13 “най” за Пожарогасителя според самия него

“Трудно може някой да излезе и да каже: аз съм гасил повече пожари от Борисов”, заяви самият Борисов вчера в родопския бастион на Доган в гр. Девин, където откри водопровод ( да не се бърка с водопад- директор на водопад е “друга бира” и е шега, докато при Борисов шега няма в откривателството на важни обекти в диапазона между пречистването на фекалии до чистата минерална вода той успява да огрее навсякъде, за да се свети името му и на следващите избори).

Така е. Трудно е някой да излезе срещу това твърдение кой е гасил най-много пожари у нас и в световната история на гасенето на пожари. Сещам се само за италианския посланик Вито Позитано, който не само е сред спасителите на София ( заедно с френския си колега Леандър Леге) от опожаряване на София при отстъплението на османската армия през пролетта на 1878 г., но и е основател на пожарната команда в България. Ама к’ф е тоя Позитано, че да се мери с нашия Пожарогасител!

Едва ли може да се намери статистически инструмент за доказване на обратното, заявено от Борисов за ненадминатия му рекорд в гасенето на пожари. У нас, ако не можеш да докажеш обратното за подвизите на популистите и социалистите, минаваш за обратен или поне за еврогейски либерастки соросоид.

Но не е трудно да докажем, че по-голям самохвалко сред вождовете в България не е имало. Например другарите Димитров, Червенков и Живков  също са обявявани за “най”, но са оставяли тази работа на възторжените следовници на правата им вяра в рамките на т.н. култ към личността.

Наш Бойко обаче, какъвто си е хиперактивен, не може да повери делото на своето възвеличаване само на култовите безличия от своето обкръжение. Той обича да взима нещата в свои ръце, когато от това произтича някакъв политкелепир – и с гръцки стачници ще преговаря, ако трябва да покаже, че лично отпушва граници дори в чужбина. Виж, ако нагли похители му откраднат шоуто на спасител, се покрива тактично ( защото е и тактик в лавирането според случая). Както и когато трябва заяви позиция пред разбунения русофилски кошер във връзка с официално оповестената очевидност на руската хибридна война срещу България – в такива неприятни ситуации, когато не може да разчита на промосковски овации, пуска Цецо да “зарива трупове” с багер в оправдателен режим в стил “тури му пепел, да не истеризираме заради едно докладче”.

Но да продължа с най-фундаменталното  суперлативно откритие на Борисов за Борисов: Борисов, според Борисов, е най-големият демократ. https://ivo.bg/2016/10/24/борисов-най-чист-най-демократ-най-ирон/

Борсов, пак според Борисов, е и най-големият експерт- и главен секретар и кмет. “Аз от всички премиери, които са били, съм най-големият експерт, защото съм бил и главен секретар, после и кмет, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията за резултатите от изборите. Той обясни, че по никакъв начин не може да преговаря за коалиционно правителство нито с БСП, нито ДПС, нито с „Атака”. http://www.novinite.bg/articles/38014/Borisov-Az-sam-naj-golemiyat-ekspert-ot-vsichki-premieri

Е, с “Атака”, управлява днес заедно, което само добавя щрихи към портрета му на най-голям лъжец. Още едно “най”.

Но и това не е всичко. Борисов също така е и “най – големият шегаджия”, когато се майтапи, че бил най-големия работодател на протестиращи. http://pik.bg/борисов-аз-съм-най-големият-работодател-на-протестиращи-получават-по-50-на-час-news116160.html

Да обобщим: най-големият пожарникар, който също е най-големият демократ, най-големият експерт, най-големият главен секретар, най-големият кмет и най-големият работодател за протестиращи, е най-малкият ни проблем.

Борисов е притежавал и на още суперлативи в категориите за най-ярко присъствие в селкия футбол и най-смехотворна градска легенда в тениса сред непрофесионалистите, който очаква противниците му на корта да се предаваат без бой дори и да са професионалисти като Борис Бекер и Мануела Малеева. http://afera.bg/мануела-малеева-с-потресаваща-случка.htmlTENIS33-200x300

Ласкателите му, като Вежди Рашидов го определят още и като най-добрия началник. Георги Марков, за когото Виктор Орбан е единица мярка за съвършенство в политиката, оприличава Борисов на унгареца и изрази щастието си в интервю миналата седмица, че европейското председателство на България ще протече именно по негово време – защото Борисов е най-популярният политик от 30 години насам ( т.е. от “времето на Тодор Живков”, който ни управляваше допреди 30 години).

