Борисов и Цветанов като Живков и Милко Балев

Знаете ли защо премиерът Борисов дава 100 милиона лева за заплати на протестиращите полицаи, а на протестиращите еколози не дава нищо?

2013-04-06_082

Защото е достоен наследник на своя прототип Тодор Жиков. Възпроизвежда следния виц от последните години на НРБ.

Живков и заместникът му в политбюро Милко Балев ( на снимката) решили да проверят как живеят обитателите на Софийския затвор. Те му се оплакали, че стотинките, за които ги хранят на ден, не стигат. Вождът се разпоредил веднага да им увеличат с един лев разходите за храна на ден.

 

milko balev

 

След това Живков и Балев отишли при студентите в Софияйския университет. Те се оплакали от същото. Живков обещал тутакси 10 стотинки повече за храна на ден на студент в столовете.

На излизане от университета Милко Балев озадачено попитал: “Другарю Живков, защо на затворниците даваш цял лев отгоре, а на студентите само 10 стотинки””

“Е, Милко, ние с тебе студенти повече нема да ставаме”, отвърнал му пророчески Първият ръководител на държавата.

Та и Борисов така по отношение на ведомството, което е близко до униформеното му сърце и до това за наместника му Цветанов- явно еколози двамата не са били и няма да стават, но с полицаите могат и да си имат работа, знае ли човек…

22 мнения за “Борисов и Цветанов като Живков и Милко Балев”

 1. БОРИСОВ явно по този начин ПОДКУПВА ПОЛИЦИЯТА като и увеличава заплатите – защото идва вВИДьОВ ДЕН. Нищо не се знае може някой ден и той да им подне в лапите а те не прощават.IIC…..oIL

 2. Чудно как се хранят 5 деца чрез вписване на блогче. Близо ли е американското посолство или просто ни превеждат паричките по банковата сметка?

 3. Много точно казано..но ще ни трябват Молдовски или Румънски прокурори!!за съжаление..!!!

 4. Руските агенти не спят! В Перник, подразделението на АТАКА, е поканило Дугин, на посещение за 3-ти март! Казаха го по ТВ.

 5. Този виц го чух някъде около 1975 г.
  След като се реализира “пророчеството”, реших , че са го пуснали точно тези, които скроиха шапка на тези двама управници.

 6. Пълният текст на доклада на Конгреса на САЩ за България: Намалете зависимостта от руско оръжие

  ЕС и НАТО да наложат постоянна бдителност за ефектите от руското влияние върху страната

  http://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/palniyat-tekst-na-doklada-na-kongresa-na-sasht-za-balgariya-namalete-zavisimostta-ot-rusko-orazhie

 7. @ Geta Live
  ПО СЪДЪРЖАНИЕТО НА ПОСТА ТИ ПОЗНАВАМ, ЧЕ ЖИВЕЕШ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО! ПУСНАЛИ СА ТЕ В КУЧЕШКАТА КОЛИБКА, СИГУРНО И ОГЛОЗГАНО КОКАЛЧЕ СА ТИ ПОДХВЪРЛИЛИ…

 8. Към Geta Live
  df33332dff@yopmail.com
  192.158.68.137

  Не бери грыжа за децата ми- за порасналите и самостоятелните между тях, още по-малко. Мисли за жлъчката си, която може да се пръсне от прекомерната злоба. И не съди по себе си- руската ти хранилка не ти дава право да смяташ гузно, че твоите антиподи плюскат по подобен начин на нечия чужда издръжка.

 9. Пожарникаря боко надмина “бащицата” си дето го охраняваше,като види зор и с готовност ЕДНОЛИЧНО раздава милиончетата на БАН 5 милиона,на жандармите 100 милиона,с една дума да ви е честито ВРЪЩАНЕТО НА чл 1,даже и по лошо според мен.

 10. GETA LIVE, и аз си дадох сметката в американското посолство за пари , но не са ми превели нито един цент по нея, досега!
  И повечето коментиращи тук са пробвали да получат поне един цент от американското посолство , но стиснатите американци все не искат да дадат.
  И заради това се налага и на г-н Инджев да пише книги, а също статии и коментари за уважаваните западни медии.
  Има и сметки за подпомагане на блога:
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/
  Ако имаш излишни рубли от грантовете , които получаваш от руското посолство , можеш да преведеш няколко по тези сметки, но трябва да побързаш ,защото скоро ще девалвират, и няма да имат никаква стойност.

 11. Схемата на управление на Република България: Борисов – като монарх който не се отчита дори и на господ; Цветанов отпред като валяк – прави път и му го разчиства от неудобните; отзад – Цацаров и Пеевски – разчистват му лайната и замазват положението така че колкото и да мирише – никой да не знае, пък и да знае – да не си признава!
  И така от време оно живково когато не е било по-различно, само имената са били други!

 12. @RRA

  Перник+Атака+Дугин+3-тия март, че и по телевизията ‘го дават’.
  Подавате ми топка – черпя горното (трудно за храносмилане комбо) с един цитат от разгърнатата по обяд (каква необходима случайност) история на Европейската дипломация (1815-1914):

  «In December, 1876, The Russian ambassador had rather indiscreetly given away the Russian plan: “Shou* said to me last night that Russia did not care a pin for Bulgaria, or Bosnia, or any other land – what it really wanted was ‘the Straits’ – the only thing they wanted. I said I knew that.»

