Кушлуков бил афектиран и затова дефек(т)ира от екрана на БНТ

Кошлуков показал пръст в ефира на БНТ защото бил афектиран, оправда го днес реставрираната тази седмица на началнически пост дългогодишна ръководителка на БНТ Уляна Пръмова, управлявала медията в зенита на монархо-социализма и триумвирата Станишев-Сакскобургготски – Доган. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/02/10/3127620_koshlukov_pokazal_sreden_prust_pod_afekt_smiata_shefut/?ref=home_mainStory

 

IMG_8183

Спуснатият от властта на поста програмен директор на БНТ Емил Кошлуков вероятно нямаше толкова бързо да си покаже афекта, ако не беше решил, че може да се покатери и по-нависоко по палмата ( на първенството) като водещ на живо предаване. Обаче такова не бива да бъде поверявано в ръцете на неуравновесите субекти, подвластни на афекти, за да не дефек(т)ират от екрана. Ръцете му, развързани от задръжките на нормалността, задължителна за един водещ на телевизионно предаване, започват да псуват.

Псуването в нашата уж консервативна публичност, трябва да се признае, е по-скоро традиция. Това е единственото “оневиняващо” Кошлуков обстоятелство. С какво е по-лош от своя приятел, културния министър Вежди Рашидов, който напопържа на майка пред репортери в Народното събрание? Или от една новоизлюпена боркиня срещу Истанбулската конвенция, която също напсува на майка (посланика на една съюзническа държава, каквато е британката Ема Хопкинс, дръзнала да каже нещо в защита на майките, т.е. на жените по повод необходимостта да бъде подкрепен този документ)?

В качеството си на началник, Кошлуков щеше да си върши подмолно началническата работа и да претендира, че слугинажът на телевизията пред властта няма нищо общо с него и с истината дори. Който не вярва, да доказва. Обаче личното му дефек(т)иране няма как да се припише другиму, нито да се отрече. Да си свалиш гащите на елеменатрното приличие пред хиляди зрители е (непри)личен избор. Фактът, че друг бил направил нещо подобно където и да било е толкова “извинителен”, колкото  всяко престъпление може да бъде оправдано с твърдение, че не е единственото на света.

На такъв сурат, направен от гьона на непукизма, човек и да поиска оставката, най-много да получи не само среден пръст, но и юмрук в зъбите при първа възможност.

Все пак, след като вече 4 пъти полицията се занимава с разследвания на заплахи срещу живота ми ( и три пъти не се стига до обвинение на разкритите лица, пожелали да ме убиват- в момента чакам да видя какво ще се случи при поредното разследване), събирам остатъчната си храброст да заявя, че Кошлуков трябва не просто да си подаде оставката, а направо да се маха. И да си ходи при каруцарите , които са го отгледали политически, възлагайки му роля, чрез която поставят каруцата пред коня, нормалността пред целесъобразността на войната за правата управленска вяра.

“Скамейката” на ГЕРБ е пълна с кадри, присламчили се към победителите на принципа “и аз съм прост, и вие стре прости”. Все ще намерят да курдисат на негово място друг, малко по-нагъл свой представител.

12 мнения за “Кушлуков бил афектиран и затова дефек(т)ира от екрана на БНТ”

 1. Kакво значи “афектиран”? Той е на овластена публична позиция при това плащана от Анка данъкоплатка. Боклук ала Петър Георгиев, подвизащ се и той на държавна служба кат волгин. Да си направи телевизия емил кошлуков и да си пЦуе на воля.
  ДГД от една долна, мръсна гад!
  Сега, по инициативата на СИЯ “Левче за Иво”
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 2. А междувременно, от вчера, то наглед няма накъде повече ама,да си пробутам в движение единият от любимите си лафове от Швейк: “Горе(Сирия)стават големи работи”.
  Блядовете са кат мишени на стрелбище. По земята ги морят кюрдите, от въздуха коалициата предвождана от нашият победоносен съюзник-САЩ.
  Подробности, по-долу на съвеЦкий диалект. Родните масмедии “миролюбиво-срамежливо” се разсейват. Що ли не съм изненадан.
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=5A7E9B923FB92

 3. Русия владее 20% от стратегическите сектори в българската икономика

  Това сочат резултатите от изследване на Института за пазарна икономика

  (Аз пък мисля, че Русия владее над 50% от икономиката ни и 99.9% от управляващите ни.)

  http://www.faktor.bg/bg/articles/ikonomika/biznes/rusiya-vladee-20-ot-strategicheskite-sektori-v-balgarskata-ikonomika

 4. Какво друго в кочината бг-телевизии? Само грухтене,периодично преминаващо в кресчендото си. Препоръчително е да се следят само непряко.

 5. Е ,ако се страхуваха да не се изложим при Евро председателството,то още първият месец цъфнахме с мурафети и възгледи не пипнати от комунистическо време заедно с балкански източен привкус.
  То не беше Истамбулската конвенция за защита от домашно насилие,ругаене от вицепремиер на евродепутатка с каруцарски език,псуването на Кошлуков от екран на БНТ,гоненето на журналисти с мутри от студията им поради смяна на собственост.А властта седи безучасто и гледа.Първата и работа е веднага да махне Кошлуков.А не да назначава отново Пръмова.Всъщност в България в момента няма власт.Има мутринска сбирщина от тримата партньори Борисов,Цацаров,Пеевски.Пишат си закони,приемат си ги и не им пука.Делят бащинията.Ще секат и горите.
  В Шенген ще ни приемат.Лани.Европейците да се пазят да не тръгне нашата зараза и на Запад.
  И сега ,ако оцелеем ще е чудо.

 6. Малка поправка: посланик Ема Хопкинс (Ема Томпсън е актриса).

 7. Аха, значи щом е афектирано човечето всичко му е позволено и трябва да бъде оправдано разбира се = булгаристанска логика
  Очаквайте скоро в ефир да видите някои за сега прикрити части на телцето му – тези около кръста естествено щото ако се афектира повече и действията му ще са по-резки.

 8. Позволявам си да коригирам г-н Инджев,като кажа че тази оставка ТРЯБВА да бъда подписана от лицето издало заповедта за назначение на този простак,който съм чувал да парадира че е специализирал в САЩ.Или и този факт ще бъде използван от ршистите ,за да покажат колко е зле да се учиш там,зад океана.

 9. И ние сме афектирани и искаме да изчистите екраните от присъствието си, че вече ми идва да си счупя телевизора. Където и да превключиш едни и същи обслужващи мафията “интелектуални” мутри

 10. Не е бил афектиран, ами им трябваше скандал, за да се говори и пише после навсякъде по медиите за него и да лъжат как му се възвисил рейтингът. Но не са познали. Покойният Димитър Цонев (мир на праха му!) наложи “Още от деня” като спокойно, възпитано, на моменти забавно, но най-вече информативно предаване. Това очаква зрителят и го получи от Поли Златарева и Аделина Радева. На маймунджилъците на Кошлуков мястото им просто не е в БНТ.

 11. До Мара Попович
  Ако позволите, препоръчвам ви да си сложите сателитна чиния, ще си решите проблема с бг телевизиите и ще си запазите нервите. Ние вкъщи отдавна не превключваме на българска телевизия. В момента например има интересни карнавали в Германия. /Понеже отдавна разбрах, че в рамките на моя живот ще продължи да властва комунистическата идиотщина./

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.