Пак искат да ми режат главата- този път в компания с други жертви на русофилията

Издадена ми била смъртна присъда от русофили. rusofili_feis5http://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/krayni-rusofili-izdadoha-smartni-prisadi-na-osem-polititsi

Това не е новина за моята скромна персона.

Превърна се за кратко в новина на 18 февруари 2015 г. заради факта, че беше съобщена от телевизионния екран.http://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/smartni-zaplahi-besilo-za-ivo-indzhev.html

Бях повикан да съдействам на МВР за разкриване на заплашващите ме със смърт  ( министър на вътрешните работи все още беше г-н Вучков, дни преди да подаде оставка от правителството на Борисов) в един и същи ден четирима различни коментатори в блога ми. Но след това, макар и трима от извършителите да са били установени, както научих по свои канали от разследването ( четвъртият, който ме “канеше” на чай с плутоний, се криел във Великобритания), не последва нищо. Освен една прокурорска подигравка.

След успешното установяване на агресивните екземпляри, които ме заплашваха със смърт, получих писмо от прокуратурата в София, подписано от прокурора Железчев, че заплахите да бъда убит са в рамките на правото на свободата на словото.

В момента, в който обявих съдържанинето на прокурорското решение за прекратяване на преписката, окуражен мой кандидат- екзекутор ми изпрати послание, че трябва да бъда убит след като 5-те ми деца бъдат изнасилени пред очите ми. Публикувах и това съобщение ( заедно с електронния адрес на автора) с въпрос към прокурора Железчев, дали би квалифицирал подобно желание като проява в рамките на свободата на словото, ако се отнасяше за него и семейство му. Отговор  не чаках и не получих.

Два пъти съм се обръщал към “службите” след подобни закани в блога ми. Първият път авторът на заканата дори се подписа с името и адреса си, за да не съмнявам, че някой се шегува, давайки ми месец живот – бил зле с главата, осведомиха ме по-късно от ГДБОП.

Такова “нещо” у нас може да се превърне в новина само, ако се сбъдне заплахата. Каза ми го преди две години Явор Колев, шефът на Службата с борбата с киберпрестъпността у нас ( да ме прощава, че го преразказвам без съгласието му).

През ноември 1992 г. депутатът от ДПС Иван Палчев изпроводи съобщение за мен по Микаела Въжарова ( споменавал съм случая, но тук за първи път назовавам свидетелката), парламентарен репортер на БТА, че главата ми ще се търкаля по стълбите на БТА.

Сега чета, че ще ми режат главата в най-буквалния смисъл. Физиономията ми известно време “красеше” призива “Убий русофоб, спаси България”, разпростаняван ( като израз на свободата на словото срещу конкретна потенциална жертва) във фейусбук преди година, две, три…

Жив и здрав съм. И ще им преча, докато мога. За да помагам, доколкото мога.

А държавата? Ами държавата е на тяхна страна и няма да й се моля за каквото и да било.

26 мнения за “Пак искат да ми режат главата- този път в компания с други жертви на русофилията”

 1. Просто се пазете, господин Инджев. Казвам го съвсем приятелски, въпреки че не се познаваме лично. Според мен вие сте страхотен журналист и в България има много хора, които дълбоко ви ценят и не желаят да станете жертва. Поздрави.

 2. Захарова наду свирката от Москва и Червената гвардия подскочи. Преди 70 години направиха най-голямото клане в България пазени от въоръжените войници на НКВД. Бутнаха българите в блатото на бедноста, но кръвожадните се уядоха дебело. Сега огладняли отново се събудиха с мечти за ново клане. Изколените някога попове оживяха да благослааят своите покорители.

 3. Към екзекуторите русофили:
  Не можете всички българи родолюбци да избиете.Злобата на руснаците и техните български мекерета е потресваща.Но това ни дава сили и енергия да бъдем непримирими патриоти и то истински.
  Няма да ни пречупят,само се увеличават нашите редици.
  Русия вече се позиционира като най големият враг на България.
  Краде безогледно,както написа един коментатор от история,капитали, архиви,морални добродетели.
  Не напразно са веели знамената на сепаратистки републики.За да напомнят,че и Пловдив може да стане такъв.А нашите дебили стоят безучастни и доволни до руският посланик.
  Но искам да припомня на тези дебили,че много често руснаците са ликвидирали първо тях за недобре свършена работа,примери колкото искаш.
  Българо-руско формирование *Петко войвода*.Да може,защото се е знаело,че Петко войвода е руски агент и с това го афишират и затвърждават.И за незнаещите.
  Но за Левски – да прощават дебилите.Левски от онзи свят ще ги прокълне.
  Не се страхувайте г-н Инджев.
  Само,че трябва масово да дадем отпор.

 4. Кремълската ОПГ (организирана престъпна група) нещо съвсем се изнерви, откакто стана ясно, че САЩ ще й конфискуват парите. Дори и Виетнам се отказа от бизнеса с тях – след посещението на Тръмп стана ясно, че ще купуват въртолети от тях, а не от Кремъл.

