Боко Павето

Премиерът Борисов, употребявайки изкованата от московската пропагандна лексика на своите (уж) врагове от БСП, ДПС и т.н.,  направил разкритие на заседание на Министерския съвет днес, че “протестъри” вадели павета от ремонтирания ( му) централен столичен булевард “Дондуков”. Премиерът се ангажира със следното твърдение:

„Гледах клипа за протестърите, които изравят паветата по „Дондуков“. Гледахте ли го? Облечен с жилетка като на работниците, за да не би някой, ако го види, да каже, че… Представяте ли си каква наглост е това, каква политическа атака – да отидеш, да разровиш готова улица, само за да можеш на другия ден да снимаш и да организираш протести. Смятайте какъв противник имаме срещу нас!”

Който не е участвал в тази вредителска акция срещу достиженията на Бойковизма, в каквато “протестърите” са заподозрени, (но не и разобличени с някакви си факти), няма как да знае дали твърдението на най-овластения човек в държавата почиват на друго, освен на неговата фантазия. Само че къде са му доказателствата- цял генерал от МВР от резерва, пък да не може да залови някакви си мижави “протестъри”!

Борисов обича “бомбастиката” ( както казваше нговият патрон в политиката Сакскобургготски)- дай му да хвърли “бомба” за наличието на наркотрафиканти  сред депутатите, а след като предизвика взрив с това, да накара на амбразурата да застане някой Главчев да го брани от взривнта вълна. Само преди два дни лондонският “Дейли телеграф” написа, че Борисов прави “смущаващи” изказвания от името на ЕС, заявявайки, че никой в съюза на е подготвен за Брекзита. Но нашият премиер едва ли си е взел някаква бележка от европейската критика за безотговорното плещене – кара през паважа както си знае.

Освен, че Борисов вече употребява любимата презрителна квалификация на московската пета колона срещу протестиращите граждани, той я пришива и към онези, които наричаха “протестъри” протестиращите срещу правителството на Орешарски, подкрепяно от ДПС и БСП.  Защото на същото заседание на правителството Борисов пояснил, че “протестърите” правели такива работи от сто години- явно няма предвид този път омразните му сини софиянци от центъра на София, които отказват да му гласуват.

С други думи, премиерът набеждава заподозрени от него политически противници от върха на държавата, която НЕ разобличава с доказателства елементарни провокации, като антисемитски акции или ( най-новото!) вадене на павета с политическа цел – все деяния, които вършат пропагандна услуга на борци срещу несъществуващия днес фашизъм в България, а вече и на самия Борисов, борещ се с “протестърите”. Единствените арестувни и тормозени за своята протестна дейност българи са онези, които са си позволили да напишат “окупатори” върху Монумента на окупационната червена армия МОЧА в София, или да разрисуват пред централата на БСП в столицата една скулпторна композиция, прославяща забранения със закон комунизъм и неговата символика.

Доста избирателно и удобно за привличане на избратели, за които Червената армия и червената партия са непреходни ценности, закриляни от протестращия срещу “протестърите” премиер , представящ се за десен евроатлантик!

Апропо, въпреки навикът на властите в НРБ да крият истината за престъплнията в страната, през 60-те години на миналия век беше нашумял един случая с “Жоро Павето”, мистериозен изнасилвач в София, който зашеметявал жертвите си с паве. Накрая го хванаха. Борисов да си прегледа милиционерските архиви, може да научи нещо за престъпниците с паве в ръка. В противен случай ще си заслужи поредния прякор- този път може да си изпроси “Боко павето”.

НА СНИМКАТА: Глухонемият 25 годишен младеж Младенов, нашумял като Жоро Павето. изтеглен-файл1

7 мнения за “Боко Павето”

 1. Онзи ден в “голямата” си турлю гювеч реч (потокът на съзнанието) пред “конгреса на победителите” на ГРОБ баце павето се обърна накрая емоционално към “Данчето”: Данче, вънка стотина протестъри заради Дондуков ти искат оставката. Не бой се. Я, последните редове да станат и отидат да видят какво искат тия”. Е, туй са разбиранията, стилът, методите на премиерин на страна-член на ЕС за функциониране на демокрацията.
  ПОЛУИНТЕЛИГЕНТ-ДГД от една долна, мръсна гад!

