НАМЕРИХМЕ ПОД ПОЛА ТЕЛЕ

678737

 

Истерията на борбата с митичните 10 милиона мигранти, които щели да ни залеят, изнасилят, ограбят, подядат, разболеят и унищожат направо, се повтори като фарс със също толкова съществуващата заплаха от митичния „трети пол“, измислен като плашило  за храброто българско общество, надъхано срещу една международна конвенция, срещу която в рамките на Съвета на Европа от 47 държави само Азербайджан и Русия не са я подписали, а България буксува солидарно с тях по отношение на ратифицирането й.

 

„Само“ ли казах? Да, но си взимам намека твърдо назад: това „само“ е повече от достатъчно за Булгаристан, за да прилича на Азербайджан, щом начело на тази съпротива е самата Русия. Конвенционално е и още как в контекста на грижливо подклажданото в България русофилство и подражателската му битка срещу „еврогейския съюз“, както доскоро по митинги и телевизионни студия Европейският съюз беше определян от управляващия коалиционен партньор на ГЕРБ Волен Сидеров.

 

Не случайно дори и незрящите за същината на българските странности с руски произход западни медии започнаха напоследък да проглеждат за истината, че България е нещо като малката Русия ( както мой скромност не веднъж е посочвал чрез многобройни примери). Едни написаха, че България е най-руската европейска страна (осеяна с топоними на руско-съветското влияние под формата на хиляди названия на улици, площади паметници, училища и т.н.). Други най-после се съгласиха, че нивото на руския енергиен тестостерон прави българския икономически троянски кон да тича по постколониалната зависимост от руския монополист повече от която и да било друга държава в ЕС.

 

Вече имат и нови доказателства, че София се разболява ( от православно-консервативен) мачизъм, колчем в Москва кихнат пропагандно срещу пустия му евроджендър – даже БПЦ , тази хъркаща Снежанка на прехода, цялата в бяло, приспана от съветските другари за десетилетия, се събуди от тази кихавица и проговори на разбираем за потресените от половата ерес нашенци език за заплахата от „втора смърт“. Нещо като „враг пред портата“, сякаш самият африкански Ханибал се е задал барабар с невижданите от никого тук бойни слонове, готови да стъпчат най-милото ни. Бррр!

 

Щеше да е пикантно, ако не е доста срамно, че принципът “ с каквито се събереш, такъв ставаш“ не успя да прави от борците срещу „еврогейския съюз“ граждани за европейско развитие на България, а се случва тъкмо обратното. Като  във вица за милиционера, който стоял пред аквариума и след известно време започнал да си отваря устата безмълвно като рибката в него. Подчинил се човекът на по-висшия разум.

 

Докато Каракачанов ( продължава да) говори- вече и от името на своя началник в правителството, самият Борисов запазва мълчание – и не защото е на посещение в Лихтенщайн, откъдето при желание щеше да намери начин да опровергае военния си министър Каракачанов. Той се изяви в ролята на негов говорител. От него научихме, че Борисов си бил променил мнението за Истанбулската конвенция и нейното гласуване в Народното събрание се отменя.

 

Това е третият случай в рамките на седмици, в който Борисов отстъпва от заявена вътрешнополитическа позиция, след като „клекна“ пред полицейските синдикати и дари МВР с щедрите 100 милиона лева от бюджета за заплати, а малко преди това взе завоя в обратна посока и за лекарствата за онкоболните. Май не му се отразява добре на вътрешната политика в този смисъл фиксирането върху Лихтенщайн и подобните външни ангажименти…

 

Като стана дума за стари вицове, Каракачанов олицетворява още една смешка от архивите на черния хумор: държи се точно на принципа да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш  после защо тича. Защото тъкмо той беше най-гръмогласния откривател на несъществуващия в Истанбулската конвенция караконджул, т.н. трети пол. А сега вече скърби, че обществото било настръхнало и разделено, т.е. уплашено от плашилото на което лично той вдъхна живот, разказвайки страхотията на лягане и на ставане на бедните български деца ( каквито са от гледна точка на своята неинформираност на практика гражданите, 99 на сто от които не са чели и няма никога да прочетат съответния документ, ниво в превод, а още по-малко в оригинал).

