Русофил подстрекава за разправа с моя милост чрез измислици от мое име

Как да мо не ебеш майката на тоя джендър

Image may contain: one or more people, text and outdoor
Няколко изречения от мен по темата, която може да мине и без коментар като всяка злостна простащина.
( Под снимката в субтитрите пише на немски : “Иво Инджев, бивш вицепрезидент на Асоциацията на европейските журналисти” – стоп кадър от екрана на френско-германския държавен телевизионен канал АРТЕ, излъчил репортаж във Франция и Германия през януари тази година във връзка с българското Председателство на ЕС и с акцент върху българската зависимост от Русия)IMG_7990
Както всеки нормален човек може да се досети, нито една дума от написаното по-горе от някой си Детелин Христов във Фейсбук не е изречено или написана от мен. Но приматите, които сеят омраза, се опитват да я разпалят още повече и да я насочат към моята персона. Не им стига, че вече 4 пъти МВР разследва заплахи да бъда убит, отправяни от техни подобия ( последната се точи вече месеци наред). При дадените обстоятелства, когато срещу мен от години се леят анонимни закани за физичелска разправа, включително чрез обезглавяване, тази изява на Детелин Христов е открито подстрекателство към упражняване на насилие върху мен.
Вместо такива агресивни екстремисти да получат справедливо възмездие според закона, един от тях, награден от премиера Борисов за многобройните му буйствания в публичното пространство в близкото минало с поста управител на София- област, ме съди за 60 000 хиляди лева, с които се надява да забогатее, ако съдът прецени, че с критичните си стати съм го обидил.
Делото на атакиста Илиан Тодоров срещу мен е насрочено за 28 февруари от 14.30 ч. в Софиийския районен съд на бул. “Скобелев”.

27 мнения за “Русофил подстрекава за разправа с моя милост чрез измислици от мое име”

 1. Рублофилията е най-висшата форма на национално предателство , както е казал “дядото” им – Димитър Благоев. И другите социалисти, след него, са го повтаряли, а даже комунистическият им “вожд” – гошо тарабата го е писал по времето на Първата световна война , преди да стане “правоверен” большевик , който получава милиони от Коминтерна след войната.
  А пък от друга страна днешната милиция , служби, МВР , цацаратура не са променени през последните 70 години, още от назначаването им от Сталин , след 1944г.. И да се очаква да действат ,като нормални служби и полиция , при третият “мандат” на милиционерската “партия” ГЕРБ, и “вожда” винету е нереално.
  И, ако погледнем и нечленоразделните безсмислици написани с искрена путлеристка омраза към г-н Инджев, от рублофилският лумпен – детелин христов , се вижда така “опасната” за путлеристите дума – “джендър”!
  Няма ли някой , който да обясни на путлеропатите ,че думата – “ДЖЕНДЪР” , в превод означава – РОД…..мъжки род ….женски род…….СРЕДЕН род?
  В българският език вече има ясно дефинирани и използани 3(ТРИ!!!) “ДЖЕНДЪРА”, за разлика, например, от английският и путлеристкият езици!
  Путлеристките “джендъри” в НРБ, без дори да осъзнават , използва в речта си, всеки ден, повече от два “ДЖЕНДЪРА”.
  Дори горният путлеркантроп е използвал в драсканиците си – “АприлскоТО въстаниЕ” и “робствО” , които би трябвало да са от ТРЕТИЯТ “ДЖЕНДЪР”.
  П.П. А дали някой в НРБ може да определи подредбата на “ДЖЕНДЪРИТЕ” в българският език – кой “ДЖЕНДЪР” е на първоТО място …….кой “ДЖЕНДЪР” е на второТО място , и…….КОЙ? “ДЖЕНДЪР” заема ,все пак, третото място…..?!?!?!?!?

 2. Г-н Инджев,
  Това не е само срещу вас.Това е срещу всяка светла личност със значимост в обществото,която иска да каже истината.Тези мерзавци,руски слуги и мафиоти имат подкрепата на всички власти в страната.Всички се страхуват от тях,защото са нагли,тъпи и жестоки.Вижте гоненията на журналисти,политици,бизнесмени,обикновени хора.Гонят ги до дупка.Никой не смее да каже две думи в защита.Пак повтарям властта е на тяхна страна.
  Но това не трябва да ни отказва.Трябва да се обединим,защото днес сте вие,а утре съм аз.Повече солидарност,по обединени.Затова на 28,02, на бул Скобелев в 14,30часа.Сериозен отпор и никой от деликатност да не спестява истината.

