Когато от Москва кихнат, Румен Радев хваща грип(ен)- колко ли са “кихнали”?

Основната опорна точка, за да не кажа лъжа, построена върху трудна за проверка от страна на лековерните фактология, с която пропутинските сили у нас адвокатстват за сваляне на санкциите срещу Русия, като правило се свежда до твърдението, че не само от България долитат подобни сигнали в рамките на ЕС и НАТО. Как обаче са степенуваи тези сигнали? Досега не ни бяха казвали ясно от чужбина, че сме шампиони, но ето, че и това се случи.

Първо да припомня: тъкмо на факта, че с Путин се срещат западни лидери се позова и президентът Румен Радев, когато се опита да се измъкне от въпроса на д-р Севделин Панев на среща с българи в Чикаго миналия месец. Българинът го попита какъв му е Путин, че трябва да го кани на 3 март в България. Радев се направи, че не разбира разликата между рутинната дипломация и акцентирането върху евентуалното специално присъствие в България на Путин на българския национален празник ( който всъщност е годишнина от събитие, сътворено от Русия през 1878 г. без нито един българин да бъде поканен от руските победители на 3 март при подписването на договора между двете воювали кой да ни управлява евразийски империи).

А може би Радев наистина не разбира въпросната разлика между срещите с Путин по необходимост и поканите към него “по любов”? Това също не е изключено при неговия “опит” в международната политика, макар да е по-вероятно оправданието му, че и други правят така, да е проява на обикновена арогантност на много добре информиран другар по въпроса за това кой какво прави и каква е българската изключителност в случая.duv0brtw-681x484

Манипулативно е твърдението, че не сме само ние, българските путинисти, които се подмазваме на Кремъл и козируваме в изпълнение на главната задача на руската външна политика, спусната за изпълннение по места в бившите съветски колонии и навсякъде , където има московска пета колона –  свалянето на санкциите. Тази полуистина лъсна особено явно със свалени опознавателни знаци ( за да не кажа гащи) по време на посещението на Румен Радев в Полша миналата седмица.

От статия на бившия ни посланик във Варшава Александър Йорданов, който е проследил реакциите ( и многозначителната, ако не и презрителната липса на отзиви в медиите за посещението на Радев в Полша), става ясно едно: никой друг европейски лидер не е заемал досега толкова категорична промосковска позиция по темата за санкциите. http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/polski-medii-rumen-radev-proruskiyat-prezident-na-balgariya

IMG_2829

В съветско време на такъв натегач му се присъждаше в казармата званието “отличник по бойната и политическата подготовка”. За бойната в неговия случай- не знам. Но за политическата подготовка на антиполитика Радев, когото рекламираха на избирателите именно като кандидат, който никога не се е занимавал с политика, руското отличие му е в кърпа вързано. Измамата “натовски генерал” беше  употребена не само срещу българския народ, но вече се харчи и международно.

Апропо, цирковата сценка с уж острото противопоставяне между ГЕРБ и Радев на нашенския мегдан, която ни разиграват, не си струва входният билет при надникване на арената ( дори не и зад нея).  И аз съм достатъчно прост и вие сте сигурно също толкова прости, за да можем с просто око да забележим, как двамата си партнират и се подкрепят по основополагащата за Крмъл линия да приказват срещу евроатлантическото единство в противопоставянето на руската агресивност.

Ако Борисов искаше наистина да се разграничи от Радев и да се открои като “международен фактор”, на какъвто се напъва напоследък да се прави, на първо място можеше да остави президента сам в подмазването на Путин. Вместо това двамата се състезават кой да се поклони по-ниско на батюшката.

В деня, когато Радев “дипломатично” пропусна ( за първи път, като жест към американските домакини, може би ) да се слага на Кремъл в речта си в Ню Йорк, Борисов даде интервю за БТВ, в което обяви, че  ще постави въпроса за санкциите по време на българското председателство на ЕС. Руските медии го наградиха с овации.

Радев, изостанал с едни гърди, си навакса точно в столицата на държавата, която е сред най-активните говорители на източноевропейските опасения от руската агресивност. Което, както вече отбелязах, не е останало незабелязано и Радев е отличен от поляците като отличник сред мърморещите европейци по най – ясно говорене на московски език с “натовски” акцент.

По този повод да попитам анедоктично: какво става, когато в Москва кихнат? Румен Радев хваща грип(ен)!