  *Шувалов, руски посланик във Ввликобритания в периода 1874-1879 г.

 13. GETA LIVE:
  GETA BREAK, рубладжийска душо, счетоводството не ти се удава.

 14. Както казват англосаксонците “Ако нещо работи, не ти трябват промени.” Школата, мурафетите и заветите на правешкия каскет ще са актуални поне още сто години защото стадото си е същото и номерата продължават да минават. Не случайно Тато се задържа толкова години. Прост като овчар, но си знаеше стоката както се казва.

 15. До GETA LIVE! Слушаи хей БОКЛУК гледай си здравето и не се бъркай в работите на нашата държава . Можещ да хванеш първия влак СОФИЯ МОСКВА СИБИР и да се праждосаш от България, на теб там ти е мястото – ИНДЖОИВАЙ!IIC…..oIL.

 16. Утре, 12.01., петък по немско-френската програма ARTE Стопанинът на БЛОГА НИ ще вземе отношение за председателството на България на ЕС.
  Ето кординатите на предаването.
  Немското издание на новините е в 20.10 българско време, а френското в 20:45. След това в продължение на 24 часа новините могат да се гледат на риплей на сайта на ARTE, https://info.arte.tv/fr/emissions/arte-journal. Паралелно с това трябва да качат линк към самия репортаж, който да може да се консултира постоянно. Интересното все пак при риплея на новините е, че понякога водещият добавя интересни коментари преди или след репортажа.

 17. винету дори и даде на милицията още 1 милард – файда НЯМА да има!
  Видя се и какви тъпотии направи цвъки “умното”, като милиционерски министър в първият им незавършен мандат.
  Но имаше и една добра възможност за промяна в МВР ,веднага след оставката на “правителството” на ОБРЪЧгархски – в началото на втория полумандат на винету. Но винету предпочете библиотекарско-сарайските си задкулисни ортаци , вместо коалиционните си партньори от РБ ,които предложиха министър Вучков.
  МВР се нуждае от тотални реформи,още от 19990г..Като всичките допълнителни, и излишни служби трябва да се махнат от него , и да се оставят само тези с преки полицейски функции. В НРБ служителите в МВР са много повече от нормалните държави. А, подобно е положението и с броя на “прокурорите” и броя на извънредните “съдилища” в НРБ.
  А пък сегашните протести на милиционерите са предизвикани конкретно от винету и нелогичното повишаване на “минималната заплата” и “минималните осигурителни прагове” , с които изкуствено повишава инфлацията и цените , в стремежа си за увеличаване на “данъчните приходи”, които след това “усвоява” под формата на “порции” и порционни “излишъци”. Вместо да намалява ДДС и някои акцизи, с които да се повиши покупателната способност, винету и калинката горанов вдигат осигуровките и данъците, за да си трупат безконтролни “излишъци” всяка година, с което всъщност намаляват покупателната способност.
  И сега, за да компенсира намалялата заради това покупателна способност на милиционерите в разплутото МВР, винету трябва да раздаде “на калпак” тези мизерни 100 милиона, за да закърпи временно проблема с милиционерските “протести”, поне докато мине европредседателството.
  Едва ли някога “вождове” са правили някъде реформи, нито някога в Дивият Запад, а още по-малко пък сега в дивият изток в банкянският им вигвам.

 18. @ GETA LIVE:
  Много елементарни сте това комунягите-русофилистици! Я се замисли /ако можеш/, малко ли го мачкахте ИВО ИНДЖЕВ, малко ли неприятности му създадохте /и създавате/, малко ли мръсни, червени храчки изхрачихте срещу него, с малко ли своя душевна слуз и помия го оляхте, в малко ли гнусни интриги се опитахте /безуспешно/ да го оплетете, малко заплахи към него и близките му ли отправихте, че да се налага да му плаща някой, за да ви клейми и да ви сочи като злото за България?!?
  При това, въпреки сторените злини, той НЕ ВИ МРАЗИ!Защото е ДЕМОКРАТ, ХУМАНИСТ и очевидно изповядва християнски морални ценности.
  Мен ако питаш – не заслужавате благородството му!Аз не го споделям. Нещо повече – Убеден съм, че вие комунягите сте генетично обременени, необратимо духовно увредени и като такива – вредни и опасни за човечеството!
  затова ви МРАЗЯ БЕЗПЛАТНО!

 19. Напоследък герберските тролове /geta live / са се поразмърдали. Дали не им е паднало нещичко от стоте милиона за милиционерницата? Иначе в писанията им личи здрава пролетарска завист – може да са кандидадствали за някой и друг пробит долар и не им се е получило?

 20. re: GETA LIVE

  Не че заслужава внимание, просто още едно същество в постната редичк рубладжии, целуващи рАЗИЯтски газопровод срещу копейки и цвик в копанята. Кандидат за лишаване от българско гражданство. Па може и я за сапьорна лопатка, я за бренеке в кратуната. Ха да е хаирлия, скоро!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.