София домакинства на Европа, а Софийска област- на Русия

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров призова на 11 януари т.г. от трибуната на Народното събрание преди седмица “ да спрем да цитираме „авторитетни“ издания защото всички издания в света изпълняват поръчки”. Познавачът на медийната поръчковост постави по такъв начин и собствената си телевизия “Алфа”, както и вестник “Атака”, в поръчковия кюп.

Да видим каква поръчка изпълнява и спазареният по линия на политтъговията между ГЕРБ и Атака с Бойко Борисов управител на Софийска област атакист Илиян Тодоров ( който ми е завел дело за обида и клевета срещу него за 60 000 лева).

Сайтът на Атака съобщава, че Илиян Тодоров ( на снимката с коженото яке с надпис “РОССИЯ”) е поел ангажимент при посещението си в Москва да “размразява” търговията с Русия- атакистът вече се изживява като паралена държава на европейска България, която финтира по линия на европейските ангажименти в отношенията с Русия.

Unknown

 

Както се вижда от публикацията , Илиян Тодоров не само е губернатор ( казано по руски маниер, вместо да е “просто” управител ), а именно “губернатор на Атака”. Мислехме си, че по вольта на Борисов е областен на най-голямата област, обаче се оказва “губернатор на на АТАКА”.

Ето как Тодоров е започнал да изпълнява ангажимента си към Русия ( а дали е съгласувал изпълнението си с централната власт, заета да демонстрира близост с ЕС в самата София, е въпрос, който трябва да се зададе на покровителя му Бойко Борисов).

“ГУБЕРНАТОР НА АТАКА РАЗМРАЗЯВА ТЪРГОВИЯТА С РУСИЯ

Илиан-Тодоров-300x169

 

Голям интерес сред бизнеса предизвика работната среща, организирана от губернатора от АТАКА на Софийска област Илиан Тодоров, на която бяха представени възможностите за осъществяване на търговска дейност на територията на Руската федерация в четвъртък.

Чрез видео връзка зам.-директорът по икономическите въпроси на Центъра на промишлеността на България в Москва Цветозар Генчев запозна представителите на компании от региона с условията, които предлага центърът по отношение на отдаването на офис площи и складове, жилищно настаняване, съдействие при осъществяването на контакти на български фирми с руския бизнес и институции, маркетингови проучвания и други.

В срещата участваха фирми от общините Пирдоп, Челопеч, Годеч, Самоков, Етрополе, Елин Пелин, които развиват дейност в сферата на селското стопанство, туризма, производството на пластмасови изделия, добив и преработка на неметални полезни изкопаеми, производство на компоненти за електротехническата индустрия, транспортни услуги и др.

Те бяха приветствани от областния управител Илиан Тодоров, който припомни своя ангажимент, поет при визита му в Москва – да популяризира и представи възможностите на ЦПРБ пред бизнеса в региона.

По време на дискусията стана ясно, че малка част от фирмите са запознати с начините да отворят свои представителства в Центъра и да използват преференциални условия за настаняване на своите служители, за обучение и да получат съдействие при реализиране на дейността си или организирането на изложения и работни посещения. В тази връзка те определиха срещата като изключително полезна за бъдещото развитие на компаниите си.

Представителите на бизнеса на свой ред предложиха да направят работно посещение и да се запознаят на място с капацитета и възможностите на Центъра, а Тодоров се ангажира да организира визитата и да съдейства и в бъдеще на компаниите, които имат интерес.

Центърът на промишлеността на България в Москва е с дипломатически статут и е част от структурата на Министерството на икономиката. Основните му функции са да подпомага български физически или юридически лица да реализират дейността си на руския пазар, да организира бизнес форуми, срещи, семинари, да подпомага мероприятия в сферата на образованието, спорта и културата. ЦПРБ разполага със складови и офис площи, жилища и паркоместа под наем на преференциални цени. На негова територия има още и българско средно училище”.http://www.ataka.bg/губернатор-от-атака-размразява-търго/

17 мнения за “София домакинства на Европа, а Софийска област- на Русия”

 1. Господа тук вече става въпрос за предаване не само бизнеса на Българските компаний но и на самата ни родина от тези РАЗБОЙНИЦИ на любимата им рАЗИЯ. Почти цялото ни ЧЕРНОМОРИЕ РАЗПРОДАДАХА ПРЕДИ ТОВА на тези МИРИЗЛИВИ АЛКОХОЛИЦИ. Това ЦИГАНЕ илиян тодоров покровителстван от МУТРОПИТЕКА БОРИСОВ и неговия шеф СКОПЕЦА СИДЕРОВ от АТАКА – пред ЕВРОПА започна и той раздаването на родината ни и вкарване на още фирми от рАЗИЯ. Няма ли най на края тези УРОДИ да се вземат в ръце и да помислят какви ги вършат стига са ЛИЗАЛИ ЗАДНИЦИТЕ НА тeхните ГОСПОДАРИ от КРЕМЪЛ. Явно за много РУБЛИ са се ПРОДАЛИ за това което вършат! Няма ли ли най на краят този ЗАСПАЛ и БЕЗРАЗЛИЧЕН към всичко Български НАРОД да се вземе в ръце и да ИЗУКА тези КРЕТЕНИ? Aко това не стане Европа ще обърне гръб на родината ни – не забравяйте те ни гледат под лупа. Господа за да помогнем на господин Инджев който е даден под съд от този ЦИГАНИН ИЛИЯН ТОДОРОВ който иска да забогатее от господаря на БЛОГА ни. Чукнете горе в дясно(покрепи блога). IIC…..oIL.

