Отрезвителен инфо коктейл на “македонска азбука” за путинофили

Рожденият ден на Павлик ( Дмитрий Павлов), кавалер на Почетния орден на Руската Федерация, доктор на юридическите науки, академик в Международната академия по информатика и ключов бос на руската организирана престъпност е отправната точка в следния материал за връзките между властта ( и лично Владимир Путин) с руската мафия. Измайловската Престъпна организирана група, най-силният клон на руската мафия, се ръководи от въпросния Павлик.

 

Връзките на Путин с тази групировка ( и не само с нея) датират от времето, когато той отговаря по линия на сигурността в Санкт Петербург за (уж) държавния контрол над пристанище, от което бандитите заливат Русия с контрабанда под чадъра на същата тази държава.

 

Четивото е особено подходящо за изтрезняване на путинофили, за които се предполага, че могат да четат на азбуката, създадена в “македонските земи”, според техния кумир в Кремъл. https://putinism.wordpress.com/2017/12/12/pavlik/amp/

НА СНИМКИТЕ:  Павлик в ролята на спонсор на Руската православна църква, получава благодарности от партиарх Кирил ( поканен за тържествата за 3 март в България следващата година).

На снимката с хокеистите зад дясното рамо на Путин се вижда наемният убиец и продуцент на руския криминален тв сериал “Бригада” Иншак.kKrl0AO

Hs4DZA9

oM83dxX

11 мнения за “Отрезвителен инфо коктейл на “македонска азбука” за путинофили”

 1. Приличат си със Путин – и двамата имат отпечатък от кагебейски каскет на темето си.

 2. Гледам,дрОгарите спретнали свеж Ютуб канал…
  Няма ли някой от нашите най-накрая да ‘забие кола’,че ми омръзна да гледам каналите на руските видео-блогъри?!
  Къде е проблемът,не знам…

 3. Силовак до силовака. Крим е само началото. Тия друго не знаят, а и Русия е тотално неконкурентноспособна, така че силовите авантюри остават единствен вариант за действие. НАТО и ЕС си затварят очите, а Америка се занимава с Тръмп и абсурдни данъчни реформи.

 4. Първо на български от доста цитираният и тук маркиз Астолф де Кюстин. Написано, черно на бяло още в далечната 1839г.
  “Не упреквам руснаците, че са такива, каквито са, осъждам ги за претенциите им да се правят на такива каквито сме ние.”
  И за родните путиноиди още от де Кюстин на любимата на гуруто им “македонска азбука”.

  «Россия – страна совершенно бесполезных формальностей».
  «Каждый старается замаскировать пред глазами властелина плохое и выставить напоказ хорошее».
  «Богатые здесь не сограждане бедных».
  «…изо всех европейских городов Москва – самое широкое поле деятельности для великосветского развратника. Русское правительство прекрасно понимает, что при самодержавной власти необходима отдушина для бунта в какой-либо области, и, разумеется, предпочитает бунт в моральной сфере, нежели политические беспорядки. Вот в чем секрет распущенности одних и попустительства других».
  «Недобросовестность печально отражается на всем и в особенности на коммерческих делах».
  «…нерасположение к суду кажется мне верным признаком несправедливости судей».
  «…в армии – невероятное зверство…»
  «Полиция, столь проворная, когда нужно мучить людей, отнюдь не спешит, когда обращаются к ней за помощью».
  «Обилие ничтожных, совершенно излишних мер … делает необходимым наличие бесконечного множества всякого рода чиновников».
  «…армия чиновников, эта сущая язва России. Эти господа образуют нечто вроде дворянства…».
  «Россией управляет класс чиновников… и управляет часто наперекор воле монарха… самодержец всероссийский часто замечает, что он вовсе не так всесилен, как говорят, и с удивлением, в котором он боится сам себе признаться, видит, что власть его имеет предел. Этот предел положен ему бюрократией…».

 5. Две страни, едната е излишна. На вас да оставям да прецените.
  Четиво за путиноиди на любимата на кремълското гномче “македонската азбука”. Сиреч, на съвеЦкий диалект е.
  https://www.gazeta.ru/sport/news/2017/12/15/n_10938578.shtml

 6. Да прибавя и аз още една частица към написаното от https://putinism.wordpress.com , отнасящо се конкретно за прането на пари от мафиотско-чекистката банда на Путлер през кипърска банка, която е използвана и за финасиране на ИДИЛ и снабдяването на тирана Асад с оръжие, включително и оръжие за масово поразяване:
  http://newsader.com/42003-buzzfeed-svyazannye-s-kremlem-fondy-perekachiv/
  Но едва ли има нещо учудващо ,че военнопресъпниците от ИДИЛ и Асад, използават ОБЩА банка с хора от обкръжението на Путлер, които в повечето случаи са едновременно и военнопрестъпници, и “обикновени бандити”!

 7. защо ли ми се струва, че нашите путинофили отдавна си мислят, че не само слонът, но и съветската/руската мафия – самая большая в мире. Така че линкът по-горе може само да ги вдъхнови…
  Никакъв шанс да се замислят, защо държавата не се бори с нея? И кому е нужна такава държава? (освен на мафията де)

 8. Поредният отрезвителен коктейл и за ядреното путлеристко лоби в НРБ и особено за големият ядрен вожд и “експерт” в дипломацията – винету:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=5A2FFE830254D
  Явно винету нищо не е успял да “прихване” нищо от майсторските тарикатлъци при посещенията си при Ердоган по отношение на Путлер. Васалите, като винету, могат само да правят метани едновременно и на двамата си източни сюзерени.
  винету даже плаща васалните си ядрени реактори предварително на Путлер, още преди те да са сделани. Един васал винаги трябва да предвижда желанията и нуждите на своят гасудар! Даже ,когато няма нужда това, добрият васал винаги ще успее да намери начин да подари и още един милиард долара допълнително на своят сюзерен. А пък този допълнителен милиард Путлер ще си го използва за строежите на атомните централи в Турция и Египет!
  Важното е винету да е във властть, а пък с милиардите от “излишъците” в края на годината ще “подпомага” строежите на путлеристките ядрени централи в Египет и Турция. Машшшшшшшалах, братушка…. машшшалах! При такива “вождове” ,като теб , Путлер ще построи ядрени централи на всички държави по света безплатно, дори и да му наложат пълно ембарго…………….машшшшшшшшшалах!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.