Радев и Нинова празнуват изборната си победа на президентските избори като за последно

Извинявайте, ако съм ви подвел с моите коментари във връзка с някакво напрежение в БСП след като нейният лидер почти беше бламиран на последното заседание на висшия ръководен орган на партията. Останал съм явно с погрешно впечатление за някакви проблеми в тази “единствена партия”, както я определи днес в своя телевизионна изява нейният единствен по рода си Таско, отсичайки (преклонената главица на водещия) като монарх в множествено число : “ние сме единствената партия”.

Не черно на бяло, а направо цветно опровержение на моите гнусни инсинуации се появиха днес в меродавния ( за някои други гнусотии) сайт БЛИЦ, който публикува информации и снимки за голяма веселба начело с партийния тамада Корнелия Нинова. Заедно с президента Радев тя е яла, пила и се веселила по покана ( т.е. за сметка на ) местната управа на Гоце Делчев по повод празника на града.

Кметът на очевидно богатия град Владимир Москов поканил “над сто гости” в ресторант “България” в местното ловно стопанство, поддържайки партийно-баджанашката традиция на ловеца Георги Първанов да обикаля страната на държавна или местна издръжка по гуляи в с компаньони и компаньонки. Душата на компанията била Нинова, отбелязва меродавният по подобни (за)душевни ( и задушливи- видно от изпушените цигари в пепелниците в закритото помещение) казуси.

Цигареният дим, с който са се тровили напук на някакви си европейски правила, възприети със закон и у нас, със сигурност е бил проява на острата опозиционност на партията и нейния лидер срещу Борисов, който след няколко маньовъра и огъвания пред кръчмарското лоби все пак склони да излъже Брюксел, че и унас няма да се пуши в заведенията ( за бавно хранене и яко попийване, видно от това, че на масата ракията е сервирана направо в бутилки). Ето че Нинова, Радев и компания демонстират по категоричен начин своята еманципация от европейското иго, въведено от ГЕРБ.1508394039-kddddd

Освен, че на Нинова й е много весело, с което опровергава моите мрачни писания за състоянието на партията й, от снимките се вижда, че на софрата е и Иво Христов, постоянното присъствие в обкръжението на президента Радев, без когото  държавният ни глава изглежда не може да поема правилно сервираните порции. Любезните домакини очевидно са запознати с този президентски табиет и не са му скършили хатъра. “Ние си мислехме, че генерала е женен предимно за генерал Деси, но май първа булка ще да е Христов”, пропуснали са напишат от БЛИЦ.1508394033-rvbbbb

Освен по русофилска линия чрез началника на своя кабинет Иво Христов президентът Радев също е подсигурил трапезния си фланг и по православна, както личи от присъствието на отец в черно расо ( в профил мяза на пловдивския Николай, но не смея да спекулирам – те малко си приличат отчетата по униформата).

Изобщо: весело е лагера на победителите на президентските избори. Още не могат да им се нарадват и напразнуват на принципа “където е текло, пак ще се лее”. Предстои да видим дали няма и да се олее…

12 мнения за “Радев и Нинова празнуват изборната си победа на президентските избори като за последно”

 1. Нямам претенциите да съм пророк, но не знам защо гореобрисуваната картинка ми напомни за една стара градска /”блатна”/ песничка, в която се пееше:
  “…Весело беше мойто погребение,
  птичките пееха за настроение …”
  И ПРАВОСЛАВНИЯТ СКОТ /Ботев/ е налице и кръст не е нужен – те на “могилите” си слагат петолъчки.
  Само копачите с лопатите ги няма, но надявам се и те да се появят /не от Гоце Делчев; от Пловдив например или от задморието/.
  🙂

 2. ТОЗИ ПЪТ СЪМ “ЗА” ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ДОБИВА НА ГАЗ В ДОБРУДЖА!

  Какъв е този “РУСГЕОКОМ-БГ ЕАД”, бе, Борисов, с инвестиционно предложение за разработване и усвояване на находище в Спасово, блок Добрич, вкючващо четири участъка Рогозина, Чернооково, Калина и Рогазина изток ?! Последният доклад за ОВОС, разработен от „инвеститора” РУСГЕОКОМ, вече бил одобрен от РИОСВ Варна! За осъществяването на дейностите си „Русгеоком БГ” АД вече била закупила от Общината необходимите й 37, 291 дка на цена 114, 086 лв.

  Нали, уж, имаше мораториум за проучвания на газови находища ? Каква е тази фирма, на която, въпреки мораториума, сте дали разрешение за проучване ?

