За да има келепир, Борисов на турне в Сибир

Директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов съобщи за Дарик радио, че има спад в посещенията на руските туристи у нас това лято. Малък , но спад- с 4000 по-малко са ни посетили спрямо миналото лято ( напрво си е за черно знаме на фасадата на министерството на руския туризъм у нас). Докато германците доминират като най-голямата група туристи от страните от ЕС, които формират основния туристически поток към България.

Сред най-големите “донори” на туристи е и Полша. Обаче…

Обаче да сте чували премиерът Борисов да обсъжда с премиера на Полша Беата Шидло, с която се срещна в София на 20 септември, колко са ни важни полските туристи? Напротив- нашият миролюбец използва дори и този случай да каже колко важно му е да бъдат отменени санкциите срещу Русия ( т.е. срещу списъка от имена във висшия ешелон на властта и назначените от нея за милиардери верни поддръжници на режима). Макар въпросните санкции ни най-малко да не пречат на руския туризъм в България и един много виден руски турист, смятан за нежелана персона в страните от ЕС, кацна миналата седмица най-спокойно тук и беше приет на най-високо ниво, включително от премира ни.

Ами с Меркел, с която Борисов обича да демонстрира близост? Говори ли си с нея за ползата от развитието на турима, която имаме от германските летовници?   Едва ли. Но дори и да се е случило, Борисов не смята за нужно да открои подобно нещо като приоритет в отношенията с Германия.

За разлика от това нашият премиер не пропуска какъвто и да било повод да вмъкне в контекста на отношението си към Русия уверението си, че руските туристи са ни много важни. Особено нелепо прозвуча тази тема при срещата му с Чайка на 19 септември. Вестник “Стандарт”, първата българска медия, която на практика си призна, че е на руска издръжка  ( след като от много години бълва проруска пропаганда), изведе дори в заглавие , че Борисов си говорил с главния прокурор на Русия за интерса си към руските туристи http://www.standartnews.com/balgariya-politika/premierat_kam_chayka_imame_interes_ruski_turisti_da_idvat_v_balgariya-362358.html

Нещо повече, Борисов, чудейки се как да свърже любимата си тема за ползата от руския туризъм за България с темата за борбата с престъпността ( нали руският главен прокурор все пак не е точно туристически агент и е министър на правосъдието, а не на туризма ) ,  извъртя нещата така, че да благодари на Путин, който позволява на руснаците да пътуват до България. Борисов лично гарантирал за сигурността им и е благодарен, че и руските служби му помогнали летният сезон да приключи благополучно за руските туристи в България. Как точно руските служби са помагали на своите граждани да се пекат свободно под зоркия им поглед в пренаселените български курорти, можем само да си представяме с помощта на въорбажението. Важното е, че Борисов “вижда” нещата така…

Истината е, че Борисов просто няма за какво друго да благодари на Путин и в старанието си отдавна е станал за смях, превръщайки руското туристическо благоволение в своя мантра. Не е удобно да благодари нито за онзи милиард, с който Русия ни наказа  заради АЕЦ “Белене”, нито за (най) скъпия руски газ, който внасяме, нито за хибридната война, която води срещу България и чието споменаване дори Борисов вече не може да избегне в първия по рода си в това отношение официален български документ, като Доклада за националната сигурност ( макар и с извинителен тон към Москва).

Ето защо, след този драматичен спад от 4000 руски граждани в нашите летни курорти, трябва да очакваме Борисов лично да се заеме с рекламата и привлекателността на българските курорти в Русия. За начало може да започне от посещение в Сибир ( пък и да поостане там, че най-после да се пренаредят картите в българската политика, затапена от популистското му туловище вече цяло десетилетие).images

За да има келепир-Борисов на турне в Сибир!

29 мнения за “За да има келепир, Борисов на турне в Сибир”

 1. Мда… Трябва да паднат санкциите от които руснаците са обеднели и не могат да си позволят почивка дори в България, от което България губи. Ето зад всяко идиотско (противобългарско) решение си има философско(проруско) обяснение.

 2. Като балсам за душата ми идва информацията за намалелия брой руски “терористи”(израз на Иво)по Черноморието ни, но един червей на интуитивното съмнение продължава да ме яде по отношение на тази статистика-стъкмистика, която сигурно цели да успокои и приспи вниманието на българите…
  Няма доказателства, има само твърдения в пеевските медии, които въобще не се покриват с личните ми наблюдения.