 3. Г-н Инджев, не знам дали сте видял коментарите под снимката и текста във Фейсбук групата на путинофилите, но ако МВР си гледа работата, би трябвало да се заемат по-сериозно с езика на омразата, който цари там:

  https://www.facebook.com/groups/1504679289746034/permalink/2235327843347838/

 4. Долни рубладжийско-комунистически гадове! Как пък нямат капчица морал и човечност тия изроди?!

  Обзети от злоба са способни на всякакви ексцесии. Знаем на какви ексцесии са способни. Те вече го показаха в кървавите нощи след 9 септември 1944 г.

 5. Fuck off цялата тая пародийна измет, с гранатомети и калашници въоръжена, или без тях…

  Още малко по оня въпрос – именцата вече излизат, на милите наемничета, наети от милата матка-освободителка ли беше там какво й викаха.
  http://www.bbc.com/news/world-europe-43114312

 6. С такива ‘детелини’ по е добре да няма прерии.

  Като нещо помешано в ума си (путинистки гвардеец от България) ти иде да го съжалиш. Ама като нещо зловещо агресивно и непросветено ти иде да скочиш и….
  да свършиш милион добри работи в света, за да компенсираш за това ЗЛО.

 7. Нямат свършване идиоти кат горният тъпанар. Нещо повече. Както отбеляза мъдро преди малко един Голям Българин: “Множат се!”
  В тази връзка да припомня. По инициативата на СИЯ “Левче за Иво”
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/
  И не по-малко важното. По делото на РУБЛОФИЛА илиян тодоров срещу БЪЛГАРОФИЛА ИВО ИНДЖЕВ пълните координати:
  Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, ндчх 17036, 28-ми февруари-сряда от 14,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  Всички съблогари и читатели които имат възможност нека подкрепят Стопанинът на БЛОГА НИ с присъствие. Очаква се И “агитка” на атакистите. Не се поддавайте на провокации.

 8. Помните ли тук една статия, в която една обикновена руска лелка напълно искрено и неподправено е учудена, че Вие – русофоб No1, си водите детето на зъболекар. Вие пък се чудите какво има за чудене. Не исках да ви отчайвам, но май е по-добре да го знаете, защото май няма да се досетите сам – образът ви сред здравите сили е толкова гротескен и зловещ, че НЕ биха се учудили, ако бяха прочели, че сте отрязал главата на детето си например, след като е започнало да плаче и да се оплаква, че го боли зъб. Обаче това лично да заведете болното си дете на зъболекар наистина си е за чудене, в упоменатите среди. Все едно да прочетат, че някой брянски или тамбовски вълк си е водил вълчето на зъболекар. Даже хипотезата за вълците май изглежда по-реалистична, защото в Русия се строят доста православни храмове напоследък.

  Вие възприемате себе си и околните, включително и здравите сили, по един съвсем различен начин. Затова дори не можете да си представите такава хипотеза. Но като гледам накъде отиват нещата, с тези заплахи, мисля че е крайно време да си свалите розовите очила и трезво да си представите как точно изглеждате, в колективните представи на здравите сили.

  Не знам къде живеете и доколко е укрепено вашето жилище, но ако аз бях на ваше място, със сигурност бих се погрижил за личната и на семейството си безопасност. Жилището ви задължително трябва да има поне две врати, една след друга, достатъчно здрави , за да издържат поне 15 минути здраво блъскане и къртене, с подръчни средства. И двете врати трябна да са постоянно заключени, разбира се, иначе просто няма смисъл. Хубаво е да имате запасен изход/вход и задължително зареден телефон в жилището, по всяко време. Помислете за балконите и прозорците.

  Едва ли някой ще тръгне да ви напада точно днес или утре, но с тези обществени нагласи, всяка масова проява на здравите сили в София може да завърши с изречението “Хайде да идем, да го видим тоя!”

 9. Моля, докладвайте подобни човеконенавистни групи. Много подобни русоробски клоаки бяха затворени след достатъчен брой оплаквания. Докладвайте, както групата, така и всеки пост, който нарушава добрия тон, или съдържа фалшиви новини. А това е 99% от съдържанието на тази група.

 10. Към Анонимен:

  Днес един екземпляр, ( около 40 годишен на вид) бръснат над ушите и с малко перчем върху скалпа, ме фокуриса от улицата.
  Бях в траймнай №10, а той се вбеси , когато ме видя от спирката при техникума “Х.Ботев” в началото на бул. “Хр. Смирненски”. Започна да ми се зъби от разстояние и да ме псува ” на майка ми в …”, което се разчиташе по устните му.
  Опитах се да го снимам, както правя обикновено в такива случаи. Не ми си получи, трамваят вече завиваше , а той, в компанията на жена, продължи от разстояние ( на ъгъла пред кафенето “Марая”) да се обръща, да ме фиксира с поглед и с озверяла физиономия да ме псува.

