За препирнята в БСП били виновни…американците, според медийни агенти на ГЕРБ

Тъкмо се чудех как да си обясня необяснимите препирни във винаги монолитната и моногамна спрямо Избирателя БСП, когато ме споходи откровението за същината на животрептящия въпрос във всяка будна (спяща) червена клетка на българското  т.н. общество. Разкри ми се истината от ЕАК ( Една агенция каза).

Агенцията, винаги меродавна за правителствената линия, съобщи и ме втрещи: пак американците са виновни ( пък аз, проамериканец такъв, да не знам).

Да го беше казала друга подобна агенция- иди, дойди. Ама точно хвалещата систематично и френетично Борисов ПИК, проправителствената, сиреч проатлантическата, проевропейската, дясната в този смисъл и адски демократична агенция, пропагандираща правотата на гражданите за европейско развитие у нас?

Ето какво ни информира агенцията за вината на американците ( от което произтича, че прогербджийското крило в БСП вече се позиционира и като антиамериканско, щом Нинова се оказва американски адепт – според агенционни източници на властта, като ПИК).

Ако можете, оправяйте се сами в тази каша, в която прогербаджийската пропагадна обвинява вече в проамерикански слугинаж ръководството на БСП в битката му с прогербаджийската вътрешнопартийна опозиция.

Аз не мога да се ориентирам , освен с ориенталското “аман”. И ви оставям сами да газите в джибрите на тази мисловна кръстосливовица. На ваша отговорност ако затънете в блатото на собственото си неразбиране на антилогиката.

Спирам ( за да скандирам: “да живее Нинова”- нали съм проамериканец).

А вие се запознайте, ако желайте, с официозния по своята свързаност с ПИК сигнал за внезапно разкритата от агенцията американска любов към Нинова и битката й с антиамериканското лоби в проамериканското ( по гербаджийска линия) крило в БСП.

Извинявам се, но какафонията, напомняща на каталунията, не е моя заслуга, нито вина. Само я довеждам до знанието ви, за да знаете, че нищо не знаете ( до този момент).

Само един акцент: обърнете внимание, че американците, според ПИК, са  накарали Нинова, която и днес заяви на своя конгрес, че не може да се насити да се кълне в любов към Русия, заради това, че червеният богаташ е почетен руски консул в Пловдив. “Логично”, нали.

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! 

Нинова изгонила Гергов, за да угоди на американското посолство

Презокеанските братя не искали почетен консул на Русия в ръководството на БСП

Автор: Ива НиколоваUnknown

“Лидерът на БСП Корнелия Нинова е изгонила шефа на пловдивските социалисти Георги Гергов от Изпълнителното бюро на партията, за да изпълни искане на американското посолство.

Това споредиха пред ПИК разярени от речта на председателката на партията социалисти, след като тя яростно наруга вътрешнопартийните си опоненти, най-напорест сред които е именно Георги Гергов.

Причината за отстраняването му била, че Гергов е почетен консул на Русия в България, а за американската страна това било абсолютно недопустимо. Както ПИК не веднъж е съобщавал, не един социалист е споделял с медията ни, че тяхната лидерка получава заръките си именно от презокеанската държава.

Някои от тях дори развиха конспирацията, че Нинова е била избор на бъдещата президентска администрация на САЩ, която се сформирала около Хилъри Клинтън. Това била и причината лед избора си за лидер на БСП тя убедено да твърди, че ще бъде следващия премиер на държавата ни. След като Клинтън обаче загуби изборите, плановете са подкрепа към българската пропаднали. Но не и контактите ѝ с амбасадата на ул. “Козяк”.

“Изобщо не съм привърженик на Гергов, но мотивите за отстраняването му бяха тъпо поднесени. Обвинението, че контактува с ГЕРБ също е неоснователно, тъй като в Изпълнителното бюро той отговаряше за коалиционните отношения и трябва да разговаря с всички. Но, ако беше казала, че не се справя с това задължение, защото води партията в неправилна посока, това щеше да е приемливо. Приемливо би било, ако беше обяснила, че в управителното тяло на нашата социалистическа партия не може да има толкова богати хора. Само че тя предпочете да обслужи чужд интерес и превърна едно кафе в партиен проблем. А истината е, че американците искаха да свалят главния прокурор Сотир Цацаров и намериха достатъчно основания за това в контактите му с почетния консул на Русия в лицето на Гергов”, обясниха пред ПИК социалисти.