  А тоя нахален, фанатизиран руски цървул докога ще хазяйничи в президенството? Да отива и той с Борисов в Сибир, където да си “парле ву франсе” на руски!

  http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/skandal-v-prezidentstvoto-ivo-hristov-chetyal-sekretni-shifrogrami-za-f16-bez-da-ima-dopusk-do-klasifitsirana-informatsiya

 3. И винету , както и сидеров трябва да отидат на туристическо турне в Сибирь, за да има келепир, защото скоро няма вече да е “православнобратушков” , а ще е жълтобратушков. Трябва да побързат, защото жълтите “братушки” , са доста многобройни и няма да останат “свободни” туристически кътчета дори и за сегашните “стопани” на Сибирь. Макар че Путлерь предпочита сортирите, и Сибирь не е любимата му дестинация. Но пък може да вземе някой и друг трилион долара след като го “предаде” за ползване на китайците. И така ще получи любимите си сортирь и келепирь ,вместо продаденият див Сибирь.
  И тогава вместо “братушковият” си Сибирь, винету и сидеров ще могат да посещават само путлеристкият си сортирь. А от един путлеристки сортирь вече НЯМА да има келепирь. Мъка ганювска!
  Има ли Сибирь – има путлеристки келепирь.
  Няма ли Сибирь – има путлеристки сортирь.

 4. Според мен словосъчетанието “руски туристи” е някакво закодирано название, някакъв евфемизъм, това словосъчетание трябва да бъде замествано с друга дума или словосъчетание.
  Например:”руска мафия”, “Путин”, “руски комисиони”, “откат” и други подобни.

 5. Някога , след войната, У.Чърчил е задал 7 въпроса ,които според него определят мястото на всяка посттоталитарна държава по пътя ѝ към свобода и демокрация:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=59CB59C973799
  Дори ЕДИН отговор “НЕ” , на тези 7 въпроси , означава че дадената държава все още е далече и от своята свобода, и от своята демокрация.
  Нека всеки сам определи къде се намира НРБ сега, къде се намирала НРБ през 2015г., къде се е намирала НРБ през 2013г., къде се е намирала НРБ през 2009г., къде се е намирала НРБ 2005г., къде се е намирала НРБ през 2001г…….според този чърчилов тест за свобода и демокрация. Има ли някакъв “прогрес” по време на целият прИход към “демокраДция”, или само олюляване в ритъма на ориенталски и сибирски пляски и казачоци излезли под диригентската палка на кремълската чекистка “КОНСЕРВА-тор–ия”.

 6. Помните ли откровението на танцуващия в архиви, мустакатия шехеротзад антон тодоров:

  “ПРОМЕНЯТ СЕ ФАКТИТЕ, ПРОМЕНЯТ СЕ ДОКУМЕНТИТЕ…”

  Дребният повод беше дипломата на вожда от средното училище в Банкя, която ИЗВЕДНЪЖ се оказа ‘сичко 6’!
  Боко (винаги правилно за себе си) му даде още отговорно-зелена светлина.
  … “и ти говорят разни въшльовци, че той бил чел само ‘Винету”‘.

  Следва: Втора част на трети сезон, вече никой не брои епизодите:
  Отличникът и най-мъдър държавник в грейналите жита, на фона на винаги НАВРЕМЕННО и впечатляващо злостно омаскарявани хора (като… например… Илиян Василев)

  Ето и ‘новината’:
  http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/anton-todorov-e-nominiran-za-shef-na-komisita-po-dosieta

 7. За изнесените от страна на кремълският ЕЛИТ и близки на ПУТЛЕР над 1 трилион ДОЛАРА, USA готвят разобличаването им. Кога това ще стане за разобличаване на нашия ЕЛИТ се питам? Защото и тук у нас по РУСКИ ПОЧИН нашите олигарси начело с ББ ОГРАБВАТ като за ПОСЛЕДНО. Не случайно пследно време се разтичаха у нас РУСКИ ЧАЙКИ а даже и РУСКИ БОРЦИ против тероризма. Не случайно ББ постоянно дрънка за сваляне на санкциите приложени на РАЗИЯ по света, може би ще иска и сваляне на разследването на USA за огромната КОРУПЦИЯ на РУСКИЯ ЕЛИТ барабар с ПУТЛЕР.IIC……IL.

