Атакистът Тодоров май не бърза да ме осъди бързо

Делото за обида и клевета, заведено срещу мен от управителя на Област-София от “атака” Илиан Сашов Тодоров ( на стопкадрите от видео от 30 октомври 2015 г. при нахлуването му в НАТФИЗ, където размахва пръст на репортери и депутатска книжка към полицаи), пожелал да му заплатя 60 000 лева като компенсация, започна и продължи днес броени минути. Съдията Петър Славчев го отложи по технически причини.

IMG_8168IMG_8171

 

 

Тъжителят не е направил някои важни уточнения, а на адвоката ми не е представен пълен комплект документи. Небрежност или умисъл с цел протакане и с надежда да бъда държан в напрежение по-дълго? Нещо като “екзекуция на свещи” по логиката на стария соцвиц за липсата на ток в затвора, която не пречи обаче екзекуциите да бъдат осъщестявани по-бавно?

Добрата новина е, че съдия Петър Славчев е насрочил следващото дело бързо и то трябва да се състои на 28 февруари.

А още по-добрата новина е, че съдебната зала беше напълнена от подкрепяща група съмишленици. Благодаря им за отделеното лично време и за гражданската позиция!

DSC_0284DSC_0286DSC_0294

13 мнения за “Атакистът Тодоров май не бърза да ме осъди бързо”

 1. Привет,Иво!
  Абсолютно съм сигурен и убеден,че това кретенясало фашизирано говедо,по СРАМНА българска ирония типична за управляващата ни банда разбойници,изплувало от мътната пяна на бандитския ни преход и овластено по волята на мутропитека pompier,не ще е в състояние да постигне нищо срещу теб.Освен,че подлага теб и семейството ти на психически тормоз,ама и така няма да му се отвори парашута,сиреч да ти затвори устата образно казано.Както бях писал преди,морално и финансово съм с теб и съм го сторил.Не живея в София,така че ми беше невъзможно да присъствам лично на днешното дело.Много ме зарадваха публикуваните снимки.Изключително съм горд и щастлив,че съм съмишленик с такива достойни хора.Бъдете здрави и багословени всички без изключение!

 2. Не съм в България иначе щях и аз да дойда. Време е в страната да се наложат нормалните ценности (а не анцуг-ценностите) които да спасят обществото.

 3. Виждам в центъра на долната снимка сетра ми (И с това влезе в историята!). Горд съм с нея, с всички съмишленици, присъствали било физически, било духовно и с това, че разделяме каузата на Стопанинът на БЛОГА НИ.
  На Иво вчера по вайбъра и той се смя и ги прие му дръпнах два “комунистически” лозунга за делото. Понеже, обаче, защото другаретата нямат монопол над нищо освен на мизерията на духа си:
  Но пасаран!
  Победа будеть за нами!
  По инциативата на СИЯ “Левче за Иво”
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 4. Да сте живи и здрави господин Инджев – ти и твоето семеиство! Това ЦИГАНСКО ЛАЙНО илиан тодоров не мисля че ще спечели тези 60000 лева или казано делото заведено от него против вас. Или ако вие бъдите осъден те ще си ПЛЮЯТ в СУРАТА и тук ще излезе на яве на какво дередже е правосъдието у нас и ДИКТАТУРАТА действа вече по РУСКИ почин в България.IIC…..oIL.

 5. този фашизиран АТАКИСТ е ОБЛАСТЕН управител,мога ли да знам за какви заслуги е овластен от г-н БОРИСОВ и каква заплата получава от нашия джоб,на данакоплатеца-НАРОДА.То бива,ама не става така по-АЗИАТСКИ по поръчка на кремля.

 6. Радвам се да видя тези симпатични хора на снимките! А от протакане на делото има интерес най-вече адвоката на русофийския управител. За него е без значение, че то ще бъде загубено. Колкото по дълго, толкова повече пари ще прибере от хатакиста.

  Към everyone else
  Отвратителна сцена ни подготвят “православните” ченгета, но това което повече ме ужаси са коментарите под “обявата за руско опело”, на единственият възмутил се от неправдата, скачат брутално със заплахи и обиди дузина русофили. Ето само началото:

  Bojidar Mihaylov
  И какво прави паметник на игнатиев във Варна, която той остави на турците по т.нар. “Сан-Стефански” договор. Варна е върната на България по настояване на Бисмарк на Берлинския конгрес. Благодарните варненци поднесоха ли цветя и на неговия паметник? Или се показаха като неблагодарници поднасяйки цветя на този, който ги остави в Османската империя.

  Skorpio
  Стига сра бе боклук мръсен.На всяко гърне си мерудия.Кретен.

  Добре Сме · Ceske Budejovice
  Bojidar Mihaylov долна измет тебе трябва на парчета да те режат и пак ще ти е малко .Как го измисли това за Бисмарк бе фес вмирисан..

