Лъскателите на Борисов(ите ботуши)

Да те похвали Сидеров (би трябвало да ) е притеснително. Но , “нейсе, запуши я”, както казва в подобни случаи Бай Ганьо, героят на Алеко в едноименната му и непреходна по своята актуалност и днес картина , изобличаваща простотията и самодоволството по нашите земи.

Сидеров се подмаза на господаря си с типичното за слугата престараване. Ординарецът лъсна чепиците на генерал Борисов със следното твърдение в ефира на БТВ:

“Премиерът направи неща, които не са се случвали от 1912 г. Той е балкански балансьор”.

Ако беше казал “въжеиграч”, щях да си спестя репликата на тази надуплика. Обаче “балансьор”, при това “балкански”, си проси припомнянето за пияния в трамвая, който се заяждал с чернокож на “маймуна” и когато онзи му отвърнал възмутено, наквасеният  възкликнал: “ и даже говори”! Шегаджия…

Не е само Антон Тодоров, който се преметна от позата на лют обвинител на Борисов в негов сладострастен обожател, балансирайки върху трапеца на ползицата от тази клоунада. Неговият събрат по “балансиране” Сидеров е същият гъвкав мъж-каучук, но си наляга “тряпките” ( парцалите на руски). Парид което оцелява под купола на цирка, за разлика от падналия вече Тодоров.

Общото между двамата бивши див(н)и обвинители на Генерала, опитимени и превърнати в лъскатели на ботушите му е, че получиха юмрук в зъбите, за да не преиграват и да не пречат с престараването си на имиджа на своя (нач)умерен, извънредно миролюбив ( спрямо войнствената Русия) и все по-балансиран на кантара на въжеиграчеството у нас и в чужбина началник.

Ей, такъв майтапчия е Сидеров. Прави ни на маймуни и се наслаждава на факта, че медиите му се дупят на дупликите, вместо да го заврат в съответното място.

6 мнения за “Лъскателите на Борисов(ите ботуши)”

 1. Боклуците-патрЕотите от управляващата коалиция са в “благородно” съревнование кой по и най-страстно, най-продължително и най-интимно ще излиже баце където си трЕбе. Ако желаят да му доставят допълнителен кеф да питат кметът на Симитли. За повече подробности, търси в тубата.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 2. Хърватия се съгласява на американско предложение да закупи 12 самолети Ф-16 произведени 2016 г. неизползвани, последна модификация, с което отпадат предложенията за използвани подобни самолети от други страни и предложението от Швеция за Грипен:
  http://kamenjar.com/amerikanci-su-nam-pomalo-neocekivano-ponudili-potpuno-nove-borbene-zrakoplove-f-16/

  ДОКОГА БОКОВЦИ И РАДЕВЦИ И НИНОВЦИ И СИДЕРОВЦИ И “ПАТРЕОТЕ” ЩЕ НИ ЗАВИРАТ В ЗАДНИКА НА РУСИЯ!!
  ДОКОГА БЕ ЕЙЙЙЙЙЙ !!!???
  ДОКОГА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТРЪНКИ И ГЛОГИНКИ, ПОДАДЕНИ ОТ РУСИЯ И ОТ ТЯХ ДА ГИ ВАДИМ ОТ КОЖИТЕ СИ, и тоя пръднал в парламента, оня пък похвалил русия, третия пък забравил за паметниците??!!

  Литва започва да публикува списъци на служители на КГБ, участвали в Руски операции срещу страната:
  http://m.baltictimes.com/article/jcms/id/139805/

