Православие със социалистическо лице : евалла!

Неделя е. Време за черкуване. Но поради дългогодишното прекъсване на тази традиция по с(ъ)ветски причини, българският народ е загърбил хилядолетния си навик. Отказаха го от него слугите на култа към с(ъ)ветското превъзпитание на нацията. Постигнаха за десетилетия това, което османските завоеватели не са успели за половин хилядолетие. Как не им благодариш от левичарски, споделящи позиции!

И ето че в днешния неделен ден един такъв, който има слабост към всякакви мегаконсервативни теории и практики, но от крайно ляв пиедестал, се провикна гороломно от екрна на една от най-гледаните местни телевизии с благодарност към църквата, че е анатемосала дяволската Истанбулската конвенция, която по втория начин ни посяга чрез третия пол на пола, честта, достойнството и най-вече на българщинАта:

“Искам да благодаря на православната църква. Евала! Някой се опитва да обърква децата ни, а те заеха много ясно, хубава и точна позиция”, каза в “Събуди се” будителят Андрей Слабаков.

По-точно не може да се каже: евалла и машаалла!

Който не вярва в основателността на така формулираната позиция, да изгледа кадрите с оня поп, който друса кючек, които обиколиха мрежата тези дни.

IMG_8048

https://www.youtube.com/watch?v=UFipHKCvqPA

Ако ли пък някой възрази, че соловата акция на пияния поп не е представителна за правоверните другари с чернита раса, може да се наслади и на друго видео с колективно изпълнение на пияни попове, мятащи гюбеци- то е от 2010-та година. https://www.vbox7.com/play:1083ada6

 

IMG_8053

 

Много правилно е да се прави връзка с източния произход на явлението чрез това “евалла”, но и да сме попски правоверни и заклеймяващи покварата на пустия му джендър.

 

Unknown

Думата идвала от думата “джендем”, т.е. ад , както най-сериозно заяви ловчанският митрополит Гавраиил НА СНИМКАТА – с най голямата бяла брада,  сред делегацията на БПЦ по време на дискусията за Истанбулската конвенция в Софийския университет миналата седмица https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/mitropolit-gavriil-korenyt-na-dumata-dzhendyr-oznachava-ad-2074709).

Ето защо на ултралевия Слабаков му иде отвътре да стори поклон на тези защитници на българщинАта със сочното турско евалла – хем е обратно на българщинАта, хем отразява истината.

Можем да си говорим много за произхода на “обратността” и да стигнем чак до Спарта, където тогавашните командоси, най-ефективните войни на античността, не само са били “обратни”, но и са били длъжни да бъдат такива. Групирали са ги по двойки по любов, за да си пазят гърба – така да се каже- в боя. Водели са го с ярост и с лична мотивация, несравнима с нищо друго. Няма в историята по-мъжествен от техния подвиг на Термопилите, когато само 300 спартанци спират пълчищата на азиатския деспот Ксеркс , забавят похода му и в крайна сметка спасяват корените на западната цивилизация от тяхното ранно изкореняване и така предопределят хода на историята по начина, по който я познаваме.

Но да оставим далечното минало и дългата традиция по отношение на “обратността” в Изтока, Ориента и Балканите – все люлки на цивилизацията ( и разврата от всичките му мислими и немислими разновидности). Да се обърнем с дължимото умиление на застаряващите към времето на собствената ни памет към годините на нашата младост. Какво се случваше тогава в привидно пуританската среда на т.н. соц?

Бил съм малък, за да знам, но по – късно се разчу, че “обратните” ги съдят. Имало процес срещу доста известни интелектуалци, но го пазели в дълбока тайна – вероятно защото са се опасявали, че не само социализмът се предава по полов път ( според откритието на др. Антон Кутев). Всъщност истинската причина за маниакалната тайнственост при борбата с “недъзите на обществото” беше да се прикрие срамотията на простотията, според която да си “обратен” е болест. Чак в днешно време обаче се присетиха да я припишат на Запада, защото такава е московската мода в лицемерниченето.

Едва като гимназист научих от свои съученици, които се хвалеха с личен принос в борбата срещу “обратните”, че на този фронт се води истинска ръкопашна битка с предизвестен победен край за “добрите”. “Обратните” ги хващали в тоалетната на Докторската градинка в София, биели ги и ги хвърляли в езерото Ариана. Героите от този сюжет се наричаха “отрядници”, т.е. не са били просто хетеродоброволци, а верни синове на партията, изпълняващи своя идеологически дълг да вкарат чрез едно социалистическо кръщене в правия път безпътните. Замествали са днешната църква, демек.