 7. До всички родолюбци. Да спасим България (парк Пирин) . Довечера 08.02 18.30 начало Министерския съвет.Медиите крият а в малкото съобщения приписват протеста на екозащитници или природозащитници.

 8. Тоя няк’къв тодоров ли е, си е като атакистите, като боковистите, като националистите, като “патриотите”, като комунистите, къто станалите социалисти, като цялата РУСОБЛИЗКА ИЗМЕТ у нас.
  Той и те всички знаят, че няма никакъв “състав на престъпление”.
  Те също трябва да знаят, че просто не могат да осъдят СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, но са достатъчно прости, да се въплътят в горните титли и просто да не го знаят.
  Още повече, всички ЗАДНИЦИ като тях, дето им стоят ОТПРЕД, трябва да ЗНАЯТ, че ЗАД ИВО е цяла ЕВРОПА, т.е. косвено и целия СВОБОДЕН СВЯТ, или по-простичко и конкретно казано, достатъчно само ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. Веднага след една присъда у нас, НЕДАЙ си Боже, едно апаелиране в този съд ще повдигне със сигурност раздвижване, и скоро ще се стигне до окончателно, ЕВРОПЕЙСКО решение в полза на ИВО.
  “Недай си Боже” казвам, защото нашата България отново ще лъсне на европейская ландшафт, огряна от истината откъм Брюксел ли е там Страсбург ли е, т.е. Европа, докато нацапвана кафяво-черно от лъжата, откъм всичките тия нашенски русоблизки изчадия споменати по-горе.
  И на Боко ще му се стъжни, особено по време на председателството, дето се прави на Началник в ЕС, “неговата” България да бъде осветена по тоз начин.

  А пък като говорим за Поста пощата на Йерусалим (J.P.) и поредната истина потулена у нас от пак такива изчадийни власти и ДАНС-ове за онова нещо на летището в Бургас, има и още едно нещо потулвано по време на “председателството”.
  Ни вест ни коментар тук. Никакъв пост или поща.
  Преди няколко дни ЕС оБряза субсидиите за България заради НЕРАЗВИВАНЕ на научна инфраструктура. На Боко и боковци не им трябва напредваща България. Трябва им само ПОЛУЧАВАЩА парички.
  А разни научни работници и институти – да ходят да ДУХАТ супи и друго, или пък вземат да станат охранители. А защо и да не станат садачи на цветя, покрай пътя откъм летището до центъра на София и разните там резиденции, та като идват европейските гости да виждат у нас само цветя.
  Така де, за кво ни са там разни науки, напредъци и развития. Нали си има Бе-Ем-Ве-та, направо готови за внасяне.

  https://www.nature.com/articles/d41586-018-01374-x

 9. Този човек илиан тодоров,когото всички видяхме преди няколко месеца и нарекохме *побойникът от БИТИЗ не разбира ли върху какво посяга.Той посяга върху една кауза ,тази на исконното свободно слово,каузата на журналистиката.Не случайно
  вчера в съдебната зала имаше хора от цялата страна,Роберт от Русе,Чунчев от Добрич,а в блога се обаждат хора ои целият свят,съпричастни с г-н Инджев.
  Не е страшно ,че илиян тодоров прилича външно на човек от гетото,страшното е че овластеният насилник посяга не със секирата от гетото,а със силата на властта.
  За това е нашият протест,нашият страх.
  Не знам доколко е справедлив съдията да се съобрази с обществото за свободата на словото и страхът от овластените насилници .Не ми направи добро впечатление ,че бърка името на г-н Инджев.Дано да не съм права.Доброто и справедливото е, че е насрочил скоро повторно дело.Там ще бъдем по подготвени.

 10. За съжаление, в момента съм извън България, а и няма да се върна за второто дело. Но макар и далеч, мислите и благопожеланията ми са със Иво.
  Успех, Иво!
  Сърцето ми се пълни, като видя тези достойни Българи от снимките, които подкрепят Иво. Браво! Вие сте гордост за България! Докато има хора като Вас, има надежда и не
  всичко е загубено. Самото Ви присъствие и подкрепа доказват, че всичко което пише, говори и прави Иво има дълбок смисъл.

 11. Г-н Kirov,

  Отворихте ми работа сега да търся дезинфекционно средство за тия ‘коментари’ в ‘труд’.
  Но пък си давам сметка в какъв рай сме тук, благодарение на Иво. Е, чат-пат някой от блатните дишащи през сламка ни се явява, изгорголи злобно нещо, и пак замлъкне. Иначе сме като в лингвистичен курорт!

 12. Това че всички партий в парламента се управляват от мафиози/бандити е ясно на всеки. Проблемът е че това не само се толерира от Европейския съюз, ами направо се стимулира с прегръдки и целувки и хвалебствия от неговите лидери към един от големите бандити – сегашният МП.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.