И допълниха, че не случайно тази тема е била най-шумно подхваната от протестърите, които уж се борят за съдебна реформа. Досега те са пазили деликатно мълчание по случая, но след нашите груби нападки на Нинова към несъгласните с нея са твърдо решени да изнесат публично всички подробности не само по този случай, но и за други необясними на пръв поглед действия на лидерката си като внезапната раздяла с АБВ, които застанаха зад кандидатурата на Румен Радев преди президентските избори. Те са убедени, че ако не е бил този скандал и двете партии са останали заедно не само на вота за държавен глава, но и на предсрочните парламентарни избори крайният резултат в сегашния парламент щял да е доста по-различен”.

14 мнения за “За препирнята в БСП били виновни…американците, според медийни агенти на ГЕРБ”

 1. Страхотен анализ-есе-гротеска!
  Пикльовците са уникални тъпи парчета. До степен от нефелност дори конкурс за идиоти да не могат да спечелят.

 2. Кой ще бори паралелната държава? Нинова и Добрев ! Наистина ли ? :))

 3. Драги Георги Николов,
  Преди няколко години цитирах тук по памет заключението от 1939 на испански професор-психиатър, че комунизмът не е идеология, а вид психическо заболяване. Скоро намерих в библиотеката си източника – статия във в-к “Истина”, бр. 14 от 2003.

  Статията е дълга, затова цитирам по-важните факти.
  Испанският професорът е Антонио Валиехо Нагера /1889 – 1960/ е приеман за баща на испанската психиатрия. Бил е завеждащ Катедра Психиатрия и ръководител на Психиатричната служба към армията на Франко. От средата на 1938 до края на Испанската гражданска война /1936 – 1939/ през април 1939 провежда стотици беседи със затворници от лагера за военнопленници от Международните бригади в манастира Сан Педро ди Кардена до близо Бургос. Подлага ги на тестове за интелигентност, проучва всестранно реакциите и поведението им, дори морфологичните им характеристики. Резултатът от изследването му са пет доклада под заглавие “Биопсихизъм на марксисткия фанатизъм”. Неотдавна – пише в статията – испанското списание “Ел Паис” обнародва съдържанието им. Според “Монд”, който се позовава на “Ел Паис”, изводите на Антонио Валиехо Нагера са повече от красноречиви:
  “Политико-демократично-комунистическият фанатизъм е характерен за хора със слаб интелект, сред които преобладават психопати и асоциални елементи като шизоиди и политически мистици.”

 4. Есен е! Всеки един студент по психиатрия ще ви каже, че това е времето на годината, когато болестите на техните пациенти се изострят допълнително. А шизофренията е едно от най- тежките психични заболявания.

 5. Сега вече и на незрящите би трябвало да им стане ясно какъв ценностен и идеологически бълвоч витае в главата на всеки ком-соц-евро-ляво-десен болшевик-живковец. Без значение е дали въпросното уродливо животно /политическо?/ е БСПеец, ТЕРБав, патрЕот или някакъв друг от “останалата червена сволоч”.
  А, и да не забравя – да обладава инстинкта “Шамар да е – аванта да е!”

 6. Въпросната Ива Николова, както и Мадам В са емблематичните лица за проституирането на българската “журналистика”! Това са лицата на “журналята” в кафявите пропагандни рупори на властта.
  Докато подобни “лица” практикуват “журналистика”-та в България, страната няма да мръдне от последните места в класациите за свободата на словото!

 7. Каракачанов казал, по повод протеста на бойните пилоти, че “армията не била детска градина”.
  Но тя, Българската армия, не е и кочина, че да бъде ръководена от неграмотен, рублофилски шопар, вместо от смел, восокообразован български родолюбец, както й прилича на Славната българска армия!