Същественият апендикс към този въпрос в рамките на моята смешка никак не е смешен. А именно: колко са “кихнали” от Москва за цялата операция по катапултирането на върха на една европейска натовска държава летящ троянски кон?

38 мнения за “Когато от Москва кихнат, Румен Радев хваща грип(ен)- колко ли са “кихнали”?”

 1. Уникален сте г-н Инджев!
  Няма как да ви поканят в българска командвана от трите прасета медия!
  Свалям Ви шапка!

 2. Ако някой смята, че на Резидент Хвърчилков и на банкянското слънце баце им пука какво мислят за техният путинизъм на мах (отдавна са разкрити), че няма да пропускат нито една възможност да искат свалянето на санкциите срещу любимата им матушка имат много здраве от мен. За всички, подчертавам-ВСИЧКИ родни петоколонци и полезни идиоти единственото мерило на обществено-политическите им практики е благосклонното отношение на кремълският гном към действията и пиоведенията им за да заслужат платата-било под формата на хонорари, редовни месечни преводи и тлъсти комисиони. Най-вероятно, 3 в 1.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

  п.с. Да и Меркел, и Тръмп и Макрон се срещат с джуджи1. Само дето от позиция миниум на равен. Колкото до Макрон когато самопоканилият се Путя по измислен повод гостува в края на май т.г. във Версай последният изглеждаще кат насран след срещата им. ЕМ се беше добре подготвил, явно е бил и посъветван от бившият пудел на ввп как не само да му противодейства но и да го натика в миша дупка. Такова потене, хънкане-мънкане и неадекватност на последвалата пресконференция едва ли в битността си на президент е имал гнома.

 3. Все пак президентът е едни гърди напред , много е напорист,страх го е от московска критика , бърза ли бърза и аха да полети на изток за УСТНО обяснение , а може би поцелуй …

 4. Този е толкова генерал, колкото аз президент и обратно.
  През 90-те един мъдър човек каза по време на вечеря с висши офицери: “Защо армията не вземе властта? – след кратко мълчание добави тихо – Като гледам генералите й по-добре не, голям цирк ще стане.”

  Досега не съм виждал демократично и европейски мислещ офицер от сухопътните и военно въздушните сили, Завършил училище преди 2000 г.

 5. Президента – помияр
  все се точи за властта.
  Той с червените другари
  често се боричка из сметта.
  Блеят дружно тъпи русофили,
  нотите ги пращат от Москва.
  Туй е стадо от дебили,
  ще ни вкарат те в беда …
  Тази паплач ретроградна,
  позори ни пред света,
  вечно е с умисъл задна
  пред парадната врата.
  Днес превратни са нещата,
  а пък социалистите със маски.
  Молим се дано съдбата
  не ни принуди да сме с каски.
  Не знаем вечер като легнем
  ще осъмнем ли във утро ясно.
  И нервите си ще напрегнем
  понеже почва да ни става тясно.
  Вече няма път обсипан с рози,
  Президента – смрад голяма,
  тъп кретен е само този
  чувстващ се добре в помийна яма.

 6. Ама, веднага си пролича, с путински гръм и трясък, че Вярка Анкова-ЛАФЧИС пое новините на “Нова TV”:

  На фона на носталгични песеньки от 60-те години и шарени картинки от празнично осветената Красняя площадь, някаква Елена Чопакова ли, Чапаева ли, интервюираше “Мозъкът на Путин”, изгоненият дори от православна Гърция междунородно “ембаргов” нацист Александър Дугин (автор на концепцията за Евразийски съветски съюз), като задаваше въпросите си на английски език ? 🙂 Доживяхме и това!
  А той сипеше сърцераздирателни любовни послания към България и българите и обещаваше, че Русия нямало да ни нападне, защото ни обичала, че това било само “мрежова война” на Запада и, както сам си го каза, след Крим и Сирия само проблеми с България им лисвали… Но ако трябвало да избираме между близкия ни славянски, православен “братски” Изток и чуждия либерален еврогейски Запад какво трябвало да изберем ?! Питаше “новият Разпутин” все едно е “забравил” “, че ние, българите, вече сме направили своя Европейски избор!

