От кой пол е (истан)булката Нинова, която зовеше Борисов да се бори с нея като с мъж

С изказването си от парламентарната трибуна днес, в което призова управляващите да си “чуят църквата” по повод заклеймената от БПЦ Истанбулска конвенция, Корнелия Нинова утвърди неконвенционалния си образ на (истан)булка .

Едновременно с това тя потвърди позицията си на самоопределил се женски мъж, предизвикващ\а на терена на мъжкарство Борисов, любител на собствения си публичен образ като мачо Номер едно в републиката още от времето, когато тя беше превърната в соцмонархия в рамките на противоестествения брак по сметка между БСП и нейния Сакскобургготски, ментора на въздигнатия от т.н. цар негов пазвантин Бойко.

Спомняте ли си призива на Нинова, която пожела публично да се разберат с Борисов като мъже?

“ Изненадана съм от мотива на Бойко Борисов да откаже дебати с мен с аргумента, че съм жена. Първо, това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов, отдавна чакам да се разберем като мъже”. 

Ако сте забравили, насладете му се. http://m.btvnovinite.bg/article/bulgaria/borisov-s-zheni-trudno-se-nadgovarjam-ninova-da-se-razberem-kato-mazhe.html

Последно: жена или мъж го играе Нинова?

 

images

Или става дума за някакъв трети пол?

При Борисов, доколкото е знайно от поведението му на любител на демонстративното женско подчинение на принципа на “качването” на самеца, практикуван на правата на властовия афродизиак в глутницата, няма такива съмнения.

Да не говорим колко са уважените от неговото мимолетно мъжко внимание ощастливени (ма)дами, за някои от които дори не си е правил труда да си свали панталоните.

Басирам се, че за този мой намек Борисов ще премълчи възмущението си благоразумно по подобие на американския актьор Стивън Сегал, за когото в България някои хора знаят доста скандални подробности по същата линия. Защото не се знае дали и в България някоя конвенция, подкрепена от Бойко по невъзможност да откаже ратификация, няма да отприщи съответни признания, като онези закъснели женски откровения в САЩ.

Но да се върнем към факта, че БПЦ хвърли кръста на Нинова ( т.е. на опозицията, доколото немощната столетница може да бъде определена като такава) и мъжът Нинова се метна да го вади като спасителен пояс за себе си от ледените води на европейското презрения към нея\ него и партията й\му с настървението на калоферски мъжага на Богоявление.

Да играе обаче тази нетрадиционна соцполовава мъжкарска роля никак не отива на една другарка, която се бори с (несъществуващото от кръв и плът в Истанбулската конвенция,  плашило за примитивни избиратели),  т.н.  трети пол.

Не за друго, а защото Нинова самата трябва да се определи дали е мъж , призоващ\a Борисов да се сборят като мъже или е нещо трето, свързано с Третия Рим, какъвто претендира да бъде нейният руски ориентир.

16 мнения за “От кой пол е (истан)булката Нинова, която зовеше Борисов да се бори с нея като с мъж”

 1. Ninova da otide da j preslu6at belite drobove i da spre cigarite, 4e di6a po-6umno ot starata mi kafema6ina.
  (I 4ipa trjabva da si smeni, no tova moje da stane edva kogato svqr6at rublite).

 2. За Стивън Сегал всичко е ясно, както пише в “Гардиан”:

  https://www.theguardian.com/world/2018/jan/15/steven-seagal-denies-new-sexual-assault-allegation

  Въпросът кога ще се обадят българките – жертви е с предизвестен тъжен отговор: никога.
  Тук ще бъдат обвинение не насилниците, а насилвачите…

