Лилипутинисти плашат началника си Бойко ( който можел да уплаши всеки тракийски войн)

Атаката на АТАКА и лично на нейния вожд Сидеров за запазване на остатъците от собствена физиономия в кревата на неравния брак по сметка с ГЕРБ във властта днес придоби за пръв път от началото на сродяването им под властовия юрган форма на приливна вълна спрямо паянтова язовирна стена, подпираща общия им интерес.

В свое изявление Сидеров заплаши ГЕРБ по повод гласуването на предстоящия вот на недоверие в Народното събрание и на три пъти спомена като причина за това личната си закрила над своя стар съратник в буйстванията на публични места Илиян Тодоров ( същият, който ме съди за 60 000 лева за обида и клевета срещу него в качеството му на длъжностно лице).

НА СНИМКАТА: Волен Сидеров и Илиян Тодоров, буза до буза, в акция при хулиганската им изява срещу НАТФИЗ, за която Сидеров беше осъден по три обвинения, а Тодоров не само избегна правосъдието, но и беше на(д)граден от премиера Борисов в рамките на политтърговията с “патриотите” с държавен пост като управител на най-голямата област в България.

 

4c_v03l07

“Задава ли се раздор в управляващата коалиция? Или по-скоро в една от съставните й части. Лидерът на партия „Атака“ и на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров може да не гласува в подкрепа на правителството на предстоящия вот на недоверие, внесен преди два дни от БСП в деловодството на парламента. Това призна самият той пред econ.bg, както и пред телевизия „Алфа“.

Още не съм наясно как ще гласувам по време на вота. Много възможно е да го подкрепя. За мен случаите на корупция са много, Това правителство трявба да се замисли дали трябва да продължава по този начин“, каза Сидеров.

Той подчерта обаче, че говори единствено като лидер на „Атака“, а не от името на Обединени патриоти. Сидеров отбеляза, че другите двама лидери работят на доста високи обороти и не виждат, че живота на хората в България не се подобрява. Затова и управляващото правителство трябва да се замисли дали да продължи с политиката, което не води до резултатите, които Сидеров смята, че трябва да бъдат постигнати.

Реакцията на лидера на „Атака“ идва след като стана ясно, че регионалното министерство се опитва да прехвърли стопанисването на стената на язовир „Бели Искър“ на областния управител на София-област Илиан Тодоров, който също е от „Атака“. Съоръжението се нуждае от спешен ремонт за десетки милиони левове, с които Областната управа не разполага. Язовир със стена в такова състояние е изключително опасна за хората. Ставали сме свидетели на не две или три трагедии, заради разкъсани стени на язовири в България.

,,Няма да оставя така игричките на някои министри от ГЕРБ или на някои лобистки кръгове. Бих искал да ги попитам защо прехвърлят язовир на областна управа с 1 млн. лева годишен бюджет при положение, че само спешния ремонт на стената струва 80 млн. лева. По този начин целят да натопят Илиан Тодоров, да го изкарат виновен и да си измият ръцете с него. Министър Николай Нанков, министър Нено Димов и зам.министъра на МРРБ Деница Николова, която е подписала заповедта за прехвърляне на язовирната стена, ще трябва да отговорите на наши те въпроси, докато не се изясни случая. Ние сме „Атака“ и на нас ни пука за живота на хората“, категоричен е Сидеров.

„Няма значение, че с ГЕРБ сме коалиционни партньори. Коалиционните партньори трябва да се уважават. В случая ние не само че нямаме уважение, а имаме буквално подигравка с областния управител Илиан Тодоров, просто, защото е от „Атака“. Обръщам се и към премиера Борисов и към председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, че няма да оставим това така. В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът на недоверие към правителството, аз не знам как ще гласувам. Не знам дали това правителство заслужава доверие по начина, по който се държи към тези, които го крепят на власт“, гневи се Сидеров. http://econ.bg/Новини/Волен-Сидеров-изригна-срещу-Кабинета-чиято-част-е-и-Атака-_l.a_i.756591_at.1.html

Както се вижда, лилипутинисти плашат началника си Бойко, който, според Туск, можел да уплаши всеки тракийски воин. Щеше да е смешно, ако не беше тъпо.