 8. През времето на соца, работещите в “Балкантурист” си спомнят лозунга “Съветският турист – турист Nr.1 в България”.
  На едно от събранията на екскурзоводи зададох невинния въпрос: След като знаем кой турист е Nr.1, кой турист е Nr.2 и т. н.?
  Отговор не получих, но много скоро ми се наложи да си търся друга работа.

 9. Препоствам един шедьовър на Аркадий Бабченко, „Каспаров.Ru”
  =============================
  http://www.faktor.bg/bg/articles/politika/hlyab-i-pasti/ne-sme-doshli-da-vi-osvobozhdavame-a-da-vi-lekuvame-ne-nosim-mir-a-lustratsiya
  =============================
  А, жегна ли ви публикацията за танковете „Абрамс” по Тверския булевард? Вече трети автор дращи по темата. Щом ви интересува, нека да ви разкажа как ще стане, скъпи приятели.
  Колоната „абрамси” ще мине по Тверския и ще спре на Манежния площад. Благодарните руснаци, забравили „Крим-наш”, ще хвърлят цветя на освободителите и с наведени от притеснение очи ще ги молят за хуманитарни консерви.
  Аз ще си седя върху бронята, ще пуша мълчаливо и мълчаливо ще ви гледам. Понякога ще правя снимки. Вие ще се усмихвате срамежливо, ще размахвате американски флагчета и всячески ще демонстрирате дружелюбие.
  Като изпуша цигарата, все така мълчаливо ще хвърля фаса, ще се гмурна в люка и след миг ще изляза в ръка със стар американски кожен колан със звездички върху токата. Ще кажа: „Е, хайде. Строй се в колона по двама!”
  Сваляйте гащите, братци! Ся шъ съ лекуваме. От величие. От имперство. От шовинизъм. От ксенофобия. От лакомия за чужда земя. От мерак за война. От омраза. От човеконенавист. От робство. От мракобесие.

  Кво казваш, чий беше Крим?

  През всеки сто метра ще бъдат разположени празни варели от мазут, върху които ще лягат пациентите, а лекари ще бият по голите задници на 86% от населението печати: „Излекуван! Лейтенант Маккарти.”
  После ще потеглим към Останкино.
  Не, няма смисъл да плачете. Да разправяте за ипотеката и за изхранването на децата. Че просто сте си вършели работата, че сте само шофьор или чистачка. Тогава трябваше да плачете. Днес е късничко. Лечението ще бъде комплексно. Този път няма да сбъркаме. Пък и на вас ви е провървяло. Чувате ли писъци? Откъм сградата на ФСБ? Там прилагат истинска терапия.

  Ама вие какво си мислехте? Не, няма да стане като предишния път. Няма да има “О-Раша-Горбачьов-Перьестройкьа-Дружбьа”. Ъ-ъ. Веднъж се изхитрихте всичко да одрискате. Затова този път вместо “Ра-ра-распутин” ще бъдат приложени програмата “Петрол срещу хранителни продукти”, външно управление и денацификация. За около 20 години.
  После ще посетим Олгино. Лайфнюз. Рен-ТВ. И другите по списъка. Никого няма да пропуснем. Нищо няма да забравим. Тормоза. Насаждането на омраза. Призивите за превземане. За война. За убийства. Гадните колажи и репортажчета.

  Коланът е от здрава дъбена кожа

  Ще изкара още дълго.
  Това е само началото. Най-хубавото тепърва предстои. Вижте изглед от Хага. Оценете архитектурните достойнства на сградата на Международния съд.

  После излекуваните 86 % ще идват при нас, ще почесват подпечатаните си задници, ще благодарят за просветата и ще разказват. Как я карат. И как да подредим Русията.

