Овластеният атакист Илиян Тодоров се закани “веднъж завинаги” да сложи край на “хомо-наглостта”

На(д)граденият от премиера Борисов за “заслуги” ( за каквито началникът му Сидеров беше осъден) управител на София- област Илиян Тодоров явно не може да се въздържи да не изиграе отново себе си на вълната на разразилата се истерия около Истанбулската конвенция.

 

4c_v03l07

 

Уж се беше смирил в камуфлажното по своята чиновническа символика костюмче с вратовръзка ( заменило коженото му яке с надписа “РОССИЯ” )  по примера на своя партиен началник и се беше вживял в ролята на управник и държавник (!) ( загрижен за междудържавните отношения с Русия https://ivo.bg/2018/01/16/софия-домакинства-на-европа-а-софийск/), но отново изригна по типичния за него начин.images-5

Unknown

Тодоров, който съди моя милост на 7 февруари за 60 000 лв. в Софийския районен съд ( дело № 17036) за 60 000 лева, защото се почувствал обиден и оклеветен от мен в рамките на критични мои публикации във връзка с награждаването му с високия държавен пост на 25 май миналата година, размахва публично омразата си по начин, по който, смея да твърдя, нито един висш държавен служител не си е позволявал толкова разюздано в близката история на (демократична?) България.

В рамките на няколко изречения Тодоров бълва обиди към ( цитирам с искрено извинение) “ педалчета, педеружковци, педали, извратени типове, олигофрени” и обобщава, че за тяхното съществуване била виновна демократична Европа “под закрилата на огромните криле на типовете наричани евродепутати и комисари”. Интересно дали въпросните “типове” няма да се засегнат и да съдят самозабравилия се български висш дъжавен служител за обида и клевета?

Изстъплението на Тодоров долита до масовата публика на крилата на “агенция БЛИЦ” . То е придружено със семейна снимка, предоставена от Тодоров, която верятно трябва да служи като контрапункт, визуализиращ схващането на злобния автор как трябва да изглеждат “правилните хора”, от името на които Тодоров се заканва, че рано или късно щял да сложи край на тази “хомо-наглост” – дали чрез концлагери и газови камери, не става ясно засега.

В нацистка Германия “край” на непълноценните хора, за каквито са били таксувани всички хора извън арийски чистия свят на хетеросексуалността, се е наричал “окончателно решение”. Така че трябва да очакваме Тодоров да развие мисълта си как точно смята да “сложи край” в това отношение спрямо хилядите хора, които носят в себе си различността по хормонални причини без да имат “вина” за това – според оценките на специалистите, такива са между 4 и 10 на сто от раждащите се с различно съотношение на хормоните от хетеросексуалните.

Областният управител от АТАКА Илиан Тодоров: 

Писна ми от нахални педерасти!

София, България 04 Февр. 2018

“Получилият Нобелова награда за литература  през 1929г. германец Томас Ман твърди следното: „Хомосексуализма е по-лоша болест от сифилиса. От сифилиса можеш да се излекуваш, но не и от дегенерацията”. Григорий Климов заявява: „Хилядолетната борба на нормалните и дегенериралите хора ще продължи вечно, а Бог винаги ще помага на нормалните хора, за да осуети победата на дегенератите.“