8 мнения за “Лилипутинисти плашат началника си Бойко ( който можел да уплаши всеки тракийски войн)”

 1. Той, сидеров , си иска , пък винету ,ако даде…..
  А иначе пък вчера сидеров е гласувал ,заедно с цвъки “умното”, да се даде охраната на селата на частни “охранители”?!?!? А всички знаем кой в правителството има собствени “охранителни” фирми.
  От една страна населението намалява, от друга страна милицията расте……
  И сега , вчера , винету даде тези 100 милиона , с които евентуално можеше да се “санира” язовирната стена, за “добавки” към зарплати на милиционерите.
  Както се вижда вместо растящата по числен състав милиция,а даже и с повишените зарплати , да се “пребори” със селските бандити, сега трябва да се дават допълнително пари и за “охранителни фирми”, които да свършат работата на милицията!!! И след ударното повишаване на милиционерските зарплати със 100 милиона, и допълнително отдаването на селата на частни фирми, за което е гласувал и сидеров , НЯМА как да останат деньги за ремонт на язовирната му стена….
  Друг е въпроса ,че частните фирми ще са за сметка на общините , и така винету прехвърля задкулисно още допълнителни средства към милицията , но за сметка и на общините, след като им даде и от държавният бюджет допълнителни 100 милиона вчера. Но…… щом като не прави реформи , сега “вожда” ще трябва ,както винаги, пак по нелегален начин да финансира разплутата милиция и от централният бюджет, и задкулисно и от недофинансираните от него общини! А и допълнително е отдал милицията да извършва и частни “услуги”!
  И както казахме , казионният путлериот сидеров е гласувал за всичко това, заедно с цвъки и ГЕРБ!
  А пък и досега, винету има едно основно занимание – раздаването на “порции”, и всички “дреболии”, като “санирането”, “магистралите” и язовирните стени ги оставя за изпълнение на своите “коалиционни” и “партийни” лакеи, какъвто е и сидеровският калинков “областен управител”. Такива са практиките и желанията на “вожда”, и ако сидеров не ги харесва може по собствено желание да си изтегли калинковите “кадри” от областната администрация на винету.

 2. Как може ПАРАЗИТИ катоПУТЛЕРИСТИТЕ от АТАКА сидеров и слугата илиян тодоров – отявлени ФАШИСТИ да са в управата на родината ни. Отгоре на всичко да правят реформи по охрана на селата от където ще има явна АВАНТА. МУТРОПИТЕКА вече даде 100 милиона на полицията, още ли трябва да даде за да обогати тези МАНГАЛИ от АТАКА? Вече виждаме как се обира държавата и народа ни – отпускане на пари които МУТРАТА раздава като че ли е собственник на БНБ, а околните му се обогатяват като заобикалят думата КОРУПЦИЯ. Вече измислиха начин за източване като са защитени от ЦАЦАРАТУРАТА. Българио родино мила още какво имаш за КРАДЕНЕ, още колко ПРАВИТЕЛСТВА трябва да се сменят за да се оттърсиш от всички тези РАЗБОЙНИЦИ и ПАРАЗИТИ!IIC…..oIL.

 3. Малей, страх! “Политическото животно” бойка барисова този път, едва ли не, от немай къде, е принуден да е в любимият си иначе шпагат.
  Явно, в коалиционни

 4. Явно в коалиционният формат на месето стават “големи работи”. Дори и да спаси сега кожата баце, процес пошьол и въпрос на технологично време е банкянското слънце да се кротне след шумна оставка и да мъдрува какво да прави с откраднатите сал около 4 милиарда евраци. О, мъка черна кат пернишки кюмур.
  Разгеле, горе на снимката е и боклука-рублофил илиян тодоров, та сърце на място да припомня за
  инициативата на СИЯ “Левче за Иво”.

  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 5. @sms
  ‘Monarhi4esko syznanie’ se kazva zavoalirano, kogato se govori za ‘robska psihika’.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.