Да благодарим на Захарова за освобождението на българите от проруските илюзии

След като доказа още веднъж, че русофилството на българите и българофобството на руснаците са не само взаимно свързани, но и общият им знаменател е невежеството, гласът на руската имперска политика Мария Захарова е на път да сбъдне надеждата на хората със здрав разум у нас, че все пак ще се отървем от болестното състояние на религиозната заблуда на русолюбието. Не е чудно, че по софийските улици, например в квартал “Лозенец”, започнаха да се появяват надписи “Русия лъже”:IMG_7492

С изявлението си, че спасението на българските евреи било заслуга на Червената армия, Захарова започна още по-убедитлно да спасява заблудените българи от вековната зараза, описана от създателя на социализма в България Димитър Благев като “ грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите”.

Под влияние на тази истина, преди да се болшевизира и да “обърне палачинката”, ранният Георги Димитров също е споделял мнението на Благоев и изобщо на българите, които са били съвременици на руската българофобия. В книгата си “През България за Дарданелите. При царска Русия и съветите” д-р Никола Петков цитира статия на Георги Димитров в “Работнически вестник” от 1915 г.,  в която казва следното:

“Русия изхождаше не от желание да създаде една голяма и силна държава на Балканите, а с твърдото намерение да тури ръка на новата балканска държава и тъй да се доближи до Проливите!

„Русия беше и е и днес решителен враг на една силна и независима България.

Първо защото тогава България би изместила Русия в ролята и на християнски покровител на Балканите и второ защото една силна и независима България би била най-голямата преграда на руските завоевателни планове на Балканите”.( стр. 54)

Преди Благоев и Г.Димитров нацоналният ни герой Христо Ботев, когото вероломно обявиха за първия български комунист, също е изповядвал истината бз илюзии по отноиение на руската политика:botev

Давам тези примери, известни на желаещите да знаят истината днешни българи, за да илюстрирам как с течение на времето руската и проруската пропаганда са изкоренили базисни представи на съвременниците на руската антибългарска политика, споделяни от родоначалниците на днешния сакрален за левичарите у нас култ към лъжата за братските чувства между народите на Русия и България.

За днешните следовници на Благоев и Димитров се е превърнало в папагалска мантра повтарянето на твърдението, според която народът ни обича по генетични причини всичко руско. В руската интерпретация ( на Захарова и на подобните й самозвани руски говорители, изказващи се от името на българския народ), народът ни е контрапункт на шепа “продажни” управляващи българи, които си позволяват да не обичат Русия в противовос на масово споделянето от благодарните българи русофилство. В този смисъл се изявяват задължително руските посланици в София, говорейки за мнозинството от българите като за русолюбци. Същата увереност изрази и в провокационното си интервю по Нова телевизия съвременният главен шаман на руския шовинизъм Александър Дугин.

Ако има отделна прогноза,  която бих се радвал да съм направил основателно, това е нагачащата след изявята на Захариева констатация, че освобождението на България от проруските заблуди ще бъде осъществено с решаващата помощ на  Москва. Самият Путин даде знак, че съм на прав път да вярвам в това, след като се подигра с българските чувства по твърде чувствителия въпрос за българската азбука- няма как онези, които са му подхвърлили тази идея, да не са наясно колко незащитима в очите и на най-яростните русфили у нас е тази провокация. Сега Захарова показва, че следва тази линия, която помага на много болни от русофилия мозъци у нас ако не да се излекуват окончателно, то поне малко да обърнат внимание на остатъците от здрав разум в себе си, поразен от поразителното невежество на стандартния русофил в България и на бългрофобите в Русия.

Да се надяваме, че лечението ще продължи. И тогава наистина трябва да покажем благодарност към заслугите на руснаците за нашето освобождение от тях. Можем със златни букви да изпишем на нов момумент: “На постсъветската освободителка на България от култа към русолюбието, от благодарния български народ”.

Противно на “доктрина Борисов” за отношението му към Кремъл под мотото “да не дразним Путин”, самият Путин явно прави обратното: “да дразним троянския си български кон”. Което помага на някои тукашни коне с капаци да прогледнат, да се надяваме.

Изглежда най-после духът на Антим Първи ще получи отговор на въпроса си към руснаците ” кой ще ни освободи от вас” . Как КОЙ ? Руснаците пак ще не освобождават и този път- от себе си!

Захарова има всички основания да се надява да послужи за прототип на подобен паметник в цял ръст. Монументът на окупационната червена армия ( МОЧА) ще придобие нов смисъл като Монумент на освободителната ни чаровница.