  Когато съвсем се разпали и опияни от собствената си значимост, идеологът даже се похвали, че именно той е предупредил Ердоган за опасността и го е научил как да организира контрапуч.
  Накрая товорищ Чапаева подличко резюмира, като за дебили, да не би някой още да не е разбрал онова, което е трябвало да разбере от интервюто: “Да се замисляме още е възможно и още е законно . Каквото и да избира България – Изтока или Запада, изборът трябва да е информиран. Като се замислите кое бихте избрали? И като се замислите – имате ли изобщо право на избор?”

  След този странен жанър-хибрид между интервю и разсъждения на интервюиращия, човек се “озабочва” и не може да не си зададе “озабочено” въпроса каква е истинската цел на това интервю с прасославния сатанински “мозък на Путин”, пуснато точно на рожедни му ден ?
  Ами, ако не друго, поне да посее отровните семена на съмнението кой всъщност е правилният път, по който трябва да поеме България?

 7. Поздравления за поредната великолепна статия!
  “колко са “кихнали” от Москва за цялата операция по катапултирането на върха на една европейска натовска държава летящ троянски кон?”
  Паметливите си спомнят, че посред нощ долетя със собствения си самолет, личният банкер на Путин, според медиите да се борел с корупцията у нас .
  Но аз хич не им вярвам! И тогава, и сега питам аджаба: кой и с какво е овластил този пехливан у нас?
  Значи става въпрос за друго!
  След среднощната среща на четири очи /като в добрите филми за мафията/на нашия Премиер и руския банкер , беше издигната кандидатурата на Цачева, от което се втрещиха самите гербаджии!
  Казват, че резултатът от срещата бил 30 млн. ма евро ли, долари ли, лева ли- кой да ти каже, като срещата била на четири очи!
  Точно 30млн. ли били, или не? Кой в темнотиите ще ти брои 30млн. Пък 5 горе, 5 долу- голяма работа!
  Наскоро Борисов във Варна бил казал, че нарочно загубил президентските избори! Ей тъй от добро сърце и мека душа!
  На националните предатели, ТАРТОРИТЕ! на ГЕРБ-ОП-БСП-ДПС, не душите и сърцата! от 30 млн. ще им се подкосят краката, и ще им се разтреперят и мартинките! 100%!

 8. Не сме искали много.У нас има много полезни идиоти,които са готови и до ден днешен да легнат пред руснак и той да се разходи по гърбината им,щото сме братя и ней-вече не са спирали да ни освобождават,а президентът ни е поредната парцалена кукла на конци с която ще си изтрият подметките.Според мен всички тези петоколонници не са българи,а генно засегнати хора-това по Кутев. Приемете моите най-искрени поздравления г-н Инджев,вашият блог е един отворен прозорец към истината

 9. @ EN ROUTE,
  с цялото си уважение получава се някакъв нонсенс! Хем мъдър пък хем за военен режим пита. Считам, че въпреки накой отклонения като този президент голяма част от българското войнство заслужава уважение. Справка- статистически данни за отношение на обществото към институцията. Струва ми се, че с такова одобрение не може да се похвали друга такава от държавната надстройка. Квалификациите в този форум мисля са излишни. Факти са нужни, като този примерно, че посланик на “РъБъ” в Русия е http://www.mfa.bg/embassies/russia. Виж там може да се поупражняваш!
  Нищо лично!

 10. Руска чешма

  От единия кран тече метилова водка,
  а от втория кран тече топла човешка кръв.

 11. Какво да очакваш от назначен от Решетников президент на България.Толстой си го каза директно – купили сме половината България, сега ще купим и другата половина.Итака стана – в момента президент/не заслужава гл.буква/,парламент, мин председател, служби, църква , европредставители – ВСИЧКО е рубладжийско и антибългарско.
  А виковете на смешните медии за уж погазените им права са жалки.Никой не може да те смачка, ако ти не му позволиш.Сами се направиха обслужващи и си заслужават отношението.

 12. Мъка ми е като си помисля, че този доказал се вече специалист по облизване на руски задници ще трябва да го търпя още четири години. А нищо чудно и още един мандат.

 13. “Протестиращи: Четвъртият мандат на Путин – в затвора (СНИМКИ)
  Масови демонстрации в Русия на рождения ден на президента”
  https://clubz.bg/node/59284
  Време е и за наш Бойку да поискаме същото – четвъртия мандат при бай Ставри!

 14. Не е учудващо,че Дугин лъже,че Русия не била бомбардирала България.Учудващо и показателно е това,ч “журналистката”не му каза,че са ни бомбардирали и нападали и през ПСВ и през ВСВ.Тука,между нас са си продажните предателски душици.