 

Турция може и да удържа мигрантската вълна и така да ни е спасила от онези 10 милиона озверели мигранти, заканващи се да ни залеят със себе си. Но коварно ни прехвърли от Истанбул едноименна конвенция и то в подписан от нея вид. За да ни подведе и ние да се подложим на мигриращия през задната ни истанбулска врата третополов джендър.

 

Успехът с внушението за идващия от джендема джендър, зинал да ни погълне, е триумф за мнозинството българи,  бързо спечелени за каузата в битката с призрака на третия пол, който не просто броди, а направо е превзел Европа. Същевременно е и победа на малцинството в управляващата коалиция. Дори Армения присъедини подписа си вчера под конвенцията, но докато Матушката не даде знак  и не изкомандва „свободно“ ние ще се опъваме „ако ще турско да стане“.

 

За друго може да не се опълчим, но посегнат ли ни на пола, както ни се струва, скачаме като опълченци, като шопите със сопите срещу румънските нашественици през 1913 г. В което, както каза вчера в едно интервю за телевизия Европа социалният антрополог Харалан Александров „има нещо симпатично“.

 

Допуснахме евроцарят ни да ни разбива двуполюсния модел, но двуполовия няма да си го дадем за нищо на света- не че някой ни го застрашава, но е важно да се издървим, да се изоакаме веднъж и ние ( по най-представителния за нас начин). Полът да не е като корупцията- за нея мърморят някакви еврогейски чиновници, но ни е в джендъра още от комунистическо време, която я наричахме с чистата българска дума „връзкарство“, преди да ни натрапят купешката чуждица „корупция“. Търпим си я, предаваме си я по полов път ( по Антон Кутев) и даже си я харесваме ( пак според Харалан Александръв).

Докато двуполовата ни система е нещо непоклатимо- последна крепост на българщинАта. Няма да си я дадем на коварно настъпващия трети пол, който дебнел навсякъде в конвенцията ( както е изчислил математикът проф. Михаил Константинов, който явно ползва някаква своя методика за съзиране на несъществуващи величини в текстовете).

копирано от: https://debati.bg/spetsialno-za-debati-bg-razbiha-ni-dvupolyusnia-model-no-dvupolovia-ne-si-go-davame/

22 мнения за “НАМЕРИХМЕ ПОД ПОЛА ТЕЛЕ”

 1. Сгрешили сте г-н Инджев.
  България Е подписала конвенцията…още 2016.
  Само не сме я ратифицирали (но и други държави още не са).
  По-странното е, че ПЕС е инициатор на прословутата конвенция, а тукашните песове вият в обратна (североизточна) посока.
  Дали Шулц и/или станишев ще ги отлъчат от европейското стадо сега?!?! 🙂

 2. Колкото до БПЦ (и казионното мюфтийство), бих задал въпросът:
  – Как аджеба такива консерви и при това от различни религии, като Турция, Полша, Сърбия!!!, Албания, БиХ са подписали И РАТИФИЦИРАЛИ тоя документ, а нашите попове, които са мълчали 2016 година, сега изведнъж решиха, че щели даже “да отлъчват” тези, които подкрепят конвенцията?
  По сигнал от полковниците в раса в масква най-вероятно.

 3. Безбрежна тъпота, евтино отвличане от истинският дневен ред на страната или просто, толкова си могат “силните” на деня.
  Не ще да е прав пловдивският професор ива христова. 80% дебили, малце ми се виждат в случая. Колко пъти досега го манипулират матРияла и зяе за още. Ами, щом има говеда, касапи винаги ще се намерят.
  Сега, по инциативата на СИЯ “Левче за Иво”

  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 4. Ако бяха я кръстили Московската конвенция, щяхме да сме я ратифицирали досега тихомълком.

