Бойко и Волен- две гугутки на едно ( Сергей) лаврово клонче

“Нито външните нападки, нито опозицията могат да ни съборят, ако ние не се съборим сами”, заяви лидерът на “Атака” Волен Сидеров на партийния форум на ГЕРБ, на който Бойко Борисов беше преизбран днес за лидер на партията. “Прав е Волен, че само ние можем да се свалим”, съгласи се с посланието му   след това в речта си Борисов.

d9e6310fb35a8af4e32cfd46720e79e41b8fb2aa555c7aa9b4e04353609f0284

Това за опозицията си го знаем, че е гладна ( за власт) кокошка, която прос(т)о сънува, но нейните побратими от ГЕРБ не пускат лесно кокала в устрема си да подобрят календарно рекорда на Живков по продължително управление ( и на превратаджията Кимон Георгиев, ако става дума за брой премиерски мандати) . Но “другото” за “външните нападки” си заслужава вниманието в контекста на казаното от Високия атакистки гост на братския гербаджийски форум.

Какво всъщност казва в превод от московски език Волен на Бойко, че Бойко се отзовава като негово ехо и го цитира като класик в речта си с потвърждение, че Волен е прав?

Да разбираме ли, че този път Путин няма намерение да сваля Борисов от власт?  Гушнат с руския посланик Макаров по-високият от него Борисов се опитва да изглежда по-нисък като българите от съветските статуи в прегръдка със съветски другари на снимката по-горе: ех, да можеше да го види охраняемият Живков, че да му се порадва, както умееше Човекът от народа!Image_6374002_128IMG_6937 Въпросът е резонен защото за абдикацията си през 2013 г. от премиерския пост Борисов обвини чрез намеци от страна на своя заместник Цветанов ( и с голямо закъснение повече от година по-късно) подстрекателството на Русия в протестите срещу неговото управление. Сега обаче Сидеров, усмирен след дълго буйстване ( подражавайки на руския си благодетел на Жириновски) с един демонстративен путинофилски юмрук в лицето пред десетки униформени свидетели, пледиращи по-късно проруска  колективна слепота като неми свидетели на случката, гарантира, че “външни нападки” не могат да свалят споделяната от него власт в София.

Откъде биха могли да дойдат “външните нападки”, освен от Москва, при положение, че ЕС дундурка Борисов като свое любимо дете на Балканите, което папка и слушка извънредно много? А и от страна на вечно заподозрените да са новият СССР, новият началник по отношение на България, нито е имало, нито се дочуват днес някакви индикации за разграничаване от удобния за всички, вкл. за САЩ миротворец на Балканите, какъвто напоследък го играе новопокръстеният специалист по международните отношения и бивш телохранител на Живков .

С други думи, Борисов като един гълъб на мира ( в Черноморския регион, където се вихри двуглавият руския имперски орел), получи днес послание с московски адрес, донесено по пощенския гълъб Сидеров.

Две гугутки, кацнали на едно ( Сергей) лаврово клонче!

Plakat 2.12 PECHAT PREVIEW

Билети онлайн тук

12 мнения за “Бойко и Волен- две гугутки на едно ( Сергей) лаврово клонче”

 1. Нещата се подредиха.Вече няма сила която да ги мръдне.
  А милиардите левове ще пътуват на изток .за МИГ-ове за атомни централи,за газови хъбове и за, не се знае още за какво ,за да хранят руските пенсионери и деца.
  България влиза в зоната на здрача,както по времето на Живков.
  Никой нищо няма да знае.Свободното слово е на думи.Не послушните журналисти се отстрелват.Останалото върши автоцензурата.
  Последният пример беше с Кулезич,много смели изказвания и за отрицателно време я няма.Гледах я редовно въпреки някои въртеливи движения,които беше направила за да се пласира по добре.
  Вече и телевизор не ми трябва,няма какво да гледам.
  Жална и майка на България.Безцелното лутане продължава.

 2. Тато става Бато, решено е в Москва!Сега очаквам да ни признае, че демокрацията и ЕС са едно “недоносче” (по Тато)да вдигне платната на платноходките в Черно море и заедно с пРезидента да посрещнат големия кремълски гном, който да направи пета първа копка в Белене, а на свищовлии девет метров император да дари в чест на 140-та годишнина от края на Руско-Турската война!

 3. Много хубава “грешка” още в заглавието с гугГутки. И да не е нарочно звучи много на място и моля да не се корегира.
  Колкото до “конгресът на победителите”-гербаджии и “партията е вярна на своите верни съюзници”-болен лидеров и патрони-макаров и вся осталнальная масковска сволочь пътници са с еднопосочен билет. Въпросът на въпросите да не издънят България преди това. И чудо не може спря “цамбурването” на Раззия.

 4. борисов и сидеров – два комунистически ‘самосвала’ излези от ‘поточната линия’ на столетната пачавра БК(С)П

 5. Докъде я докарахме – пътят на България към Европа според “европейските граждани“ вече не минава през Истанбул, а през Москва – за по-пряко.

 6. Г-н Инджев, извинявям се, но гугутките са мили и кротки животинчета! А тези двамцата са зли, свирепи и нахални “комуноиди”, рублофили, русофили и всякакви други гадни фили! По скоро, това са две хиени или вълци облечени или наметнати с овчи кожи!

 7. Господа та нали знаете кои са от ГЕРБ и БСП. Колко пъти трябва да се повтаря че и двете партии са от едно КОТИЛО на БКП и ДС – производни на КПСС и КГБ. И какво трябва да очакваме от тях, някой ден само можем да усъмнем пак ПРОДАДЕНИ или ПРЕДАДЕНИ на същия узорпатор на който нашите УПРАВНИЦИ се кланят до ЗЕМЯ на ПАМЕТНИЦИТЕ – МОЧИ и АЛЙОШИ построени от ПРЕДЦИТЕ им възхваляващи (ОСВОБОДИТЕЛИТЕ). Наистина се оказва че 80% сме ДЕБИЛИ по думите на едно тяхно МЕКЕРЕ което все още си НАТИСКА ПАРЦАЛА в народното събтание. Дано на 2 ФЕВРУАРИ 2018 да ДОЙДЕ ВЪЗМЕЗДИЕТО И ВСИЧКИ те ДА СИ ПОЛУЧАТ ПОЛАГАЕМОТО!IIC…..oIL.

 8. Великият руски историк Марк Солонин за това, какво ние европейците, трябва да знаем за Русия:
  https://youtu.be/fuU7A2qgekc
  Слуша се на един дъх.

 9. Заради образа на правешкия каскет и СБЖ, oтварям днес (27 ноември, 2017 г.) сайта им – voilà! къдринка къдринкова в партизански чат с дъщерята на мародера
  http://www.sbj-bg.eu/index.php?t=37576

 10. @ Северозападнал

  Слушайки горчивия разказ на Марк Солонин, особено когато разказва за отношението на чекистите и престъпниците на власт в Русия към частната собственост, за наглите кражби с участието на държавни институции и магистрати, каквито в последните години се наблюдават и у нас, като кражбите на печеливши български и чужди бизнеси, станало доста публично след намесата на бившия френски посланик Ксавие Дьо Кабан, си помислих, че, все пак, присаждането на това руско “ноу -хау” на българска почва, слава Богу, не е така сполучливо и не върви така гладко и безнаказано, защото има някакъв контрол от европейските институции и България е в Европа, има около себе си европейския пример за законност и нормален начин на живот, не е някъде далеч на север, на границата с Азия, където никой не знае какво точно се случва.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.