Ето и предложения за скулторите, които биха се заели със задачата да увековечат Захарова по нейни снимки от сватбата й в Ню Йорк, рапространени от руски блогър:325115_original326296_original325599_original327159_original

21 мнения за “Да благодарим на Захарова за освобождението на българите от проруските илюзии”

 1. Представям си, ама няма как да стане, подобна позиция по даден историческо събитие на някой наш съюзник. Всички до един от силните на деня начело с вездесъщият помпиер баце и Резидент Фърчилков да са рипнали кат един. Да, ама не!
  Снишаване му е майката, подбиране на още по-удобна поза за да продължи клатенето докато България стане първата страна на планета капитулира безусловно в хибридната война разпалена от кремъл.
  Каквото и да означава това.

 2. Ето ви господа какво представлява Захарова – ЧИСТА ПРОБА РУСКА ПАЧАВРА. Нямам думи, снимките сами говорят типично за НАЦИЯТА им. ШИБАНИ ПИАНИ МАЛОУМНИЦИ та дори свадбата им ако ще и на ЛУНАТА да е!IIC…..oIL.

 3. „Бодрата смяна“ от Алма Матер – бинарна смес от невежество и кремълски инфилтрати

  Университетското обучение превръща младите хора в исторически инвалиди и дори в руски агенти за влияние

  http://www.faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/-bodrata-smyana-ot-alma-mater-binarna-smes-ot-nevezhestvo-i-kremalski-infiltrati

 4. Gornata ljava snimka mi e ljubima.
  Mislja, 4e debeli butove v bjal 4orapoga6tnik, uven4ani s kvadratna pri4eska, ne bi si pri4inila dori modnata furija na prevtasalija soc ilqna benovska.
  A ina4e vsjaka obidna duma, kojato mi hrumva po adres na praznoglavata kremylska mutresa, mi se struva slaba, zatova 6te se vyzdyrja ot komentar.

 5. Снимките ,които сама си е пуснала в Интернет говорят много за Захарова.Долнопробна,глупава мутреса,без приличие,за култура не говорим.Явно разпадът в Русия е започнал от върховете.Какво да искаш от такова същество,където животинските нагони са взели превес.Не е по различно и при Путин.
  Това ли са лидерите на *великата Русия*.
  Да се засрамят и нашите слагачи Б.Борисов и Радев дето ни ги навират за образ и подобие.Животинско подобие.Далеч от нашата страна.Нашите ценности са други – на цивилизованите държави.Там се учат и възпитават бъдещите ни поколения.

 6. Само ще допълня, че въпросните снимки и сватбата са от омразните Съединени щати.

 7. Този надпис “Rusia лъже” чудесно би паснал като послание от МОЧА.
  Барабар с една снимка-плакат на лъжкинята Захарова. Втората снимка е чудесна за плакат!

 8. Савова, признавам, че ме е обзело глобално омерзение към политици, но ще те обидя тенденциозно. Не защото не си емоционално обективна, а защото, понякога елементаризираш. Захарова не е глупава, нито мутреса, не може да има и културата на на възпитания християнин. Тя не е и лидер, а според мен,инструмент в една глобална провокация-срещу мирното общуване, обединението на нациите, състезанието на духа, така както поуките от отвратителните факти на световната история би трябвало да бъдат ценностите на съвременната европейска цивилизация. Като казвам европейска съзнавам, че и самата люлка на тези послания през вековете трудно пробива пътя на равнопоставеност на всеки божи човек. Поради проклетата за хомо сапиенс пристрастеност към финикийските знаци. Та и Захарова, като част от една институция от “империята на злото”, не е случайна, а избрана. И все пак не се обиждай от терзанието ми за това, което не се случи от датата на преврата от 1989-та. Отново ни управляват безочливо кариеристите-партийци. Подкрепяни и неосъзнато поддържани или манипулирани от едно отчаяно общество-някои интилигентни, други недостатъчно образовани . Или “образовани” като политикът-професор И.Х. Депутат, съветник, там в сградите на ДОНДУКОВ

 9. Дано българите се отрезвят и прозрат що за хора управляват в Русия.
  Все пак е очевидно, че първоначално надписът е гласял “USA лъже”, и след това е бил преправен.

 10. “Руската армия няма с какво особено да се похвали. За цялото съществуване на Русия, руснаците още не са спечелили нито едно сражение против немци, французи, поляци или англичани ако не са имали значително превъзходство. При равни условия са били винаги бити.”
  Фридрих Енгелс

 11. До SMS.
  Ами в правителството на Бойку каква бодра смяна от нагли комунски унуки се е събрала!
  “Лиляна Павлова изтрещя, взриви и емигрантите: Ако пращахте повече пари на родителите си, нямаше да има нужда от пенсии”
  “Истината е, че ако тия 2 милиона души в чужбина, пращат по 500 евро месечно на родителите си, тогава няма нужда от никакви пенсии. С 1000 лв. месечно пенсионер ще живее доста добре и няма да тежи на бюджета”, обясни Павлова на среща със студенти.
  http://www.bnews.bg/article/231323-lilyana_pavlova_iztreshtya_vzrivi_i_emigrantite_ako_prashtahte_poveche_pari_na_roditelite_si_nyamashe_da_ima_nuzhda_ot_pensii
  Бойку да не се мота, ами да я прави министър на пенсиите!

