Известни рашизоидни фашизоиди кълнат в Пловдив незнайни антисемити

Люти клетви срещу неуловимите за проруските власти в града и в държавата антисемити са се разнесли в Пловдив по случай 60 години от въздигането на съветския  окупационен монумент “Альоша” над града.

Да видим обаче дали сред големите борци срещу недосегаемите за полиция и прочее подчинени на московската пета колона инструменти, чиято работа е никога да не откриват и арестуват антисемитски провокатори, не фигурират тъкмо добре известни муцуни с откровено нацистки убеждения.

През 2012 г. един такъв се п(р)ояви като обслужващ мотоциклетист на русофилстващия пловдивски митрополит Николай – нещо като негова лична охрана. На коженото си яке носеше свастика. До декорирания с пречупения кръст екземпляр плътно се движеше дядо му Николай, видно от снимката ( обърнете внимание на значката с пречупения кръст на левия ревер на фашизоидната охрана на владиката).1pop_batak41pop_batak5

Общият им приятел Николай Бареков се възхищаваше от екрана на поверената му ТВ 7 какъв симпатяга бил Малено. https://ivo.bg/2012/05/27/пречупен-кръстоносец/

Дали въпросният любител на пречупни кръстове не е същият, уловен от фотографите на днешното сборище в нозете на съветския “Альоша” в присъствието на почетния руски консул в града Георги Гергов и на още по – почетния руски представител в София посланик Анатолий Макаров?

Вижте сами снимката от днешния празник на позорното нашистко преклонение пред съветската окупация в Пловдив. “Случайно” да ви прилича на същия фашизоид Малено, който празнува съветската победа над българската независимост със себеподобните си в Пловдив?http://clubz.bg/60607-alosha_na_60_godini_moleben_na_nikolaj_plovdivski_i_separatistki_znamena_ot_iztochna_ukrajnaalyosha1_cr

13 мнения за “Известни рашизоидни фашизоиди кълнат в Пловдив незнайни антисемити”

 1. В живота няма случайности. Има неопознати закономерности.
  1:1 иде реч за един и същи боклук.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 2. Вижте как се прави пропаганда. Сутринта га прочетох инфото, че ватниците продали на Индия 200 хеликоптера КА-226. Жегна ме неприятно. Тъкмо се бях успокоил, че последният голям платежноспособен пазар на руски железа са го изтървали московитите защото Франция договори продажбата на значителен брой Мираж-и а САЩ се договориха за форма на съвместно производство на самолетоносач и хоп горната новина.
  В действителност, филмът не бил шведски а съветски. Не бил Баба дава на войника а Бащата на войника и не бил сексуален а социален.

  https://www.proza.ru/2017/11/12/1096

 3. ” “Случайно” да ви прилича на същия фашизоид Малено …”
  Според мен не е същия човек.

 4. “Альоша” на 60!
  Поради предостатъчното му битуване на това място и очевидна емоционална и морална амортизация вече е уместно да се махне от там, като на негово място се сложи един тюлен, гледаш нагоре една надуваема топка.
  Пловдивчани биха се радвали много повече на тюлената, отколкото на “Альошата”.
  Пък и дали некъв с”кубе” се прави на страшен , докато опитва да си издейства някоя индулгенция от дедо “Ролекс”, на никого няма да накриви капата.
  Дето се вика олизаха паметника, руския посланик си ги посгълча, сякаш са му подчинени. Те навели глави му стояха мирррно, като пълни идиоти. Сума кинти изръсиха за цветя и венци, барем една водка да му бяха купили на човека. Много полезен беше репортажа- видя се какви инфантили се свиват от страх пред човек, който ги гълчи и търси наказания за “виновните”! Руснаците са в тежка изолация и гонят циганчета по тревата в парковете. А идиоти с наведени глави стоят като двойкаджии пред “даскала” по руски.

 5. Малено е водач на рокерска група ,говореше се,че е клиент на МВР,който имаше заведение ,а мисля че там и живее ,намиращо се непосредствена близост до къщата на видния пловдивски атакист ,бивш седесар и настоящ депутат,човекът с италианските чорапи -Павката Шопов.Почеркът на драсканиците върху въпросния “паметник”силно наподобява почерка ,с който преди десетина и повече години по фасадите на сгрдите около нас се появиха първите гнусни,ксенофобски ,нацистки надписи .Нямам нерви да ги изписвам.
  Използвам момента да ви поздравя за усилията г-н Инджев.

 6. Плитко и просто, но работи.
  Антисемитските и нацистки надписи по съветски паметници са оперативно мероприятие на червено-кафяви групи с евразийски пристрастия
  Огнян Минчев
  Целта е проста – да се докаже, че всеки, който е против съветската окупация на Източна Европа след 1944 г. и против мераците на Путинова Москва отново да „командва парада“ в бившите си имперски провинции, е фашист и антисемит.

  https://kafeneto.wordpress.com/

 7. Информацията за това събитие беше поместена и във Фактор с повече от 50 коментара, но сега е изчезнала (вероятно свалена от “десния” Фактор).

 8. Не е по темата, но дава добра илюстрация на “българското” рокерство:

 9. Аз смятам, че в Пловдив дирите на антисемитите водят точно към русофилите.
  Така както и провокацията на лекарите в Сърбия.

 10. Паметници като “Альоша” са гавра с България.
  Който не го разбира не видиотен поданик!

 11. ИЛИЕВ | НОЕМВРИ 13, 2017, 11:03Г-н Илиев, “десният” “Фактор” си плю на фасона по същата тема и миналата година, когато за 9-ти май закичиха с т.нар. “георгиевски лентичики” охраняващите полиц…пардон, милиционери, и същите позираха гордо за снимка след това.
  Статията събра приблизително същото количество коментари, след което фамозно…изчезна!
  (вероятно по нареждане “отгоре” от хората на Шлифера(знайно е как ги държи на къса каишка)…То отгогава – винаги с едно наум по отношение на “Фактор”!
  А горчивата истина лъсна докрай с разкритията на КЛЮКАР (чест и почитания, приятел!) относно КОЙ е модератор там – видният лизач на кремльо-герберо-путьоновски ******* Пръчът.
  Хо хо хо хо

 12. МИЛЕНО е пзнат като ВЕЧЕН ПАНДИСЧИЯ! 1000% МЕКЕРЕ на СЛУЖБИТЕ,и близък с ” МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЙ”IIC…..oIL.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.