Борисов не се дърпа, когато галениците му го галят

Следва кратък разказ за галенето на Борисов от мъже и жени ( да не се бърка непременно с Жени Ж. от снимката по-долу)…images-4

Вече съм писал ( не веднъж) по темата за злополучното обожествяване на политици, като Путин, обявявани за кумир на жените.https://ivo.bg/2016/06/28/шикът-на-путин-като-на-шикългрубер/

Не бих се връщал към темата, ако тя не беше актуализирана от депутата Георги Марков. В телевизионно интервю по БНТ той постигна невъзможното – надмина себе си в ласкаенето на премиера, внушавайки женски възторг у канцлера Меркел от Бойко Борисов, когото жените в българската провинция обичали да пипат под сакото и дори били готови да си зарежат децата заради това удоволствие.

“Меркел, щом види Борисов, цъфва. Щом се капична с проблеми на кръвното, Меркел всеки ден му се обаждаше да го следи. Борисов е харизматичен. Млади майки с по две деца, като го видят в провинциятата оставят децата и тичат да го прегърнат. По възможност гледат да го пипнат под сакото, за да бъдат по-близо до него”, заяви Марков по БНТ. https://frognews.bg/novini/georgi-markov-skasa-hvali-delian-dobrev.html

Щом е допустимо за един български депутат да прави подобни внушения, значи на един български публицист също трябва да му е “позволено” да направи аналогия между обожаемия Борисов и подобните в това отношение негови предшественици на върховни позиции в политиката.

Не, Борисов не Хитлер. images-2Най-малкото Хитлер е бил фанатик, докато нашият премиер е “прагматик”- готов е на всичко, за да се хареса на всички. Но най-вече на онези, от които зависи –  като канцлера на Германия, най-могъщият донор на евросредства, благодарение на които той се бие в гърдите като успешен разпределител на евроблагата в България. А за предполагаемата му зависимост от Путин дори не искам да спекулирам. Каквато и да е тя, вижда се от старанието на Борисов при никакви обстоятелства да не го “дразни”, както сам се изразява.

Обаче по “женска линия” Борисов направо бие Хитлер и Путин взети заедно от гледна точка на внушението, че е женски любимец. images-3Досега сам работеше по темата чрез публичното си държане. Но ето, че вече го обгрижват и надграждат по напълно безсрамен начин, който очевидно никак не го притеснява. За политик, който обича да се снима и да разпространява снимката си гол до кръста- първо космат, а после бръснат, това е логично продължение на собственото му поведение.

Че властта е афродизиак и че има жени, които се възбуждат от мисълта за допир с властта, това не е новина. “Новината “ тук е само в това, че евразийската примитивност в отношението към жената  се пренася вече открито в българската политика на самия й връх с любезното съгласие на върховния ни главнокомандващ ( за какъвто обявяват днес Борисов в сайта ПИК във връзка с това, че е известен по света, което означавало, че е фактическият президент на страната докато Румен Радев ходел да открива тапицерски цех в Попово).

Чудя се само как ли ще приключи кариерата на политика Борисов, която започна с клетви, че не иска да е политик и с благоволението му към репортерките да му пипнат мускула, след което същият се превърна в неподражаемо “политическо животно” ( по Андрей Райчев).

Любопитното е, че той се оказа пророк за самия себе си, акцентирайки презрително върху вътрешната политика като “лайно в целофан”. Подразбираше се, че външната е “друго нещо” за него.

Ето, че все повече го рекламират като консуматор на онова “друго нещо”, рекламирайки го като все по-виден фактор в международната политика. В сайта ПИК го хвалят днес като познат на Меркел и Макрон, а от БНТ оставиха онзи ден депутатът Марков да прави неприлични намеци за връзка между отношението на Меркел към към него и онова женско опипване под сакото, за което ласкателят съобщава от позицията на отлично осведомен източник по въпросите на опипването на Борисов.

В желанието си да направи стриптийз с цел съблазняване на похотливците ( “имитирайте Борисов и жените ще ви се предлагат сами “- обещание, като за джихадисти и за рая, в който ги очакват 40 девици) , Марков направо разгърна целофана. Друг е въпросът че този ексхибиционизъм не среща каквато и да било съпротива сред останалите поданици, изправени пред агресията на властниците с безсрамно разтворения пред тях шлифер.