Който не е съгласен с мен, нека да спори с Томас Ман и Григорий Климов. Да не ме обвинява в хомофобия. Да обвинява авторите на „Бундерброкови” и  „Князът на този свят”! Педерастите станаха прекалено нахални. Вече издават детска хомосексуална литература. Промиват невръстни мозъци. Интернет е залят от хомосексуална пропаганда. Цяла Западна Европа е пълна с гей клубове. Неприятни за мен „педалчета” ходят „ръка за ръка” и се целуват необезпокоявано по европейските улици, дори мърсуват пред публика. Педалите най-нагло посегнаха и на децата ни, чрез образователни програми в детските градини и училищата. Искат децата ни да ги смятат за нормални. Поискаха и получиха гей паради и сватби, осиновяване на деца от хомосексуални двойки, без някой да пита децата дали искат да живеят при „педеружковци”. Това е демократична Европа! Травестити, извратени типове и олигофрени, които възпитават подрастващото поколение под закрилата на огромните криле на типовете наричани евродепутати и комисари! Континент управляван от геронтофили, какво лошо имало в това? Даже в Европа има педофилски партии. Пълен разврат и падение, на който би завидял дори Калигула. Няма, не искам, не мога да живея в такава Европа! Консервативното ми мислене ме противопоставя на тази лудост. Никой не им пречи да пропадат в блатото на греха, но и не искам да ми налагат как да живея. Не ни пречете да живеем нормално, не ни налагайте законодателно вашата лудост и Богоборие! На тази натрапена хомо-наглост ще  сложим  край, веднъж и завинаги! Рано или късно”, това пише Областният управител от АТАКА Илиан Тодоров. https://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/oblastniyat-upravitel-ot-ataka-ilian-todorov-pisna-mi-ot-nakhalni-pederasti_news576537.html

ЗАБЕЛЕЖКА: Наясно съм със стандартната реплика към “нестандартните”, че от тях се иска само да си налягат шарените парцали, а не да си ги развяват пред очите на “хората”. Само че Тодоров открито ги заплашва с разправа и с ярост, достойна имено за привържениците на “окочателните решения”. Така че неговите адвокати ( нямам предвид онези в съда на 7 февруари ) могат да не си правят труда да ми обясняват нюансите на злобата (му) и допустимостта на човекомразието (му).

20 мнения за “Овластеният атакист Илиян Тодоров се закани “веднъж завинаги” да сложи край на “хомо-наглостта””

 1. Поздравления камарад Борисов, все такива ги слагайте за областни управители!За такива думи еднозначно и светкавично този човек трябва да бъде освободен. След това да мрази когото си иска. Но не с моите пари да получава заплата и да храчи простотии.

 2. Снимките! Двуфазни, или поне миниум латентни хомовци. Десислав чуколов, известен повече кат Чуколини, изпитва “благородна” ревност. Но рублофилството е над всичко и няма страшно.
  Сега, по инциативата на СИЯ “Левче за Иво”

  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 3. “What you resist, persists.” — Carl Jung
  “Овластеният” е комплексиран в добрият случай . В лошият- марионетка . И в двата случая – Жалък . Какъв ли ужас изпитват подобни креатури от “другото си “аз” … Утре ,другиден и за него никой няма да си спомня .
  А по-вдругиден – на Вас г-н Инджев – УСПЕХ !

 4. “Няма, не искам, не мога да живея в такава Европа!”
  Това е основното рядко посРание (с дъх на путински опорни точки) в изявлението на “консервативния” областен, който (интересно защо?) на всички снимки гледа сърцераздирателно, точно като объркано “педалче”. Следва императива на подразбиращата се опорна точка: “Да бягаме, да напускаме Европа, докато не ни е направила и нас педали!”
  “Консервативният” областен, естествено, има готов отговор и на въпроса къде да бягаме?
  Как къде ? В Евразия, разбира се, само тя може да ни защити от “тази пълзяща хомо нагласт”! Нали затова областният носи рубашки с надпис “Россия”!

 5. Този ДЖИПСИ илиян тодоров след като не може да живее в ГЕЙРОПА защо не се засели некаде където няма ГЕЙОВЕ или ГЕРАНТОФИЛИ – например в любимата му РАЗИЯ, там ще му е много добре. Но не му гарантирам че ще се радва на БЛАГАТА на ГЕЙРОПА, а и няма да може да съди ТОЗИ или ОНЗИ за да си изкара допълнителни средства върху заплатата си. Колкото до ГОСУДАРИТЕ му от АТАКА препоръчвам им всички да се хванат за РЪЧИЧКИ и заедно с ЦИГАНЕТО илиянчо за РАЗИЯ! Снимката която показва да му са живи ЦИГАНКАТА и ЦИГАНЧЕТО то той и те са си такива боята им го показва – ако живееха през годините на ВСВ щяха всички да врът в някой казан. Колкото до МУТРОПИТЕКА оградил се е с чудесна компания. ХАЛАЛ да са му – МАШАЛА! За да помогнем на господин Инджев за паричната сума за която го съди ЦИГАНЕТО илиянчо чукнете отгоре в дясно (подкрепи блога).IIC…..oIL.