  – В Москва не е лошо. Живее се. Вярно, с кучешко месо, но свикваме и с варена трева. Обаче на стотина километра е същински ад. Гражданска война, през пет километра са си направили независими ДНР-та и на бариерите стоят алкохолици с автомати. Русия се разпада! Не бихте ли могли да…
  – Не.
  – Защо?
  – На нас ни е през к…
  Не точно през к… Но нямаме намерения да „подреждаме” Русия. Напротив. Категорично

  подкрепяме разпадането на шибаната ви империя

  Десет самостоятелни княжества са напълно достатъчни. Ядреното куфарче го сложете ей тук. Браво! Ето ти едно русенско варено.
  Братлета, вие не разбирате най-важното: не сме дошли да ви освобождаваме. А да ви лекуваме.
  Не носим мир, а ЛУСТРАЦИЯ.
  Така ще бъде двадесет години. Като в Германия.
  Пък после ще видим.
  Според научените уроци.

 10. За лоясалият банкянски страхливец и по съвместителство главен путиняк в Задунайский Милиционеристан един мой приятел-авджия казва следното, “Аз сам си лея едни бренекета (едрокалибрен куршум за прасета-б.а.). Чалъмът е да сложиш вътре стоманен сърдечник, та при попадението оловото да се сплеска, а съвдечника да продължи да дупчи. Не прасе – брониран джип дупчи от край до край, а като срещне вътре нещо – я ТЬІКВА, я РАПОНЬ с мас, пръска го като торба ла.йна” (извинявайте, но той си е такъв – цветист).

  Май и други субекти могат да станат интересен дивеч:

  http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/evrodeputatat-kurumbashev-brani-moskva-ne-mozhe-da-sme-barabar-petko-s-mazhete

  или ето тоя

  http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/i-kalfin-da-poiskame-kompensatsii-ot-es-zaradi-vremennoto-vlizane-v-sila-na-seta
  (Чудя се с какъв акъл Йотингер взе това същество в екипа си, нали помните, “Който не обича рАЗИЯ, не обича България”, и “сините карти” за братушковците-павиани пак са негова мисъл).

  Респект на Стопанина!

 11. Снимката!
  Димитър, шапо с днешна дата за въпроса ти за номер 2 през “такова беше времето”. Редиш им ти кат вица за предпоследният в надпреварата Кенеди-Хрущов ама другарите стоплят кат албански радиотан.

 12. На Васко Данов, мой добър познат и колега му признавам превода-пиперлия е като на самия Бабченко. Можеше и ище малко да го поукраси с истинските думички на Аркадий, но природната му скромност не позволява. Повечко такива преводи г-н Инджев, и аз не съм бос в руския.

 13. everyone else,
  Ако тази новина се превърне в истина,май трябва да разпускаме държавата.Това ще бъде крещящо признание на управляващия ни “елит” за кадровата безизходица и пълната морална безпътица,в която са затънали.За десерт предлагам линк към една статия(за пропусналите я),отразяваща писанията на въпросния Антон Тодоров за Христо Иванов:
  http://www.faktor.bg/bg/articles/anton-todorov-1
  Статията е точна характеристика(чрез негов пост във Facebook)и дава пределно ясна представа за възможностите и нивото на този човек.Определенията – полититолог,анализатор,съветник на държавни ръководители и ранг депутат ми се виждат като разпилени от вятъра сапунени мехурчета.Бог да пази България!

 14. everyone else, аз съм решил да чакам втори том на антонтодоровият шедьовър “(Ч)айка”.Трябва да обогати и прибави и международното продължение на действието от том I-ви – “(Ш)айка”. Като се има предвид какви са преобладаващите международни “връзки” на неговият “вожд” Винету е много подходящо да прекръсти том II-ри на “(Ч)айка”, още повече ,че генералният прокурор на Путлер беше реди седмица на “генерално” посещение в НРБ , и се срещна тет-а-тет с всички висши путлеристки агенти в НРБ, и с Винету включително.И въпреки многото “натоварената” си откъм срещи “програма”, Чайка успя да подпише и някакви “договори” даже с цаца(ров) за изпращане на български прокурори Русия за вербуването им от КГБ за троянски агенти и шпиони на Путлер.
  Като цяло посещението на Чайка е много подходящо и в унисон за продължение на “сюжета” от “(Ш)айка”, защото Винету пак ще е от основните “действащи лица” , но вече в международен контекст.
  А, няма да е лошо и да допълни в книгата и това ксерокопие от дипломата на вожда му. И трябва да провери съвсем точно дали е била само ‘сичко 6’, или е направо “ВСИЧКО коз”!