А че е Борисов е най-желаният събеседник в медиите и най-ухажваният от тях, не ще и дума. И без статистика всеки потребител на медийна стока може да се закълне в това.

Най-голямото предизвикателство пред нас обаче е във факта, че този човек е на най-важния пост в държавата и от тази камбанария ни се подиграва като на най-смълчаната публика пред най-арогантния управник в наше време.

( В помощ на читателя: общо 13 са изброените по-горе “най”, но авторът няма претенцията за изчерпателност в тяхното систематизиране).

 

 

10 мнения за “13 “най” за Пожарогасителя според самия него”

 1. “Най-голямото предизвикателство пред нас обаче е във факта, че този човек е на най-важния пост в държавата и от тази камбанария ни се подиграва като на най-смълчаната публика пред най-арогантния управник в наше време.”
  Снощи (на стадион “Тича” в руския анклав Варна-за малко да напиша Сталин) публиката на ЦСКА не ми се стори много мълчалива. Особено в моменти на откровено визиране на емоционалната а защо ли не и духовна принадлежност на Слънцето- мутра. Случайно или не пък повод за това откровение(на публиката) се оказа едно друго слънце – това на футболното съдийство, младото (но дали и интелигентно) наследство в парламента на ГЕРБ-а, наследство от ММI , тенис, футбол и какви ли не капацитети-парламентарни фурии. Та дали нямаше в предвид публиката и таткото на този футболно-съдийски лилипут, татко станал известен по-вече с жезъла си, но не жезъла на кмет на едно югозападно невзрачно селище по пътя на софиянци за Банско.
  Може да се допусне, че това е така. Може и да не е, но със сигурност ако не са тези журналисти- венцеславци, подлоги бих нарекъл, този управляващ ни за трети път индивид досега да се е сдобил и с 14-то най. Най-мразеният човек в Републиката(Най-мразеният в РБ, господин Инджев)! Титла, която е преходна, както е преходно всичко в нашата РБ. Титла носители на която през годините без съмнения са били Гоце, Меди-Догана, Пикаещият(в шадрафана) кмет, Цвък Цвък с шестте апартамента(то да е само това с мед да го намажеш),Шиши, Цаца и други представители на “човешката фауна” Този наш герой с номер 14, който ако го попитате е много обичан от всички, не е дебел а напротив, красив е по-вече от магнолия, абе най Е!
  Само, че докато си пишем и чакаме “Магнитски” продължаваме да го поемаме. Абе и ние май сме най!
  Г-н Инджев, без куртоазия! Моля не преставайте да будите най-заспалия народ в Европа!

 2. Факт е ,че байхуй не е в пожарната от 27 години, а точно толкова е трудовият стаж за пожарникар. Т.е., ако през 1990г. някой новобранец току-що е влизал в пожарната “академия” в Симеоново ,то през тази – 2017г., вече се уволнява от пожарната. А точно през тези години байхуй не е бил официално на служба в пожарната(може нелегално да е “практикувал”?!?). Което предполага ,че новобранците набор’1990г., които вече са и пожарникарски “пенционери” набор’2017г., имат повече пожарникарски стаж през последните 27г., от байхуй.
  Това е по “темата” за “пожарникарският стаж”!
  Но ….важното е ,че в момента байхуй е премиер , а не е пожарникар. Ако иска да е пожарникар , да си подава оставката ,като премиер ……и…..и да си подава документите в първата срещната пожарна!!! Да си дослужи до изискуемият пожарникарски стаж от 27 години.
  Не може едновременно да е на всички “отговорни” постове в НРБ. Той сам си признава ,че не може да достигне нивото на “идола” си – тато ди тути каскети, който макар и да е имал повече “способности”, и “желание” ,и власть, от байхуй, все пак не е заемал всички възможни постове в НРБ. И докато е бил “само” генсек на БКП , не е бил едновременно с това и разтегач на пожарникарски маркучи.
  Щом като е премиер , трябва да си е само премиер, за една-две години, а пък след това да си допълва разнообразният “стаж”, както си “знае”!

