Крепне руско-българската дружба по линия на овластеното малоумие и неговите методи

Има нови и нови поводи да добавя щрихи към старото си твърдение за приликите между Русия и България при цялата огромна разлика в мащаба и със забележката, че приликите в България се проявяват в туширан вариант спрямо есктремеността на ставащото в Русия.

Поводът да се замисля за “преследващата” ме в това отношение съдба е фактът, че в Русия насъскват психично нестабилни агресори срещу неудобни журналисти. Един такъв наръга във врата опозиционната журналистка от радио “Ехото на Москва” Татяна Фелгенгауер, омразна на властта ( защо ли не насочи ножа си към някое от безбройните лица на сервилната руска журналистика, а е избрал да психяса срещу едно от изключенията на журналистическата опозиционност?).

Мръсната работа на атаката срещу опозиционно настроени журналисти у нас от години вършат разни екземпляри, като Георги Жеков, който вчера отново ме нападна на публично място ( само вербално, нали) в центъра на София. Не пожали и 10 годишната ми дъщеря. https://kafeneto.wordpress.com/2017/10/25/5563/

В известен смисъл това съвпадение е повторение на паралела между убийството на Анна Политковская в Москва на 7 октомври 2006 г.,  и състоялото се ден по-късно съдбовно за мен вербално нападение от страна на самия президент Георги Първанов с обвинение, че съм бил започнал лична война срещу него.

Имам и друг повод за размисъл как и в Русия плещят на най-високо ниво глупости, от рода на едни невежи брътвежи, характерни за нашия Бойко Борисов ( според когото България е обявявала война на СССР, а не обратното).

Руският военен министър Шойгу, сякаш този път той следва българския пример ( и премиер), обявил освободената от Русия сирийска територия за равна на…близо три пъти реалната територия на държавата Сирия.

“https://meduza.io/news/2017/10/24/shoygu-zayavil-ob-osvobozhdenii-v-sirii-territorii-v-500-tysyach-kvadratnyh-kilometrov-siriya-v-tri-raza-menshe?utm_source=facebook.com&utm_medium=share_fb&utm_campaign=share

РИА Новости18:56, 24 октября 2017Надежный источник

Министр обороны РФ Сергей Шойгу заявил, что за время российской военной операции в Сирии была освобождена территория в 503 тысячи 223 квадратных километра.

Площадь Сирии — около 185 тысяч квадратных километров, то есть примерно в 2,7 раза меньше территории, об освобождении которой рассказал министр обороны России.

Шойгу также утверждает, что за время российской операции были освобождены 998 населенных пунктов, уничтожены 948 тренировочных лагерей и полторы тысячи единиц военной техники террористов.

Под контролем «Исламского государства», по словам российского министра, осталось не более 5% территории Сирии.”

Изобщо- как да не възкликне човек: крепне руско-българската дружба по линия на овластеното малоумие и методите, използвани то да бъде постигнато и сред населението, ако има начин!

5 мнения за “Крепне руско-българската дружба по линия на овластеното малоумие и неговите методи”

 1. А ето как и Тръмп се отблагодарява на Путлер, за предизборната пропагадност против Х.Клинтън:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=59EF7D7D19067
  В допълнение към местните платени тролове в САЩ( в голямата си част руски “мигранти”!), Путлер е “откомандировал” и над 90 от “професионалните” си тролове, за които е платил над 2 млн. долара “командировъчни” за изборите в САЩ , миналата година!!!
  А самият Тръмп все още не е направил “ни шагу вперед”, по отношение на допълнителните санкции спрямо Путлер и путлеристкият бандитустан, които бяха гласувани от Конгеса на 2 август!!!

 2. Tъпните на мах които отдавна са счупили не един тъпомер на течната дружба между кремльовци и верните им псета-петоколонци, до един ПОЛУИНТЕЛИГЕНТИ и за цвят полезни идиоти които са готови сами да си осигурят въжето на което да бъдат обесени, това по кумирът им ленин не са от вчера. Но с третият мандат на лилипут.ин и застъпването на баце кат премиер 1,2,3 нещата станаха гротескно-видиотени. “Разликата” е, че ония ги редят сериозно, баце с простодушието на средностатистически глупак-чалгар.

 3. Е какво толкова, освободили са ги трикратно 🙂 от раз.

 4. Очевидно “партията” стяга редиците за бой последен по време на европредседателството. Май вече изобщо не се крият.

  Друг е въпросът колко ли рехави са станали тези редици, след като опират до малоумни лумпени като жэков?

 5. Хахах, руската армия освободила 503 хиляди кв.км, а Сирия била само 185 хиляди кв.км. – но знаете ли, това е невъзможно да бъде грешка – министъра Шойгу, освен военен министър, също така е и шеф на Руското Георгарфско Дружество. Следователно, всякакви грешки са изключени и ще трябва да променят картите на Сирия, та да стане 503 хил кв.км. Може да отрежат от Иран и Ирак по малко.

  И ето любопитната информация за Шойгу – https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8_%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.