Президентът Радев почти заподозря Русия в провокация – май , може би, евентуално

Президентът Румен Радев не можа да събере сили да осъди ясно руската провокация и да я нарече провокация. Не изключвал да е провокация “откритието” на Мария Захарова от името на руското външно министерство за някаква съветска роля в спасяването  на българските евреи.

Какво включва това неизключване?

Трябва сами да си допишем изречението и да гадаем дали Радев има предвид лично Захарова като провокаторка или намеква за нейния пряк шеф Лавров. Или да не изключваме поръчителят да е лично Путин?

Да не би да се окаже, че американците са виновни? Нали Захарова се е женила в Ню Йорк, знае ли човек с какво я държат зависима американците?

Понеже не всеки би се досетил каква може да е истинската причина Захарова да работи за освобождаването на България от русофилското зомбиране, предлагам своя версия.

Според мен Захарова е вербувана от американците да отблъсква българските русофили, които в предизборните кампании Борисов, Нинова и Каракачанов не могат да си поделят. И ДПС открито се включи в ухажването на този електорален контингент откакто Доган престана да се спотайва като соп.., пардон, като Сокол и се метна открито на московското килимче да се моли на Изток през декември 2016 г.

Отчаяни от факта, че и уж техният Бойко ухажва русофилите и организациите им, американците са поръчали на своето тайно оръжие Захарова да помогне за отдалечаване на българите от силната руска гравитация в мозъците на страдащите от русофилия граждани на балканската натовска държава.

Накратко, Захарова не е сама, т.е. не е виновна. Американците са й промили мозъка със съответните промили в него.

Осъзнавайки това, българските русофили могат да си отдъхнат и да (се ) отдадат заслужено(то) на Захарова, която любвеотровно работи в името на вимето, от което сучат, въртят и сучат, за да я има дружбата между народите ни в името на международните ни отношения.

За да осъзнаем с кого ( с коя) си имаме работа, можем да се запознаем с подвизите на Маша Захарова от много по-голям мащаб от стриптийзът на нейното невежество по въпроса за спасяването на българските евреи. Защото Маша е не само наша- тя е руски нашизоиден гьобелсурат.  DNqTb0iU8AAzurY.jpg-small
Заловена е в това качество да лъже, че Осама Бин Ладен е посещавал Белия дом и се е ръкувал сърдечно с Хилари Клинтън, макар да става дума за подправена чрез фотошоп снимка на индийския певец Шубхашиш Мукхерджи, с когото Хилари се е ръкувала. https://boristumentcev.livejournal.com/713227.html

Колажът как Маша седи в скута на Осама бин Ладен, в който е използвана снимка от сватбата на Захарова в Ню Йорк през 2006 г., е реплика на фалшификата на ръкуването на г-жа Клинтън с индиеца, на чието място е монтиран знаменитият терорист.0_18bf9f_d0f4bc6d_orig325599_original

Разобличена за фалшификацията с Бин Ладен, машата на кремълските фалшиви новини се оправдава, но не се извинява. https://boristumentcev.livejournal.com/713227.html

Не очаквайте друго от нея и по адрес на България.

12 мнения за “Президентът Радев почти заподозря Русия в провокация – май , може би, евентуално”

 1. Редно е да бъде отменено посещението догодина, на което той се самопокани.

 2. Убийствена сатира! Но както сами се убеждаваме, “ежедневно, ежечасно, ежеминутно” с какви тъпунгери си имаме работа няма надежда адресатите на статията малко от малко да вдянат посланието ѝ.
  Поздравления на Стопанинът на БЛОГА НИ и за чудесният фотощоп на маша с осама-та. Връзват ми се и то още как.

 3. Сега, не е по темата но иде от североизток. Моят приятел Юри Шмуклер ми изпрати личен текст който ми се иска да стигне до повече човеци.