 15. Извинявам се за грешката!Коментара беше за тук.
  С риск да бъда “на всяко гърне меродия”.
  И понеже го считам за много важно,
  И понеже НЕ РАЗБИРАМ от никакъ Грип, Миг и каквото и да е хвърчило,
  И понеже съм бил войник на Варшавския договор, но нямам никакъв шанс да бъда на НАТО,
  И понеже на въздушния мазен тепих се води мазна борба между намазаните пехливани Премиер и Президент, за някякви мазни рублички! Из чийто крака се мотка миропомазаният агент Иван…
  Я аз да си задам от ония простичките въпроси към НОВИ и свръхНОВИ РЕПУБЛИКИ!
  В рамките на година, ЩЕ ЛИ бъдат разпродадени на търг ВСИЧКИ руски хвърчила и други съвеЦки боклуци???
  Дори да няма балами да ги закупят, даже да ги подарим на още по-големи балами, пак ще бъдем на кяр! Предвид поддръжката на съвеЦките хвърчила!
  И хич не се плашете, че цяла година ще бъдем със събути гащи! НАТО ще ни охранява! Чунким сега ако се наложи, пак НАТО ще сваля руските самолети в българското небе! Чунким нашите льотчици няма да посрещнат братушшките с фоерверки! /предвид полит подготовката в Долна Митрополия! /И хич не ми пробутвайте стари дъвки , какво геройство били направили едно време г-н Костов и хубавото Наде! Било, каквото било!
  Уважаеми другари от НОВИ и свръхНОВИ РЕПУБЛИКИ! Много държа на отговора! И като на прост селянин, да ми се отговори кратко и разбираемо! ДА или НЕ???

 16. Какво ли си мисли средностатистическия поляк за България. Пък и ако е посетил на екскурзия България (не казвам само Черноморието ни). Ето това е целта на масква. Рекламата ни на руска губерния включително и от резидента. Ще има да чакаме полски туристи.

 17. П.п.Медиите забравиха РЕЦИТАЦИЯТА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР ОТ ПОЛСКИТЕ ПОСЛАННИЦИ У НАС.

 18. Ето малко оскъдна информация за деньгите ,които Путлер е похарчил за избора на молдованският си ()резидент Додон:
  https://inforesist.org/dodon-prezident-posledstviya-dlya-ukrainyi/
  В Молдова и Транснистрия избирателите са били наясно за какви суми става въпрос. Цитат:
  “”(в Молдове и Приднестровье это информация уже из серии «все знают»: Путин дал Додону на первый тур 80 млн, на второй — 140 млн долл.)””
  Това са само кеша, оделно фейкновини, пропаганда,влияние чрез “пУтриарх” гундяев, фалшификации на избори и бюлетини……
  Но това е Молдова, там има проевропейско правителство и хората имат макар и приблизитекна информация за стотиците милиони долари ,които Путлер е похарчил само за Додон.
  А в НРБ…….., в НРБ винету и “службите” гледат да не “ядосват” своят начальник Путлер.
  Всеки може да прецени сам КОЛКО кеш е дал Путлер в НРБ(най-формалният троянски “член” на НАТО и ЕС!) за избирането на ()резидента си Радев, щом като в Молдова само за избирането на Додон изхарчил само за кеш 220 милиона долара. Отделно са хибридните “медии” и фалшификациите на изборите!
  И всеки може да си отговори колко стотици милиони долари дадени за президентските избори в НРБ, и които трябва сега да оправдава запасният ()резидент с лупингите си в Полша и НАТО.
  Обикновено офицерите от всички армии минават в запаса(резерва), а главнокомандваните ()резиденти на НРБ преминават директно в хибрида(на Путлер!).