 6. Илиян Тодоров е поредният овластен малоумник по тези географски ширини! Руско мекере!!!

 7. Честно да си кажа и аз съм за “окиончателното решение” , но….. но нека атакистката проституираща “губернаторска” калинка да започне с ето този извратен путлерастен екземпляр, с който заедно обикалят ,хванати под ръка, по вечерните софийски улици и бардаци:
  http://skandalno.net/dimitar-nikolov-ds-verbuva-volen-side-4532/
  А пък неговият “хомофобен” фюрер, освен че е бил дибидюс на тази гола “фотосесия” за това жълтеникававо издание – “журнал Лейди”, е казал в придружаващото го “интервю” и следните “богоугодни” и направо “богословски” “слова” преди цели 25 години – ЦИТАТ:
  “Божиите заповеди не ме интересуват. Биха ми действали, ако действат на всички. Кой е Бог? Няма такова нещо. Аз съм си Бог.”
  Ето това е казал сидеров преди 25 години пред “журнал Лейди”!!!
  Няма какво да се повече да се добави! Всеки може да си отговори ,какъв е фюрера на публичният бардак – “Атака”, захранван с рубли от кремълските си сводници , и от “етническите врагове” от ДПС, и до пеевски!
  Тъкмо с своят “фюрер” трябва да започне своят хомокръстоносен Холокост , губернаторската хомокалинка на област София!!! А селд това да продължи и със своята дружка – чуколина, ….. и т.н. … докато изтреби докрай хомобардака СИ наречен Атака, и накрая да завърши и накрая със себе си! Има и “по-хуманен” изход…. нека атакистката калинка , вместо да обикаля така “омразният” за нея “еврогейски” Запад, да се хванат подръка със “богословският” си хомофюрер и да поемат към “светите” СИБИРьски земли … на сибирски ДОживотен “хадж” ,заедно със всиките труженички на бардака Атака!
  Но…. ако погледнем реално началник в софийската му губерния е “вождЪт” – винету! Той го е назначил, и той трябва да си подбира “губернаторите”!
  Сякаш винету е “забравил”, че в момента “председателства” ЕС , докато се скита безцелно по Европата?!? А тук разни паразитиращи атакистки калинки, които освен това са му и подчинени, разпространяват примитивната си пропагадност , демагогия и ксенофобия, докато “усвояват” тъкмо еврофондовете!
  И нека след това винету да не се “чуди”, защо никога няма да го приемат в Шенген и еврозоната, а даже след година-две няма да има и папкане от еврофондовете лично за него, и за неговите “шамани”, а ще останат само задължителни вноски към , заради НЕизпълнените предприсъединителни договори към ЕС, и заради паразитиращите путлеристки хомоатакистки калинки назначени от него за “губернатори” на София!

 8. Б.Борисов този елемент не става за Областен и то за София,толкова негативизъм,толкова омраза,злоба,или ще плашим ЕВРОПА по поръчка на БОЛЕН лидеров, ЛЮБОВТА на любимата РУССИЯ и КРЕМЪЛ.Тези наши управляващи във властта, живееят в един измислен свят-комунистически, векове назад от който няма връщане,блянове по СССР.

 9. За делото РУБЛОФИЛА илиян тодоров срещу БЪЛГАРОФИЛА ИВО ИНДЖЕВ пълните координати:
  Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, ндчх 17036, 7-ми февруари от 14,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  Всички съблогари и читатели които имат възможност нека подкрепят Стопанинът на БЛОГА НИ с присъствие. Очаква се И “агитка” на атакистите. Не се поддавайте на провокации.

