Главорезите от Рушлямска държава вилнеят в България по логиката на позволения им тук джихад

Кои са тези, които ( искат да ) режат глави?

Кои са тези, които декларират, че са въоръжени и готови да използват оръжието си срещу околните?

Кои са тези, които призовават към безкомпромисно унищожаване на враговете ( по силата на джихада, изповядван от тях) и заявяват, че всеки трябва да ги ликвидира навсякъде, където ги срещне?

Не, този път не става дума за главорезите от Ислямска държава, макар дума по дума горните реплики се отнасят ( и ) за нея. Говорим за България и български граждани, готови не само сами да режат глави на други българи, но и зовящи всечки да го правят и след това да снимат отрязаните глави, за да бъдат показани в интернет- точно, както изродите от Ислямска държава години наред правеха.

Следват още въпроси, но не относно това, кои са въпросните нашистки главорези. Те не се крият, вече преминават към фазата на саморекламата, което показва не само порасналото им самочувствие, но и реалното разрастване на мрежата им. Цели 65 000 техни последователи са се присъединили към една от двете групи, създадени от тях във фейсбук. ГДБОП, сезирана вече от някои от обявените за обезглавяване, няма да е никакъв проблем да установят гордите с варварския си профил ( не само във фейсбук) изроди с българско гражданство, някои от които бяха демонстрирани в германски ( не български, разбира се) телевизионен документален филм как се обучават на българската територия от руски инструктори. Е, обучиха ги.http://www.dw.com/bg/имат-ли-васил-левски-и-шипка-място-в-българия/a-19379293

Въпросът е защо от тази истина не произтича скандал- нито медийно като адекватен отзвук на скандала, нито политически. Ще видим и каква работа ще свърши задействанта вече машина на поне една от службите в държавата , спомената по-горе ГДБОП. Симптоматично е, че другите, особено ДАНС, не само мълчат, но и са премълчали, проспали ескалацията на екстремизма на главорезите в тяхното развитие, обвързано не просто с любовта към чужда държава, посочена най-сетне тази година като заплаха за България, но и с явната намеса на същата тази държва в сферата на националната сигурност чрез подкрепа за забранени от българската конституция полувоенни организации.

Най-ми е интересно, че управляващите от ГЕРБ мълчат, макар че между заплашените директно да има техен депутат- и не кой да е, а най-големият ласкател на лидера му Бойко Борисов, какъвто е бившият конституционен съдия Георги Марков ( не ми е известно за какви точно прегрешения срещу русофилството е включен в обявения списък от 8 личности, препоръчани за убиване от главорезите).  Нима депутатът не е скъп на ГЕРБ и Борисов при цялата всеотдайност на неговото публично говорене в прослава на лидера и партията му?

Липсата на реакция сред властта, включително и сред т.н. патриоти, е логично следствие от поведението на самия Борисов да не се произнася негативно по въпроси, които могат да подразнят Путин ( и неговата пета колона у нас). Самият депутат Георги Марков, който яростно громи западноевропейски лидери, като Ангела Меркел, не е запомнен и с една крива дума за Путин.

Не по-малко съглашателски с главорезите звучи мълчанието и на БСП, която е превърнала символиката на отрязаните глави в своя мантра от времето на маднрите, плячкосвани от българи, някои от които са били убити и дори обезглавени. Днес БСП явно няма нищо против обезглавяването на българи от други българи стига маркираните за обезглавяне да не са от “техните” хора, а главорезите да путинисти ( видно и от изтъкването на Путин, чиято снимка е задължителна като техен идол в създаваните от тях групи във фейсбук).

Апропо, обезглавяване е било практикувано и от грабителите на мандри- именно така са постъпили в едно българско село, където отрязали главите на кмета и жена му, след което ( по липса на интернет по онова време) ги забучили на фенерите на селския мегдан. Преследващите точно тези главорези униформени представители на държавата са онези, които после стигат до Ястребино и до разстрела на деца, който ни припомнят упорито от БСП днес при всяка тяхна контраатака с обвинение към днешните си политически противници в контекста на спора за варварството в българската политическа традиция.9 mai

Общото усещане в тази на пръв поглед абсурдна ситуация, в която немислимото до неотдвана вече е факт като ескалация на екстремизма на путинизма у нас, е че рибата тук наистина се вмирисва от главата, която не само не е заплашена от отрязване ( в политическия смисъл на думата), но и вони на съглашателство с все по-агресивно марширувашия рашизъм в България. Главата на държавата Бойко Борисов демонстрира съпричастност при какви ли не инциденти от битов и частен характер, за да печели популистки дивиденти, но мълчи упорито пред явната свинщина да бъдат заплашвани с убийство българи само заради това, че за разлика от него се опитват да оспорват правото на Москва да се разпорежда в България.

