Нашите концлагери са по-други от вашите, каза един братушка на нацистите

images

 

Има само две обяснения защо в публицистичните телевизионни предавания не представят гостите си, поканени за интервю или коментари, с истинските им визитни картички.

1. Защото не знаят кого канят.

2. Защото знаят, но не искат да си признаят, че знаят.

Това важи и за изявата на представяния в качеството на професор Захари Захариев, участник днес в предаване на БТВ, известен като един наистина много, много изявен представител на московската пета колона в България, направо шеф на българско-съветска дружба, замесен в скандали с международна известност, като “петрол срещу храни” от времето на Саддам Хюсеин.  https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2004/01/31/224899_aferata_irak_-_petrol_-_bsp/

А има и още “пикантни подробности” по отношение на академичния побойник Захариев, налетял с юмруци на студент през 1998 г., когото нарича “лайно”…https://ivo.bg/2009/12/22/ще-имат-наглостта-службите-да-се-огле/

Захари Захариев, голям радетел на дружбата със съветския труп и възродения му днешен руски прототип, днес изрече от екрана на БТВ онова, което той и неговите подобия изглежда наистина вярват гузно : че концлагерите на комунизма са някакво друго, по-малко зло от нацистките ( макар да е знайно, че хитлеристите са ученици на болшевиките в най-буквалния смисъл на думата по съвторяване на системата на масово въдворяване и унищожаване).

Според Захариев, националсоциалистическите лагери са били за унищожение, а комунистическите са били “нещо друго”.

Не се наемам да тълкувам ничия неизлечима болест на мисълта и ампутираната съвест. Мога само да предложа спомен за чер(ве)ния хумор.

Според вица за западния посетител в соцконцлагера ( или затвора, ако предпочитате), надзирателите обяснили на госта сърцераздирателните викове на жертвите си с факта, че има режим тока: налагало се да умъртвяват осъдените със свещи.  Къде по-друго си е, нали.

Още по темата за съветския неподражаем наистина пример как се избиват милиони хора ( повече на брой от жертвите на нацисткия холокост) в огромна страна, превърната в концлагер, като Украйна.

 

 

glodomor0

 

http://www.faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/85-godini-ot-gladomora-savetskata-retsepta-za-genotsid-chrez-glad

20 мнения за “Нашите концлагери са по-други от вашите, каза един братушка на нацистите”

 1. Да каниш захари захариев по тАлАвизиите да ръси мозъци по възможно най-ужасяващата страница на т.н. соц-концагерите е все едно да изпратиш оцелелият след ВСВ и изтърпял затворническа присъда от 10-тина години първият юнак на SS Ото Скорцени с мироопазваща мисия кат шеф на сините каски в Ливан.
  По инициативата на СИЯ “Левче за Иво”
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/
  И най-актуалното за утре.
  За делото РУБЛОФИЛА илиян тодоров срещу БЪЛГАРОФИЛА ИВО ИНДЖЕВ пълните координати:
  Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, ндчх 17036, 7-ми февруари от 14,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  Всички съблогари и читатели които имат възможност нека подкрепят Стопанинът на БЛОГА НИ с присъствие. Очаква се И “агитка” на атакистите. Не се поддавайте на провокации.

