Московските тръмпети свирят с бумерангов ефект

images

Битката в САЩ за това кой е по-виновен за руската намеса във вътрешните работи на страната се разгаря и резултата май се оформя в полза на “всички”, т.е. и Хилари също. Можете да научите това твърдение от русофилски сайтове в България, които се радват да услужат на онова крило в битката за доказаване на руската намеса, което подкрепя Тръмп, изобличавайки по американски източници колко много виновна е също Хилари Клинтън. https://www.blitz.bg/svyat/totalen-skandal-v-sashch-fbr-ima-dokazatelstva-che-khilari-klintn-e-poluchila-milioni-mrsni-dolari-ot-khora-na-putin_news551777.html

Понякога е трудно е да се разбере малоумието на проруската пропаганда. Но не е лошо тя да се види в цялата й примитивна “красота”.

Главната опорна точка на тръмпетите, които се борят да разрушат имиджа на Хилари Клинтън ( както в библейската притча Ерихонската тръба разрушила стените на Ерихон), се е изродила в случая в доказателствен материал в полза на наистина единствено важния факт: да, Кремъл действително се е намесвал и то така, че руската кампания за манипулиране на американската политика е още по-укорима от гледна точка на американската национална сигурност, отколкото се смяташе досега.

Ако е вярно, че и Хилари Клинтън е била заразена от руската корупционна чума, значи са прави всички , които бият камбаната за хибридната война на Москва срещу САЩ. Можем само да си представим какво означава “откритието” за ефекта от руската хибридна война в най-могъщата държава в света като проекция на бълграската действителност, която гъмжи от доказателства за същото, но пък в същото време не среща никакв институционален отпор. Което на практика ознчава българско (съу)частие в тази война срещу България.

Повтарям за малоумниците от обслужващия персонал на московката пета колана у нас, които четат тези редове:  твърдението, че и Хилари е била налазена от руските пари ( повече или по-малко от Тръмп) не само не прави Тръмп по-малко виновен, че се е възползвал от рускяата подкрепа, но изобличава руската връзка като цяло. Важната новина е, ако това изобщо е новина, е, че Кремъл действително се е намесвал по всякакви начини в американската политка.

Без да искат това ни казват на практика промосковските пропагандатори в България.

19 мнения за “Московските тръмпети свирят с бумерангов ефект”

 1. Нали съм се “самоназначил” за отговорник по спортната част на БЛОГА НИ, моят коментар е “запалянконски”. Когато играят два мразени от тебе отбора има безценен лаф: “Де да може и двата екипа да загубят”.
  Те, така и кой-разбрал.
  Колкото до хибридното дердже у нас, онзи ден свиниподобний каракачанов призна, че руските ракети в Крим били насочени към България ама това на практика нищо не значело. Цитиорам по памет, смисълът запазен 1:1. А шефът МУ баце в Брюксел блесна неотразимо, за кой ли път. изхождайки се по темата Турция, че ако не допуснем комшиите в ЕС то ние тогава опъваме каиша да браним южният фланг на НАТО. Явно банкянското слънце така още не е свханал, че това са две разли

 2. Явно банкянското слънце още не е схванал, че това са две различни организации с различен предмет на дейност.
  Ало, ритащи мачлета по икиндия с бочко следящи БЛОГА НИ, обяснете МУ най-накрая, че има разлика между ЕС и НАТО. Па де да знаем, може и да вземе да вдене. Ех, мечти!

 3. Сладкопойната чучулига Кеворкян вече се е поупражнил по темата. Добавил е в гювеча двама американски посланика, един цигански оркестър и 30 миришещи крави като основни причини за това, че сме най-бедният член на ЕС.

 4. Тия дни прасославният ни военен министър, агент Иванчо, много се активизира и на тема религия, вживява се в ролята на защитник на прасославието и най-вече PR на “Третия Рим”
  Абе, има ли агент Иван достъп до класифицирана натовска информация ? Кой да ти каже ?! 🙂

  http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/intervyu/rusiya-se-predstavya-kato-naslednitsa-na-vizantiyskata-imperiya-a-moskva-za-tretiya-rim

 5. Руснаците си искат половин милиард евро от свинеподобната майка на Делян Пеевски, рублофилката Ирена Кръстева.
  “Сумата била формирана от дела на руската ВТБ в КТБ, както и суми, отпуснати от руснаците за придобиване на Виваком от Спас Русев.
  Не се били сбъднали и обещанията да се освободяла ниша на международния пазар за военна продукция, която да бъдела веднага заета от руски компании за сметка на наши, български заводи.”

  Свинеподобните рублофили ги чака съдбата на радкодимитриевци 🙂
  (Останалите русофили от Копринка да продължавата да веят възторжено руските знамена !)

  https://frognews.bg/novini/privikaha-maikata-peevski–irena-krasteva-ruskoto-posolstvo.html

 6. Красавецът от снимката, някакъв Педалко, вицепредизент на руската ТПП, си наумил чрез България да има достъп до европазара, но забележете скромните му взискания към българската колониална администрация:

  Фирмите ИМ се нуждаели от подкрепа. Държавата ни да давала възмжност и да ОСИГУРЯВАЛА пазари за продажбата на продукцията ИМ. Държавата ни трябвало да има ОТГОВОРНОСТ за пазара, където щяла да се реализира продукцията ИМ.
  Важен бил и въпросът с финансирането ИМ, не можело държавата ни да разполага с пари и да кредитира бизнеса при високи лихви. Това не било правилно!Затова биха желали достъпът ИМ до кредити у нас да бъдел “разумен” т.е. преференциален.
  Нали държавната Българска Банка за Развитие вече била заявила, че обмисля фонд, с който да подпомага ЧУЖДИТЕ инвеститори!
  (Да, може и ББР да създаде такъв фонд, след като е подпомогнала ПЪРВО родните инвеститори, но в заявлението не става въпрос за руските изнудвачи и грабители, които нямат никакво намерение да си връщат кредитите.)