22 мнения за “Главорезите от Рушлямска държава вилнеят в България по логиката на позволения им тук джихад”

 1. С приказки срещу подобни твари не се постига НИЩО!
  Историята го е доказала.
  Нито в Русия преди 100 години някой е успял с думи или избори да убеди болшевиките, какво да бъде бъдещото на страната, нито по-късно в Куба, нито след 45-та тук и в цяла Източна Европа, Китай или други дести”нации”.
  Те разбират САМО и ЕДИНСТВЕНО от собственият си език – главите на площада!

 2. баце-тата единствено ги интересува да “усвояват” на мах еврофондове и когато кранчето спре, денят е в обозримото бъдеще, да се официализират и като силни на деня в задунайская губерния. Ни повече, ни по-малко. Случайно ли е, че няма нито един бг подпис под пражката декларация срещу хибридната война на кремъл. Питам аз и отговор не сакам.
  https://kafeneto.wordpress.com/2017/11/13/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%ba%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89%d1%83-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b4/#respond

 3. А междувременно след като са на път да станат пионери в планетарен мащаб-Раззия ще създаде държавен детски телеканал за “патриотично” възпитание ето до каква степен е стигнало зомбирането на пуберите.
  http://www.dnevnik.bg/video/2017/11/14/3077509_video_deca_peiat_kak_shte_se_hvurliat_v_posleden_boi/#comment-11

 4. Иво, докато не “заслужиш” “признанието” на совфедовците и “украсиш” “дъската на позора” която замислят за лицата които имат “най-голям принос” за санкциите срещу матушката не се И надявай, че нашите данс-аджиите ще обърнат Фнимание на заплашващите те изверги.

  https://www.gazeta.ru/politics/news/2017/11/14/n_10814786.shtml

 5. От всичко това едно е ясно, властта в България в лицето на Бойко Борисов е на страната на кандидатглаворезите русофили.Името в списъка на Г.Марков е както казват *за заблуда на противника*.Нито един от посочените за екзекуция лица не е призовавал за насилие,за да му се отговаря по този начин.
  Всички те са писали и говорили само за истината,само истината и истината за българо-руските отношения.
  Вчера слушах Светлозар Маринов гл.секретар на МВР на бившето правителство на Б.Б,сега член на Атака*.Също управляващ.С какво умиление разказва за изявите си в руската Дума за братските паметници и тесните връзки с партията на Путин.Похвали се ,че лично е арестувал протестиращи пред Моча/явно става въпрос за общински съветници от ДСБ Марта Георгиева/.Но не всички били като него.На въпрос на водещата как е реагирал пред руснаците за спасяване на българските евреи,каза просто,че за това не било ставало дума.
  Истински медицински дебил главен секретар на МВР на Р България.
  Сегашните управници са по страшни и от комунистите.Пълно безхаберие и незачитане на държавата,а ние искаме да защитават гражданите.
  Друг път.
  А връзката с главатарите на ислямска държава са ясни.Нали техните офицери се обучават в Русия.Похватите са едни и същи.

 6. Друга подобна статия в която косвено подкрепяте Ал Кайда е “На кой генерал(исимус) козирува ТВ 7”. Сигурно има и още.

 7. Няма скандал за главорезничеството, няма и да има. Българското общество изобщо не реагира на такова дребнотемие като липсата на нечия глава. Класическият българин отдавна е надраснал този проблем, той дава ключовете от колата на невръстните си деца: ‘ма нямали книжки, ‘ма били пияни, па загинали освен децата му и още куп други чужди деца- нищо от нищото. Виж, ако ставаше дума за “едни пари”, дето можехме всички вкупом да окрадем, обаче индивидът ги е пропуснал, тогава олелията щеше да е до Бога. Голема чувствителност, голем проблем, още по-голем обществен резонанс. Па възмущение, па възмущение до Брюксел и оттатък. До Москва естествено не стига, обаче и никой не натоварен с това очакване.