 5. Заплашените вече сте 8 човека. Заплашени със смърт! Знае се списвачът на тези заплахи, вие по отделно можете да заведете дала срещу него и един път за винаги да се приключи с този комунизъм. Съмнявам се и на осемте “осъдени на смърт” прокурорите да пренебрегнат искането и да не отговорят. Вие сте достатъчно популярни и с авторитет в България за да ви пренебрегнат. Успех!

 6. Г-н Инджев, ако държавата – това са нейните граждани, то аз съм убеден, че в България дебилите са много под 80%, и за това смятам, че би трябвало гражданите на тази държава ( т.е. – самата държава ) безусловно ще са с вас и зад вас!!!
  Срам за държава, патрЕотите на която откриват предизборната си кампания от друга държава!!!!

 7. Който копае гроб другиму, сам пада в него. Примката около врата на великия император от профилната снимка се затяга с всеки изминал ден. Затова всякакви русороби, тролове, че дори официални негови представители, надават вой като на умряло с вече баналните провокации и манипулации в целия западен свят.

 8. Плячкосват хотел на руски олигарх в турския курорт Анталия

  Добър пример, добра идея как да изгоним и ние руските навлеци от Българското черноморие!
  Сега е ред на българите и циганите у нас да плячкосат ония 400 000 имота на руски гангстери. Зимата е чудесен сезон за разчистване на затворени луксозни комплекси!

  И чемодан-вокзал-масква!

  http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/plyachkosvat-hotel-na-ruski-oligarh-v-turskiya-kurort-antaliya

 9. Страницата е фейк! Не може нормален русофил да сложи такава дебилна снимка на Путин…
  Нормален русофил ли казах? … явно съм преуморен… а и откъде да намери нормална снимка… много съм преуморен и пиша глупости … отивам да си лягам…

 10. Г-н Инджев , ако имате желание може да “върнете жеста” на путинофилите ,като публикувате снимки и данни за тримата лумпени ,които ви заплашваха преди 2 години. Както направихте и за Жеков преди няколко седмици.
  Можете да публикувате и снимките на
  тези ,които сега са публикували ВАШИ снимки , без разрешение , и със смъртни заплахи!
  Но от друга страна в този случай тези рашистки дебили са отправили “заплахите” си и към ГЕРБ,байхуй и правителството му, а не само към вас! И да се надяваме, че от ОПГ-ДАНС ще обърнат внимание поне на заплахите към тях, защото тези “заплахи” са индиректни и към тях , защото и те са от членовете на властта, които са “заплашени”, както се вижда от публикацията във Фактор!
  А пък и тоя “прокурор” желязов(стоманов) е от калинките ,които са партийни назначения вероятно ,защото е повече от ясно ,че при предишните заплахи има насаждане на омраза към вас, а не “изразяване на и “проява” на свободата на словото”!!!
  Явно в прокуратурата още не знаят нито що е насаждане на омраза , нито що е “проява”, нито що е “свобода” на словото! Всичко си е шуро-кумобаджанащина и слугуване на партийните началници и ОБРЪЧгархията, без никаква промяна през последните 73 години. По модела на генералният им прокурор Вишински. Сигурно още му се кланят пред портретите ,които стоят окачени в кабинетите им , останали “в наследство” още от сталинистко време!

 11. Не мога да разбера само какво прави и лицето Георги Марков-дантелката с пръстенчето в компанията на българите- русофоби, маркирани за клане и отстрел?
  Хибридна му работа!? 🙂

 12. Защо Николай-Стефан (георги марков) е сложен. А и антон тодоров е само антикомунист, аз нямам спомен да се е изявявал като”русофоб”. А антикомунизма му доколкото съм чувал е на лична основа. Баща му е пострадал при “народната власт” заради криминално деяние.
  Но при всички положения, писах го и преди няколко дни, хибридната война в България ескалира рязко. Звярът е най-опасен когато е натикан в ъгъла и когато надушва края си. 2 февруари 2018г. е близко. Много мина, мъничко остана.

 13. С мирен и постепенен преход – такива резултати! Червените озверели комундели дойдоха на власт с помощта на червеноармейските автомати и танкове! Кървавочервената армия остана в нещастна България три години, за което време народа беше наплашен до смърт от избиването на десетки хиляди честни българи, чиято единствена “вина” беше, че са били истински патриоти!
  На 10.11.89г. те си направиха рокадо, а ние баламите си помислихме, че тяхната песен е вече изпята! В първите месеци след 10.11.89г. те бяха се стреснали, но много скоро се окопитиха и овладяха положението, тъй като в тях беше оръжието! Трябваха ни само десетина хиляди американски войници, за да разчистим България от тези изроди и сега страната ни щеше да изглежда съвсем различно! Някои ще кажат, че съм екстремист, или реваншист, но друг начин за справяне с червената чума просто няма!!!

 14. Смърт на Русия !!!
  Смърт на Путин !!!