 3. сидеров е със всички във властть, паразитиращ случай!
  Но и другият т.нар. пУтриот каракачански даде “интервю” по БНТ…..
  Водещият Никодимов ,както може и да се очаква не му зададе никакъв конкретен въпрос, просто остави каракачански да си разпространява пропагадността , кокто го е правил през последните 30 години откакто е “назначен” от БКП и ДС, за “воеводата” на МВРО.
  каракачански започна с нагли и подли “пУтриотични” опорки да насажда ОМРАЗА(той друго и НЕ може!) към “лЕбералите” , малцинствата ,”соросоидите” и ЕС. Те били виновни за циганската престъпност , а само ТОЙ и “непорочната” му “държава” НРБ се борели с тази малцинствена престъпност. каракачански казва ,че някакви “неодушевени” и НЕизвесни “партии” са слагали чадър и са стимулирали циганското беззаконие , срещу циганските гласове за тях на изборите през последните 15 години?!? Като каракачански изрично “уточни”, за да не остане никакво съмнение, че тези “партии” са лЕберални и “слуги” на ЕС.
  А сега да си припомним КОИ партии управляваха през последните 15 години, защото явно каракачански е “забравил”. Това са ДПС,НДСВ,ГЕРБ,БСП и ОБРЪЧгархски. Ако няКОЙ смята ли , че дори една от тези “партии” за лЕберална? Явно само каракачански смята че ГЕРБ,БСП,ДПС са лЕберални и европейски “партии”. А от друга страна каракачански шизофренично е в настоящата “коалиция” с лЕбералите от ГЕРБ, и задкулисно с етническите си “врагове” и “лЕберали” от ДПС. А след изборите преди някаолко месеца преговаряше и за коалиране с другите лЕберали “европейската” БСП.
  Но все пак основната мисъл на каракачански беше да защити “държавата”(с която се “отъждествява”!) от всякакви “соросоиди” и либерали, и заедно с тях и от циганите и други малцинства, които според него са единствените врагове на лелеяната от него “държава”. Само НЕ уточни КОЯ “държава” има предвид?!? Дали тази на ОБРЪЧгархията и рублофилите , които владеят над 50% от българската икономика и еврофодове, или тази истинска демократична държава която ТРЯБВА да е лоялен член и съюзник на ЕС и НАТО, които настояват за съдебната реформа от 15 години., и против която каракачански и МВРО гласуват, а после каракачански цинично заявява отгоре на това, че имало “етническа” престъпност…. а в същото време гласува за нея……
  Но това не е единственото раздвояване на каракачански по пътя му към властть. МВРО беше на хранилка в КТБ , а каракачански говори ,че се “бори” с престъпността?!? Благодарение на КТБ каракачански все още има “партия” и евродупетат, даже….
  А и сегашните задкулисни договорки и тотални зависимости от “етническите противници” и лЕберали от ДПС, само потвърждават тоталната шизофренност и паразитизъм на “държавника” каракачански и МВРО.
  Другата тема ,която засегна каракачански в това “интервю” по БНТ очаквано беше за новите самолети за ВВС, все пак нали е “военен министър” на винету.
  И отново продължи с мантрите ,че МиГ-29 и Су-25 могат да летят още 15 години(!!!)?!?!? Наистина всеки може да предположи ,че един самолет може да лети и 100 години ,след като “лети” като “летящ музей” само на паради и по няколко часа в годината, както през последните 30 години в НРБ! Освен това един БОЕН самолет не трябва само да си “лети” за удоволствие, защото и балоните с горещ въздух си летят, че даже и не трябват много пари за гориво за тях! И ако целта е само “летенето” на МиГ-29 , то това не си заслужава за 5-6 самолета от тях да се отделят по 200-300 милиона на година, и без никаква модернизация, и без никакви НАТО-вски оръжия и съвместимост, ей така само за “кефа” на рублофилите в НРБ, МНО и БНА. Той нали и винету преди 6-7 години ,казваше че летците в БНА си летят за собствения “кеф”, а пък той трябвало да намери милиони за това от бюджета.
  Ето такива “умности” измисли днес каракачански в БНТ. Все едно слушаш винету , гоце и сидеров по едно и също време, обединени в само “един” каракачански, верен на задкулисните си началници и рублофил по рождение.
  П.П. ….. и все пак щя да “забравя” , в края на “интервюто” каракачански се възмути от Груевски и ВМРО-ДПМНЕ в Македония, които насаждали ОМРАЗА към българите и българското “малцинство” в БЮРМ!!!!!
  Можете ли да повярвате? каракачански започна “интервюто” си тъкмо с тотално насаждане на ОМРАЗА към всички “соросоиди”, лЕберали, малцинства, етническата престъпност, НПО-та, и ЕС , а в края на “интервюто” завърши с ………със Груевски и ВМРО-ДПМНЕ ,които били насаждали ОМРАЗА…
  Дали е някаква пУтреотична шизофренност?!?
  И даже “потвърди” ,че неговото МВРО няма нищо общо с груевското ВМРО-ДПМНЕ, защото Груевски разпалвал ОМРАЗА, “забравяйки” с какво точно започна своето “интервю” по БНТ.
  А всъщност НЯМА никаква “разлика” в двете ВМРО-та, те еднакво добре насаждат ОМРАЗАТА от двете страни на българо-македонската граница, дори едното срещу “другото”. Те не могат да правят друго, освен това. Просто това еднинственият “успех” в българо-македонските отношени – единна българо-македонска партия на ОМРАЗАТА. Единно ВМРО на ОМРАЗАТА.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.