Борисов и страстните му целувки

Един сайт, в който подмазването на Бойко Борисов върви ръка за ръка с подмазването на Путин, заявява днес в заглавие, че фотографи били “хванали” Бойко Борисов и Федерика Могерини в “страстна целувка”. 1510151914-mogeriniЕх, товарищи, това е служебна целувка. Страстта може да се изрази и без целувки, като на следващите две снимки , на които Батето, зетят на Живков и неговият телохранител Бойко Борисов се гледат с възторг, а Волен Сидеров и Бойко Борисов изразяват горещи чувства и без да се целуват. images-6images-5А иначе страстни целувки на Борисов натрапва и на деца, някои от които явно не споделят страстта на позиращия пред камерите чичко.images-2images-3

Но ученикът на Живков има още много да се учи от своите учители , като Брежнев и Хонекер в страстното целуване на вождове.images-1imagesimages-4

17 мнения за “Борисов и страстните му целувки”

 1. Тези целувки са специалитет на сицилианската мафия и са на въоръжение от столетия:”Дръж приятелите близо до себе си, а неприятелите още по-близо”. Комунистическите мафиоти не пропуснаха да усвоят и този номер. Изглежда перверзно и интимно, но по същество е бизнес практика. Нищо лично.

 2. Бай Тошо с кого се е награбил на последната снимка?

 3. Към Любомир Стефанов:

  По мое мнение, макар обектът на поцелуйковщината да се вижда само в гръб, Живков в случая се мляска с генсека на ПОРП Владислав Гомулка.

  Обаче…грешка. Това е украинецът Николай Подгорни на посещение в София преди да бъде изгонен ожт Политбюро на ЦК на КПСС.

 4. Лигавщини на пИдал (шъ взема и аз да стана пИдал, много са вървежни-от флашката “Ти си го избра”), туй по самият баце.
  Цитирам по памет, смисълът запазен 1:1.

 5. винету днес е преместил вигвама си в Брюксел. Не знам дали там ще се намерят желаещи да изпушат по една страстна лула на мира с него?!? Там няма много последователи и почитатели на тези туземски ритуали?!? Но това не пречи винету да се надява на “успех”?!?
  А в същото време в НРБ неговите партийни “жреци” танцуват различни части и вариации от “танца на калинките” около ритуалният огън ,който са запалили в “парламентарният” си вигвам на жълтите павета.
  Ето сега разните калинкови “прависти” от ГЕРБ искат да премахнат давността върху “приватизацията” в НРБ!!!!! А в същото време винету отива чак в Брюксел да с кълне пред “сестринските” си съпартийсци, че е “десен” вожд! И не само иска да премахне давността върху приватизацията , но и в същото време подпомага ЗАПАЗВАНЕТО на давността върху престъпленията срещу човечеството извършени от “одържавителите”, заради които се наложи тази приватизация, и за които НЯМА давност , според международното право!!!!
  Ето такива “десни” закони и “дясна” политика провежда “десният” вожд винету и неговите “десни” калинки в парламентарните комисии!
  Искат запазването на давността за колективизацията, национализацията и конфискацията след 1944г., и допълнително към това премахва давността за приватизацията на фалиралата планова икономика ,след 1989г.!!!
  А пък ,за да затвърди своята “дясна” политика винету ще продължи да раздава бюджетни милиарди на калпак , без никакви реформи, с порционни “излишъци”.И вместо винету да намалява ДДС за сметката на тези “излишъци”, той увеличава допълнително осигуровките и осигурителните доходи.
  А само преди 2-3 години ЛЕВИТЕ социалисти в Румъния НАМАЛИХА наполовина ДДС за определени стоки и услуги. И в същото време румънците са с по-високи заплати и по-малки данъци върху потреблението,което повишава потребителските доходи и разходи. Но там не трупат “излишъци” от високо ДДС и данъци, както в НРБ, а оставят повече доходи за потребление на гражданите. Докато в НРБ винету предпочита да увеличава бюджета за сметка на потребителските разходи и доходи!!! Което е допълнителна причина и за по-малките инвестиции, прибавена и към политическите и съдебните причини!
  И това ясно показва разликата в развитието на румънската икономика, и липсата на такова за НРБ!
  Но това няма значение за винету , като “вожд”,и за неговите племенно-партийни калинки, за тях са най-важни ритуалите и зависимостите останали по наследство от татовото им племе – БКП, от което е съставна част ,и директен племенен НАСЛЕДНИК, и “новото” им племе – ГЕРБ!!!

 6. баце е супер,БАЦЕ е готен,той е СЛЪНЦЕТО наше огрявайки нашата мила НРБ-РОДИНА.ТОЙ е ХАРЕЗМАТИЧЕН,обича да бъде оприличен кат БАЙ ТОШЕ-ИДОЛ негов,бодигард негов,слуга негова,затова се цалува като него-ИДОЛА.

 7. На последната снимка се МЛЯСКА с ХРУСЧОВ!IIC…..oIL.

 8. Да, грухчов (така го наричаше вуйчо ми, лека му пръст) беше доста по-нисък и дебел от правешкия селянин!

 9. Н. Подгорний си е преди всичко Руски/Съветски Комунист. Това, че е от Украйна, е от малко значение. Аз съм заченат на дъното на океана и съм роден в един влак, минаващ точно през границата от Индия за Пакистан, но съм си Българин.
  Че е взет Подгорни от Украйна, тове е просто политика на Русия да взема от втората най-голяма територия в окупираната руска/съветска зона хора и да ги издига. Да – НО ако те само бъдат проруски и тогава прокомунистически. Подгорни никога не е бил украинец в пълен смисъл на думата, на натурата си, нито антируснак нито пък станал антикомунист.
  Махането на Подгорни от руското, наречено съветско, политбюро, през 1977 г. бе просто в хода на непрекъснатата силова борба на върха и в момент на поредно пренареждане на “кадри” при последнтите години на Л. Брежнев като червен император до 1982 г. То бе свързано и с факта, че постът на Подгорни бе насъбрал повече прерогативи, отколкото червените на върха в ЦК и политбюро искаха да има, вместо тях. На “масите” бе обяснено от истината на “Правда”, че той бил против официалната политика на намаляване на напрежението със САЩ, и т.н. бла-бла дрънкулки.
  Но в този цялостен връх никога е нямало антирусисти или антикомунисти. Всички са проверявани още от деца и тогава Допускани Там!
  https://novini247.com/novini/snimkite-na-todor-jivkov-koito-shte-vidite-v-dneshniya-broy_99754.html

 10. Поздравления на ИВО за отново чудесно уловения момент и паралел!
  Отново супер професионално, само не знам до колко глави в България ще достигне то по такъв начин, най-вече левите Левашки, патриотарски или Бойковистки тикви.

  Как Русия изкривява историята: Януш Бугайски, чудесно също:
  http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/kak-rusiya-izkrivyava-istoriyata

 11. Липсва ми някак си снимката, на която Баце мляска страстно вдовицата на военнопрестъпника Аркан – Цеца…

 12. Може би господин Инджев, но на този МУЖИК вратъ е като на Н.Х. И все пак благодаря!IIC…..oIL.

 13. Прочетете във Фрогнюз!Проф. Игор Чубайс- На Русия и е нужен ”Руски Нюрнберг”, вървим към икономическа катастрофа

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.