И Борисов като Путин – лично се грижи за родните хищници

Ако си мислите, че само Путин лети с жерави и упойва тигри, лъжете се. Догонващият го и в това отношение Бойко Борисов вече спасява български лъвове ( не става дума за националите ни по футбол, спасени от един бистришки тигър, а за истински , макар и още малки лъвчета).

Така пише в официозните жълти медии.

А основанието Борисов да бъде обявен за спасител на лъвчетата от Разград било в това, че се е срещнал с един министър, който след това разпоредил чудотворното спасение да се осъществи ( защото пустите еколози били готови да протестират).

ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов спаси двете лъвчета от Разград Масуд и Терез 

Автор: ПИК

 

 На снимките: Оригиналът Путин и имитаторът му Борисов

 

Unknown-1Unknownimages

Кой обаче хваща по-голяма риба, а?

 

 

140757622085677

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: След като имаме (бивш) кратист за (почти) несменяем премиер, дали пък няма да се сдобием и с футболист на неговото място, след като капитанът на “Лудогорец” се оказва “укротител” на тигри- нещо като хибрид между упоителя на тигри Путин и бистришкия тигър Борисов?

“Тигърът е истински, но е упоен”, сподели с усмивка капитанът на Лудогорец пред БЛИЦ СПОРТ.

 

 

15139463275406d7

 

 

 

10 мнения за “И Борисов като Путин – лично се грижи за родните хищници”

 1. Основна тема на цялата ни жълтокафява преса и подчинените ней журналя-въртиопашки е дребнотемието,а то включва до болка познатите битовизми като дупките,кръпките,катастрофите по нашите пътища,автомобилните мутрогонки,коронясване на поредните миндер-миндили за Миски(нки),телефонни измам(ниц)и,семейни и училищни скандали,побоища,мутренско-бабаитски изцепки,ВИП-брадъровите тревоги,Никикънчевите “анализи” и Алекссърчаджиевите вълнения,които възторгват,пленяват,ошашавят и хвърлят в неописуемо дълбок размисъл и жестока душевна борба Андрешко Настъпимотиков.Из ТВ-студиата неуморно дефилират до втръсване “известните” напудрени посткомунистически морди спускани по неведомо-невидим,но неизменно здраво съгласуван списък,на които водещите не смеят да противоречат,камо ли пък да им задават въпроси извън предварително написаните,удобно натъкмените и изцяло отговарящи на утвърдената и единствено права партийна линия,защото те (водещите) само се водят за водещи,а иначе са си най-обикновени целулоидни кукли на конци,чието основно задължение на повереното им РАБ(отно) място-РАБ=РОБ,е да пърхат учтиво с мигли на парцали,да се съгласяват безрезервно с назидателно-застрашителния тон на поканените от (не)тях събеседници,кимайки с глава в равноделен такт(така кимаха порцелановитв кученца по времето на “незабравимия” и “непрежалим” соц от задния прозорец на “Ладите” и “Москвичите”),да се стараят да не ги прекъсват,да не им противоречат,да мълчат дори когато говорят с тях(емблематичен дълбокофилософски лаф на старшините от БНА към подчинените им войници).
  В същото това посткомунистическо-мутренско време на повсеместно безвремие България ударно се обезкървява,продължаваща да е удобен донор на азиатската путинова империя.Когато целта на занятието е да се тюхкат нашите бандюги как вече били изхарчени над 3 милиарда лева за гьола Белене и сега непременно трябвало да се продължи със строителството на този най-корупционен в цялата ни история проект,защото и без туй сме си били вече платили и за двата ръждясали руски самовара като попове,а напротив,не се разплете тази воняща отвсякъде на корупция далавера,не се осъдят и тикнати в панделата всички навързани като свински черва по веригата мафиоти,то керванът ще продължава да си върви безметежно в посока Москва.Същото важи и за Южен поток,Бургас-Александропулис,далаверата с руските МИГ-ове,откровеното саботиране на газовите интерконекторни връзки с Румъния и Гърция,наглото ограбване на КТБ и ред други безбройни комунистическо9мутренски престъпления.До тогава за цялата тази кочина,в която живеем,ще са виновни единствено и само и задължително Иван Костов,пороите,градушките и световният империализъм.Защото да завариш една опоскана и фалирана след 45 години комунистическо престъпно управление държава със “завещан” от същите червени разбойници над 10 милиарда долара външен дълг,след Лукановия мораториум върху изплащане на същия този дълг и незабравимата му гладна зима,след комсомолския плам и устрем на Жан Виденов,банковия фалит и пордения докаран от комунистическото му управление банкрут на държавата,и след цялото това разграбване да твърдиш,да подакваш на мазните комунистически лъжи,да дуднеш наравно с тях,че Иван Костов е разграбил активи за (внимание!,защото през последните години мизата се вдигаше и неудържимо нарастваше лавинообразно и непрекъснато) 10,,20,25,30,а понастоящем вече над 33 милиарда лева,трябва хем хал хабер да си нямаш от елементарни познания по икономока,хем да си здравата и изцяло облъчен и идиотизиран от комунистическата пропаганда-просто да си обикновен лапнишаран и дебил.Ама за да не бъде воден човек за носа от червените шамани,мутри и разбойници,е нужно мислене.А ПРЕДИ ТОВА! най-вече четене!Ами той,поетът,прекрасно го е написал:”Пенчо бре,чети!Пенчо не чете.”Закономерно следва и логичното умотворение:”Ум царува,ум робува,ум патки пасе!”

 2. “…Бойко Борисов вече спасява български лъвове ( не става дума за националите ни по футбол, спасени от един бистришки тигър…)…”
  Иво, един ден когато се пише историята на българският футбол горното трябва задължително да влезе за периода в който баце премиерства.

 3. Борисов за втори път в историята човечеството след Путин достигна дъното на Марианската падина.

 4. До Емил Илиев. Браво.Чувствам ви съмишленик, Борбата трябва да почне с пропаганда на истината.

 5. Преди години беше настанала една мода по ” осиновяване ” на животни по зоологическите градини .
  БТВ осинови лъв – и той не след дълго умря .
  Бай бойко пък в крак с времето осинови най – юнашкото ( че как ) пиле – цял ОРЕЛ . Който скоро след подобаващо отразеното къде ли не събитие снесе няколко яйца и легна да ги мъти .
  Каакъв каакъв пропуск ! Срам ! Резил !
  Как ше цакат юнака с женско пиле ! Па макар и с мъжко име ? Как е орлицата сега няма кой да ни каже . Да е жива и здрава ! Жива ли е , не е ли … ама така се казва .

 6. Единствената цел на тираните не е ли народът да затъва в беднотия от плащане на данъци, като по този начин бъде принуден да се съсредоточи върху всекидневните си грижи и следователно да бъде по-малко склонен да заговорничи срещу тях?

  Платон
  427 – 347 преди Христа

 7. До Емил Илиев – разкошно написано, вярно, тъжно…

 8. Иво , знаеш ли откога чакаме алтернатива на бистришката мутра? Конкуренция може да му бъде само Динко от Ямбол

 9. Не е много по темата но понякога се улавям в помисли дали инфо кат долното, първо съга до МИРОТВОРЕЦА баце и ако-да, като как го осмисля и ерго, какви адекватни действия би предприел в битноста си на премиер този гълъб на гълъбетата в черноморският регион.
  Край на спекулациите. САЩ започват доставката на отбранително въоръжение, вкл. и легендарните Джавелин за Украина.
  https://www.yahoo.com/news/officials-us-agrees-lethal-weapons-ukraine-022403416–politics.html

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.