 15. Уважаеми г-н Инджев, радвам се ,че ви видях вчера най-после и в БНТ. Надявам се,че вашето мнение ще се търси по-често там.

 16. Слушайки загрижеността на Борисов за руските туристи ме навяват съмнения, че има няколко хотела по морето. Грижи си се за бизнеса.

 17. Към DOBREV:

  Не знам на какво се дължи, но “Още от деня” ( след като почина водещият Димитър Цонев) е първото публицистично предаване, в което ме поканиха в БНТ този януари след близо 2 години негласна забрана за моя милост в публицистиката на телевизията. Вчера отново същото предаване ( и отново само на международна тема – след 9 месеца), ми даде думата.Ако не беше извънредно любезната форма на поканата, вероятно щях да им откажа, за да не давам повод да ми обясняват един ден, че всъщност не съм забраняван, позовавйки се на това изключение от правилото.

  За останалите многобройни предавания на БНТ не съществувам ( веднъж съм бил през този период в часа за култура, но на втора тяхна покана отказах преди месеци заради това, че се чувствам сегрегиран чрез “право на допуск” само до теми извън политиката и по този начин се съгласявам да играя натрапена роля.
  Коварного в тези отношения е, че освен отсъствието ми от техния екран, което ехидно може да бъде тълкувано като “заслужено” ( поради моята некадърност), нямам преки доказателства, освен личните ми разговори с някои шефове, които съм ядосал с критичната си позиция към самата БНТ. Че съм ги ядосал знам не само от негласната забрана да бъда канен, но и от факта, че въпросните хора предстанаха да ми казват “добър ден”…Дребни проблеми с дребнави хорица!

 18. До ГОЧО и EVERYONE ELSE:
  Четем махзара на антончо – до болка познот стил, нали?! Нещо като завръщане в бъдещето – отново сме в 45-та – 52-ра!
  Няма значение истина ли е казаното /написаното/ – важното е да се изчопли калта под ноктите на позволилия си да го каже /напише/!
  И каква осведоменост само, каква педантичност, какъв професионализъм! Какво нещо е школата на Вишински /пардон – Чайка/!
  И СИГУРЕН СЪМ – ЗА МРЪСНИКЪТ АНТОН НЯМА НИТО РЕД В ДОСИЕТАТА! НЯМА ДОСИЕ, НЯМА КАРТОНЧЕ ДОРИ! ЧИСТ КАТО СЪЛЗА НА СЪРНА! КАКВО ТИ ЛУСТРАЦИЯ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА?!

 19. Г-н Тинков, не казвам АМАН от ДОСИЕТА!
  Нека изравят кал и помия!
  Някога се допитах до моя духовен водач/мир на праха му/, един от първите строители на Белене.Каза ми: ” Все едно да се ровиш в миналото на жена си, независимо какво е то, независимо дали е вярно или не!Ще съжаляваш! В досието си може да срещнеш скъпи за теб хора, а не знаеш обстоятелствата, не знаеш вярно ли е написаното или не! НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ГАДОВЕТЕ СА ГИ ПИСАЛИ И ИЗТРИВАЛИ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се прочетат всички досиета на света, но НИКОГА НЕ ЧЕТИ СВОЕТО, докато си жив” Така постъпи той така ще направя и аз.И нека всеки за себе си постъпва както счита за правилно!
  Не съм особено религиозен, но имам една молба към който и да е Бог, каквото и да е Неговото Име! Моля се, да има повече агенти на ДС ,като ЧЕСТНИЯТ и неподкупен г-н Инджев, а не като о.з.старшината от ДС Цветан Цветанов, чийто баща е ЛИЧЕН бодигард на последния ШЕФ на ДС Григор Шопов!И не за това обвинявам Цветанов! Обвинявам го за ЛИЧНИТЕ му гадости!

 20. КЛЮКАР
  Благодаря ви.Никога не вярвайте на досиетата.Те се вадят за да ни сразят сега и веднага.
  Аз не съм публична личност,и не ме интересуват досиета.Но с тях те съсипаха и отказаха много качествени хора.То това беше и целта за отварянето им.Затова и го и направиха.И ние наивните и честните им вярваме на тези изроди..Никога няма да забравя в първите години как унижиха страдалците от БЗНС.