 2. На Запад определят лицемерието ,дебелоочието и наглостта на захариев с безпристрастното – “конфликт на интереси”! А иначе на морални нищожества и примитивни партийни лумпени в нашите географски дължини им казват – гьонсурат!
  Нека захариев си обясни с какво един ГУЛаг се различава от нацистките концлагери!
  И нека си обясни , на себе си(!!!), как всички “гадни” КАПИТАЛистически ЕВРОпейски държави, които не бяха в СИВ, също успяха да се развият повече от НРБ, без да ОГРАБВАТ своите ГРАЖДАНИ, чрез “национализация” и “колективизация”???
  И защо тези държави не са фалирали през 5-10 години, като НРБ, въпреки така заграбеният от тяхната “партия” – БКП, НАЧАЛЕН “държавен” МОНОполен КАПИТАЛ, за сметка на ОБЕДНЯВАНЕТО на българският народ!
  И защо са искали да се “присъединят” към СеСеСеРе ,като 16-та республика, след като НРБ е била, според него, много…..ама много “развита” и много “културна” държава… и то цели ДВА пъти???
  И защо в Европа се увеличават правата и собствеността на отделните граждани , НЕ се строят концлагери, и все пак успяват да изпреварят СИВ по всички икономически и културни показатели, след войната? А в социалистическите колонии на Сталин в Източна Европа става точно обратното – ограбва се от собствеността и се отнемат правата и свободите на поданиците , и се строят и концлагери, и въпреки това – особено НРБ и СССР, изостават по всички показатели от от “капиталистическите” държави в Европата, след войната???

 3. Колко мъка днес за руските полухора и техните поклонници в България след старта на Фалкон Хеви. Малко майтапи от родните им руски сайтове от днес:

  ‘А Россия тем временем обещает к 2035 году запустить первый в мире орбитальный православный храм’

  ‘А где-то в сибирской тайге тихо плакала “ракета” Ангара…’

  ‘Юра Гагарин бы не пережил Протонов и Прогрессов, которые ныряют то в тайгу, то в океан…’

  Върти ми се в ума и на мен една скромна мисъл по случая – купи Тесла, закопай росия!

 4. “Захари Захариев, голям радетел на дружбата със съветския труп…”-Иво Инджев

  По-силно,по-точно,по-картинно и по-съществено не може да бъде казано.Това е поредното откритие на автора.Това е и максимално адекатната диагниза-епикриза на българския комунист-дружба с мъртви обекти,пък и субекти.Втората,обратната черта на комуниста е “реабилитацията”-съживяването на мъртъвци.Те убиха своя съветски слуга Трайчо Костов,по-скоро обесиха го,после го “съживиха” и приеха отново в редовете на тяхната партия,разбирай банда.Само комунистите притежават такива свръхестестевени възможности и затова все още хората не могат да ги победят и изолират от живота.Както съм казвал безброй пъти, “Живота в комунистическа България не е възможен без комунистите”.Който открие нещо ,където те отсъстват,нека да каже.

 5. Тази КОМУНИСТИЧЕСКА ОТРЕПКА и МЕКЕРЕ на ДС Захари Захариев вчера по БТВ посипа с отровни плюнки въдворените и загиналите от ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ на БКП. Той дори не се извини за делата на КОМУНИСТИТЕ извършели тези престъпления та даже умаловажи деиствиятя на концлагерите у нас като едва не каза че нашите концлагери са били като детска градина пред нациските лагери. Този боклук дори не спомена че са изградени по модел на ГУЛАЦИТЕ в РАЗИЯ по онова време. Историята покривана години наред вече трябва да излезе на яве. Нека младото поколение да знае какви престъпления са вършели КОМУНИСТИТЕ от 1944 година до 1989 година и колко невинни са загинали. И нека да знаят младите хора каква партия е БСП и че е сътворена по модел на БКП с бивши и сегашни МЕКЕРЕТА на ДС и КГБ – субсидирани от КРЕМЪЛ за разрушаване на новата ни демокрация и членството ни в ЕС.IIC…..oIL.

 6. Е какво, да отговорим все пак на тъй добре формулирания дебилен въпрос на непоправимо увредения комунист-путинофил таваришч Захариев:

  И какво, кои концлагери все пак са по-“хуманните” – съветско-комунистическите или национал-социалистическите?

  https://aig-humanus.blogspot.bg/2018/02/blog-post_71.html

  🙂

 7. Съветските концлагери – най-хуманните концлагери!

 8. Господин Инджев, концлагерите на комунизма са създадени с хуманна цел. Всеки знае, че тези лагери са служели за превъзпитание на отделни личности, които не съзнавали високите цели поставени пред комунистическото общество. Само един пример. Писателят Димитър Талев е бил изпратен на превъзпитание в лагера в Богданов дол. Не е ли прекрасно, да се превъзпитават такива членове на обществото като писателя Димитър Талев?