 19. Преди месец по националното радио висш държавен служител, отговарящ за превъоръжаването сподели, че през 2003-2004 г. Ф.Р.Германия е искала да ни направи ПОДАРЪК – голямо количество самолети МИГ-29, адаптирани и разпознаеми по натовски стандарти, на стойност ЕДНО ЕВРО!Отказали сме! Не е ли редно всеки ден да се пита, кой ги е отказал и защо сега неколкото самолетчета, които имаме ще се ремонтират в Русия, според която НАТО им е най-големия враг? А ние по документи сме член на НАТО.Някой, обаче, незаслужено ни наричат “ТРОЯНСКИ КОН”.
  Преди година българският данъкоплатец плати спешно ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА ХИЛЯДИ ЛЕВА, за два ядрени реактора, защото неустойките на ден били големи. Единият бил напълно готов, а вторият на 90%. До ден днешен ни кост, ни вест от тези реактори.
  Няма ли кой да попита какви са дневните неустойки, за все още не идващото оборудване, или то е само във виртуалното пространство?
  И да успокоя българските избиратели и пенсионери, загубите от тези реактори са доста по-малко, отколкото при ликвидацията на КТБ!
  А се очакват още, от т.н. Военно Промишлен Комплекс, попаднал в ръцете на “НАШИТЕ МОМЧЕТА” и неговото преразпределение!

 20. Нищо не разбрах 🙁 И президентските избори ли бяха купени и как пак нито рубла не хванах?

 21. КЛЮКАР
  Неправилно отправяте въпроса към НР или БЗНС или ДСБ.
  Ненчев направи каквото можа и за благодарност ще го вкарат в затвора.Нещо да кажете за това.
  Дразня се когато и малкото слабо зрънце на истинската опозиция се мачка и унищожава,вместо да се подпомогне се седи отстрани и се критикува – *за нищо не ставате*Ами направите вие нещо за да стане по добре.
  Ироничният ви тон към Иван Костов и Надежда Михайлова е неуместен.
  Те направиха повече от това ,което искахме от тях.Нещата няма да се върнат назад но ние трябва да дадем кураж на бъдещите хора че има начин,можем.И тези двама политици са потвърждение на моята теза.
  НЕ ОБИЧАМ ХОРА КОИТО САМО КРИТИКУВАТ И ОБЕЗВЕРЯВАТ.ТЕ СА НАЙ СТРАШНИТЕ ПРОТИВНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ.ПРИМЕРИ МНОГО .МОГА ДА ГИ ЦИТИРАМ.

 22. Уважаема г-жо Савова,
  Аз съм най-обикновен Клюкар и не много възпитан, но пряко силите си ще се опитав да бъда такъв.
  1. Ако сте прочели какво съм писал, въпросите ми са към бъдеще време, поради което не са свързани с г-н Ненчев.
  2. Не искам да разлайвам кучетата, и да ровя стари дъФки, но не съм влагал никаква ирония към Иван Костов и Надежда Михайлова. А ми кажете с какво щяха да спрат руските самолети? С прашки или с ловни соколи? Не помня дали беше тук , но веднъж обяснявах , че съм влизал дълбоко под земята в ИКП където на огромна стена е небето на България, и ежесекундно се следи какво лети над небето на България. Няма да ви кажа къде, защото е държавна тайна. Не гарантирам 100%, но мисля, г-жа Михалова не я е виждала . Пак не гарантирам 100%, но мисля, че витите гаражи до ИСУЛ са “приватизирани” от г-н Нейнски…
  3. Какво съм правил и какво не съм правил до сега, знаят децата и внуците ми и тези които ме познават. Вече съм стар и ще задавам въпроси, което установих, че е най важното!”Как отговора ще намерим, щом верният въпрос не сме задали!”Вече споменах, че съм бил и 10г. овчар в гората. Отидете и Вие малко на тишина и ще продължим по сериозно разговора.
  4.Които ме познават, знаят че държа на думата си. Ако не ми отговорят не лозунгаджийски, а простичко и ясно на някои въпроси НОВИ и свръхНОВИ РЕПУБЛИКИ, на изборите ще имат НЯКОЛКО ХИЛЯДИ гласа по-малко. Нищо, че съм най обикновен клюкар
  Поздрави!

