Какво са си казали вчера Тръмп и Путин, може би

Тръмп и Путин си говорили ( цял) час по телефона. Знаете кои са двамата. Какво ли са си казали?images-6

Не знаем, но да се опитаме да предположим на базата на онова, което знаем за тях и техните пози(ции).

Разчу се, че Путин може да свърже цяло изречение на английски след неговото изявление на форум в Русия, когато той произнесе към млади участници в него : “ Дъ фючър ис фор ю” ( спазвам указанията на Путин да пиша на македонска азбука).

Тръмп никога не е подкрепял обвиненията срещу него, че харесва с Путин, с каквато и да е било издайническа реплика на руски. Поради което ще си представим, че разговаря с Путин само с преводач по телефона ( по русофилски съображения ще транскрибирам версията си на този разговор само на македонска азбука в свободен превод по смисъл и с окраската на разговорната емоционалност).

Plakat 2.12 PECHAT PREVIEWКупете билети онлайн тук

– Хай, мистер Пут ин!

– Здравствуй, Трампушка ( Трампушка е нещо жато братушка – бел. ИИ) наш ненаглядны, как дела у тебя ?

– Дела вече са заведени доста срещу мен във връзка с теб…

– Ооо, пред Белия дом не важат ли правилата на свободното слово? На Червения площад всеки може да каже, че президенът е говно и да не му заведат дело…

– Особено, ако става дума за американския, нали така?

– Е, да не издребняваме, важното е, че заедно натрихме носа на либерастите, соросоидите и изобщо на гнидите, които пречат на нашата дружба, датираща от успешната сделка с продажбата на Аляска, осъществена от нашия Цар Освободител- ако ходиш в България да му се поклониш пред коня му в София…

– Къде да ходя? ( прекъсва го Тръмп)

– Шегувам се, това е една наша провинция, където на днешния ден през 1999 г. беше твоя любим предшественик Бил Клинтън…

– Ааа, тогава няма да им стъпя там!

– Що, бе- иди да видиш какви успехи жънем с меката си сила.

– Ти кажи по-добре кво ще правим с твоя клиент в Сирия , как му беше името?

– А, Башар ли , той е добре, видяхме се в Сочи оня ден, моли се…

– Верно ли го убеди да приеме православието и вече се молите зедно – или си приел исляма, за който ти каза, че е по-близо до православното християнство от католицизма?

– Не съм още, но не съм се отказал. Като в оня виц за радио Ереван, което в отговор на въпрос дали мъжете могат да забременяват заявило, че засега няма резултат, но опитите в Турция продълават.

– Ясно, добре прехвърли темата към моя човек в Турция, който напоследък ми се сърди нещо. Ти как успя да го прикоткаш на 6 срещи тази година?

– Ами както и онзи палавник Ким – малко търговийка, малко дипломацийка, оръжейни сделки и обещания за светло бъдеще…

– Ок, значи повече морков и по-мало тояга ми препоръчваш за Ким.

– Ти само мен гледай и да не ти пука за твоите либерасти – ще помагам пак.

– Спасибо, Пут ин, ти си истински приятел и не бива да се тревожиш за Украйна, действай както смяташ за добре, за да нахъсваш своите хора патриотично. Русия на първо място!

—————————————————————————————————

След този разговор Тръмп заяви пред репортери, че е имал “грейт” разговор с Путин, в рамките на който са обсъдили Сирия, Северна Корея и Украйна.

6 мнения за “Какво са си казали вчера Тръмп и Путин, може би”

 1. «Есть хорошая новость — Путин тяжело болен. Вторая еще лучше — он продолжает управлять Россией и ему никто не готов в этом помешать». Болезнь Путина комплексная, пишет Виктор Шевчук.
  Частично это то, о чем писал Макиавелли — «Власть развращает. А абсолютная власть развращает абсолютно». Да — элита и верхушка России развращена до такого состояния, что уже потеряла связь с реальностью.
  «Путину присылают липовые доносы, дурацкие доклады об освобождении «500 000 кубокилометров территории Сирии», подсовывают видео американских «апачей», которые выдают за российские вертолеты, борющиеся против ста тысяч штабов ИГИЛ.
  Ему лепят статистику целой страны, которая отличается от реальной на порядок, покупая для этого целые аналитические центры на Западе.
  И он это не только проглатывает, но и вещает чушь и дурь на весь мир.
  Вторая часть болезни параноя и шизофрения, когда все мировые политики явно наблюдают два «путина» и каждый из которых не знает что делает второй. Один обещает — другой поступает наоборот.
  Либо еще лучше — один что-то делает, а второй объясняет, что это не он и «нас там не было». И параноя — «НАТО, рептилоиды, бендеровцы, Петлюра работал на фашистов» и т.д..
  Финал — после просмотра телепередачи на анальном REN-TV, той самой передачи, где рассказывалось о плоской Земле, Путин уверовал. Он узнал истину — биологические материалы в России собирают западные спецслужбы, чтобы создать сверхсекретное оружие, которое позволит уничтожить всех руководителей Партии и правительства, отравить участников кооператива «Озеро».
  Как мы видим для дедушки все идет к концу — его даже не будут душить подушкой — просто посадят на наркотики как Брежнева и будут заставлять подписывать бумаги.
  А пока он не дошел до кондиции ему сильно не мешают. Он единолично организовывает контрсанкции, разные политические мероприятия, дипломатические войны, которые рассорили идиота со всем миром.
  Он организовал две войны, которые изматывают Россию и утилизируют постепенно кадровые войска. И вторая хорошая новость — ему не мешают.
  Он продолжает уничтожать внутреннюю политику, экономику, внешнюю политику, но никто не говорит «остановись» — все просто ждут когда дедушка окончательно съедет с катушек и можно будет поживиться его миллиардами.
  Можно будет вынести его в мавзолей и начать все сначала, предварительно эвакуировав запасы золота в надежные банки Швейцарии.
  Все идет по плану, друзья. У нас две хорошие новости — Путин тяжело болен и он все еще у власти.
  Россия будет разрушена, разрушена изнутри.
  Срок — 2-3 года. Так закончится имперский период России, а потом будет строиться нормальное национальное государство»

 2. История. Документален филм за ВСВ- направо Виктор Суворов през очите на военни оператори, съветски и германски и който никога не е излъчен в ссср 1.0 въпреки, че е създаден по перестроечно време.
  https://www.youtube.com/watch?v=CQ8M5jXic48
  И статия на Марк Солонин за полските и особено немските пленници в матушката която взриви раззийските ура патриоти.

  http://www.kasparov.ru/material.php?id=5A1513EF5B9BF

 3. След като в Грани.Ру се пише по долният начин за съдбата на нацвъканите в цяла Европа съвтски паметници вкл. и у нас, правете му сметка колко сме самотни в битката срещу МОЧА-вците.
  Примерно, за демонтирането на Альоша на 3 пъти била “попречила обществеността”.
  https://grani-ru-org.appspot.com/Politics/World/Europe/m.265763.html

 4. Благодарности на Автора за статията и на Георги Николов за линка към паметниците. Като гледам накуп превъплъщенията на орелефите, май е по-добре да си останат там, с подходящ надпис и свободен достъп за художественотворческата интелигенция…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.