 9. До господата Грънчаров и Николов! Господа показахте страхотни линкове,
  с голямо удоволствие ги гледах и четох.IIC…..oIL.

 10. Май на “професоре” още при раждане му е направена лоботомия.

 11. Az sym naj-golemijat fan na v4era6nija sybesednik na 4ervenija bokluk v btv.
  Vypreki tova, da se kanjat dvama predstaviteli na diametralno protivopolojnite politi4eski sili da sporjat po tazi tema, e tursene na evtini efekti i ne vodi do ni6to smisleno.
  Temata e seriozna i po neja trjabva da 4uvame ideologi4eski neobremeneni nau4ni eksperti, vkl. 4ujdestranni.

 12. Малка ‘наброска’ върху руския фашизъм

  Цитирам историка Александр Яковлев – член на Политбюро на ЦК на КПСС, завеждащ отдел Пропаганда към ЦК на КПСС, посланик в Канада, директор на ИМЭМО, съветник на президента; и още много може да се каже за него:

  “К примеру, только 22 ноября 1937 года Сталин, Молотов и Жданов утвердили 12 списков на 1352 человека, 7 декабря того же года – 13 списков на 2397 человек, из которых 2124 подлежали расстрелу. 3 января 1938 года те же и Ворошилов с Кагановичем утвердили 22 списка на 2770 человек, из них 2547 подлежали расстрелу, в феврале – 28 списков на 3699 человек, из которых 3622 подлежали расстрелу, в марте – 36 списков на 3286 человек, из них 2983 на расстрел. В апреле без участия Ворошилова утвердили 29 списков на 2799 человек, 10 июня 1938 года Сталин и Молотов подписали 29 списков на 2750 человек, из них 2371 человек подлежал расстрелу, 12 сентября Сталин, Молотов и Жданов утвердили 38 списков на 6013 человек, из них 4825 к расстрелу.

  Подпись Молотова имеется на 373 списках на 43 569 человек, Сталина – на 361 списке на 41 391 человека, Жданова – на 175 списках на 20 985 человек, Кагановича – на 189 списках на 19 110 человек, Ворошилова – на 186 списках на 18 474 человека.”

 13. Симпатизантке на ДСБ.
  Нищо не ти се чете от смесицата с иероглифи.
  Ако се считаш за българка, ам че пиши на Кирилицата бе моме!
  Поради що се срамиш да пишеш на родната си азбука??

 14. Не се срамех. Нямах кирилизатор. Мисълта ми беше, че Ризова не беше поканила подходящи дискутанти по темата, въпреки симпатиите ми към проф. Янакиев. Темата е за идеологически необременени експерти по нова история на България, които да тълкуват факти, а не да се джафкат 20 минути, след което аудиторията да е толкова неосведомена, колкото и преди това.

 15. @Симпатизант/ка на ДСБ

  По-рано споделихте, че имате технически проблем и потърсихте съвет. Не само, че никой не се отзова, ами сега пак Ви дъвчем за същите неща. Хм.

  Моля, пишете, с каквито и да са знаци. Поне в мое лице имате читател, който ще си направи труда да прочете това, което мислите; то е доказано качествено.

 16. @everyone else
  Благодаря ви, подобно! Благодаря и на недоволстващите срещу латиницата ми. Без тяхната градивна:-)критика едва ли щях да потърся скоро кирилизатор в нета, защото по едно време доста търсих, не намерих и се бях отказал/а.

 17. “Моля, пишете, с каквито и да са знаци.” – присъединявам се напълно към този апел! Винаги следя с интерес какво пишете, Симпатизант/ка на ДСБ.

 18. Поздравявям Симпатизант/ка на ДСБ, че се е справила с проблема. Сега, удоволствието изпитвано от чудесните ѝ мнения ще е още по-голямо.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.