сега застава в позата на севернокорейски “голям брат” ( какъвто “народната” република вече си има в лицето на Китай- също гласувал обаче в подкрепа на споменатата резолюция).

Русия, която самата е обект на междунардни санкции заради Кримнаш, сега си има и Кимнаш.

images

2 мнения за “Русия: Кримнаш и Кимнаш тоже”

 1. Най-не се забелязва очевидното!
  Забелязвате ли, че ВСИЧКИ медии у нас не наричат Северна Корея с ИСТИНСКОТО и ИМЕ!
  И никой не протестира, дори и посланикът им!
  Истинското и име е Корейска Народна Демократична Република!/ КНДР/
  Избягва се заради “Народна”, за да не се напомня, че и ние БЯХМЕ КАТО ТЯХ !
  НАРОДНА Република България!/НРБ/
  Затова и партията на Хитлер в нашите медии не я наричат с ИСТИНСКОТО и ИМЕ! НационалСОЦИАЛИСТИЧЕСКА германска работническа партия ?/НСГРП/
  Дано след време не се допусне същата грешка , както с разрушаването на Берлинската стена!
  Да се запазят телените мрежи и минните полета изградени от КНДР, за да не могат да избягат от концлагира отчаяните и гладнитея станали тревопасни.
  Телените мрежи и минните полета са нагледно доразателство /дори за НЕВМЕНЯЕМИТЕ/ за БРУТАЛНОСТТА и абсурдната НЕВЪЗМОЖНОСТ на всеки СОЦИАЛИЗЪМ!
  БСЕ ЕДНАКВИ КОРЕЙЦИ, но в КНДР пасат трева , а Южна Корея /по-малка по площ дори и от България/ пращят от благоднствие и имат ПО-ГОЛЯМ БВП от РУСИЯ с всичките и природни ресурси!
  И КНДР плашат гаргите с някакви допотопни ракети, които ПРО на САЩ прихващат преди 45 секунди /според признание на Шойгу/.

 2. Великата тройка Москва-Техеран-Пхенян шъ опрай света. ВЕрвайте ми!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.