 21. Г-жо Савова, понеже казвате,
  “Аз не съм публична личност, и не ме интересуват досиета”
  а в предишния си пост говорихте и за компромиса.
  Наскоро пътувах много часове с автобус. Възрастна дама/ нарочнно спестявам името името/ ми разказа неща от които и аз се изумих. Мисълта ми е за друго. Както много германци не са чували за Бухенваалд и Освиенцим, така и тук много папагали-конформисти хал-хабер си нямат от гадостите на ТАРТОРИТЕ на БКП. Много са били доносниците но от съсловията си съперничат свещениците и лекарите. А съпругът и е бил и партиен секретар в болница в Северна България. Но явно е бил почтен човек, доколкото е възможно. На практика обаче и партийци и непартийци са имали “досиета” с длъжностни и всякакви характеристики и доноси/направо клюки /. В сошиалистическа България е трябвало ВСИЧКО да се знае и по възможност всичко да бъде под КОНТРОЛ ! И за ВСЕКИ е имало всевъзможни папки, досиета и т.н. ДС е само ВЪРХА на сладоледа! Което изобщо не ме изненада, но бях потресен от нещата, които са говорили брат за брата, съпругът за жена си .
  И да не ни баламосват с досиета и лустрации и да съдят Тато за кърпени чорапи.ТАРТОРИТЕ на ДС и БКП да не се крият в навалицата зад “членската маса” Всички знаят кои са ТАРТОРИТЕ ! Знаят се и конкретните им ЗЛОДЕЯНИЯ . И докато няма МИНИМАЛНА справедливост, да бъдат ПОНЕ качени на ПОЗОРНИЯ стълб, няма ДА ТРЪГНЕМ НАПРЕД! И изобщо не става въпрос нито за възмездие, нито за справедливост, нито за покоя на душите на мъртвите, а за БЪДЩЕТО НА ЖИВИТЕ!Няма БЪДЕЩЕ без МОРАЛ! Няма МОРАЛ, ако ДОБРОТО и ЗЛОТО са РАЗМЕНИЛИ МЕСТАТА си!
  С уважение!

 22. КЛЮКАР
  Не ме разбрахте.Употребих думата за досиетата в смисъл ,че лично не ме засягат.
  Нямам личен интерес.Но отварянето на досиетата от тях,които имат надмощие е в тяхна полза и употреба за да громят противниците или да ги изнудват.Тях не ги интересува уродствата на комунизма.Едновременно с това и могат да ги фалшифицират ,без да се даде възможност за защита и те те изхвърлят от политическата система или те карат да им служиш,нищо,че ти се иска да им се противопоставиш.Нападат те грубо,вероломно до пълно смачкване.Всъщност палачите унищожават жертвите повторно.
  Ето това се случва при нас.
  Не ме карайте да цитирам примери.
  Защото няма безпристрастно и обективно тълкуване на вината на хората с досиета.Те се използуват като бухалки и много малко хора устояват без да са направили нищо.
  Иначе системата аз я познавам отлично.Всичко мислещо и читаво беше сложено под контрол.
  На кого каква е вината обаче те не позволиха да се отчете.
  Само за частните клевети дадоха възможност да се разбере.
  Останалото минава под общ знаменател -доностник.Но за кого за какво не е ясно.Важното е да те изолират и омаскарят.Опитаха се с всички политически и публични личности,които не им се подчиниха.
  Моралът никога няма да възтържествува ,докато те са в мнозинство.
  Затова призовавам да се обединим срещу тях даже и да не се обичаме и харесваме напълно.
  Иначе ще гледаме отстрани и ще подсмърчаме,а те ще се гаврят с нас.

 23. И как точно борисов пречи на господата от бг европейските политици да действат ??? Нещо не го разбирам. Шамари ли им бие или ???

 24. Димитър 🙂 правилно обаче какъв е смисъла да се хаби енергия за умрели души ?? Червените са жалки нещастници. Много тежка болест на духа но за съжаление родена от алчността на богатите.

 25. Скъпи приятели,

  Не било кадрова безизходица и пълна морална безпътица, както го описа Гочо. Ставало дума за това, че герб на боко иска да сбъдне детската мечта на а. тодоров!
  Нещо като добър поп, ангел и мишка скокнали в комката.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.