 2. Най-добре за русолюбците като “губернатора” на Атака Илиян Тодоров е да си отидат да живеят в Русия. Така ще могат да се радват на всички прелести, които дребосъкът Путин е предоставил на крепостните си руснаци! А не от Европа в България да пледират за матушката си!

 3. От умрел писмо.Тази тъпчо Илиян Тодоров знае ли ,че между България и Русия няма свободно движение на стоки и услуги.
  За да се изнесе нещо,трябва фирмата и листата да се регистрират съгласно изискванията на Евразийският съюз.Документите са различни от тези за ЕС.Търговска камара,еко и здравни организации,потребителски съюзи.Трябва да имаш представител там за да върши тази работа.А това са време и пари.Фирмичката в която работя се опита и се отказа.
  За да стане това нещо трябва да има правителствени споразумения и одобрени на това ниво листи.
  Прости управници – слаба държава.

 4. Едва ли има няКОЙ, който да не иска да се развива бизнеса……дори и с путлеристкият бандитустан?!?
  Но има два пречки – по-малката е, че Путлер е наложил “контрасанкции” на голямата част от българските стоки, и въобще на износителите от ЕС, за да “стимулирал” примитивното “производство” в путлеристката фейкдерация.
  ВТОРАТА , основната, ПРИЧИНА е, че в путлеристкият бандитустан няма никаква сигурност при дистрибуцията, доставките и възвръщане на вложените средства , финанси и усилия за износа на стоките до там! Трета причина е двойният спад на БВП , след санкциите от 2014г., а сега следват и още по-големи санкции, и следователно спада на покупателната способност ще падне още повече, и няма да има никакъв смисъл за “бизнес” с бандитустана,защото ще могат да си купуват само ментета и китайската евтиния.
  Освен това над половината от икономиката в путлеристкият райХ е в черния и сивият сектор, защото цялата администрация, милицията и службите са само за лично ползване на Путлер и неговите централни, губернаторски и местни бандити, и просто няма кой да защитава интересите на българските и европейските износители. Цялата фейкдерация е с пиратски-черна “икономика”!
  Това са едни от основните “пречки” за “търговията” с путлеристкият бандитустан.
  А освен това и платените агенти на Путлер от Атака, и “българският” посол в Москва са меко казано много далеч от бизнеса и не стават за нищо повече от платени пропагандатори и “консуматори” на путлеристки “грантове”!
  А, от самите “длъжностни” характеристики и на сидеров, и на софийската му губернаторска КАЛИНКА, е повече от ясно, че НЕ стават за нищо друго освен за “платената любов” на кремълският си гасудар. И няма как да се разчита на тяхната “помощ” за българският бизнес в бандитската “икономическа” джунгла в путлериският бандитустан.
  А същото важи за калиционният им “вожд” на герберокожите!

 5. Голям успех: Комунистическият режим влезе в новата учебна програма по история
  Но единствените термини, които в МОН са отказали да бъдат включени в новата учебна програма, са били ОКУПАЦИЯ и 16-та СЪВЕТСКА РЕПУБЛИКА.
  За какъв “успех” тогава говорят в МОН след като най-важните понятия са пропуснати ?!
  Въпросът е КОИ СА ЕКСПЕРТИТЕ (ИМЕНАТА ИМ), КОИТО СА ОТКАЗАЛИ ВКЛЮЧВАНЕТО НА ТОЧНО ТЕЗИ НАЙ-ВАЖНИ ТЕРМИНИ В БЪЛГАРСКИТЕ УЧЕБНИЦИ? Защото тези страхливи и продажни “експерти”, криещи се зад аномиността на институцията МОН, и които с отказа си слугуват на чужди, имперски интереси, не на родина си, лишават бъдещите поколения българи от ЗНАНИЕТО, КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ВИНОВНИК ЗА БЕДНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ, РЕЗУЛТАТ ОТ МНОГОГОДИШЕН ПРЕСТЪПЕН ГРАБЕЖ, ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО УНИЩОЖАВАНЕ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ЕЛИТ НА НАЦИЯТА, СТРАДАНИЯТА И УНИЖЕНИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
  КОИ ТОЧНО СА ТЕЗИ “ЕКСПЕРТИ”?