  Та, КОЯ Е е тази “РУСГЕОКОМ”:

  “Руска компания влага $1.83 млн. за добив на нефт край Варна
  Правителството реши в четвъртък да удължи с две години срока на разрешението за търсене и проучване на нефт и газ в блок “Добрич”, разположен на територията на Североизточна България – области Варна и Добрич. Проучването ще извършва регистрираното в България юридическо лице “Русгеоком БГ”. Досега титуляр беше ОАО “Башкиргеология”, Уфа, РУСИЯ, която го спечели след конкурс през декември 2003 г. С вчерашното решение обаче правата върху разрешението се прехвърлят на “Русгеоком БГ”. Тя е собственост на “РУСКА ГЕОЛОЖКА КОМПАНИЯ.”

  Данни за компанията от търговския ни регистър:
  Сергей Мизин -Директор
  Сергей Вячеславович Казанцев-представител
  Илиян Петров- представител
  Любомир Геров -Директор

  АЛО, БОРИСОВ! ЗНАЧИ ЗА РУСКИ КОМПАНИИ ПРОУЧВАНИЯТА И ДОБИВА СЕ РАЗРЕШАВАТ, А ЗА БЪЛГАРСКИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ – МОРАТОРИУМ!

  ПАК СЕ ПОВТАРЯ ИСТОРИЯТА С ГОЛЯМОТО НАХОДИЩЕ НА ГАЗ КРАЙ ДЕВИНЦИ, КОЕТО БОРИСОВ ПРОДАДЕ НА ГАЗПРОМ И ТЕ ГО “КОНСЕРВИРАХА”(ЗАТВОРИХА) ЗА РАЗРАБОТКА И ДОБИВ.

 3. Неврокопски Натанаил, е Владиката и е един от малкото почтени в Синода.

 4. Nikoga ne sym vjarval/a, 4e “razceplenieto vljavo” e ne6to drugo, a ne cirkove za pred publikata, kogato politi4eskata konyunktura go iziska.
  V tova 4islo slagam dori “dramati4noto” otdeljane ot BSP na Goce i Don4eva i ne se symnjavam, 4e kogato precenjat, 4e mu e do6lo vremeto, 6te se vyrnat v skuta na stoletnicata, sjaka6 ni6to ne e bilo.
  Silata na BSP vinagi e bila samo v edinstvoto j, tja vinagi e bila edin monoliten blok, za6toto samo taka moje da sy6testvuva.
  Zatova vinagi se 4udja za6to Ivan Kostov e kritikuvan do dnes, zadeto se opital da obedini razpar4etosanoto djasno v edinna partija.
  E, pri nali4ieto na goljam (predi 15-20 godini be6e goljam) i monoliten politi4eski protivnik kato BSP, da mu protivopostavi6 sypostavimo edinen i silen desen protivnik, ne e li naj-logi4noto, osobeno 6tom ima6 podkrepata na nad 3 miliona bylgari?

 5. Колегите им от герб правят същото, като се надявам, че на масата им освен “руский стандарт” има поне една лидълска бутилка putin-off.

 6. Това да не е наследник на същата башкирска компания, която при тато се правеше че търси нефт из цяла Северна България? След къртовски труд обявиха, че няма нищо. Няма бе товарищи, в учебниците по география също пише, че няма. Бедна, бедна България.

 7. Дуата дума отваря. Понеже в прекрасният репортаж (преразказ)-есе-анализ на Иво се отваря дума за Резидент Хвърчилков вижте как нашите демократични молдовски приятели са “изтемарили курвенската” тенният най-отговорен петоколонец- президента игор додон. На практика вече е церомониал- майстор който освен да сипе неработещи закани и дуе бузи колкото да заработва кремльовският надник за друго не става. Та, кога ще ги стигнем молдовците. Питам аз и отговор не сакам.

  http://rusjev.net/2017/10/19/v-moldove-tihonko-lishili-prezidenta-dodona-vseh-polnomochiy/

 8. Методи Андреев обобщава до болка познатото за корупцията в нашата татковина, за т.нар. борба срещу корупцията от тези дето я пряват, т.нар.прокуратура и т.нар. прокурор на страната цицаров ли е там какъв е – още един /про/руски тлъст Задник в България.

 9. Ако тази вакханалия е била в сряда, то отчето е в грях защото в сряда се пости.
  Отче, отче затова няма хора в църквите.
  Да не говорим че е в общение с комунисти върху което тегне анатема още от 1918 г. от московския патриарх Тихон.
  А пък църквата е отделена от държавата и попа няма място там.

 10. Друзья в борбата,дружки на софрата.
  Иво Христов е заслужил,а черното расо е използвано като агент за свръзка с горния началник.
  Това означава,че те все още имат нужда от Божията помощ.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.