  Всекидневие за мен.

 11. Ами Г-н Инджев аз точно за този озъбен и псуващ народ говоря,но мен ме упрекват…Ако упекрашите ме поставят Ваша фотография на ревера,задължително ще бъдат опсувани,нали,дано тогава ме разберат.Ползвам Вашия случай съвсем добронамерено

 12. Още загинали имало от тези Вагнер в Сирия. М.Таймс си пада малко опозиционен в Русия, та може малко да му се вярва.
  Иначе били забранени частните военни компании в Русията. Да де, ама Вагнер си е Кремъл-ГРУ проект. Били немалко хиляди души общо в “компанията” на служба, на заплата 1380 долара в Русия и 4300 долара на в Сирия, в която страна от нея били 5 хил. души.
  А пък “Вагнер” идвало от онзи нацистки символ (откъм онзи германски композитор), любим на шефът им Уткин, за който турското разузнаване обаче казвало, че е само подставено име и човек, а реалният шеф бил друг. Да де, реалният е винаги прикрит, а пък най-реалният в случая е директорът на ГРУ и над него другарят Путин, а над него – православният бог на всята русия там, с малки букви ли беше… е, де, няма значение, все социалисто-патреоте…

  http://bit.ly/2okHR28
  http://bit.ly/2FicOw3

 13. Няма дъно на аморалността на множеството стоящи за еклектиката наречена лява политическа идея.За да се отделя от шизофреничните спорове в политиката в която средствата често са без ограничения,ще кажа ,че става дума битка м/у доброто и злото-доброто разбирано като поведение в полето на етиката и свободата и злото-желаещо и поддържащо реда на несвободата на индивида.Много общо казано ,но всичко в битието се простира м/у тези граници.Или трябва да се обединяваме,или те ще ни видят сметката поединично.

 14. Постоянно ни разиграват с хибридната теза. Ако падне бойко, на власт ще дойде бсп. Ами какво тогава остава освен примирение с колосалния грабеж който се подготвя за парк Пирин и после този грабеж -подарък за руски наемници да се населват и управляват нашите природни богатства.
  Другата хибридна теза – Пирин е малка хапка. Дали?
  Затова утре(22.02) от 18. 30 площад Народно събрание. Да спрем Грабежа.

 15. Трол-фабрика в Русия.
  Едно от изчадията на Кремъл-КГБ, с което милата “освободителка” Русия води информационната си война срещу НАТО, ЕС и страните-членки, включително България. Място за измисляне на разните измишльотини, лъжи и подвежданки, появяващи се после като гени/т/ални мнения, под и над черта. За съжаление мнения, които ги кльопат много добре и у нас, ставащи дори водещо кредо на нашенски гени/т/али като сидеров и сие, безбройни патреоте-социалисте, а и боковци и курлелиевци.
  Видеото го казва много добре.

  http://abcnews.go.com/International/man-russian-troll-arrested-public/story?id=53214882

 16. На една научна конференция Иван Костов чете доклад и в.”24 часа” осведомява – “Костов се появи…”
  В центъра на столицата един гражданин,с който обществото ни може да се гордее, многократно е малтретиран и заплашван от човекоподобни екземпляри. Властите и т.н. компетентни органи,медии и общественост се правят на сляпи и глухи за това,което се случва,въпреки че са уведомени.
  В същото време за охраната на властници като Доган и Пеевски,скрити по сараите си,се прахосват милиони левове.
  Това е държавата,която създава среда за увредени екземпляри,но ни залъгва,че се бори за спокойствие,сигурност,стабилност,справедливост,законност и т.н.
  За шасието мракобесието няма да се върне, въпреки мераците на различни екземпляри,останки от миналото,защото времената са други.

 17. Г-н Инджев, нека всеки, който чете страницата Ви тук, отиде на стената на тези РПГ, която по всичко личи, е дело на някакъв болен мозък и да докладва както снимката, така и колкото може повече коментари под нея.
  Така Фейсбук ще я махне, ще махне и коментарите, които продължават да се появяват…

  https://www.facebook.com/groups/1504679289746034/permalink/2235327843347838/

 18. Постът вече е изтрит. Моля, докладвайте и самата русоробска група, както и създателя ѝ – известното ку-ку Добри Божилов, създал цели три акаунта във Фейсбук.