 3. Този път дори върлият “опонент”, кавички не са от небрежност, на Иво-саша симьв би трябвало да процеди одобрително, “тайно” се наДАМ, де: “Пустият му Инджев не само не се е повторил но и много свежи находки в последното есе е намерил”.
  Оставил е-Иво и малко “домашна работа” за читателите. За “истам” дето е в скоби намерих само едно обяснение и то на любимият съвеЦий диалект. Дали е имал (ИЗ)предвид туй Стопаниът на БЛОГА НИ последната дума е негова.
  Ето и определението.
  http://znachenie-tajna-imeni.ru/znachenie-imeni-Istam/

  По инициативата на СИЯ “Левче за Иво”
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 4. Към georgi nikolov:

  Всех си бележка и за да не обърквам още повече и без това сбърканата работа около др. Нинова поправих думата в кавичките ( макар покрай Стамбул и ИстаМбул да не е кой знае каква грешка)

 5. Истинският мотив за недопускане на екран в Ращистан на британо-френската филмова комедия “Смъртта на Сталин”. Или както с други думи някой се сети да ни открехне, че сега в раззия власттва не пут.ин, има в плюс и доста популярна конспиралогическа версия, че отдавна кремълският гном не е между нас, а управлява страхът инспириран от кремъл.
  Забыли, что путин суеверен, как язычник. Pussy вызвали у него мистический страх, так как обратились к Богородице с просьбой прогнать узурпатора. Его постоянные опаздывания связаны с попыткой обмануть смерть, в виде предполагаемых убийц, ждущих его на каждом шагу.
  Смерть Сталина, обыгранная как фарс, пугает его такой же неотвратимостью смерти, которая не только неизбежна, но, как заметил Воланд, неожиданна.
  А будущая реакция нынешних его подельников вполне коррелирует с реакцией сталинского окружения.
  Это пугает мистика путина, и он пытается в очередной раз ускользнуть от неотвратимого, засовывая голову под одеяло.

 6. Истинският мъж не прави насилие.

  И това жените го знаят много добре.
  Насилието се извършва от извратеняците.
  Борбата трябва да бъде именно срещу тях,
  а не да ги узаконяваме.
  Банкенското слънце в момента се спотайва,
  както менторът му от Правец.
  И когато борбата срещу чудовището което искат
  да създадат приключи, както и менторът му с по-късна дата разправяше, че той спасил българските евреи, така и слънцето от
  Банкя ще се изправи пред най-високата трибуна и ще заяви с
  гърмовен глас, че той и само той е победил ламята
  наречена “трети пол”