  http://www.faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/golyam-uspeh-komunisticheskiyat-rezhim-vleze-v-novata-uchebna-programa-po-istoriya

 6. Хрумна ми питане, отправено към мен самия, как се издържат телевизии на чисто политическа основа/забравям тези на БПЦ, на вестници, тези с неясна собственост/. Може би мутренската “пазарна икономика” е нещо, което можеш да разбереш, само ако си завършил съответния профил в Йел, Кембридж, Оксфорд.Или бг библеотекарският. Явно съм доста тъп и необразован, за да си отговоря. Но ми омръзнаха и “фалшивите новини”, че …здравеопазването е в кома,…. образованието по-лошо от….

 7. Боре, няма да отидат да живеят в Русия, щото са чели Раковски: ‘Къде отивате българи?’

 8. Единият разгръща бизнес с Русия, другият дипли бизнес с Азербайджан… явно сме навлезли в период на евразийска глобализация.

 9. Тия от атака и майките си ще продадат ако това е добре за русия.

 10. Към:SMS
  Благодаря за линка. Кога ще ги стигнем румънците… ех мечти вече неосъществими – благодарение на ГРОБ, пардон ГЕРБ

 11. Паравоенни готвят революция – 100 хил. тръгват на 3 март от връх „Шипка”

  (Интересно защо този примат на снимката на фона на сепаратистки и руски знамена си е скрил лицето с маска? Нали каузата им е родолюбива и патриотична, защо се срамува или страхува да покаже лицето си? И какви са тези проскубани, озъбени вълци върху българския трикольор? Братовчеди на нощните путински вълци ли са?)

  http://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/paravoenni-gotvyat-revolyutsiya-100-hil-tragvat-na-3-mart-ot-vrah-shipka

 12. Парламентът облекчи ‘вноса’ на работници от трети страни.

  (впечатлява “активността” на патрЕотите за пракарването точно на този закон за работниците от ТРЕТИ СТРАНИ (т.е.Русия,защото останалите “трети” са само за парлама)
  Терминът “високо квалифицирани” е целенасочено неясен и разтеглив. Точно такъв им трябва, също като трудно недокадзуемия “български произход”, който с новия закон даже не се изисква.

  https://offnews.bg/politika/parlamentat-oblekchi-vnosa-na-rabotnitci-ot-treti-strani-669871.html

 13. Русия узаконява частните армии, ще ги използва в чужбина

  Как така “частни армии”, но с държавни социални осигуровки и правна защита от държавата, които ще се използват за антитерористични операции, инициирани от руската държава в чужбина, за “защита” на суверенни съюзнически държави от външна агресия, а също така за защита на различни обекти – нефтени и газови находища, ж.п. инфраструктура.
  Това си е държавен тероризъм в чист вид!

  http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/rusiya-uzakonyava-chastnite-armii-shte-gi-izpolzva-v-chuzhbina

 14. Прочетох с умерено безпокойство отпратката на SMS за паравоенните 100,000, дето готвели революция на Шипка.

  От години уволнения по некадърност от БНА “подполковник Валтер Калашников”, или Дончо Русев Русев, или йеромонах Владимир от манастира “Св. пророк Илия, с. Велчево, Великотърновско, кряка в рубладжийско-путиняшкия жабуняк на Задунайский Милиционеристан. Същият е дисциплинарно уволнен фатмак (старшина) от под.26200 Айтос през още 1981- за да се случи подобно нещо, представете си за каква отрепка става дума. Един мой познат, истински експерт по сигурност и контратероризъм (не като босилков или илиян тодоров, викат го редовно в BND, DGS и MOSSAD и си ВОДЯТ ЗАПИСКИ какво им казва), каза, “Напомнят за себе си, щото вече рубли ниц, черпаци много, а порции няма”.

  НО…

  Въпросните щурмоваци с АК-47 и рАЗИЯтски парцали от години необезпокоявано шетат, снимат се, пишат “възвания”, просят нонстоп ДАРЕНИЯ и стават все по-нагли. ДАНС и другите служби, които хрантутим с данъците си, дори да ги разработват, явно го правят тъй дискретно, че са направо незабележими. Гражданските писмени искания отпреди 2 години да бъдат озаптени шайкаджиите до БГ и ЕС институции остават без последици. Бездействат и МВР, и цацаров, и банкянският рапонь (което граничи с държавна измяна).

  Чудя се дали пък не е крайно време ние, народът, да вземем нещата в ръцете си, като в Поморие и Нови хан. Не 10, само 5 от тези същества да бъдат отстреляни, останалите няма да се видят и чуят повече от дупките си. Слагам бас в размер на годишната издръжка на сайта на г-н Инджев! И респект!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.