“Нам-големият шегаджия” , както сам се определя Борисов, бил също и “най-религиозния човек в управлението на държавата”

“Надали има по-религиозен човек в управлението на държавата от мене”, съобщи вчера “скромният” , както винаги, Бойко Борисов чак от Швейцария.

 

Unknown-1

С тази реплика, предизвикана от решението му да отстъпи от заявенето му намерение да накара още тази седмица парламента да одобри анатемосаната от БПЦ Истанбулска канвенция, премиерът добави още едно “най” в богата си колекция от самохвалства.

Броил съм ги не веднъж. В една от равносметките , съотнесена към 17 септември миналата година, списъкът на Борисов от “най“ пред огледалото наброяваше по непълни мои сведения 13 суперлатива за човека без алтернатива ( който смята, че самохвалството му отива).

Припомням за статистиката:

13 “най” за Пожарогасителя според самия него

ИВО ИНДЖЕВ ⋅ СЕПТЕМВРИ 17, 2017

Борисов най-големият пожарникар ( както сам твърди), който също е най-големият демократ, най-големият експерт, най-големият главен секретар, най-големият кмет и най-големият работодател за протестиращи, е най-малкият ни проблем.

Борисов е притежавал и на още суперлативи в категориите за най-ярко присъствие в селкия футбол и най-смехотворна градска легенда в тениса сред непрофесионалистите, който очаква противниците му на корта да се предаваат без бой дори и да са професионалисти като Борис Бекер и Мануела Малеева. http://afera.bg/мануела-малеева-с-потресаваща-случка.html

 

Unknown

 

Ласкателите му, като Вежди Рашидов го определят още и като най-добрия началник. Георги Марков, за когото Виктор Орбан е единица мярка за съвършенство в политиката, оприличава Борисов на унгареца и изрази щастието си в интервю миналата седмица, че европейското председателство на България ще протече именно по негово време – защото Борисов е най-популярният политик от 30 години насам ( т.е. от “времето на Тодор Живков”, който ни управляваше допреди 30 години).

А че е Борисов е най-желаният събеседник в медиите и най-ухажваният от тях, не ще и дума. И без статистика всеки потребител на медийна стока може да се закълне в това.

Най-голямото предизвикателство пред нас обаче е във факта, че този човек е на най-важния пост в държавата и от тази камбанария ни се подиграва като на най-смълчаната публика пред най-арогантния управник в наше време.

Той обясни, че по никакъв начин не може да преговаря за коалиционно правителство нито с БСП, нито ДПС, нито с „Атака”. http://www.novinite.bg/articles/38014/Borisov-Az-sam-naj-golemiyat-ekspert-ot-vsichki-premieri

Е, с “Атака”, управлява днес заедно, което само добавя щрихи към портрета му на най-голям лъжец. Още едно “най”.

Но и това не е всичко. Борисов също така е и “най – големият шегаджия”, когато се майтапи, че бил най-големия работодател на протестиращи. http://pik.bg/борисов-аз-съм-най-големият-работодател-на-протестиращи-получават-по-50-на-час-news116160.html

 

12 мнения за ““Нам-големият шегаджия” , както сам се определя Борисов, бил също и “най-религиозния човек в управлението на държавата””

 1. Най-ментарджия. Според Тони Филипов, д-р, който си е направил труда да изброи публичните му отричания в битността МУ на главсек на меверето-58 пъти пред т.н. масмедии е декларирал, че няма да влиза в политиката. Да прибавим и оценката на Иван Костов – “чудовищно некомпетентен” и отново доктора касателно баце: “Все е имало просто нещо начело на държавата, ама толкова просто-никога”.
  Сега, по инциативата на СИЯ “Левче за Иво”.

  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 2. И няма по-голям илитерат в управлението на татковината. Сам се поФали, че е чел само една книга през живота си-“Винету”. Зевзеци твърдят, че това е само първият том от трилогията и че не го е чел сам ами баба му за приспиване вместо приказки му устройвало “литературно четене”.
  Официално е в книгата на Гинес за най-дъртият проффутболист на планетата кат “лидер” на т.н. бистришки тигри.

 3. От всичките му “най-” единствено НАЙ-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ! се отнася за пожарникаря-милиционер, вече за трети път премиер на тези географски ширини!