Обобщаващият извод от конкретното внушение за опипването на Борисов като доказателство за специфичната народна любов към него е именно в това, че той няма нищо против да го галят и индивиди от мъжки пол ( те и “трима папи” са го “галИли по главата”, както сам се похвали). Не е дал доказателства да се дърпа от нечие галене. Но ако досега може да сме се съмнявали, вече ни убедиха , че и в това отношение е всеяден.

11 мнения за “Борисов не се дърпа, когато галениците му го галят”

 1. Меркел, Макрон, Юнкер, Тереза Мей, папите… няма лошо, ,обаче, тайната, несподелена мечта на Борисов е точно разголеният до кръста гном на високи токчета да го гали и хвали, но някъде на скрито място, само не публично! Ах какъв палавник, каква разкрепостена фантазия за толкова ревностен ЕВРОполитик!

  А вчера и другият психопат, който пък “наоборот” публично се правЕШЕ на побеляло Хитлерче, също се похвали, че всички му се радвали и искали да го пипнат някъде!?

  ” По един час говоря в препълнена зала, след това още един час се редят да ме пипнат. Не можете да си представите каква радост е да ме пипнат и да си разменим енергия.” Това каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по НТ.

  https://frognews.bg/novini/siderov-mojete-predstavite-kakva-radost-pipnat-horata.html

 2. Всяко нещо е до време. Ше остане неподражаемия хумор на Иво,който за пореден път ни разсмя.

 3. Каракачанов подготвя изкарването на армията, да пази реда:

  http://www.mediapool.bg/karakachanov-podgotvya-izkarvaneto-na-armiyata-da-pazi-reda-news270803.html

  пост под информацията:

  Я си гледай работата,бе фашист!
  Ти и Симеонов ни направихте за смях пред западната преса като призовавате да се стреля по бежанци.

  ВОЕННА ДИКТАТУРА ЛИ ЩЕ УСТАНОВЯВАШ?!

  България не е Франция, не е имало атентати. НЯМАТ РАБОТА ВОЕННИ С АВТОМАТИ ПО НАШИТЕ УЛИЦИ!

  Иначе и ние ще се въоръжим!

 4. Неделно четиво
  about:reader?url=http%3A%2F%2Frusjev.net%2F2017%2F10%2F22%2Ffantasticheski-mudryie-vyiskazyivaniya-ayzeka-azimova%2F

 5. Dokaraha nivoto do kenefno – ot zvezdomira neznamkojasi do Agent nikalaj i bjalata zlatka.
  Vse edno 4eta seksualnite fantazii na puberteti po stenite na ob6testven kenef ot vremeto na soca.
  Tova za Merkel dostro6i typomera.
  Napylno logi4no na ob6tija fon na sudjuci, 6urobadjanaci, imitacija na borba s korupcijata i vsi4ko ostanalo.
  Javno smjatat publikata za maloumna.
  Vreme e NOVA REPUBLIKA da se vyrne v upravlenieto.

 6. Такова тотално падение на един “коституционен””съдия”!
  Но като се има предвид ,че г.марков е един от апологетите на диктатора Орбан , то всичко си се “подрежда по местата”.
  Вероятно според г.марков, Меркел е още “по-цъфнала” и за Орбан, а не само за туземният му балкански “вожд”?!? И как така г.марков изведнъж , точно сега в третичт “мандат”, се “възторгна” от винету, след близо 10 години ,като порцион-майстор на НРБ, и общо близо 20 години пребиваване във властть?!?
  С всеки следващ “мандат” на винету, ГЕРБ се допълва с все повече лакеи , и това води до усилване на калинковизацията. Това го потвърждава и г.марков , като не посочва някаква реална политика или реформа на “вожда” си , а се фокусира върху “природните му дадености”. Същото правят “марковците” в путлеристка Русия, спрямо Путлер.
  И след като г.марков не се интересува от политическият опит и компетентност , най-добре е да си направи конкурс за “красота” на своите туземни и чужди вождове.Те и без това за нищо друго не стават. Доказаха го, и го доказват и сега. Дори и лакеите им го потвърждават , без да са го искали съзнателно.

 7. Народният гений го е казал великолепно в един друг форум:

  На свинската ферма дължиме ний всичко,
  и ляво и дясно и МОЧА дори.
  колкото и да се червим с елитно червило
  свинската зурла все личи.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.