  День поминовения
  Это долго было для меня какой-то параллельной реальностью, о которой я знал, сознавал свою связь с ней, но в силу разных причин, в первую очередь – душевной лености и нежелания собраться и что-то сделать – лично не пересекался. А нынче вот, то ли под влиянием занятий сына, работающего на «Последнем адресе», то ли от сознания быстротечности жизни и все сокращающегося срока пребывания в ней, то ли от сгущающейся тьмы очередного террористического режима в истории нашей страны – вдруг взял себя за грудки, приподнял и отправился на Лубянскую площадь – принять участие в акции «Возвращение имен».
  На лестнице, ведущей из подземного перехода на поверхность у функционера «Мемориала» я получил свой листок № 123, который должен был зачитать:
  Степан Иванович Херемпе, 44 года, чеканщик метрошахты Московского метростроя. Расстрелян 16 июня 1938 года
  Это хорошо, что я поехал один, и не с кем было перекинуться словечком в неспешной очереди к микрофону, отвлечься, а потому все два с половиной часа движения к выполнению своей несложной функции я слушал, что произносили поочередно выходящие к микрофону люди. Когда слушаешь это долго, постепенно начинает давить на мозг сознание, что это были не просто репрессии, расстрелы, посадки – это было всеобъемлющее изничтожение всех, кто подвернется под руку этой банды садистов и убийц. И НЕ МОЖЕТ БЫТЬ НИКАКОГО СМЫСЛА в уничтожении всех этих чеканщиков, крестьян-единоличников, завскладами, типографских рабочих, студентов, безработных – они не могли быть угрозой власти, они могли лишь служить частичками создаваемого общенационального ужаса перед властью.
  Многие из говоривших добавляли к полученным запискам имена своих уничтоженных или репрессированных родственников, многие поминали Юрия Алексеевича Дмитриева, исследователя репрессий в Карелии, которого нынешние последователи тех, кто убивал перечисляемых у соловецкого камня, нынче держат в СИЗО. И на всех нас слепыми глазами десятков окон смотрела Контора, которая убивала тогда по приказу, а теперь сама приказывает.
  Плохо, что старею, становлюсь чувствителен, и, боюсь, мой голос дрогнул, когда я читал свой текст.

 4. Благодарение на руските “спасители” еврейското население в България масоово я напусна, а по късно два милиона българи също напуснаха руския “РАЙ” в България. Извън българите Захарова може да баламоства всякакви руснаци и другите балами, като сърби, евреи из света, но само в България не може, където всеки знае фактите и лъжите не минават. На руснаците не им пука, че някакви българи протестират. Пък и кога са правили разлика между истина и лъжа. Знаем ги добре.

 5. Бе, какво да я коментираме – курветина!
  От такива и номерата им такива.

 6. Госпожи и господа! пРЕЗИДЕНТА (ХВЪРЧИЛКОВ)радев така или инак ще онивини МАША, та нали знаем че и той лиже ПОДМЕТКИТЕ на ПУТЛЕР. Самия той преди няма месец в посещението си в Полша апелира за сваляне на санкциите на РАЗИЯ от ЕС и USA.Нали знаем че пред 49 конгрес на БКПБСП нинова доказа от къде произлиза ХВЪРЧИЛКОВ и кой го направи пРЕЗИДЕНТ. До сега никой от ПРАВИТЕЛСТВОТО освен министърката на външните работи с НЕДОМЛЪВКИ оповести резилъка на МАША. От това можем да си правим изводи какви хора са в нашето ПРАВИТЕЛСТВО. Да не говорим за гафовете преди година с онова руско мекере ТОЛОСТОЙ, да не говорим за гафа с АЗБУКАТА ни от страна на ПУТЛЕР. ДО сега ако нашето ПРАВИТЕЛСТВО беше на място защото все пак ние сме членове на ЕС трябваше да се намесе а не да ПРЕМЪЛЧАВА и да ПРЕГЛЪЩА всички гафове на ОМРАЗНАТА ни РАЗИЯ. И доло МОЧИТЕ и АЛЙОШИТЕ, да не ни казват че те славят (ГЕРОИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ – загинали от препиване на МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ) на нашата държава, ние знаем как са ни ОСВОБОДИЛИ. Само старите ГЙОН СУРАТИ членове на БКПБСП все още се кълнят в обич на РАЗИЯ. Аз си мисля че те нямат работа тук в Българъя, както прогониха децата си защо те не вземат първия влак и за обичната им РАЗИЯ?IIC…..oIL

 7. На Решетник Радев хич не му е до някакви си български евреи спасени от някакъв си български народ. Ама, какво била казала Мария Захарова, ама какво мислел той по въпроса… тинтири- минтири.
  Грижа го е налегнала него, голяма грижа, сън не го лови! Санкциите, как да бъдат свалени санкциите от Русия?!