 23. Уважаеми г-н Клюкар,
  Не обичам невярна и неточна информация.Така действуват комунистите ,когато искаха да оклеветят някого.
  Мръзнала съм по площадите на протести,плакала съм при всички погроми на десните от външни и вътрешни противници и собствени грешки,но винаги съм смятала,че те са единствената спасителна алтернатива за България.
  Правила съм го в името на предците ми и бъдещето на децата ни.
  И съм им благодарна на десните,и само на тях,че стигнахме до тук/ЕС и НАТО/.Мечтата на предците ми.
  Имам много силна памет и следя всички политически събития.
  Иван Костов не е обявявал война на Русия за да изпраща бойни самолети срещу тях.Той просто не разреши въздушното пространство за руски самолети.Показа че България е суверенна държава и не се позволи голям конфликт на Балканите.
  Кажете ми кой от другите мин.председатели след него би направил това -никой.
  Г-н Неински няма нищо общо с гараж на УБО.Гаражът на руски трошни без никакви съвременни съоръжения беше закупен от Камен Михаилов. Ченгетата от ДС и комунделите които откраднаха над 90% от парите и активите на България дъвчеха тази дъвка за този прогнил гараж НАД 20 ГОД..
  Не ви прави чест да бъдете в техният хор.
  За всяка клевета и недостойни изказвания против десните ще срещнете моят отпор.
  А що се касае до Нова Република не от блога на г-н Инджев,а идете на техните срещи /както правя аз/ и си задайте вашите въпроси,критики и предложения.Така е честно,другото е злонамереност.
  Приятен ден.

 24. @Добри

  Разтърсваща гледка от кремълската теоретична маргиналия.
  Точно така, не разваляйте патриотите с технология, а и не пипайте космоса. Еми трогна ме, пусти дугин, баш майстор по утопиите.

 25. Г-жо Савова,
  Аз мога да бъда не чак толкова възпитан, но засега ще се въздържа, докато не си изясня какво имаш предвид под туй чудо “десните” аджаба. Десните крака, дестите ръце, десните глави или нещо друго дясно
  Дали ония над 1млн. на Орлов мост и цариградско шосе или назначените ТАРТОРИ от Луканов да ги оглавят, за да ги обезглавят!
  “А що се касае до Нова Република не от блога на г-н Инджев,а идете на техните срещи /както правя аз/ и си задайте вашите въпроси,критики и предложения.Така е честно,другото е злонамереност.”
  Дълга и широка е да ви обяснявам за БЕЗПОЧВЕНИТЕ ви и ОБИДНИ внушения към моята скромна личност!
  Накратко!
  1.Не знам за предците ви, нито е интересни какви са моите, но уверявам ви че те НЕ СА по-недостойни! Но това не е важно, по простата причина, че нямам никакви заслуги за делата им, както всеки родил се след тях. И да имате някаква роднинска връзка с г-н Стефан Савов /лека му пръст/не е от кой знае какво значение! Той остана много изненадан , когато му подарих неизвестна за него снимка с министъра на Търговията на баща му/да уточняч че ми я дадоха потомци на техни и мои познати/
  2. Предполагам, без да съм сигурен 100%, че вие изобщо не сте чувала за Иван Костов, откогато го познавам / някъде около 1970г./
  3. Хубавото Наде я познавам лично покрай Фил, когато я направи своя говорителка! Звездата и изгря много по-късно при Костов!
  4.Ходил съм и при НОВИ и при стари РЕПУБЛИКИ! Даже не говоря за хамелионите сини и червени, разделени като ливскари и цисикари!По време на най-първите избори в избирателният ни район половината избирателни секции бяха без представители! Какво е писано и какво е изтривано в протоколите-само един Бог знае! И когато съм ходел да се моля, за членове, застъпници и наблюдатели, доста много ми отказваха! Дори един бивш концлагерист ме попита ” Абе ти младеж, бой ял ли си?” Но никому не обвинявам, каквито внушения правите спрямо мен! Аз имам къде, къде по- големи волни и неволни прегрешения! Това, което ми вменявате е бял кахър!Но и не съм никакъв за да съдя който и да било , за каквото и да било!
  5. Ами ходил, съм г-жо Савова! Питал съм, някои “високопоставени” и от сегашното ДСБ, които лично познавам, но на въпросите ми се отговаря с клишета, като вашите/извинете ме/!
  6.Благодаря за вниманието към скромната ми личност, но пак уточнявам!
  Които ме познават, знаят че държа на думата си. Ако не ми отговорят не лозунгаджийски, а простичко и ясно на някои въпроси НОВИ и свръхНОВИ РЕПУБЛИКИ, на изборите ще имат НЯКОЛКО ХИЛЯДИ гласа по-малко. Нищо, че съм най обикновен клюкар!
  7. Поздрави

 26. клюкар: “Аз мога да бъда не чак толкова възпитан, но засега ще се въздържа…Благодаря за вниманието към скромната ми личност…
  Които ме познават, знаят че държа на думата си.”

  Оставям заплахите за “невъзпитание” и самооценката за скромност, но ми се иска да посочите някой, който ви познава, за да го попитам дали и на коя дума държите.