 8. (БАНДИТ БАНДИТО ОКО НЕ ВАДИ)! Така че нашето ПРОДАЖНО и БАНДИТСКО правителство начело с БАНДИТА от БАНКЯ няма да си мръдне пръста за издирване на ГЛАВОРЕЗИТЕ. Да не говорим за партии като БСПБКП АТАКИ и тем подобни – та те са ТЯХНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ! Както след 9.9 44. година онези РАЗБОЙНИЦИ ШУМКАРИТЕ години наред тормозиха и избиваха неизгодните за тях Българи сега по същият начин започнаха открити заплахи срещу определени хора. Тази провокация се ръководи от РУСОФИЛСКИТЕ и БЪЛГАРОФОБСКИ здружения ръководени от ГОРЕ СТОЯЩИ членове от ПРАВИТЕЛСТВОТО така че никой няма да вземе под внимание тези заплахи.IIC…..oIL.

 9. Циганите като им пречат, знаят къде са. Защо смесват един проблем с друг. Комунистите не са националисти. Те разбиха българската нация а сега плачат, че циганската била по-голяма. Нали комунистите населиха циганите по селата и градовете и им дадоха къщи. Каква интеграционна политика са създали тези дебили, когато цялата власт беше тяхна, че сега ще крещят на пострадалите Българи, кой бил дебил???? Най-големите дебили са ченгетата, които разкрадоха държавата и народа с руска помощ!!!

 10. Във всяка доктрина, обявила се, че е РЕШЕНИЕ на всякакъв вид проблеми (комунизъм, ислямизъм, хитлеризъм, сталинизъм, маоизъм, дори живковизъм) винаги има кръвясали очи. Моля се да няма очи, пълни със сълзи!
  Но с молене не става. По-добре да се запитаме в какъв „-ИЗЪМ“ живеем днес в България. Ако успеем правилно да си отговорим, а в това г-н Инджев ни помага изключително много, тогава имаме задължението на действаме. Засега локално, пък може да стане и „голяма работа”.

 11. Просто нещата в Русия вървят към естествения си край. Путин не може да направи стъпка назад защото ще си помислят че се е разколебал. Веднъж като падне ще има масов преселнически поток за който трябва да се подготвим предварително. Те ще додат гладни, боси, голи но нероятно ще държат пушки.
  Трябва да сме готови да ги посрещнем!

 12. “От всичко това едно е ясно, властта в България в лицето на Бойко Борисов е на страната на кандидатглаворезите русофили.Името в списъка на Г.Марков е както казват *за заблуда на противника*.” Д. Савова

  Точно казано. Затова и зловещата акция по рязането на глави не стана основна тема в новините; по важно е как блондинка профучала през кръстовище с висока скорост (Иванова е описала нашия контекст така добре). Няма как медиите да измият позора от лицето си, то лице няма. Очаквах (mon oeil!) терористичният фейсбук активизъм да е основна тема и за вестници и за телевизии. Става въпрос за 65 000 последователи, ако броят е реален (това има начин да се провери). Но и двама да са – все е алармиращо.
  А това, че виждаме Марков и Тодоров до Иво Инджев, А. Йорданов и Калин Янакиев – идва като бучка асфалт в окото. Зачудих се и аз вчера дали не е спец. операция за разсеяните, глупавите и доверчивите гласоподаватели на Слънцето на кохезионните фондове.

  В такава цинична среда всичко читаво трябва да се съединява, иначе вървим към зловещ край.

 13. Просто е. Репортвайте тая група във Фейсбук администрацията за насилието което проповядват. Фейсбук просто ще ги изхвърли. Аз вече пратих репорт..

 14. Права си, приятелко САВОВА!
  Убеден съм дори, че не само мекерето Георги Марков е включено в групата като камуфлаж. Има поне още двама ренегата, неведнъж “обръщали палачинката”-винаги в удобния момент и на удобната страна… Компромисни, избирателно толерантни, обтекаеми… На такива не им режат главите /особено ако навреме се покаят и сведат главица/. Жертва падат файтерите!

 15. “Кои са тези, които ( искат да ) режат глави?
  Кои са тези, които декларират, че са въоръжени и готови да използват оръжието си срещу околните?
  Кои са тези, които призовават към безкомпромисно унищожаване на враговете ( по силата на джихада, изповядван от тях) и заявяват, че всеки трябва да ги ликвидира навсякъде, където ги срещне?“