 5. В момента попълвам форма на Европейската Комисия за кандидатстване онлайн по проект. Не съм обръщал преди внимание на въпроса Gender: Там възможните отговори са два – Мъж или Жена и толкова, бутон, който натискаш, за да запомниш. Никакви други едно или много полови варианти.

  Мисля си, откъде дойде тази простотия или обществено главоболие – от самонареклите се джендър-общества на болни лесбо и гей същества. Знам, че синът ми, който е лекар-хирург и истински мъжкар, ще е против и ще говори за генетична предопределеност, но мойто мнение, че това са болни хора.

 6. 80 процента дебили но ДВУПОЛОВИ!

 7. още по-смешното е, че в конвенцията, ако някой си направи труда да я прочете ще разбере, няма никъде и помен от третия пол.

 8. Предлагам глутницата в парламента да започва подготовка за евразийското членство и да стартира процедури по изтегляне на България от всички конвенции с подобен характер – CEDAW, ECHR, па да тегли една майна и на ECtHR… и да приключваме най-сетне с всяка надежда за човешка България. Само нинова ще оцелее в такава среда.
  Парадокс, Русия пък отново драпа за PACE
  http://euromaidanpress.com/2017/12/13/jagland-norway-kgb-past-of-the-man-who-advocates-restoring-russia-at-pace/

 9. На кого му пука, кой с кого и как се….? Тия идиоти са откачили от недо…баване. Нямат ли си мъже /жени/ да ги обгрижват? Или нЕма вече състрадателни люде да им помогнат? Тъпа пушилка, зад която пробутват далверите си.

 10. Целия тоя шум бих определил по следния начин – когато не можеш да решиш истинските проблеми в една държава, започваш да си измисляш несъществуващи такива, които евентуално да решиш успешно и да се покриеш със слава.

 11. Москва шпионирала елцентрали във Великобритания
  Те наблюдават тези обекти, защото мислят, че това е начин да ни атакуват, твърди британският министър на отбраната

  (А у нас това наблюдение не се налага, защото руснаци са реалните собственици на тези съоръжения)

  http://clubz.bg/63386-moskva_shpionirala_elcentrali_vyv_velikobritaniq

 12. Истанбулската конвенция, освен че извади на показ “папуаския” манталитет на българите да се поддават на медийно зомбиране с масови психози и така ни изложи пред цивилизования свят, има и една полезна страна: извади на показ всички явни и прикрити рубладжии, показа зависимостите.
  Сега е моментът да си направим списък на най- ИСТЕРИЧНИТЕ “антиджендъри” и често, често да поглеждаме в него преди избори или, ако предстоят нови държавни и общински назначения на високи позиции.

 13. Мда, любопитно ми е как ратифицирането на конвенцията ще се отрази на семейните отношения в ромската общност.
  Също така бих искал да се демонстрират нестереотипните роли на половете с мъжкия отбор на ГЕРБ по художествена гимнастика, съчетание с лета и ММА двубой на женските отбори на ГЕРБ и БСП.
  Аз вече съм живял в един социално- инженерингов експеримент, който игнорира природата на хората и прокламира изравняване, но по-голямата част на Европа не е.
  Да я оставим да опита по европейски, а?

 14. И все-пак, какво е това “социален пол”, защото го имало в текста на конвенцията. Някой чел ли е текста в оригинал?

 15. Така, както е тръгнала истерията, може да очакваме от Патриотичния (Параноичния) фронт да сформират граждански отряди или жандармерия, по-модерно е даже ДЖЕНДЪР-мерия, която да лови джендъри и други от “третия” пол по улиците.
  И понеже “третият” пол е хибридна измислица на “третия Рим” (Кремъл), за да угодят на руските “православни“ фашисти, родните безродни руски патриоти са готови на всякакви ексцесии по тази тема.
  Единственото сигурно спасение за нас като Българи е да свършат рублите, без руски натиск отвън нещата ще си дойдат на мястото и България ще стане нормална и достойна Европейска страна, каквато е и мечтата на Българските Апостоли от Възраждането.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.