 27. Г-Н КЛЮКАР
  мога да кажа ,че съм открит човек,познават ме повечето от коментаторите с които се поздравяваме по улиците.Нямам нищо общо със Стефан Савов.Поизходът ми е работническо селски както се казваше по онова време.
  Аз работех по заводите като инж.химик внедрител с научна степен,а баща ми беше ветеринарен лекар по селата.Всичко това ми даде много познания в икономиката,историята,промишлеността и селското стопанство.
  Костов го познавам от 1984 г.гр. Русе Курс за средни ръководни кадри ,където четеше лекции по Пазарна икономика.Залата при неговите участия се препълваше.
  Коронното му изказване беше *без свободен пазар няма пазарна икономика,без пазарна икономика няма научно техническо развитие.
  Липсата на свободен пазар у нас води до застой*Думи много смели за онова време.
  Виждам,че ненавиждате десните,Костов,Нова република.Вероятно виждате други политически сили ,които могат да изведат страната от безвремието и скандалите в което е потънала.
  Препоръчвам ви да се занимавате с вашите партии,а не с десницата,В противен случай ще ви смятам за трол/с копи пейст /печатите и във Фактор.
  Извинявайте,нищо лично стилът ви на комуникация ми напомня на този на агентите на ДС от онова време. на

 28. Извинявам се но не сме народ, кой би търпял това:
  1.Ние сме в ЕС и Нато, да си ги представим като спортен тим и ние сме един от отбора.
  – съдията иска да изгони играч от противника за груба игра, а ние искаме да не му дава червен картон и се караме със съдията – от кой отбор сме????
  2.Курнелия и клакьорите около нея осъдиха сурово запада за двойния стандарт за храните (за това съм съгласен), за шуробаджанашките назначения, за обръча от фирми, за злоупотребите и корупцията, но защо не чухме нищо от тях за други големи грабежи:
  – КТБ
  – Платените и недоставени реактори от Русия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  – Мълчанието за изкупуване на България от руснаци.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  3.Критикуват се западните посланици за намеса във нашите дела – нямали право да се изказват по никакви въпроси защото се намесват във вътрешните работи.
  Руския се държи като губернатор, назначава президенти, монтира застояли паметници. Руските фирми грабят държавата като не плашщат данъци.
  4.По Роболепни към Русия няма в Галактиката.
  Плюем по съюзниците и тези които ни дават пари, целуваме гъзовете на тияте които ни крадат и презират заради роболепието.
  6.Помни ли световната история някога, някъде на която и да е планета някоя армия да е давала на противника да ремонтира оръжията и.
  7.Понеже руснаците ни обичали много, трябва да сме им благодарни безрезервно.Да но любовта трябва да е взаима. Ако някой изрод обича красива и интелигентна девойка, трябва ли и тя да споделя любовта. Или може би тяхната обич е като любовта около Великден към агънцетата.
  8.Понеже сме славяни Русия никога няма да ни стори зло – според Дугин (“мозъка” на Путин) – какви са Украинците, поляците , чехите и т,н,

  ВСИЧКО ТОВА Е НАШЕ ЕЖЕДНЕВИЕ И НЕ РЕАГИРАМЕ АДЕКВАТНО – НАРОД ЛИ СМЕ????????????