  “https://offnews.bg/futbol/strah-ot-ruskinite-trese-egipet-667744.html

 7. Под вчерашната статия на Константин Гайворонский във ‘Ведомости’, посветена на руското театро на българска сцена (“Братушки или братоубийцы”) има един коментар на Johnny 04, който не казва нещо ново, но пък е изключително точен:

  “Имперские амбиции власти и государства всегда мешали нашей стране. Личинки этих амбиций порождает имперское мышление в обществе, отсюда и понятия: “вокруг нас чурки, долгоносики, укропы, гейропейцы и американосцы”. А под ноги смотреть страшно, говно вокруг. Так и живём в говне, с высокоподнятой головой.”

 8. Институционният отпор в България е, че служителите на МВР готвят пореден протест за искане на още и още пари. При положение, че са 45 000 и имат бюджет 1 250 млн. Основно за заплати и всякакви парични добавки и надбавки. За сравнение здравеопазването е с бюджет 420 млн – с 60 000 лекари и 10 000 зъболекари. И с техника, струваща десетки хиляди пъти повече от апаратчетата за подслушване.

  По руски. Едва ли сега в Русия е много по-различно от 80-те, когато един полковник от МГБ получаваше месечна заплата 450 рубли, а главна лекарка на поликлиника в Москва – 82 рубли.

  Пак ще кажа: България няма да започне да просперира, докато не скъса с Русия всякакви връзки – дипломатически, икономически, спортни, културни /да пази Господ от руска култура!/ – всякакви! От там идва само зло – векове наред. Били освободители – какъв смях! Робът не може да бъде освободител. Едно куче е струвало двама крепости – те си го пишат. А ако кучето е ловно – трима крепостни.

  Скъсване с Русия!

 9. Козирев е поставил основателна критика върху своя нарисуван, демократичен килим. Само че – нереален. Вярно, че още има мющерии за митологемите на едва-почти-евентуално-и съществено-аха- либерализиралата се Русия.
  Един цитат, за да върнем Козирев§co в орбитата на критичното съзерцание на елцинова Русия:
  “Либерализация цен и торговли в 1992 году, перевод гражданских предприятий на самофинансирование и в частную собственность позволили решить двуединую задачу. Во-первых, существенно снизить расходы государства на оплату труда, производство потребительских товаров и снабжение населения, а в перспективе и на соцобеспечение. Во-вторых, возложить на частный сектор максимально высокие налоги для финансирования главным образом военных расходов.”

  (Владимир Старостин, ‘Военное великодержавие России: беда или благо народа?’)

 10. СТ.СТАМБОЛОВ е бил пренуден да скъса дипломатическите връзки с “освободитилите”и БЪЛГАРИЯ тръгва нормално по-своя път на развитие.Това е причината поради която след това БЪЛГАРИЯ икономически просперира.

 11. КЪМ ОТБЕЛЯЗВАМ:
  Радвам се да те видя отново сред нас, ПОБРАТИМЕ!

  ПОЗДРАВИ!

 12. Руско знаме на автогарата в Хасково

  Управителят бил русофил

  http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/rusko-zname-na-avtogarata-v-haskovo

  Постове под информацията:

  Родопчанин:(22.10.2017 10:03)
  Че такъв байрак се вее от месеци край село Хвойна Смолянско на видно място край пътя за Пампорово. Първо беше само руски байрак, после от немай къде сложиха и български.

  към родопчанин:
  На когото му пречи има право да го махне, ако не е в частен имот.

  Арк компл:
  Руското знаме си го закачи в кенефа си на двора ,че като ти свърши вестник “Дума” да има с какво да си забършиш ебания ти русофилски задник! Скапаняк!

  Уискито(22.10.2017 10:37)
  Негодници винаги ще се намерят. Въпросът е няма ли в този град един истински мъж да свали тая пачавра?

  Илия Илиев:
  Това е държавна измяна. Ало, ДАНС , къде блеете ? Докога ще има чужди флагове не само в Хасково ? Може би и във вашите глави се веят руски флагчета ?

 13. Руски парцал се вее от около 2 години пред офисчето на а така в Първенец, Пловдивско. Беше занемарено доста време, но го лъснаха и сложиха парцала преди около 2 год. Минавам веднъж на 2-3 месеца, там си е, на главния път. Руски парцал има и в Червен, Асеновградско, главният път. През последното минавам по веднъж в година- на отива и връщане от Гърция. Парцалът е там от 2 години.
  В момента Ленчето Йончева се кокори кат’ девица невинна при Дикоф. Ама тя нищо не знаела… Руска пача.

 14. Do SMS re Прасето Шиши и неговата мама – Ето един хубав коментар от оригиналния сайт, с позволение на Стопанина:

  8888:
  “По вътрешни източници Прасето и неговата мама спешно преговарят падежите на няколко руски глагола като “я взел, ты дал, они дали, мы взели”… и т.н. Изглежздали доста напрегнати понеже преди да влязат в посолството им казали, че правилната употреба на тези глаголи е от екзистенциална важност за тях, в смисъл на цяла цялост, а не на пържоли и бон филета.”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.