Русофилски сайт брани своя Борисов от “русофобска” сатира

Иво Инджев: Борисов кърти мивки със саби, а русофобите къртят павета и подкопават вярата в него!

ivo-indjev

Един опит за памфлет на небезизвестния русофоб Иво Инджев, който привидя ваденето на паветата с дългата ръка на Москва 

Едно към едно:

След като на заседание на Министерски съвет, преди да замине да върти дипломация, търговия и саби в Саудитска Арабия, премиерът Борисов лично се занима с анализ и коментар за няколко извадени павета  (  от записа на видеокамера се вижда някакъв факир, който успява да кърти павета с голи ръце, маскиран за заблуда – според премиера- с работна жълта жилетка), този път бдителното ми око се натъкна на ново, още по-нагло злодеяние от подобен тип.

 

Посред бял ден неизвестни ( за мен) лица, употребили захвърлената наблизо кирка, бяха извадили цели бетонни блокчета покрай трамвайната линия. Злосторнците се бяха скрили. Наблизо не се виждаше жива душа на иначе оживеното място в центра на столицата.

IMG_7645

Явлението е повече от тревожно, още повече, че според премиера Борисов става дума за “протестъри”, които вадят павета, за да злорадстват после, че имало проблем със софийските улици.

 

Ще добавя и нещо по-стряскащо като факт: протестърите не са червени другари, както намеква Борисов. Личи от факта, че вредителстват на места, свързани с братушки, като Дондуков и граф Игнатиев- именно на улицата с това име можете да видите изровените бетонни блокчета и зейналата пропаст край трамвайната линия, в която русофобите се надяват да се пребие някой русофил или пък да дерайлира трамвай, за което да бъдат заподозрени онези, които от 100 години това и правят ( както намекна Борисов).

 

 

Да обобщя: в управляваната от русолюбивата Йорданка Фандъкова столица, под носа на нейния закрилник Бойко Борисов  ( който напоследък все по-активно се изявява като публичен говорител на кметицата), протестъри от русофобски тип саботират безупречния външен вид на София с цел да се изложим пред чужденците в навечерието на българското домакинство на европейската полтиолимпиада.

 

 

Подлите русофоби се възползват от отсъствието на бореца за мир в Черноморския регион ( вече и край Червено море). Докато той кърти мивки със саби далеч от родината, злосторниците тук къртят павета с кирки и подкопават реномето му на защитник от злодеянията на протестърите русофоби.

Unknown-1

Няма ли КОЙ да сложи край на това русофобско безобразие или трябва да чакаме отново защита от руското външно министерство и неговата Мария Захарова, която и без саби танцува ефективно в наша защита от европейското иго?!

Unknown

 

Източник: http://onovini.com/2017/12/иво-инджев-борисов-кърти-мивки-със-саб/

Бел. ivo,bg: Това,  че русковлюбените страдат от липса на чувство за хумор или го загубват, когато им посегнат на матушката, е само част от диагнозата на тяхното чуждопоклоничество, смятано шизофренично от самите тях за висша форма на патриотизма. Но проблем на Борисов е  фактът, че неговите медийни охранители явно не разбират, че в желанието си да го предпазят от ужаса на “русофобията” всъщност го издават като  свой човек и му развалят евроатлантическото прикритие, под което той действа според обстановката и аудиторията. 

В този смисъл привествам “братушките” от сайта, който макар и неволно ( защото не са в състояние да схванат, че му правят мечешка, направо руска услуга) на практика подкрепи решително стародавната ми теза, че главният фактор за процъфтяването на путинофилството в България е пасивната на вид, но решаваща роля на Борисов като най-главния ятак на московската пета колона в България.

 

4 мнения за “Русофилски сайт брани своя Борисов от “русофобска” сатира”

 1. Толкова си могат родните рублофили-петоколонци-полезни идиоти. ПОЛУИНТЕЛИГЕНТИ на МАХ.
  Правят н-тата мечешка услуга на баце. Който не само отдавна е разкрит кат битов русофил но и е безспорният лидер сред бенифициентите на кремльовската хранилка. Гълъбето бочко павето дава всичко от себи си за да не изпусне първото място в комисионерстването сред легионът от майцепродавци. Но иде 2-ри февруари 2018г. и за него и за вся остальная сволочь.
  ДГД от една, долна,мръсна гад!