Да се чуди човек, след толкова концентрационни чистилища- от Белене до Ловеч и т.н., как изобщо е оцеляла “обратността” в битността на пречистения с огъня и меча на Партията чисто нов социолистически човек. За да достигне до наши дни, прероден вече като истински поборник на българщинАта, до правоверността на соцпартията и рамо до рамо с църквата да клейми явлението като западна заплаха за хетеросексуалното ни добруване ( нищо, че то е ялово също, след като не дава плодовете чрез които да  преборим демографската криза).

 

В Чехия, където се е родил митрополит Гавраил, ( но специализирал за поп в Москва и това явно му се е отразило по неотразим начин) , се бореха за “социализъм с човешко лице”. У нас, следвайки указанията на Кремъл и примера на руската мащеха ( защото тъкмо Руската православна църква беше стълб, основна тояга на десетилетното наказване на българската със схизма ), поповете се пребориха за православие със социалистическо лице. Понеже социалистите не успяха да убедят никого в своята православност, поповете им дойдоха на помощ чрез соцправославния си “симбиоз” с тях.

18 мнения за “Православие със социалистическо лице : евалла!”

 1. Винаги са ми били съмнителни агресивни простаци като Слабаков-син, че може би с тази демонстративна простотия и агресия прикриват собствения си политически и нравствен хомосексуален нагон. И понеже е слаб актьор, живуркащ на бащините лаври, преиграва страха от “джендъра” и неискреността му личи, направо прозира през театралното слугинско “възмущение”.

 2. И аз мога да кажа ЕВАЛА на ОФИЦЕРИТЕ от ДС в РАСО които въртят ГЮБЕК като ханъми – та 70% от тях са ХОМОДРУЖИНА преминала под ДЪГАТА!IIC…..oIL.

 3. Това ,че някой се определя за “ляв” не означава непременно ,че е такъв. Защото тъкмо СОЦиалистите от ПЕС са инициаторите и поддръжниците на Истанбулската конвенция. слабаков може и да се мисли само за “ляв”, но е последовател на рашизма на Путлер. А пък Путлер АПРИОРИ никога не е бил ляв! Путлер е “ОБРАТНОТО” на лявото, и следователно и неговите апологети СЪЩО са с “ОБРАТНА леващина”,като него! Най-много да са популисти, и НИЩО “повече”!
  Освен това в Истанбулската конвенция има само няколко думи за информирането на учениците за различните “сексуалности” , но….но ЕДВА след като достигнат определена възраст!
  Никъде не е казано ,че в детската градина ще става такова обучение, както си ФАНТАЗИРАТ от БПЦ и слабаков. Няма такова нещо!
  В детската градина не информират за никакви “сексуалности” и “джендъри”. НЕ!
  Защото резИлтатите няма да са по-различни, ако в детската градина ги “обучават” и на “нормалнаТА сексуалност”, нали!
  Информирането трябва да става според възрастта, с подготвени учители и активисти,както става във различните държави ,които са ратифицирали Истанбулската конвенция!
  Още повече ,че “децата” на номерклатурната шайка на БКП и ДС се ОБУЧАВА в САЩ и Западна Европа, а не в КРИВОславният чекистки бандитустан на техният “идоль” – Путлерь.
  Щом като каракачански, ниновна , кальфин, станишев и останалите КРИВОславни рублопати пращат своите “отрочета” тъкмо в “джендърските” БЕЛИ ЗАПАДНИ държави, то няма нужда да се грижат сега за “джендърското” обучение на “електората”.
  Циничните и нагли плутократи и паразити от петата колона на Путлер нека първо да започнат да пращат наследниците си в КРИВОславният путлеристки райХ , за да получат исканото от тях “правилно” обучение, вместо “обратното” образуванние в “обратният”ЗАПАД!
  Същото се отнася и за рублофилските поповете от БПЦ с черни раса и червени пагони под тях. Защото служат само на своите водещи офицери от РПЦи КГБ, но… но нагло продължават да “усвояват” от “джендърските” еврофондове на “джендърският” ЕС.
  Но в цялата бутафория липсва “вожда” винету, той както винаги следва популистките течения ,и раздаването на порциите.

