Руски туристи се държат като терористи спрямо “аборигените” в Поморие

За пореден път публикувам свидетелски разказ на коментатор в ivо.bg. Не се превземам, но за превзетите от руски скакалци наши земи има достатъчно свидетели. Нашенците обаче масово си мълчат като поробени индивиди в държава, която не иска да ги защити.

Предизвиквам засегнатите братушки на братушките им, ако се разпознават като обслужващ персонал на колонизаторите, да се обадят и да оборят свидетелските показания за безнаказаната наглост на колонизаторите в нашата постколониална територия. Ако е лъжа, че се държат така, както твърди авторът на сигнала в блога, нека дадат доказателства. Взимам пример в това отношение от наши(стки)те грабители, които настоаяват да дадеш доказателства за очевидните им грабежи. НА СНИМКАТА: “Малая Русия” се рекламира в руския анклав Поморие като “голяма работа”74282320

А междувременно предоставям на вниманието на читателите още едно свидетелство на коментатор в блога:

“В Поморие хората са шокирани и не знаят как да реагират. Руските туристи (като невидели) пред очите им обират гроздето от лозите над портите на къщите им, влизат нагло в дворовете и „ошмулват” смокиновите дръвчета, чупят клоните, обрали са още зелени цитрусовите декоративни дръвчета по крайбрежната улица и налитат като скакалци на всяко плодно дърво.

Помежду си руснаците наричат местните граждани „аборигени”! И аз чух как една дебела тьотя каза на друга, че ходила „при един абориген”, за да й направи нов ключ.

„Цивилизаторите” вече налагат комуналковия си „руски мир”!

9 мнения за “Руски туристи се държат като терористи спрямо “аборигените” в Поморие”

 1. Добре би било хората в Поморие да поканят на посещение “големите родолюбци и държавници” Радев и Борисов и лично да им се оплачат от любимите им братушки.Интересен ще ми е техния коментар.
  Уви,в Народното събрание няма един депутат,който да постави въпроса за наглата руска инвазия по българското Черноморие,както правилно отбеляза господин Инджев.Все пак дали някой от така наречените десни няма да се осмели да вземе отношение?

 2. Шел казак куда-то вдаль.

  На груди была медаль:

  «За отвагу», «За победу»,

  «За приятную беседу»,

  «За научные труды»,

  «За охрану всей среды»,

  две медали космонавта,

  орден игрока Варкрафта,

  символ сдачи ГТО,

  «Прохождение ТО»,

  Клуб беременных «Журавлик»,

  Гардероб ДК «Гидравлик»,

  «Альтависта точка ком»,

  «Общество больных грибком»,

  Капитан игры «Зарница»,

  «Гомельская психбольница»,

  табакерка, и огниво,

  восемь крышечек от пива,

  «Фестиваль цыганской пляски»

  «Крановщик, работай в каске!»

  «Берегись велосипеда»,

  «Тридцать восемь лет Победы»

  Орден РСФСР,

  тайный орден «Тамплиер»,

  вкладыш жвачки «Лёлик-Болик»,

  «Анонимный алкоголик»,

  «Клуб ценителей вина»,

  Символ панков из говна,

  «SUSE-Linux», «Бизнес-тим»,

  «Тында — город-побратим»

  «Самый опытный водитель»

  «Лучший хряк-производитель»,

  знак «Почетный водолаз»,

  стикер «Путин-пидарас»,

  Октябрятская звезда,

  «Героиня мать труда»,

  группа крови, и Ай-Пи,

  и пацифик на цепи.

  Поскользнулся вдруг казак…

  И медальками — херак!

  И теперь медальки все

  раскатились по шоссе.

  Ребятишки! Дяди, тёти!

  Если где-нибудь найдете:

  Орден Славы, Орден Мира,

  пуговку с гербом Алжира,

  фенечку, консервный нож,

  малахитовую брошь,

  Красный крест, Петровский крест

  «Город Прага», «Город Брест»,

  «Полковая медсестра»,

  «Детство — чудная пора»,

  «Эсперанто», «ЦСКА»,

  личный номер лесника,

  запонки к военной форме,

  «Лучший токарь», «Выхлоп в норме»,

  «Похудей за пять минут»,

  Молодежный клуб «Сохнуд»,

  «КГБ», «Почетный донор»,

  «Частный фонд Елены Боннер»,

  «Фестиваль чеченской моды»,

  номерок фидошной ноды —

  хоть медалькой, хоть значком

  поделитесь с казачком!

  опередили((

 3. Кучето играе според тоягата. Имал съм клиенти-руснаци откъде ли не. Московчани, от Израел, от щатите, “компатриоти” и други. Държиш ли ги изкъсо (не им се лезиш) от самото начало, те са образцови гости. С някои станахме приятели. Почнеш ли да “плащаш” “данък освобождение” както го правят у нас не само по черноморието и не само в обслужващата сфера моменталически ти се качват на главата. Те са кат малките деца. Пробват докъде може да им стигне наглостта. Та, в отношенията с тях, трябва непрекъснато, от-до, да се знае, кой кум, кой сват и кой на булката брат. Друго няма.

 4. Края на 90-те години бях за няколко месеца в Поморие. Оглеждах се да купя къща или апартамент,харесваше ми и разположението на града и климата и т.н. Бях точно малко преди да започне летния сезон и изкарах цялото лято. Останах разочарован от повечето хора там-такава лакомия за пари,такава алчност не бях виждал.Кой където имаше барака или нещо с покрив бързаше да му придаде някакъв вид за курортистите. Пак имаше руски туристи,не бяха още започнали инвазията за закупуване на имоти,хазайката си кълчеше езика да говори на руски само и само да им взима парите. Искам да кажа,че самите жители са виновни в голяма степен за отношението на руснаците към тях.Като на повечето там манталитета им е слугински как ще искат да бъдат уважавани като стопани на този град.Не съм стъпвал там вече 20-тина години,а и нямам желание. Като чета по медиите направо са съсипали това хубаво градче.

 5. Думата “аборигени” в българския и в руския езици има различно значение. В българския обикновено означава див човек, дивак, туземец. В руския език се използва, когато става дума за местно, коренно, традиционно население.

 6. Г-н Григоров, съгласна съм за ролята на ГОЛЕМИТЕ хора на държавата ни, но къде са ГРАЖДАНИТЕ ,които да защитават и отстояват правата си!? Защо сами се държат като аборигени !?

 7. Ами кучето скача според тоягата. А тоягата е в ръцете на човека, дори да е абориген.

 8. Миналата година в Грийн Лайф(собственост на проруските “националисти”. Сидеров е постоянно там) на Созопол руснак счупи всички пръсти на краката и ръцете на жена си! Казаха, че са го екстрадирали, без да бъде съден в България?! Излиза, че може да извършиш каквото пожелаеш престъпление и да награда да те пратят вкъщи без въобще да се шуми?! Има ли начин да се провери случая?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.