 3. Прочее Позитано освен в гасенето на пожари е организирал и отряди за отбрана от мародерстващи башибозуци и дезертьори от отстъпващата турска армия. Язък, че Борисов не е бил в София по това да пререже някоя лентичка-например на построяването на първата българска мандра за софийски кашкавал. Грозното е не друго, а че още има един голям контингент, който продължава да му вярва и да гласува за него. Не мога да си го обясня. Прост народ-слаба държава.

 4. 53 пъти преди да стане столичен кмет в битноста си на гламеверейскисек баце е давал “заявка”, че в политиката няма да влиза. Мисля, че това е лъжирекорд в политиката по света и у нас достоен за книгата на Гинес.
  Колкото до подвизите му га се е водил пожарникар спомням си, че преди около година на някакъв юбилей на пловдивската пожарна беше се изцепил в смисъл, че кога е бил огнеборец пръв влизал в огъня и последен излизал. Колегите му можели да повтвърдят. Досега един, поне един-единствен не се е “престрашил” да свидетелства в подкрепа на горната декларация на този чутовен юнак на юнаците. Нещо повече, преди н-години когато банкянското слънце за сефте премиерствше, как при пикливият пожар на Витоша който три дни го бореха и ако не бяха доброволците, Бог знае какви по-големи поражения щеше да има, баце си трайкаше през цялото време кат пръдня в гащи. Ами преди 10-тина дни в кресненското дефиле когато огнената стихия вилнееше, народонаселението лягаше и ставаше с мисълта, ей сегичка бочко ще се Фърли на първа линия и край. Да, ама не. Сал едни лакърдии, еманация на откровена простащина и убога посредственост. Дет казва Иван Костов-“чудовищна некомпетентност”. На туй е шампион на шампионите. Всьо!

 5. г-н Инджев в МВР беше Генерален секретар а не Главен ако не ме лъже паметта. 🙂 Бай Той не може да е едно стъпало по – долу сега така гони Цаци и Шиши по килца. Требе на Първо място да е.:-D

 6. Бойко е руски агент! -Това е доживот!Уникално прост и неграмотен! -И това е доживот! Страхлив селски тарикат! Става само за теляк в банята в Банкя!

  Скъсване с руските проводници на Путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-ска политика!
  ЛУСТРАЦИЯ!!
  ДЕРУСИФИКАЦИЯ!!
  ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!!
  НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!!
  Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено “кучето” за липсата на правосъдие!!
  ВСЕКИ държавен служител(от чистачката в селското кметство до президента) да подписва клетвена декларация за принадлежност или НЕ към тоталитарните тайни служби!!
  При постъпване на работа ВСЕКИ прокурор,съдия,следовател,МВР шеф,на ДАНС и т.н. да подписва и имуществена декларация-и на определен период,примерно 2-е год.да се проверява дали има несъответсвуващи на годишните му доходи и декларации придобивки-справка Румъния!!!Ако има нередности-дело,съд,присъда,конфискация,затвор!!!
  За държавните служители-клетвена декларация за спазване на Конституцията на Република България!!Премахване на всички символи възхваляващи чужди окупационни войски, агенти на чужди държави и откровенни предатели на България!!
  СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!
  За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!!
  НАРОДЕ????
  ГЕРБ не са просто резервния отбор на путлер, те са най-голямото постижение на КГБ и ДС след дпс за целия преход! БойКОЙко и ДПС-дружба завинаги!!!! Защо ни е бсп, след като достойно ги заместиха от герб!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление – простотията да управлява, заплашва и краде!!!
  Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски-това са най-важните лица на моделът КОЙ!!!

 7. Не щеме комунизъм,герб са бсп!!!…подходящо е за припев на митинг!!!

 8. Premier4eto tqj kato e naj-naj-naj-naj-naj…, upravljava ve4e 10 godini naj-naj-naj-bednata i naj-naj-naj-projadenata ot korupcija dqrjava v Evropa s naj-naj-naj-nedovolnoto, naj-naj-naj-ne6tastnoto i naj-naj-naj-bqrzo topja6to se naselenie i naj-naj-naj-mnogobrojnite nenakazani prestypnici.

 9. Г-н Инджев, не преставайте да будите заспалия български народ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.