Борисов кърти мивки със саби, а русофобите къртят павета и подкопават вярата в него


След като на заседание на Министерския съвет, преди да замине да върти дипломация, търговия и саби в Саудитска Арабия, премиерът Борисов лично се занима с анализ и коментар за няколко извадени павета  (  от записа на видеокамера се вижда някакъв факир, който успява да кърти павета с голи ръце, маскиран за заблуда – според премиера- с работна жълта жилетка), този път бдителното ми око се натъкна на ново, още по-нагло злодеяние от подобен тип.

Посред бял ден неизвестни ( за мен) лица, употребили захвърлената наблизо кирка, бяха извадили цели бетонни блокчета покрай трамвайната линия. Злосторнците се бяха скрили. Наблизо не се виждаше жива душа на иначе оживеното място в центра на столицата.IMG_7645

 

Явлението е повече от тревожно, още повече, че според премиера Борисов става дума за “протестъри”, които вадят павета, за да злорадстват после, че имало проблем със софийските улици.

Ще добавя и нещо по-стряскащо като факт: протестърите не са червени другари, както намеква Борисов. Личи от факта, че вредителстват на места, свързани с братушки, като Дондуков и граф Игнатиев- именно на улицата с това име можете да видите изровените бетонни блокчета и зейналата пропаст край трамвайната линия, в която русофобите се надяват да се пребие някой русофил или пък да дерайлира трамвай, за което да бъдат заподозрени онези, които от 100 години това и правят ( както намекна Борисов).

Да обобщя: в управляваната от русолюбивата Йорданка Фандъкова столица, под носа на нейния закрилник Бойко Борисов  ( който напоследък все по-активно се изявява като публичен говорител на кметицата), протестъри от русофобски тип саботират безупречния външен вид на София с цел да се изложим пред чужденците в навечерието на българското домакинство на европейската полтиолимпиада.

Подлите русофоби се възползват от отсъствието на бореца за мир в Черноморския регион ( вече и край Червено море). Докато той кърти мивки със саби далеч от родината, злосторниците тук къртят павета с кирки и подкопават реномето му на защитник от злодеянията на протестърите русофоби.Unknown-1

Няма ли КОЙ да сложи край на това русофобско безобразие или трябва да чакаме отново защита от руското външно министерство и неговата Мария Захарова, която и без саби танцува ефективно в наша защита от европейското иго?!

Unknown

 

9 мнения за “Борисов кърти мивки със саби, а русофобите къртят павета и подкопават вярата в него”

 1. В някои форуми се промъкна информация, че агент Буда е спешно в СА, защото складираните в тамошни банки негови и на Маджо милиарди били запорирани (или дори изчезнали – подобно на милионите на Мартин Петров в Булбанк).
  Затова е и помъкнал Кобурга, който има някакви династически познанства с монархията там, за да му съдейства в разблокирането (или връщането) на милиардите на Буда и Маджо, които всъщност са наши, на са откраднати от ОПГ-Боко през последните 15 години.
  В замяна на тази безценна услуга Кобурга ще получи със специален закон имотите, които всъщност не му принадлежат.
  Така че – двойна кражба от хора, които цял живот с това се занимават. Ограбените, обаче, не щат и да знаят, а си гласуват – първо за СКГотски, после (и до днес) – за гавазина му…

 2. А пък във вторник могъщият, недостижимият, убийствено свръх-точен космически /военно-промишлен?/ ракетен комплекс

 3. СОЮЗ-2.16,с модул МЕТЕОР-М вместо да изведе спътник в околоземна орбита, изкърти дупка във водите на Атлантически океан /добре, че не се е изпльоскал нейде из Европата – примерно, в родната ни задунайка; ей тъй – “от русия с любов/.
  А през това време, онзи смотаняк рогозин да вземе /изпреварващо/ да поздрави ребятата с нечувания и невиждан успех в “овладяването” /майтап бе, Уили!/ на Космоса…
  🙂

 4. Поредният удар точно в десетката на г-н Инджев!
  Каква по-добра илюстрация за състоянието на страната от това на фона на неспиращите имитации на ремонти щастливия “герой” танцува със саби на поредната неясна разходка по света.

 5. Не трябва да буди учудване това, че краснокожият “вожд” е изпушил по една аристокрадска “лула на мира” със своят арабски монархически домакин, в “присъствието” на неговият аристократичен “ментор” – българският републикански “монарх” Сакскобургготски. В “свитата” на винету му липсва само социалистическият му “аристократичен вожд” – тато ди тути каскети , за да има “цялостен” и “завършен” вид.
  И е съвсем нормално, и по привнесената от метрополията “традиция”, туземните краснокожите вождовете да танцуват всякакви краснокожи “ритуални” танци около краснокожите тотеми и вигвами, а сега винету е отишъл да “поиграе” ритуално и около арабският вигвам.
  Може и един ритуален казачок , а ла захаровна , да дръпне пред арабите …….ей така по “братушкофилски”, и по “кавалерски”…….
  А и племенните шамани не ГЕРБ не изостават от ИНТЕРкраснионалистическият си “вожд”. Без значение дали са рублофили ,като софийският му наместник – фандъкова. Ето сега и шаманският мултаккултуралистик на ГЕРБ – веждито, започнал мултаккултуралистично да измерва чепове, и достигнал до извода че в НРБ не са останали никакви чепове?!? Остава да се чудим защо “вожда” не назначи този “титан” на мултаккултурализЪма за пореден ТРЕТИ “мандат” за “министър” на “културата”?!? Но все пак ни остава “утешението” ,че веждито остана парламентарен шеф на мултаккултурализЪма……все пак….
  Но и другите шамани на ГЕРБ също не изостават от мултаккултурализЪма на веждито. И “коалиционните” партньори – също. Защото повечето путлериотски “вождове” са си “правоверни” мултаци.
  Ето и сега ,след това посещение винету ще стане – вожд ал хаджи ал краснокож, което ще е още една допълнителна “титла” към останалите неизброими и недостижими(за “простолюдието” в НРБ!!!) регалии на винету.
  Откъдето и да го погледнеш вожда си е “вожд”. Нали.

 6. П.П. Една малка корекция в средата на горния пост:
  ……..А и племенните шамани нА ГЕРБ не изостават от ИНТЕРкраснионалистическият си “вожд”. Без значение дали са рублофили ,като софийският му наместник – фандъкова……

 7. Приказката за “ЦАРЯ и ПЪДАРЯ” в нов вариант?! Този път Пъдаря, в ролята на Царя, а Царя, като Пъдар (слуга на Пъдаря)??!! Интереса клати феса!!!(за сметка на нещастният българин)!

 8. По темата.
  боко Павето се е вкарал в сериал ала “на всеки км”. Освен белота със съратници на които в движение се обсъжда коя неудобна публичнв личност да бъде “опраскана” банкянската МУ къща, оная с магналиите на двора, баце гледал и серии с Ламбо от горната соцсапунка. Най-лошото, че сам си вЕрва и държи и тия под него, ако не друго, да се правят на вЕрващи. КАРИКАТУРА-ПОЛУИНТЕЛИГЕНТ-БОКЛУК.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.