 19. Каквото и да си говорим, всичко опира до усилието, което сме готови да употребим за лична защита от всеобщото полудяване. Може да не правим нищо- да си премълчаваме, да не реагираме срещу N-тия идиот, възхваляващ “байтошовото време”. “Лес томбе”, викат французите и то ще падне, но пак на нашите глави. Може да даваме хляб на частни охранителни фирми, доставчици на блиндирани врати, прозорци, капандури, улуци, непробиваеми ключалки, кевларени жилетки и бронебойни патрони. Можем обаче и да бъдем настойчиво индикирани на улицата, пред институциите, там където сме истински видими. Като начало може да поискаме от държавните органи, издържани от нашите данъци, да ни защитят от “зелените човечета”. Убеждават ни, че са патреоти, обаче все гнездят по руски гьолове. Също така можем да изискваме от държавните органи да не се правят, че “ихтамнету” на “Копринка”, защото тая напаст вече уверено пълзи и по жълтите павета. Отпор му е майката, викам аз, ежедневен, категоричен, всеобщ, многогласен и non stop. Ако се окаже, че никой не ни чува, тогава аз лично ще си имам много сериозен разговор с Господа tete-a-tete. Не може да сме чак дотам забравени…

 20. Стартира петиция: Българите против изграждането паметник на граф Игнатиев в София
  Адресирана е до кмета на град София г-жа Йорданка Фандъкова и до председателя на Столичния общински съвет Елен Герджиков

  http://www.faktor.bg/bg/articles/startira-petitsiya-koyato-nastoyava-stolichna-obshtina-da-ne-razreshava-izgrazhdaneto-v-sofiya-na-pametnik-na-graf-ignatiev

 21. Докато нормалните граждани на София и страната стартират петиции против изграждането на поредния паметник за убиеца на Васил Левски, Столична община, начело с учителката по руски Фандыковна, грабна 151 милиона лева от нашите данъци (отпусна й ги БЕЗВЪЗМЕЗДНО правителството на европееца Борисов) за “цялостна реконструкция на ул. „Граф Игнатиев“, заедно с пл. „Славейков“ и съседни улици, както и градинката на „Св. Седмочисленици“, цялостна реконструкция на зоната около храм-паметника „Св. Александър Невски“и частта пред Народното събрание (с конника).”
  ПОДГОТВЯТ СИ ТЕРЕНА ИЗМЕКЯРИТЕ! Софийските “кучета” си лаят, пишат петиции, дращят ядно по форуми, а рублофилският керван си върви!

  Народе ????

  https://offnews.bg/politika/pravitelstvoto-dade-151-mln-lv-za-nov-oblik-na-tcentara-na-sofia-675294.html

 22. Стига с това делене на комунисти и “демократи”,сини и червени,бедни и богати,честни и нечестни и т.н.Всичко се свежда до личността която облечена във власт или с пари нарушава закона.Същия закон който въпросните личности са си гласували в пейзанското събрание.Отделен въпрос е кои пейзани са гласували за дИпутатите в събранията до сега.Слободията е тази която царува по нашите земи.Всеки си прави каквото си поиска.Ако наруши закона в други държави се носи отговорност и съответно наказание.Тук само честните хора са низвергнати.

 23. Напълно подкрепям Иво Инджев, защото смятам, че има право да бъде свободен човек, който да казва това, което мисли и чувства. Дори и да греши или просто да сме на друго мнение с него, той има своето право на глас, както всеки друг човек. Ожесточението към него е безсмислено , позорно и жалко. Той просто пише, каквото смята за справедливо. Той не е непонятен и съвсем просто казва своята гледна точка. Да не го разбереш изисква много солидно количество непробиваема простащина и невежество.
  Да заплашиш някого или да му посегнеш е израз на интелектуално безсилие. Израз на победената душа, която иска чрез подлост в собствените си очи да изглежда победител. Колко сте жалки, всички, които посрещате чуждо мнение, което не отговаря на вашето и пристъпвате към заплахи и насилие!
  По нищо не се различавате от хитлеристите и сталинистите, които в пълната си самозабрава и опиянение убиха всеки, когото погледнат накриво.
  Иво, ако някой ти посегне ще те превърне в мъченик на свободата на личността и това е ще е техния морален край дори и да го отричат.

 24. 24 май – Национален празник вместо 3 март! 24 май е ден който обединява всички българи, уникален празник, какъвто другите народи нямат. Защо го пренебрегваме вместо 3-ти март? Напишете нещо по темата, моля Ви, сега е моментът! И да започваме да действаме за смяна на датата на Националния ни празник!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.