 8. За успокоение на русофилите в Бг.
  Във връзка с изказването на Р.Р.ще кажа следното:
  Русофили, не се притеснявайте от изказването му.
  Това е заблуждаващ ход.
  Руснаците са ни дали и азбуката, и културата, и писмеността, и образованието.
  Те са ни научили да се храним и да пием.
  Дали са ни слънцето и въздуха и водата, необходими на всяко живо същество.
  Освобождавали са ни безброй пъти и винаги ще ни освобождават дори и от самите нас.
  Така, че не се притеснявайте от камуфлажните ходове на Р.Р и Б.Б

 9. Пак да повторя. Казаното от захарова е позиция на русия. И тази позиция е хибридна война на русия срещу България. Лъжи които искат да набият в главите на Българите и на руснаците че е нормално България да бъде задунайская. Ето затова да не чакаме русия да се срине, а да се обединим в НОВА РЕПУБЛИКА.

 10. Професор Пламен Павлов ясно и без никакви недомлъвки и заобикалки каза това, което нито созополският вампир божо димитров, нито селянинът със самолета, изпълняващ длъжността пРезидент, се осмелиха да кажат!

 11. ()резидента досега се е срещал преди изборите само с рублофилите и рублофилските шпионски “организации” в НРБ. И с това сам доказва на ЧИИ интереси е представител , и НЯМА никакъв смисъл да се представя за “обединитель” на нацията, защото априори НЕ е такъв. И е най-добре да обяви своите зависимости и интересите ,които защитава, за да не изпада в неконституционни конфликти на интереси и шпионски лобизъм, представяйки се за “НЕутрален” и “НЕзависим”, какъвто НЕ е!
  А сега да видим какви ги е Зделал вторият човек в “йерархията” на БНА , който се представя за “министър” на отбраната, в студията на себеподобните си съмишленици от кафявите телевизии:
  http://aeropress-bg.com/news/bulgaria/4943-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D1%81-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%B5
  Е каракачански си го е КАЗАЛ сам , че НРБ вече НЯМА нужда от армия!!!
  Той не очаквал евентуални конфликти между НАТО и Путлер, и между НРБ и Ердоган?!?!? Повтарям – каракачански НЕ очаква никакви конфликти ,….. НИКЪДЕ ……….и следователно ,според него, от това може да се направи извода ,че след като няма опасност от военни конфликти , то НЯМА нужда и от БНА!
  С тези си простотии каракачански сам ОТРИЧА съществуването на МНО, и ТРЯБВА НЕзабавно да си подаде ОСТАВКАТА, като НЕнужен “министър”, на НЕнужноТО “министерство” – МНО, на НЕнужната “армия” БНА…. ВЕДНАГА!
  А втори път каракачански ТРЯБВА да подаде оставката си и заради тези ГЛУПОСТИТЕ, които е “натворил” в телевизионната си кочина,….заради тотална си военна калинковизация!Поради НЕпригодност и НЕкадърност, като “министър” в МНО!
  А пък поредното му споменаване на МиГ-29, е вече тотална дигноза.Защото НЯМА НИКЪДЕ МиГ-29 ,който да е “модернизиран” до НАТО-вски стандарти. А и ниКОЙ НЯМА да направи такава “модернизация” за десетината все още “летящи” МУЗЕЙНИ експоната в БНА! НЯМА! Защото НЕ е ефективно за няколко МУЗЕЙНИ бройки, на които им остават 5-10 години преди да бъдат предадени за скрап.
  С такива несвързани и примитивни брътвежи каракачански ще принуди повечето летци в БНА, за които са изразходвани по милиони за обучението ИМ, да си подадат ОСТАВКАТА! Защото никой от тях не иска да участва, като “шоумени”, в бутафорната “летяща” музейна “атракция”, която им обещава каракачански, през следващите 10 години до 2030г.. Никой от тях НЕ иска да е музеен “летец”, на няколкото бройки савецки Миг-29. Никой!
  А както се вижда каракачански иска да използва армията не срещу външни агресори ,а………а , срещу “конфликти от вътрешен тип”, както е казал в това си поредно “интервю”!
  Т.е. априори каракачански ИСКА да използва армията като “вътрешни войски” и жандармерия!!!!! От което следва ,че каракачански иска да прехвърли БНА към МВР!!! Също като Путлер , при който половината действаща армия е превърната във “НАЦИонална” гвардия. НАЦИстка “гвардия”! НаШистка “гвардия”!
  Ето това иска да направи и каракачански в НРБ! Иска путлеристка наШистка гвардия и в НРБ. На КОЯто каракачански иска да е “министър”!
  Иска да е наШистки “гвардейски министър” , а не военен “министър” в НРБ!
  Което поставя въпроса за НЕзабавната му оставка, пред “министерският” му начальник винету!

 12. @”гвардейскиЙ” музейниЙ циркус – “каракачанскиЙ”

  B 10-кaтa!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.