 4. Чудна снимка на полковниците от КГБ! Другите може още да не са, но този с бялата брада – сигурно вече е. Не че няма “обратни” в България, има и още как. Всички тия дето ходят на църква и целуват ръцете с Rolex-сите. Няма значение колко са златни кубетата и олтарите – Господ не е там.
  Чух едно изказване, което обяснява данданията около ИК и защо сме загубени в превода. Май преводачите не са превеждали директно от английски, а от руски. Няма човек със сносно владеене на английски да не знае, че “gender” не означава пол. Няма да коментирам факта, че коментаторите на ИК по телевизиите, включително и Андрей Слабаков, не са я чели. Нито на български, нито на руски, още по-малко на английски. Смята ли някой, че полковниците от КГБ, во главе с патриарха на БПЦ, доказан полковник от КГБ, са седнали да четат ИК. И като как я четат ИК ? Ами като дявола евангелието. Спуснали им опорните точки, отидаха, произнесоха си анатемата и се изнизаха.
  Според мен вярващите хора не ходят да се черкуват нито в неделя, нито в понеделник. По тези полковничета трябва да се хвърлят камъни, да не кажете че призовавам към насилие. Няма как наистина вярващ човек да ходи при тези антихристи. Тези ли ще ни спасяват душите?

 5. Точно неделя, ден за черкуване. Аз черкувах, по изключение, и какво става? Накрая на службата, иначе разбрания божи служител прочете на всички ни обръщение от страна на светия синод, общо казано призив против подписването на Инстанбулската конвенция, понеже видите ли, поставяла под въпрос правотата на делото божие. Как така щял да се самоопределя човекът какъв джендър е, като веднъж го е определил така Господ. ПЛЮС относно зловещия трети пол, естествено и той е в кюпа. И в този дух нататък, за гарнитура всичко което пожелаете – изядоха ни хляба, отидоха децата, отиде семейството, съответните рубрики.
  Да казвам ли, Народе!!??

 6. В последно време телевизиите,като че ли засилват мобилизацията си в манипулация на общественото съзнание.
  Повече от времето на тяхните предавания е използвано за битови новини и коментарии,с което отклоняват вниманието на зрителите.
  Съществените новини са вместени около тях за да се размие значимостта им. За сметка на това се набляга на новини,които интоитивно обслужват проруските интереси,а другите новини се преминават между другото,за цвят.
  Този метод се използва при изслушванията на гостите в предаванията. Така,ако някой от тях си позволи да заговори не във възприетата тоналност,задължително срещу него ще се противопостави носител на обратната теза /в духа на плурализма/,който ше му пречи да говори,с подкрепата на водещият,и ще го залее с агресивност,лъжи и глупости.
  Така всичко ще се омеси и зрителят ще остане омерзен и няма да се усети да сравни истината с неистина. По този начин се демонсрира плурализъм и се губи ориентация за добро или зло.
  Всичко това е на лице при така наречения дебат за фамозната Истанбулска конвенция.
  Видяхме и чухме по ТВ простотиите и агресията на А.Слабаков.Беше срамно да го гледаш.
  Но какво значение има това. Повърхностният зрител зрител нали ще си каже: “Ето,всички са маскари, виж как се карат”.
  Не знам какво печелят да заливат пространството сьс заплахи с някакъв трети пол,с опасност мъже да влизат в дамските тоалетни,децата да се възпитават в дух – противен на православните канони,на тяхната биологична съшност,на светите народни традиции и т.н. и т.н.
  Като противоотрова на лъжите и на омразата,които ни заливат от всякъде е статията на Иво Инджев. Приемам я като изящен неделен подарък на всички здравомислещи,които я четат и ще я четат.

 7. Третият пол може да се окаже по безобиден от третия поп, например.

  Като гледам по тв какви са някои от защитниците на традициите, загрижени за това как ще ни превземе третия пол – напълно си представям как с чувство на достойно изпълнен дълг след това си пускат с възхищение един Азис, като символ на изконните български и православни традиции…хабииибииии

 8. Да се направи петиция, в която временно да помолим папа Франциск да бъде наш духовен водач, докато БПЦ се изчисти от каГебЕЙската ерес.

 9. @SMS
  Абсолютно точен анализ на Димитрин Вичев! И аз си мисля, че нашите уж проевропейци са едни кърлежи и пиявици и в момента, в който еврофондовете секнат, ще свалят маските и ще покажат истинските си лица на пропутински лакеи и предатели на България! Главният проблем са обаче онези ивохристови 80% (според мен дори са повече) от населението на страната, които без да се замислят ще гласуват за излизането ни от НАТО и ЕС! От цялата тази операция все пак ще има и положителен резултат: след като ни затворят пътя към Европа, младите поне ще се осъзнаят и ще разберат разликата между свободата и несвободата и ще престанат да вярват на глупостите за “златното” време на бай тошо!!!

 10. Затова ли спартанците са изчезнали ? Във филма 300 имаше хетеро секс а не хомо секс. А колко интересно щеше да бъде ако бяха показали нещо друго… 🙂

 11. Както баше казал някой “едно време разбойниците бяха на кръста, сега кръста е на разбойниците”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.