За да има пир, Сидеров в Сибир

Вален Сидеров, който няма нужда от представяне след догогодишните му представления като водещ клоун на руската хибридна война  срещу България, се жени в неделя за жената, която му роди наследник. https://offnews.bg/offtopic/siderov-se-zheni-za-denitca-v-nedelia-posreshtat-gosti-v-kashtata-s-c-665543.html

Без капка ирония, въпреки уводните ми думи, пожелавам на младоженците човешко щастие.

Обаче имам и още едно пожелание. Много, много се надявам Сидеров да организира сватбеното си пътешествие в Русия и да покаже, че поне един български турист може да обърне поглед към страната, чиито туристи така унизително ухажва непрекъснато неговият днешен коалиционен началник Борисов, превърнал се в рекламен агент на руския туризъм у нас в преследване на незнайно какъв ( за публиката) бакшиш.

Все пак и в русофилията, макар да е форма на невежество за истината по отношение на историята сред обикновените българи, трябва да има някакъв просветителски личен пример. Сега е момента Сидеров да покаже, че не е менте пред първосигналните русофили ( за останалите няма нужда- тяхното не се губи), по чиито гърбове се покатери, за да се превърне в управляващ политик днес.

Любовта, включително към чужда държава, трябва да се доказва. В противен случай става дума за елементарна политпохотливост заради моментния кеф и преследване на келепира след употреба на чувствата на влюбените ( в чуждата империя – в случая).

Сибир, ако изключим лошата му слава на 64 на сто замръзнала територия от площта на Русия и на естествен заден двор за масово унищожение на политически затворници, депортирани там, е фантастично място за приключение на пътешественици. Особено, ако са обгрижвани от руските власти, които със сигурност биха се зарадвали, че поне един българин от тяхната пета колона е решил да извърши туристическа саможертва и да се наслади лично, а не дистанционно от безапасното разстояние на слънчева България, на прелестите на държавата, която обожествява от толкова години.

Или предложението е “горчиво” ( както българите започнаха да скандират по сватбите по руски образец от съветските филми, превръщайки руската трапезна традиция в български обичай)?

Обобщаващо, понеже Сидеров обича митигарските послания, препоръчвам следното: “за да има пир, Сидеров в Сибир”!

4 мнения за “За да има пир, Сидеров в Сибир”

  1. Не нам. “Риц” в Париж или в краен случай Варадеро. И двете места са пробвани. И има фотосесии от които на “завистниците” им текат лигите. Вярно, с друга булка. Но Сибир-отнюдь навсегда. Сега, в интересът на истината, когато сидеров омайва първосигналните русофили колко е готина матушката дори на тях не препоръчва га им изпаднат пари и сгода да теглят към североизток.
    Та, колко бяха протестиращите през декември 1991 в белокаменна масква при ратифициране на договорът за денонсиране на ссср подписан от тримата президенти на ссср, Украина и Белорус в беловежката пуща пред дурдумата. 150. “Много сме, силни сме”. Да, ама друг път.

  2. Господин Инджев, и аз пожелавам на това МЕКЕРЕ от ДС Г..О ЛИЗЕЦ на МЕЧКАТА от СЕВЕР РУСОФИЛ в ЧЕРВАТА да предприеме свадбено пътешествие в обичаната от него РАЗИЯ, а не некъде по екзотични за него страни. Но мисля че би било ТОЙ и останалата ПАСМЕНА от Българското правителство барабар с ПРЕЗИДЕНТ – ГЛАВЕН ПРОКОРОР и МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ да си вземат едно посочеи билети за там!IIC…..oIL.

  3. Няма да отиде в Сибир г-на Сидеров, приятели! Най-много да прескочи до Москва за няколко дни, за да получи платата си и инструкции за по-нататъшни действия за новото поробване на България от кремълските мракобесници. Иначе посоката на желанията им е ясна – към яростно оплювания от тях Запад, където все пак предпочитат да харчат заработените рубли!

  4. Човек, който хапе ръката, която го храни(ЕС), винаги завършва с лизане на ботуша, който го рита(путлер).
    ЗА ДА ИМА МИР,МУТРИТЕ В СИБИР!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.