 7. Още преди ниновна да излезе на трибуната на парламента , за да направи поредното си болшевишко словоблудство , аз имах намерението да напиша пост по отношение на Истанбулската конвенция във връзка с вчерашното оттегляне на “мачисткият” “ВОЖД” – винету, от ратификацията ѝ, както се и очакваше, и както е правил ВИНАГИ !
  Виждам обаче ,че г-н Инджев е писал по този повод , макар и като реакция на “декларацията” на “женският” “ВОЖД” на БКП – ниновна.
  За това само ще допълня написаното от г-н Инджев с няколко допълнителни тези и факти!!!
  И така, честно да си кажа и аз не бих настоявал за ратификацията на тази конвенция, но …… НО само при едно условие! И само изпълнението на това ЕДИНСТВЕНО и ДОСТАТЪЧНО УСЛОВИЕ ще докаже ,че в НРБ НЯМА нужд от ратифицирането на тази конвенция!
  Както знаем т.нар. “патрЕоти” са против тази конвенция. Това го потвърди днес и потомственият десарски “войвода” – ванЮ каракачански, а преди това и рублофренният рублопат – сидеров.
  И след като тези путлериоти са против конвенцията , но настояват че нямало нужда от нея , и не разбирали понятието “джендър”, то нека си подадат НЕзабавно оставките и на своето място да предложат “вождове” от “нежният” ПОЛ , начело на МВРО и Атака!!! При това условие вярвам ,че всики в НРБ ще приемат ,че нямаме нужда от Истанбулската конвенция.
  Но след като МВРО и Атака си “сменят ПОЛА” , като поставят за свои водачи представителки на “нежният” ПОЛ, които да изместят ванЮ каракачански и сидеров, трябва да ги последват и “гражданите” за евразиЙ…. ПАРДОН!, “ЕВРОпейско” развитие на НРБ. Нека и герберокожите “сменят ПОЛА” на своят “вождь”, и вместо винету си изберат и те “вождКА”! Но да не вземат да объркат “воДка” с “воЖДка”!
  Колкото до случая със стогодишната КОЛОНИАЛНА и ТАТАЛно ВОЖДИСТКА , ТЕРОРИСТИЧНА банда – БКП, то там няма “изненади”, защото техните началници и “партийни ВОЖДОВЕ” от Кремъл вече над 100(СТО!!!) години им назначават само ВОЖДОВЕ от “силният” ПОЛ. Дори и сегашният им “вождь” – ниновна, нямаше да я изберат ,ако бяха напълно сигурни ,че е от “нежният” ПОЛ. Всичките “партийни ВОЖДОВЕ” на КПСС, и на колониалните ѝ коминтерновски клонове, като БКП НИКОГА не са били от “нежният” ПОЛ.
  Едва ли въобще някой може да си представи, че “вождовете” могат да са от “нежният пол”???
  И поради това всички большевишки “вождове” НЕ са от “небжният пол”.
  Може большевиките да са за “равенство” на половете(само на думи!), НО….. НО НИКОГА не са били за “равенство на ПОЛОВЕТЕ” на своите “вождове”!!!
  И както се вижда това продължава и сега , през постбольшевишкият “прИход”. И при ГЕРБ, и при БКП(ниновна НЕ се брои!), и особено при наШистционал-путлеристите от Атака и МВРО! Както и през соца, по наследство след него и сега всичките казионни клонинги на БКП не искат да “сменят пола” на своите “ВОЖДОВЕ”.
  Макар че да си призная моето предложение ,за “смяната на половете” на “вождовете” на “партиите” в НРБ, може да е дори по-НЕприемливо за тях, защото в Истанбулската конвенция предлагат само СМЯНАТА на “джендърите”, а не пълнаТА “смяна на половете” на техните “вождове”.
  Не може да се очаква от КЛОНИНГИТЕ на “вождовете” на БКП и КПСС, нито да сменят своите полове , нито дори своите истанбулски “дежндъри”!
  П.П. Онези дни(в събота по бТВ!) божо димитриев се възмущаваше ,че НРБ е “пръв приятел” със Саудитска Арабия, а там не зачитали жените?!?!? Но ако предложиш на божо димитриев да ще ратифицира Истанбулската конвенция, тогава ще започне да сипе всякакви тъпни и путлеристки ОПОРНИ точки за “третият пол”, написани от решетников във РИСИ.
  Същото прави и т.нар. “журналист” кошлуков, който се изживява, като “вождь” от “силният” “поль” в БНТ, а пък в същото време завзе предаването на журналистКА от “нежният” ПОЛ!
  Ето такива са “вождовете”в НРБ. Начело с главният “вожд” – винету, който им раздава ПОРЦИОННИТЕ “ПОЛОВЕ” и “суджуци”!
  Макар че в НРБ(и в метрополията ѝ и СеСеСеРе!!!) , от 1944г. и до днес, единственият “правилен ПОЛ” и “правилен джендър” за “ВОЖД(овете)” , е само и единствено “ПОРЦИОННИЯТ пол” и “ПОРЦИОННИЯТ джендър”!

 8. Georgi Nikolov, добре спомена филма, представям си никита ‘я люблю Путина и мне насрать на мнение других’ михалков дерибействащ в цензуриращата комисия. Избори идат, ей, да не се разклаща упованието на великодържавието.

 9. Борисов и Нинова са ярък пример за плодовете на един друг социален инженерите, прокламиращ изравняване.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.