 29. Към KIROV и D.SAVOVA |!
  2 в 1
  Въпреки , че не съм длъжен, многократно съм обяснявал причините за присъствието си В БЕСЕДКАТА.
  И то е много преди да коментирам.
  Само малко допълнителни разяснения! И преди съм харесвал г-н Инджев, но окончателно ме спечели, когато РАЗРУШИ Паметника на СъвеЦката Армия!
  Да г-жо Савова РАЗРУШИ ГО!
  Защото Паметникът на СъвеЦката Армия не се крепи на гранитния постамент!
  Той се крепи на нещо много по- яко!
  Което г-н Инджев РАЗРУШИ, кръщавайки го МОЧА.
  И колкото и да го подпират Борисов и които и да са КЕЛ ФАЙДА!
  98% , ония ,за които говори Карнеги, ще кажат! Голяма работа! Всеки можеше да го нарече МОЧА!
  Да но, нали сте чувала за яйцето на Колумб?
  И още малко допълнителни разяснения, повече към др. KIROV но и към
  D.SAVOVA. Въпреки, че и това многократно съм обяснявал тук, във Фактор и на други места.
  Много държа на мнението на които знаят кой е КЛЮКАР-
  децата си , на внуците си и на близките си приятели, някои от които с риск на живота и кариерата си са ме защитавали БЕЗ ДА СЪМ ГИ МОЛИЛ за това!
  Съжалявям за изгубеното време и явно БЕЗСМИСЛЕНИЯ разговор!
  А на вас KIROV и D.SAVOVA мога с ЧИСТА СЪВЕСТ ВЕЧЕ да кажа : ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО ВИ!
  И само уважението към г-н Инджев и МНОГОТО свестни /според мен / присъстващи В БЕСЕДКАТА ме въздържат да ви кажа :”Ай, сектир!”.
  Благодаря за вниманието към скромната ми личност, но пак уточнявам!
  Които ме познават, знаят че държа на думата си. Ако не ми отговорят не лозунгаджийски, а простичко и ясно на някои въпроси НОВИ и свръхНОВИ РЕПУБЛИКИ, на изборите ще имат НЯКОЛКО ХИЛЯДИ гласа по-малко. Нищо, че съм най обикновен клюкар!
  А вие и останалите, какви етикети ще ми лепят, как ще ме ругаят, как ще ме блъскат, ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!

 30. Арогантноста на “клоакар”, преди това “антикомунист и панамерикан” идва малко в повече. Време е за смяна на ника.

 31. Към Kirov:

  Познавам г-жа Савова, виждаме се по улиците на София и на събития. Запознах се и с Клюкар ( по негово желание) на един митинг тази пролет. Не ми се иска да се меся в препирнята между тях, но ще изразя мнението, че форумът ще спечели, ако не се занимават един с друг. Казвам го с най-приятелски чувства. От тези междуособици произтичат единствено нови подобни и разширяване на кръга от въвлечените в тях…съмишленици, различаващи се в някакви нюанси. Получава се като в гражданските войни: започват по принципни съображения, но се разгарят страстно вече като лични битки на въвлечените. Накрая вече никой не помни кой е започнал пръв, т.е. кой наистина е виновникът и “подстрекателят”.
  А аз какво да направя? Ако блокирам някого от двамата- лошо, ще се обиди ( нали и лично се познаваме). Ако оставя сериалът да си върви пък е още по-лошо. Ето защо призовавам към доброволен отказ от зациклянето.

 32. Др. KIROV
  НИКОЙ не може да ми каже дали да си сменя НИК-а или не!
  Този път наистина ти казвам АЙ СЕКТИР!
  На откровеността можеш да лепнеш и етикета “арогантност”
  Но дали е такава или не,

 33. …Но дали е такава или не, НЕ БЪДИ АРОГАНТЕН! Не забравяй че ВСИЧКИ НИЕ сме гости В БЕСЕДКАТА! Тук “правилата на играта” не ги определяме НИТО ТИ, НИТО АЗ, а г-н Инджев!
  Не бъди, като пиян руснак, допуснали го до трапезата, а той с калните си ботуши се качил на масата!
  Не блъскай, като таваришч Хрушчов с калеврите по катедрата на ООН. В ВЕСЕДКАТА за България е много по-висока и ПО- ЦЕННА и от трибуната на ООН!
  И отново, и отново ти казвам АЙ,СЕКТИР!

 34. Г-н Инджев, абсолютно съм съгласен! Тук се слуша Ваща воля! Вий сте капитана! А най важното! ВИЕ сте стопанина В БЕСЕДКАТА!
  Изобщо няма да се обидя, ако ми дръпнете “шалтера”.
  Чест и почитание!
  Оставам с най-дълбоко и ИСКРЕНО уважение!
  КЛЮКАР.

 35. Г- Киров,
  Поздравления за трите малки, но прецизно избрани думи обхващащи напълно духовния профил на „клюкар“. Индикатор за безупречността на попадението Ви е кресчендото му , което достигна височините на „АЙ,СЕКТИР!“
  Жив и здрав!

  Г-жа Савова,
  Добротата Ви няма граници, но заслужава ли си да се хвърля семето на доброто и познанието там, където със сигурност няма да поникне. Ако в този блог бяха антон тодоров и валери симеонов бихте ли постъпили по друг начин освен пълна игнорация, а аз не намирам разлика между тях и „клюкар“, а Вие?
  Жива и здрава!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.