  ОТГОВОР НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ: БУЛГАРЛЪК

  За да може да отговори всеки без затруднение на зададените въпроси, НИКОЙ не трябва да си позволява сливане и уеднаквяване между БЪЛГАРИН и български гражданин, както и между славянин/най-вече руснак и БЪЛГАРИН. ВИНАГИ ГИ РАЗГРАНИЧАВАЙТЕ С НАЙ-ВИСОКАТА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА КОНТРАСТ! Защо? Защото неграмотният с български произход не може да ги разграничи, а той е масовия гласоподавател определящ сегашния режим на управление. Той не прави разлика между БЪЛГАРИН и български гражданин и между руснак и БЪЛГАРИН, защото все още смята руснака и себе си за славянин, и точно това използва ПРАВОСЛАВНИЯТ СЛАВЯНСКИ ВЪЛК РУСИЯ ЧРЕЗ ПИРАНИТЕ СИ У НАС, НАМЕТНАТИТЕ С ОВЧА КОЖА БКП И НЕЙНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ ДНЕС. И това трябва да се приеме като факт, а не като обида. На Неграмотния с български произход трябва да му помогнем. Спомнете си за Васил Априлов. Той се е смятал за грък, а става най-страстния защитник на българския език и азбука. Щом Неграмотният с български произход разбере, че той е БЪЛГАРИН, а не БУЛГАРЛЪК, бъдете сигурни, че Промяната у нас ще настъпи, и то много бързо. ДА БЪДЕ!

 16. Има ли някаква промяна в действята на една престъпна партия и нейните последователи-не.Българи клаха.избиваха и изселваха българи по заповед на една чужда държава,в името на една диктатура установна в Русия

 17. винету си има “проблеми”……….ЛИЧНИ “проблеми”, както винаги! И не му остава никакво време за “държавните” му “задължения”….. Ето сега е заповядал на лакеите и шутовете си да премахнат “давността” за приватизацията , за да отклони вниманието от “борбата” си с корупцията, въпреки че и всичко свързано с “прочутаТА” му “агенТция за борба с корупцията” беше само за замазване на очите пред ЕС. Но дори и тази измислена “агенТция” вече е на втори план ,след като винету и неговите “шамани” затанцуваха “ритуалният” си “танц на калинките” около “ритуалният” си “антикорупционен тотем”!
  Но с премахването на “давността” за приватизацията винету не цели само отклоняване на вниманието около “антикорупционите” си напъни и пренасочването му към приватизацията, но и ,като предварителна контраатака срещу “вота на недоверие” на нинова ,БКП и ДПС преди предстоящото европредседателство!
  Ето такива “проблеми” занимават винету , цв.цв. и останалите му “шамани” в ГЕРБ.
  А както се вижда и от коалиционните му путлериоти , където има доста бивши мултаци и милиционерски лясковски “стратези” , също участват в туземските танци ,заедно с винету.
  И след като винету и путлериотите отклоняват вината за корупцията във властть само към приватизацията, е редно да насочат погледите си и към бездавностните престъпления към човечеството – национализацията и колективизацията извършени от БКП, а също и към подобият “възродителен процес”. А още по-добре е винету да си спомни и за “заменките” , които започнаха през етно-монаркосоциализма , след 2001г.. Само от “заменките” държавата е загубила няколко пъти повече средства , отколкото от приватизирането на фалираЛИте и фалираНИте заводи от , които ако НЕ бяха приватизирани(ЛИКВИДИРАНИ), щяха да носят само още по-големи загуби за “държавата”, и приходите щяха да отиват само в източващите ги ОПГ.
  И след като имат желание за “борба” с корупцията много добра опция е да се премахне “давността” и за милиардите от Белене, Южен поток и КТБ, които струват няколко пъти повече от приватизацията, и то в кеш.
  Ето с подобни “належащи” проблеми се занимават ГЕРБ и БКП , докато имитират “антикорупционни” и “опозиционни” бутафорни противоборства, а всичко е САМО и единствено за ЛИЧНИТЕ им интереси и шуро-,кумо-,мутро-баджанащината. За тях няма значение откъде идват денгите, които “усвояват”. Дали са от Путлер или от еврофондовете?
  То друго не са и правили през последните 73 години , “усвояват” по “партийна линия” ,и до “последен дъх”!
  Ето от такива “проблеми” винету няма време за другите “несъществени” неща в повереното му НРБ , а пък с путлеристите и руслямистите от запасните банди на Путлер нямат и съществени “разлики” в манталитета и мирогледа. Пълно ЕДИНОМИСЛИЕ и ЕДИНОначалие!
  Гербеносета от всички НРБ-та – СОЕДИНЯЙТЕСь!

 18. Г-н Инджев,пазете се! Това не са хора,а някаква зла,долна,аморална пасмина.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.