 2. Тези путлеристки рублофили явно не са схванали нито написаното от г-н Инджев, нито тирадите на техният побратим в слугуването на на рублофлията – винету, на “конгреса” му в защита на своята подчинена фандъкова, която също е с подобна русофилска “специалност”?!? Но освен това от самата снимка също могат да се направят допълнителни заключения, които също засягат още повече рублофилята в НРБ.
  И така, няма нужда драскачите от този “сайт” да манипулират написаното от г-н Инджев , защото той сам “потвърждава”, че “виновниците” за изчезването на паветата са САМО “русофобите”, а НЕ тяхната метрополия Москва. Даже никъде не споменава нито за никаква “дълга ръка, нито за никаква “къса ръка”, нито за Москва, нито за Путлер.
  След това самият “десен” КРАСНОкож “вожд” винету казва пред всички гербаджии ,че той е сигурен че паветата са взети за “сувенири” от “протестърите”. А в НРБ дори децата са наясно, че “протестърите” никога……НИКОГА ……НИКОГА не са рублофили. В НРБ “протестърите” могат да са само “русофобите”. И винету точно ТЯХ е имал предвид ,когато е посочвал “протестърите” за паветафили! Защото още от “академичната” школа в Симеоново е запознат с ноторният факт ,че рублофилите НИКОГА не могат да станат “протестъри”. От което следва,че винету не смята нито рублофилите, нито тяхната “дълга ръка” от Москва ,че могат да му извадят ведомствените павета в София, след като те не са “протестърите”.
  От всичко това е ясно ,че нито г-н Инджев, а още по-малко винету са казвали…. или дори някога са предполагали да обвиняват “дългата ръка” на Москва за софийският паветагейт! За тях еднозначно “русофобите” са “протестъри” и именно те са извадили паветата. Откъде рублофилите от този “сайт” са направили грешното заключение , след като г-н Инджев и винету ги отпровергават?!? Сигурно е от тяхното “професионално” рублофилско “изкривяване” ?!?
  Но и смата снимка ги опровергава. Защото тя е правена точно до “централата” на народната милиция! А както е известно “протестърите” и “русофобите” винаги протестират пред пред милиционерите, и с откъртването на паветата точно пред централата на милицията са решили вече да пренесат “протестърските” си барикади директно и пред милиционерското начальство на Графа, а не само при паветните барикади на бул Дондуков, зад кметството на фандъкова.
  Не има стига само една паветна “протестърска” барикада , а вече из цяла София са започнали с “русофобският” си паветен бунт , щом като са стигнали даже и пред централата на антипротестърската “народна” милиция?!?

 3. При саудитците нещата са много сложни и хич не си е работа да им се ходи на гости, въпреки всички облаги, които ни се открехват. По- добре от мен знаят ходилите там, че вземеш ли нещо връщащ по много и дълго. Дали е прав Цезар като казва: “Дръж приятелите си близо, а враговете си още по- близо”?
  Направо, който не знае какво да ги прави, загазва. Те имат интереси насам и плащат в района на Кричим хората да ходят на джамия, а това никак не е приятелство. ББ въртеше сабя, но гледаше като да не му влиза нещо от изненадваща посока.
  А кметицата май посреща необясними саботажи в проекти, които не би трябвало да бъдат бавени. Много е странно за една улица да се прецакват просташки. Май нямат други противоречия.

 4. Днес имах многонапрегнат ден.Но изразът”преди да отиде да върти политика в СА”ми пооправи настроението.Излагациите на ББ стават все повече,пропорционално на напъните да стане политик-международник.Може и да не е съвсем скоро,но тази детска народна любов към пожарникаря-герой,генералът-супермен ще се поизпарява.Обаче-търси се герой!!!В буквалния смисъл.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.