Снимка на моментното състояние на ГЕРБ ( от близо 11 години насам)

С тази публикувана в “Дневник” авторска снимка Надежда Чипева би заслужила български “Пулицър”, ако имаше такъв . Само български, уви, защото в чужбина биха се пулили кой е тоя, на когото се кланят. zx860y484_3085506

18 мнения за “Снимка на моментното състояние на ГЕРБ ( от близо 11 години насам)”

 1. СРААААААААААААААААААААААААААААААААААМ
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 2. Паноптикум на продължаващото пълномащабно просташко падение на политическите куртизанки у нас,”симбиоз” между чупката в кръста и преклонената главица.Жалки подобия на хора,които и за девета дупка на кавала не стават!

 3. Мислех си, че нищо не може да ме учуди повече, но се оказа, че съм грешник пак, Господи!
  Беше – Татолитаризъм и си остана…Тато ли да лизъм!

 4. Снимката е велика, а онези на нея истински мишоци, без гордост, без осанка, без позиция. Жалка картинка

 5. Жалка картинка????!!! Точно такъв “стил” на управление, предпочита мутрата Винету, което в никакъв случай не носи нищо добро за страната ни! А безгръбначните лакеи и слуги, (в България) са в изобилие и по тази причина на Винету, никак не му е трудно да се “обгражда” с такива мекотели!

 6. Няма нужда от думи. Това е моментална снимка на една смешна и вредна власт,и нейния гуру.

 7. Във всяко свободно общество всеки нормален човек с две приказки би направил това нищожество ББ за смях.

  Но ние не сме нормално общество, в което Иво Инджев трябваше да бъде Директор на БНТ. Ние продължаваме да сме /за срам!/ най-близката отрепка до СССР на Путин. Руски троянски в ЕС.

  Пак казвам – Срам!

  Следващото управление трябва да започне със Закон за лустрация, за да не могат такива боклуци-охранители на Тодор Живков да не могат изобщо да се кандидатират за власт.

 8. Два въпроса към Нищожеството:

  1. Защо напусна Пожарната и МВР, за да запазиш членството си в БКП?

  2. Не знаеш ли, че вечно не можеш да седиш на два стола?

 9. Дааааа…

  Ние задаваме въпроси, но няма отговор.

  119 място в света по свобода на словото.

  Като стария виц – човекът натиснал копчето да види какво има на Втора програма и там един милиционер му размахал пръст: “Бързо да се връщаш на Първа програма да гледаш как обичаме Русия повече от НАТО и ЕС!”

 10. Кой каза на цървулите “Аз съм прост и вие сте прости – ще се разберем!”?
  Сега вика – не е вярно!

  Кой каза, че в живота си е чел само една книга? Днес не било вярно.

  Винету. Не било Вярно.

  А кое е вярно?

  Руска свиня.

 11. Към Иво и всички съмишленици:

  Благодаря за търпението.

  Все някой ден цялата тази болшевишко-милиционерска паплач ще бъде изрината от България.

 12. Така се кланяха на ПРЕДШЕСТЕИНИКА им ТОДОР ЖИВКОВ едно време. Така се кланят и на БОЙКО БОРИСОВ в сегашно време! До кога ще се кланяме на МАФИОТИ и НЕКАДЪРНИЦИ. На ТАТОВЦИ и на БАТОВЦИ.IIC…..oIL.

 13. Стари истории.

  Един от важните показатели за положението на една нация е детската смъртност. Това са новородените, оцеляли след първата година на хиляда. Този процент днес е най-нисък в Швеция 6.9 на хиляда. Това са децата, които се раждат с малформации, несъвместими с живота.

  Да видим къде е била България исторически. В края на 30-те нормативът за детска смъртност е бил 20/1000. И това е преди антибиотиците, с туберколозата и маларията.

  И когато Червената армия окупира България, тук се въвеждат съветските нормативи. И нормативът за детска смъртност скача от 20 на 30 на хиляда.
  Червени изостанали Свини, които налагат свинщината си цивилизовани народи.

 14. “Няма големи съмнения, че пламъците на национализма се разпалват от Русия.
  Между 2013 и 2016 год. броят на евроскептичните и антинатовскиСАЩ публикации съответно се увеличиха с 16 и 34 пъти. Междувременно,проруската пропаганда се е увеличава с 144 пъти което придава на българската медийна среда откровено по проруски изглед.”

  http://focus-news.net/news/2017/11/27/2461004/eurasia-review-kontrirane-na-rusiya-v-balgariya.html

 15. Въпрос на стартова позиция, както сега казват младите.

  Едно е народната власт да ти събори две-три красиви къщи, а съвсем друго е да си израстнал прост с филии с мас и да обичаш Русия.

 16. Освен с безгръбначие, обърнете внимание и на другата характерна особеност на новото ръководство на ГЕРБ. Кой е бил ВОДЕЩИЯТ КРИТЕРИЙ, по който са били избрани, като препоръчани от КОЙ, заместниците на Борисов? Какво е ОБЩОТО между Йарданка Фандыковна и Димитр Николав, освен факта, че са кметове на София и Бургас и че са земляци ? И двамата са РУСКИ ВЪЗПИТАНИЦИ, но някак “по-специални”, единият е награден за слагачество на руските туристи и постоянно пребиваващи руснаци в България лично от Путин, а другият, на когото са поверили отговорната задача да пази МОЧА, си кореспондираше и другаруваше с Лужков, а сега се старае да угоди на капризите на всички руски гангстери и воры в законе, които са решили да си строят небостъргачи и какво ли не, но не къде да е в София! Очевидно е, че Путин стяга редиците СИ у нас! Така че не се знае кой кого ще контролира. Бацето е убеден, че той “кара влака”. 🙂 Те и Луканов, и Илия Павлов така си мислеха!

 17. Грешка извинете да се чете ПРЕДШЕСТВЕНИКА!IIC…..oIL.

 18. Tova e snimkata na desetiletieto.
  Edin den trqbva da byde pomestena v u4ebnicite po istorija.
  Absolyutni komunisti4eski mi6oci – i edno vreme naj-golemite mijiturki i natega4i stavaha komsomolski i partijni “funkcioneri”, dnes sy6tite sa v GERBSP.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.