 2. За пореден път Боко изръсва още един шедьовър на мисловността. Това е неоспоримо доказателство,че независимо на кого е, съдържанието на горната част на тялото може да е гладко като паве.

 3. От милиционер, милиционерско мероприятие. Милиционерско мислене и милиционерско поведение само,че продължава да се пише на наша сметка. Един ден след петдесет или сто години изучаващите българска история не ще могат да проумеят психологията на народа си(предшествениците си). Да се случи да те управлява малоумник, веднъж е ненормално но допустимо. Но това един и същи капут се гаври с “тебе” последователно три пъти?! Съчувствам им ! Еб@ти националната гордост, която ще изпитат.

 4. Боко павето ,много удачно в *симбиоз* с миналото.Намисляш си история ,повтаряш и хората я приемат за истина.Е,може някой да е подритнал някое паве,но чак да ги изкопаят не ми се вярва.Обаче народът може и да повярва,както с Жоро павето.И да забрави всичко друго.Както тогава ,през 1968 г. докато ние се занимавахме с Жоро павето и имаше масова психоза,българските войски заедно с тези от Варшавският договор бяха нахлули в Чехословакия.След време бяхме в Прага и като ни показаха следите от куршуми по сградите и ни казаха,че са били и български войски ние се гледахме глуповато и не знаехме кога е станало това.Ами по времето на Жоро павето.А в София имаше международен младежки форум,но ние обсъждахме Жоро павето.
  Та и сега ,по времето на Боко павето ,когато протестъри/какви са тези,добри или лоши/вадеха паветата по бул. Дондуков.
  Така преминава световната слава.За нашите диктатори.

 5. МУЦ!
  Един от любимите лафове на обирачите на мандри инсталирани на власт на щиковете на РККА е бил: “Няма лабаво”.
  И те така и с Путя и ко.
  “Тирани, треперете.
  Ще ви победим”.
  Иде 2-ри февруари 2018г.
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=5A1D60E7BD9A3

 6. байхуй , а и цялата шайка подлизурковци, натегачи и използвачи около него, не може да надскочи това ,което е “поемал” докато е охранявал своите ментори – тато и цара.
  А пък сега си купи и “златният пръст” от управлението на олигархски – сидеров,и заедно с него и “заместника” му , който беше генсек на милицията по време на протестърите. Като даже винету на искаше да уволни лясковският “стратег” от поста генсек на антипротестърската милиция , дори след падането на олигархски.
  Ето с такива “съмишленици” се обградил банкянският “стратег”. Или – каквито са ти “приятелите” – такъв си и ти!
  Освен това при байхуй няма случайни “кадри”. Всички са подбрани според неговата лична “преценка”.
  Той си ги “избира”…….
  И фандъкова не е изключение от това байхуйско “правило”. …. щом “вожда” е казал……..
  Показателен пример за “подборЪТ” на винету е и кр.велчев, който в бТВ ,при Ризова, каза че путлериотите са НАЙ-желаният им коЙалиционен “партньор, и заедно с тях винету вече се чувства “стабилен” и “сигурен” в “усвояването” на властть, в сравнение със сменените “партньори” и “протестъри” от РБ. А в добавка и “протестърфила” Плевнелиев също не се пречка вече пред “вожда”……….рахат……
  И заради всичко това, което е направил за тях собственият им вожд, и заради неговият избор за тях ,като “кадри” и “партньори” на ГЕРБ, лакеите на винету не само трябва да го преизберат за пожизнен вожд, но и да го поздравят с партийният “химн” на ГЕРБ – Кааалинка, ….калинка,…..калинка мая…..
  http://www.vbox7-mp3.info/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9-vbox7-f0f1207d-Red%20Army%20Choir%20-%20%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0%20%2C%20%D0%9C%D0%B0%D1%8F%20%21.html

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.