  Путьо, наближава 2.2.2018 год.
  По “закона Магнитски” ще ти конфискуват
  крадените $200 милиарда !!!

  Смърт на Русия !!!
  Смърт на Путин !!!

 15. Иво Инджев е един от милионите, които виждат и не са съгласни с политиката на някои хора, които жестоко ни експлоатират. Неедноратно е заявявал, че не е против руския народ, което изключва неговата русофобия. Просто не харесва някои руснаци и само говори. Той не е заплашил, насилвал, ограбил никого. За разлика от онези в Кремъл и тези тук в БСП. Ако ще заплашват Инджев, защо не погледнат към Р.Овч. Кр.Г. – “своите”, които ограбват и експлоатират целия български народ, които унижиха и убиха хиляди пенсионери?
  Ако нямаше Господ, децата на някои от вас нямаше да “куцат”.
  Преди да заплашите човека с перото Иво Инджев, трябва да постъпите така с истинските убийци от БСП и ДПС.

 16. В заглавието от Фейсбук се набива в очи руската дума “уроди”. Българин би написал “изроди”.
  Сигурен съм, че за всеки от четящите и пишещи в блога на Иво Инджев, би било чест да бъде в компанията на “осъдените” родолюбци!

 17. Вземам повод от последния пост на
  колегата СЕВЕРОЗАПАДНАЛ.
  Обръщам се към издалите горните смъртни присъди /убеден съм, че редовно посещават този блог/:
  АЛО, ИЗРОДИ, ЧУВСТВАМ СЕ ПРЕНЕБРЕГНАТ И ОБИДЕН! ЗАЩО СЪМ ПРОПУСНАТ В СПИСЪКА? ВЯРНО Е, ЧЕ НЯМАМ ЧЕСТТА ДА СЕ СРАВНЯВАМ С КОЛОСА-БЪЛГАРОФИЛ ИВО ИНДЖЕВ, НО ИМАМ ПРЕТЕНЦИИТЕ ДА ПРЕВЪЗХОЖДАМ КАЧЕСТВЕНО И ПО РАДИКАЛНАТА СИ РУСОФОБИЯ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ВАШИЯ СПИСЪК! ТАКА, ЧЕ НАСТОЯВАМ ДА БЪДА ВКЛЮЧЕН В ГРУПАТА НА СМЪРТНИЦИТЕ!
  ПОДГОТВЕН СЪМ И ЗА ЛИЧЕН КОНТАКТ.

 18. Мафиотските приоми за справяне с неудобните,винаги е било така,са три.
  Първо-мафията ги купува.
  Ако не успее,все пак понякога се случва,тя заплашва.За целта си има фили и платени идиоти. Не че филите са други!
  Третата фаза се прилага в империята на Путю.Там е
  седалището на престъпността и мафията там страда от неизлечим
  идиотизъм.
  У нас потенциалните извършители на тази фаза ги е страх,слава Богу. Страх ги е от много неща,но най вече да не загубят парите,с които Западът ги купува за да са по-кротки. Те знаят какво ще се случи,ако загубят тези пари. Както е доказано-мизерия и глад,а за това дебилният народ не прощава, дори и на себеподобните си.

 19. Тези послания на БСП за Русия са само част от мащабната риторика на БСП която за да впечатли Европа прави всичко възможно да се извиси до интелектуалните прозрения на руската путинова такава и доближи и изравни до тази на Северна Корея на Ким Чен Ун.

 20. Ivo Indjev, Kalin Qnakiev, Aleksandyr Jordanov, Metodi Andreev – 4etiri ot naj-jarklite figuri ot bylgarskija politi4eski i intelektualen elit.
  Misle6tite vinagi sa pre4eli na rubladjiite, koito predpo4itat da upravljavat D E B I L I, a ne misle6ti hora, za6toto e po-lesno.

  Nie trjabva da razprostranjavame vseki den slovoto na na6ite buditeli.
  Za da ne dopusnem bylgarite-debili naistina da stanat 80%, kakto na rubladjiite im se iska.

 21. Аз, не съм много запознат със законите в БГ, но бих посъветвал Иво, да се консултира с адвокат. Защото, когато се дават пари за отстрел на някой, се е чиста поръчка тип мафия. И то явно, публикувано във фейсбук. Все ще се намери някой серсемин, който да се върже и да направи, някаква простотия, примери много в исторически план.

 22. Много са се активирали русофилите и заплашват наред! Докато мълчим те ще крещят, а Русия ще плаща!

 23. Депутата Георги Марков и Тренчев- русофоби. Стига бе! Рублофилите са много зле осведомени. В тоя списък наред с реално достойни хора, са поставени и направо стожери на статуквото. Индикация за интелекта на съставителите.

 24. Не се учудвам. Рублопитеците-безродници са способни на най-жестоки и варварски престъпления. Новата българска история го доказва. Тези орки, заченати в атеистичен грях по кърища, землянки и селски нужници и отгледани в смрад и нечистотии от слабоумните си комуноидни предци мечтаят само за кръв убийства и унижения.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.