 4. Има много видове популярност! Едни “конституционалисти” са известни например са НАЙ-голям брой агентурни имена в архивите на ДС, НАПРИМЕР!
  И повечето успешни политици и държавници не се стремят да влезнат в книгата на “рекордите” – Гинес, НАЛИ!
  Сигурно г.марков е имал предвид че неговият сегашен “вожд” винету, е НАЙ-ПОПУЛИСТкият от всички ,след техният “идол” – тато ди тути каскети.
  И след като винету е НАЙ-популИСТкият “вожд” в НРБ, в последните 30 години, според агент николай, то КОЙ според него е бил НАЙ-“ПОПУЛярният” “вожд” през последните 74 години, или пък през последните 140 години….или.. през последните ………
  Има много “ПОПУЛярни вождове”, като Ленин,Сталин,Хитлер и Мусолини….А и сега Путлер и неговите подобия в Сирия,КНДР,Иран и т.н..
  Но НАЙ-голямата ОБИДА на вроденият десарски агент николай към настоящият му “текущ “вожд”” -винету, е това че го е обявил за НАЙ-ПОПУЛярният СИ “вожд”, но… но САМО през последните 30 години, това директно подсказва ,че според “разбиранията” на агент стефан преди тези ,последни 30 години е имало ОЩЕ по-ПО-НАЙ-ПОПУЛярен “вожд” от винету?!? И КОЙ е бил този “вожд”, според агент николай?!? Дали е “съименика” му – ГОШО тарабата, дали е вълкко червенков, дали е васил коларов, или пък е правешкият каскет , на който е давал десарската си клетва да му “служи вярно”..?!?!?!?
  За да се подмажеше на винету , без да го обижда, агент стефан трябваше да каже ,че винету е най-ПОПУЛярият МУ “вожд”, през последните 74 години… поне……..
  И не трябва да забравя ,че “класациите” за популИСТКА ПОПУЛярност в НРБ през послдните 74 години обикновено НИКОГА не отразяват реалните “способности” и “възможности” на “класиралите” се в тях, а служат само за примитивната пропагадност и напомпване на комплексарското его на наКОЙ “партиен вожд” и “партиен главатар”.

 5. АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ВЪВЪЕДЕ КЛАСАЦИЯ ПО САМОХВАЛСТВО НА ПОЛИТИЦИ.
  ПЪРВО И ВТОРО МЯСТО СПОРЕД МЕН СЕ ДЕЛИ ОТ БАНКЯНСКОТО СЛЪНЦЕ И ЖОРЖ ГАНЧЕВ

 6. Е наистина МУТРОПИТЕКА по ПРОСТОТИЯ и ТЪПОТИЯ (АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ – ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ) няма равен на себе си!IIC…..oIL.

 7. Боко е всестранно надарен с неподозирани заложби. Една от тях е силата в шахмата.Във времето когато беше върл почитател на световни шампион Топалов Боко демонстрира голямо умение,за което писаха по вестниците,като завърши наравно в партия с десет годишно момче. Разбирам го детето, как да е легнеш на човека,който отбира от всичко!

 8. ПП
  Топалов се е спасил дето Боко не е пожелал да играе с него.

 9. Стремежът на хората да бъдат НАЙ мисля, че e естествен. И по това всички сме еднакви. Различаваме се само по избора на естеството на стремежа. Да бъдеш бойко борисов, румен радев, корнелия нинова, волен сидеров, агент иван, валери симеонов, ахмед доган т.н. и прочее, е все едно, НО ДА БЪДЕШ ИЛИЯ МИНЕВ Е ПОЖЕРТВОВАНИЕ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ. Това са най-големите НАЙ пред нас в момента. The choice is ours!

 10. Едно нещо със сигурност обаче не може да се отрече на боко тиквата (всъщност са две) :
  1. боко тиквата е най-големият пожарникар от всички тенисисти……
  2. боко тиквата е най-големият тенисист от всички пожарникари……

  Тъй като от смеха се страхува, този, който от нищо не се страхува (по Гогол), за да не “страхуваме” излишно боко тиквата, нека от света на вицовете преминем към нещо по-сериозно.

  боко тиквата може и да е господар в света на думите (по Евгений Дайнов), но решително губи мача на терена на Истината срещу господаря на Фактите – Иво Инджев (според моята скромна преценка).
  Ето затова са всички напъни да го очернят, злепоставят и смачкат Иво, затова са всички хули, обиди, клевети и заплахи по негов адрес – Защото Истината Винаги Боли.
  В сегашна България (Боколандия, 50% изкупена от руснаците) този, който смело, открито казва и пише Истината, за голямо съжаление, се превръща в (или го смятат за) обществен враг, завеждат му съдебни искове и дела, като успоредно с това се стремят по всякакъв друг начин да го игнорират и да му съсипят живота!?!
  Oбаче, от друга страна, само Истината ше ни направи напълно свободни, както и Просвещението, Гласността и Публичността.
  Затова, наистина, мълчанието Е ЗЛОТО!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.