Стивън Сегал заподозрян в сексуално насилие- у нас цари мълчание за бруталните му изяви в България извън кадър

Холивудската звезда Стивън Сегал също се сдоби с публичи обвинения за сексуално насилие върху актриси, с които е имал отношения като актьор. http://www.ploshtadslaveikov.com/stivan-segal-po-patya-na-uajnstijn-i-spejsi/

 

По този повод ще бъде интересно дали ще настъпи някакво раздвижване на “българския фронт”. Специалистът по екшъните се е проявявал на българска земя  не само “в кадър”.Image_5057056_128_0

Или у нас омертата е по-силна по някакви причини?

 

Между кинаджиите упорито се говори ( с оглеждане) за някои “подвизи” на агресивния американец ( а отскоро вече руски и сръбски гражданин) по отношение на неговия апетит към девици на невръстна възраст, които му били доставяни в България за разтуха в периодите, когато е снимал у нас.

 

Единственият проговорил засега представител на българската филмова индустрия само намекна за бруталността на Сегал, за която иначе се носят легенди ( обичал да причинява травми на партниращите каскадьори в пристъп на желание да нанася истински удари),   е каскадьорът Калоян Воденичаров, който е партнирал на много холивудски легенди. “ Има някои, с които не бих работил повече. Снимал съм се с него няколко пъти, но не ми е приятно”, заявява лаконично той в интервю през 2015 г. в отговор на въпрос дали има любим актьор.  Воденичаров сам избира да посочи Сегал като актьора, с когото повече не би се снимал. http://www.bgdnes.bg/Article/5057050

 

Не, кратката ми бележка няма нищо общо с “жълтата журналистика”. Има нещо общо обаче с робската психика и с механизмите, които я налагат на българ(к)ите.

4 мнения за “Стивън Сегал заподозрян в сексуално насилие- у нас цари мълчание за бруталните му изяви в България извън кадър”

 1. И тоя влюбен в “матушката”!
  Иди доказвай, че е съвпадение!

 2. стивън сийгъл е от “плеядата” публични личности от света на шоу бизнеса които откликнаха на кремълските прелъстявания на мига който се усетиха, че времето под прожекторите им вече изтича. Срещу много деньги. Повече са артисти с повяхваща слава но има и спортисти отдавна преминали зенита. Кого лъже Путя-не знам.
  Обикновено са деградили и като хора. Справка, горният боклук.
  Та, теглейки чертата всичките тези “припознавания” за кремълската пропаганда имат контрапродуктивен ефект.

 3. Na holivudskite artisti, koito snimat v Bulgarija, im se izpylnqvat vsjakakvi pri6tevki.
  Znam ot o4evidec, 4e Wesley Snipes si pory4val po tri madami v hotelskite si pokoi za raztuha sled tejkija snima4en den – zvu4i zabavno i po4ti bezobidno, v sravnenie s goreopisanite naklonnosti na Steven Seagal, za koito ne znaeh dosega.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.