  Нови санкции на САЩ удрят руската военна промишленост.
  Забраниха търговията с “МиГ”, “Сухой” и “Калашников” 🙂

  “Това означава, че замислените от военния министър сделки с руските заводи-производители на самолетите МиГ и Су за ремонт на нашите двигатели и закупуване на нови или няма да станат или ще попаднем под американски санкции като държава, защото Министерството на отбраната е държавна институция.”

  http://www.mediapool.bg/sasht-zabraniha-targoviyata-s-mig-i-kalashnikov-news271105.html

 8. Уважаеми г-н Инджев, с удоволствие чета анализите и коментарите тук – едно от малкото интелигентни медийни островчета в БГ-морето от словоблудна повърхностна гмеч.
  Предлагам, забързан в надхвърлянето на текстовете, да обърнете внимание върху дребни детайли при интернет-писане: например, след отваряне на скоба не се оставя интервал преди думата; понякога оставяте интервал преди да затворите скобата; понякога интервалите са в повече около запетайките… Предложението ми е чист техническо и има единствено интервалите характер!
  Поздрави от ваш почитател!

  П.П. Не правя никаква аналогия с правописните извращения, които вече са константа в споменатия в статията сайт. А и в доста други, за съжаление.

 9. Драги SMS,

  Не е лошо на агент Иван Каракачанов на наближаващия Ивановден на му се честити Имения ден, тъй като Красимир той няма такъв.

 10. @ОТБЕЛЯЗВАМ

  Много добра идея, нямам търпение да го поздравя агент Иван, както и другият ми любимец- агент Магарешки, но имам проблем с датата, защото той със сигурност се е кръстил не на Св.Иван , а на “Дядо Иванушка-дурачок”, чиито имен ден всички алчни рублофили и безмозъчни русофили у нас празнуват няколко пъти в годината – на 23 февруари -ден на съветската армия, на 3 март- “освобождението” на България, на 9 май- День победы, на 9-ти септември второто ни “освобождение”, на 7- ми ноември- Октябрьская революция и т.н.
  Абе, тоя агент Иванушка-дурачок (като военен министър) има ли достъп до класифицирана натовска информация, че напоследък нещо съвсем се “еманципира” на приказки, тръгна “през просото”, говори “пет за четири” и ми напомня Сидеров, който замеряше келнерите в Брюксел с тапи от шампанско точно по същата причина: НИКОЙ НЕ ГО ИСКА ТАМ! 🙂

 11. Военни министри се поставят хора с доказани заслуги към армията. Дори и Гьоринг е бил герой и летец изпитател, и е бил назначен от Хитлер именно заради това му качество и прякото му подчинение към самия Хитлер. А, сега този наподобяващ Гьоринг, на каква основа е военен министър освен безпрекословното му подчинение на Б. Борисов и нищо друго. и, на какво основание критикува пилотите /дали са партийно подкрепени или не/ след като хал хабер си няма от тяхната професия, а може само да ги научи, как да пият 1 бутилка водка без да имат проблеми на другата сутрин.

 12. kurnelija ako e myj na mjasto bi trjabvalo da zavede delo sre6tu tazi pi6man-jurnalistka za obida kym rubladjijskata j 4est.
  Moje bi, no edva li ne…
  A za ivanovden: dobra ideja, kojato me podse6ta da 4estitja, makar i “na paterica” imennija den na dimityr kevorkjan.

 13. Отново и отново се потвърждава, че да си ляв, да си комунист, да си социалист, да си русофил, да си все тъй нататък в тая линия, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ АПРИОРНО Т Ъ П !
  Иначе как ще повярваш, че лявото е нещо велико, че Русия е нещо велико??
  А дясното, а консервативното, а Америка, А СВОБОДАТА, А ДЕМОКРАЦИЯТА, А ПРАВАТА???? Та те НЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ЛЯВОТО, НИТО ОТ РУСИЯ!!!!

 14. PETYR KOLEV | ОКТОМВРИ 29, 2017, 01:24

  Тук вече не става въпрос за паралелната държава, господин Колев. Иво Инджев вече ни праща в паралелна вселена, където вече нищо не е ясно като време и пространство)))

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.