 10. Доктора, имам предвид журналистът Тони Филипов, д-р е изкарал “спестяванията”-милиарди към него момент на баце. Не са донги или тугрици, между 3 и 5 излизат сметките. Не уточнява дали са евра, долари или левове но струва ли, чак дотам да придиряме. А някои от родните тАлАвизии са я подпукали направо на съвеЦкий диалект. Не ще да ползват ноухауто ми, ама…
  http://www.reduta.bg/%d0%b8%d0%b7-%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%b4-29-%d1%8f%d0%bd%d1%83%d0%b0%d1%80%d0%b8-2-%d1%84%d0%b5%d0%b2/

 11. Невероятно е,но понякога една снимка е достатъчна.Този човек е еманация на овластеният прост човек,който мрази различният,не само поради различна сексуална ориентация,той искрено мрази хора като собственикът на блога,поради простата причина че не е в състояние да му стъпи на малкият пръст като интелект,познания и дори най-важното,семейно щастие и едно огромно уважение от много знайни и незнайни читатели на Иво.

 12. Izvinqvam se za (po4ti) off-topic-a, no dnes me provokira moqta “lyubimka” Benovska s mnogokratnoto povtarqne v efir na vyprosa “Kakvo da napravim?”.
  6te ti otgovorq, Benovska: kato na4alo se izvini na Radan Kynev – ti si znae6 za6to.

 13. СИМПАТИЗАНТ/КА НА ДСБ

  Благодаря, че все пак изписахте името си с кирилица, донякъде де! Честно, защо изобщо си правите труда да пишете? Губите си времето и това на тези дето се опитват да ви прочетат. Тази комбинация от латиница и числа е подигравка с езика.

 14. В България се надига червенокафяв фашизъм и това е ясно на всички. В парламента няма опозиция, а присъдружно управление на ГЕРБ (|Група за Евразийско Риене срещу България)- Атака – БСП – ДПС. Провокацията срещу Иво Инджев е само началото на запушване устата на малкото останали честни и смели журналисти на фона на тотално овладените от властта медии и превърнати в безлични слуги. Явно Бойко Борисов и компания са решили да докажат, че наистина са троянският кон на Русия в Европа. Ако не се опълчим срещу пълзящата червенокафява диктатура, ни чакат референдуми за излизане от ЕС и НАТО с всички произтичащи от това последствия и най-вече – превръщането на България в заден двор на путинските геополитически цели, а ролята, която е отредена от Путин на нашата страна е да бъде маша в плановете на кремлъския диктатор за разрушаване на ЕС и НАТО. А що отнася до днешната кучешки вярна /извинявам се на кучетата за сравнението/ на Кремъл управляваща клика в България – осигурили са си дипломатически паспорти за така охулваната от тях Европа и Америка. Да му мислим ние, опитните мишки. Ще приемем ли безропотно готвената ни участ?!

 15. И още нещо: Аз питам фюрера на “Атака” и въпросните му щурмоваци като Илиян Тодоров – ще съдят ли израелският вестник “Джерузалем пост” за това, че посочи съвпадението на името на вестника на Сидеров – “Атака” с името на вестника на нацисткия министър на пропагандата Йозеф Гьобелс, наричащ се също “Атака”? Или за Сидеров и компания сравнението е чест, а не обида.

 16. Чудя се, това нещо на име илиян тодоров може ли да бъде областен управител в която и да е била друга европейска страна. Психически неуравновесен човек, с излъчване и вид на асоциален, зависим от алкохолни изпарения отрядник, от следвоенните години, облечен в анцуг с избродирана (забележете) на латиница “russia”!?
  Не, не само че не е възможно, а и за ксенофобските прояви, заплахи и обиди изсипвани на едро от позицията на недосегаем “политик”, би прекарвал повечето време по съдилищата и затворите на съответните страни.

  Пожелавам успех на Иво в защитата от натресеното му безпочвено обвинение и нека фарсът организиран му от шайката русофили, стане достояние на всички институции в европейската общност.

 17. Nqmam kirilica.
  Zatova pi6a rqdko i samo po edin-dva reda.
  Ako znaete nqkoj link kym kirilizator, pratete mi go.

 18. Томас Ман: “Буденброкови”-“Buddenbrooks”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.