 12. Не хулете несправедливо мужиците, че били пропаднали пияници, безнадеждни алкохолиции и прочие!
  Че как се ляга трезвен с такова животно бе, хора?! То си е направо содомия! И бутилка водка едва ли помага!
  Жулели били “бояриштник” и “тройной” ватниците – мен ако питате и на антифриз да минат пак не ги съдя, при такава “изтънчена красота”! Щото това не ти е някаква трътлеста тьотка от задуралието, а самата Маря Захаровна –първа кремльовска барышня ! Ще рече – елитът, каймакът на ВЕЛИКАЯ И МОГУЧАЯ ще рече!
  🙂

 13. Според мен пропагандата си върви с пълна сила. С тази позиция на русия ( Захарова е само говорител) се постига :
  1. Отравяне на медийната среда. Профанизира се информацията.
  2. Подсъзнателно дори отричайки се втълпява тезата на русия.
  3. Народът се разделя едни които са що годе ограмотени ще спорят с други които са слуги и са тъпи.
  4. Всичко това отклонява вниманието от важните неща. Например какво стана с едни платени на русия двигатели за миг а нямат оригинален документ? Кво правим сега.? И други подобни “дреболийки” газ, КТБ, лукойл, блеене.самальоти и др.

 14. Правилната реакция на говоренето на говорителката на външно на русия е привикване на руския посол, след което се прави обяснение и извинение за този гаф. Ако обяснението не е добро и ако не следва официално извинение следва късане на дипломатически и други отношения с русия.

 15. С изхождания от този род , както и от сорта за азбуката или ^^ще купим и останалата половина^^ , господарят проверява от време на време раболепието на робите.

 16. Т. ТОДОРОВ
  *Захарова не е лидер,а инструмент..*.
  Да но не всеки се съгласява да бъде инструмент на такава агресивна,подла,вероломна политика каквато е руската,както са и лидерите й.Така,че снимките на Захарова говорят за нейната вулгарност и съгласие да бъде инструмент.Светли личности вече няма в Русия и и сриването е пълно.Ние нямаме място там.

 17. И аз съм омерзен, възмутен, отвратен, не по-малко от теб. От това , че повече от 129 години една “велика нация” ни налага на нас “дребните” българи съучастие в чисто имперски амбиции. Бих отминал този факт, ако не ми се повръща от продажността, предателството, неуважението към нередактираната българска история от “професорите” пантев,димитров,христов, марков,баева и пр. За какви научни експерти се джавкаме в интернет пространството-те не заслужават внимание. Но тровят здравата идентичност на народа ни. Не Захарова е проблемът, проблемът са тези алчни непрокопсаници, унижаващи делата на будителите. Захарова е реалити в самодоволната, но уплашена руска политика. Ден до пладне. За жалост и ние не сме вечни, но трябва по-смислено да реагираме срещу провокациите, които всеки божи ден изживяваме. Чета твоите реакции,и те разбирам, защото и аз съм един бивш соцчовек опитал се да намери себе си, невярващ, че ще се върнем в обществото на европейците, общество за което имаме заслугата да му предоставим и българския вариант на стойностни идеи, открития и пример за възкръстване от нищото. А, че исках да те обидя, не е било нищо освен словесна провокация. Без злоба и лоша мисъл.

 18. Руско се римува с Тунгуско! Така наречените “славяни християни” са Байкалци и Сибирци палеолитни ловци и събирачи! Останалото е примитивни земеделци, и монголо-татари! Затова има “Азиатски Демартамент” в “Империята”, като гадно подобие на “Индианският Департартамент” в Америка! В “Русия” има тюрко-алтайска теория на руснаците! На това се казва исторически удар по натрапилите същата теория за Древните Българи!

 19. Както невежите”руснаци” се гаврят с по-старите страни от тях, и пишат с големи граматически и хронологични грешки своята, и чуждата история, така и ние ще се гаврим с тях! Те са толкова тъпи, че в няколко изречения си противоречат в тезите, и бъркат дати като първолаци! Така става като се бутат на предна линия селяни комунисти в научните среди, и се изтребва интелигенцията!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.